Duur menstruatie - Zwanger worden forum

Melissa (Gast) - schreef op 13-10 om 12:03
Hoi allemaal!
Ik heb een vraag, sinds 2/3 maanden is mijn menstruatie langer dan normaal, eerst was het 3/4 dagen, en nu ruim 8/9 dagen. Ik heb een vrij korte cyclus van 24/25 dagen, dit betekend waarschijnlijk dat mijn eisprong nog tijdens/net na mijn menstruatie is, of heb ik dit verkeerd? Kan iemand mij duidelijk uitleg geven? Want de een zegt dat de eisprong +/- 14 dagen na de eerste menstruatiedag is, en iemand anders zegt weer 14 dagen voor de volgende menstruatie.

Mijn laatste menstruatie is gestart op 8 okt, en stopt ongeveer op de 16e, de nieuwe menstruatie verwacht ik rond 2 nov. Is mijn vruchtbare periode dan tussen de 19e en 23e Of juist rond de 17e en 21e?
1 antwoord en 21954180x bekeken
Moedertjuh - schreef op 13-10 om 12:44
Iedere vrouw is anders, maar doorgaands is de eisprong idd ca 14 dagen na de eerste dag van je menstruatie. Maar omdat sommige vrouwen al wat licgt bloedverlies hebben voordat de menstruatie echt doorbreekt is het wat verwarrend wanneer men begint te tellen. Ik zou dan in jou geval ovulatietesten doen of gewoon op safe spelen en rondom beide periodes sex hebben. Veel vrouwen merken wel aan andere symptomen dat de eisprong eraan komt hoor. Verhoogd libido, meer afscheiding, ovulatiepijn enz.
Maar heb je dat niet dan zijn ovulatietesten wel handig.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Duur menstruatie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan