Vroege test - Zwanger worden forum

Joy (Gast) - schreef op 13-06 om 20:40
De reactie van de vader is te verwachten.. Hij weet het net denk ik? Geef hem wat tijd. Geef jezelf ook tijd. Ik zou nu niet overhaast een abortus doen. 
53 antwoorden en 23341251x bekeken
Lisa - schreef op 13-06 om 20:51
Ja, net verteld. Hij zegt dat zijn 1e kindje een traumatische ervaring was vanwege zijn ex die psychisch doorgedraaid is. Maar ik kan hem niet aan het verstand brengen dat ik niet gek ben. Hij is bang dat hij alimentatie moet betalen. Maar ik heb het financieel prima, dus in principe niet nodig. 
proud_mommy - schreef op 13-06 om 20:51
Inderdaad, denk er goed over na voordat je keuzes maakt. 
Anne - schreef op 13-06 om 20:56
Het is voor hem even schrikken aangezien hij er van overtuigd was alles goed gedaan te hebben ik zou hem even de tijd geven, het is nog pril en draait hoogst waarschijnlijk wel bij, en anders is dat nog geen reden voor abortus als het in jouw leven wel kan zoals je schreef met je ouders en financieel/woning.. ik zou niet teveel stressen en even aan het idee te wennen. Je bent nog niet eens 4 weken. Mijn man moest ondanks dat we "gepland" (zover dat gaat) zwanger zijn geworden ook even wennen, word ineens heel echt dan. Laat staan als het ongepland is
Moedertjuh - schreef op 13-06 om 22:01
Ik sluit mij aan bij de andere, laat het bij hem ook even bezinken. Ook hij is tenslotte laks geweest toch? Dus hij wist het risico. Jij moet voor jezelf beslissen met welke keuze je kan leven. Wil je dit kindje ? En kan je het alleen mocht het nodig zijn. Vind het wel erg jammer dat hij gelijk begint over geldzaken als alimentatie. Alsof dat het belangrijkste is. Wat dat aangaat zijn vrouwen daar toch vaak heel anders in. Neem je beslissing los van wat hij wilt, en wie weet neemt hij toch zn verantwoordelijkheid. Succes !
Lisa - schreef op 13-06 om 23:40
Dankjewel 
Lisa - schreef op 14-06 om 18:15
Ik heb vandaag licht rood bloedverlies gehad bij het afvegen. Daarna wat bruinig slijm. Ook lichte buikpijn. Ik heb nog een vroege test gedaan en het streepje hierop was lichter dan gisteren. Was met urine wat nog geen 15 minuten in m'n blaas heeft gezeten, maar wilde graag testen. Is dit een miskraam? Of is de innesteling voltooid waardoor er nog wat bloed kwam? En de test minder positief omdat de urine niet geconcentreerd genoeg was?
Puck - schreef op 14-06 om 19:58
Het kan allemaal. Je zult af moeten wachten helaas. Ik zou over 2 dagen nog eens testen om zekerheid te hebben. 
Mila (Gast) - schreef op 14-06 om 20:40
Succes Lisa. Ik vind het lastig om voor je te duimen omdat ik niet goed kan inschatten of je het graag wil. Hoe gaat het nu, blijft het weg?
proud_mommy - schreef op 14-06 om 21:04
Over een dag of 2 nog eens testen. Zou best kunnen dat je urine minder geconcentreerd was.
Lisa - schreef op 14-06 om 21:38
Het bloeden is gestopt, maar nog wel lichte kramp wat uitstraalt naar mijn benen. Ik voel me ook helemaal niet lekker. Misselijk, duizelig, zweten, hoofdpijn en moe. Ik heb de verloskundige gebeld. Ze denkt (nog) niet aan een bbz. Ze denkt of een innesteling of een miskraam. Ze maakt zich niet zoveel zorgen. Deze zwangerschap is niet ideaal en verdient geen schoonheidsprijs, maar een miskraam is niet wat ik wens. Dat heeft de vader mij overigens wel toegewenst.. 
stéfanie - schreef op 14-06 om 22:14
Ik die symptomen buiten het bloeden ook hoor. Dus kan nog altijd goed gaan. 
Stef - schreef op 14-06 om 23:15
Lieve Lisa, 
Hou je vast aan je gedachtes toen je nog niet 100% zeker wist dat je zwanger was. Deze kindje was welkom en je zou hem/haar met liefde opvoeden! Volg je eigen gevoel! Je komt er wel. Ik wens je veel moed 
Moedertjuh - schreef op 15-06 om 18:14
De innesteling zou al geweest moeten zijn als je een streepje op een zwangerschapstest had. Pas daarna maak je Hcg aan namelijk. Bloedverlies kan verschillende oorzaken hebben, waaronder ook een miskraam. Als de testen niet meer oplopen of zelfs afnemen is het eigenlijk zeker fout gegaan na de innesteling. Test nu een dag of paar dagen niet. Dan kan je zien of het streepje oploopt of nog lichter is. 
Lisa - schreef op 15-06 om 20:50
Ik denk dat het een miskraam is. Ik verlies vandaag redelijk veel bloed, net als een een menstruatie. Ook stolsels met slijm. Ik had nog een gewone test liggen die vanaf 25hcg meet. Toch maar even gedaan om te checken. Hierop is nu een ligt streepje te zien terwijl deze zelfde test gisteren blanco was. Ik snap er niks van. De ene keer wel positief, daarna weer niet en daarna weer wel. Ik verwacht trouwens niet dat ik nog zwanger ben. Dat is onmogelijk met hetgeen wat ik nu allemaal verlies en de buikpijn. 
Moedertjuh - schreef op 15-06 om 21:52
Je kan enkel maar afwachten, je zit nog voor je nod toch? Ik heb bij 3 van de 4 zwangerschappen bloedverlies gehad. Waarvan 1 een vmk is geworden. Dus ik durf er niks over te zeggen. Hoop dat je snel zekerheid krijgt en er vrede mee hebt wat de uitkomst ook word. 
Lisa - schreef op 15-06 om 22:02
Ja volgens mijn normale cyclus maandag, maar ik heb mijn eisprong op een zaterdag/ zondag gevoeld. Dus het kan heel goed mijn menstruatie cq miskraam zijn. Stolsels en veel helder en donker bloed is niet goed. De testen zijn gewoon in de war denk ik. 
Mila (Gast) - schreef op 16-06 om 08:18
Lisa, zielig. Hoe ben je wakker geworden?Sterkte met alles!
Lisa - schreef op 17-06 om 12:32
Ik heb er weinig last van. Alleen brengt het veel onzekerheid. Omdat de testen nog licht positief zijn kan het nog alle kanten op volgens de verloskundige. Het kan inderdaad een miskraam zijn, maar kan ook een bbz zijn of een tweeling waarvan 1 weg is. Ik wil liever dat ze zegt dat het over en uit is, dan weet ik waar ik aan toe ben. Mijn gevoel zegt dat het gewoon een miskraam is, maar door zulke antwoorden ga ik weer twijfelen. Ik heb vreselijke buikpijn aan de linkerkant, dat straalt uit naar mijn benen en voeten. Alsof je aangeschoten bent en dan dat lamme gevoel in je benen krijgt. En misselijk van de pijn. Maar hoef niet langs te komen van de verloskundige want ze kunnen toch niks zien? Nou ja, afwachten maar..
Stef - schreef op 17-06 om 16:18
Dikke bullshit!!! Ze kunnen dat zeker zien als er een innesteling binnen of buiten de bm zit! Ik was 4 weken zwanger en het zat in mijn eileider... met spoed geopereerd. Het was levensbedreigend. Je kan inwendige bloedingen krijgen als het in je eileider zit en kapot springt. Op tafel kloppen en een echo eisen! Veel succes
Moedertjuh - schreef op 17-06 om 19:20
Kan je niet naar de huisarts met je onzekerheid? Misschien je bloed laten prikken? Ik ben nooit zo voor bloedprikken voor hcg of vroege echo's. Echter snap ik jou onzekerheid geheel. Dat de testen licht blijven is toch geen goed teken. Ook al zou je 1 van een tweeling kwijt zijn dan nog zou je hcg op moeten bouwen van het andere vruchtje. Ik kreeg op week 6 een echo bij mn vmk. Toen zat er al geen vruchtje meer. Bij de zwangerschap daarna ook bij week 6 een echo ivm bloedverlies, daar was een vruchtje te zien maar het hartslagje was nog te pril. Week daarna was het beter te zien. Het blijft lastig maar volg je gevoel. 
Nancy - schreef op 18-06 om 11:36
Lisa, ik heb je verhaal een beetje gevolgd vanaf de zijlijn. Wat een onzekerheid moet je hebben meid.
Als je nog zoveel pijn hebt en lichte testen, zou ik aandringen om naar het ziekenhuis te gaan. Ik wil je zeker niet bang maken, maar het klinkt als een bbz.
Ik heb er zelf 2 gehad ondertussen en het kan echt levensbedreigend zijn als je er niet snel genoeg bij bent. 
Bel anders je huisarts. Leg het uit en zeg dat je je erge zorge maakt, omdat je zoveel pijn hebt. 
Sterkte met alles meid! Hou je ons op de hoogte? 
Anneke - schreef op 26-06 om 23:08
Iemand een idee hoe het nog met Lisa is afgelopen ?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vroege test' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan