Pregnyl en vroegtesten - Zwanger worden forum

carla79 - schreef op 16-05 om 21:33
We zijn ons kapot geschokken.
Het voelde echt niet goed die dag en ik had een afspraak gemaakt bij de dokter om mij even na te laten kijken maar het werd steeds erg de klachten en toen heeft mijn man een ambulance laten komen.
Die hebben mij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig woon ik op 5 minuten lopen van het ziekenhuis dus we waren er echt heel snel gelukkig. En dat was maar goed ook als ik langer had gewacht had ik een hartaanval gehad. Gaat nu gelukkig weer goed met mij en gelpen de medicatie super goed. En ik was echt bang dat dit ook invloed zou hebben op mijn behandeling maar tot nu toe gaat het volgens mij wel goed. 
Ben idd goed verzekerd maar ik word over 6 maanden 43 en dan zijn we sowieso uit behandeld dus ik hoop echt dat deze hem zal worden want heb voor mezelf besloten na deze behandling te stoppen ondanks ik goed verzekerd ben. Komt ook door het overlijden van mijn moeder dat ik er nu ook anders in sta. 
Liefs carla 
447 antwoorden en 15519337x bekeken
Nijntje - schreef op 16-05 om 21:39
@carla dus je zou nog wel meer behandelingen vergoed krijgen maar je bent straks te oud? Dan hoop ik extra dat het na al die jaren eindelijk eens raak mag zijn
Liva. (Gast) - schreef op 17-05 om 09:36
Wat spannend weer hé! Hij lijkt idd wat donkerder te zijn. Ik ben benieuwd naar je testjes de komende dag. Dat het nu eindelijk is raak mag zijn
Heb je vanochtend weer getest? 
carla79 - schreef op 17-05 om 10:41
Hallo dames 
Vanmorgen weer getest.

Begin weer lichter  te worden
Liefs carla
Nijntje - schreef op 17-05 om 11:17
@carla is indd lichter maar nog steeds een duidelijk streepje
carla79 - schreef op 17-05 om 13:01
@babynr3
Dat is nog de pregnyl waar de testen op reageren waarschijnlijk.
Zit vandaag op plus minus 365 hcg van de pregnyl. En dat halveert elke dag dus morgen zou dat dan nog 178 zijn donderdag 89 en vrijdag officiële testdatum op 44 hcg dus vrijdag doe ik een clearblue die minimaal 50 hcg nodig heeft dus die zou niet positief kunnen worden onder de 50 die zijn zo accuraat. Dus het is nog even 3 dagen tandjes bijten. Heb nog 4 action testen liggen dus die kan ik doen tot vrijdag en dan de clearblue. Dus fingers crossed
Liefs carla 
Nijntje - schreef op 17-05 om 13:41
@carla dan zit er helaas niks anders op dan afwachten
DD - schreef op 17-05 om 19:55
Hoi Carla,
Ik duim voor jou. Zenuwslopend he na een terugplaatsing. 
Ik wou je even zeggen, ik ben nu ook weer zwanger en ik had op een dag mijn eerste urine gebruikt en te test was zoveeeel lichter dan dag ervoor dan toch met tweede urine opnieuw gedaan en deze was stuk donkerder. Dus wil gewoon zeggen dat het echt schommelt. 
En over de clearblue. Pas er aub mee op. Ik had enkele maanden terug een terugplaatsing; op de dag dat ik bloed liet trekken deed ik een uur erna een cleaurblue test.. ik kreeg: zwanger 1-2 weken. Uitslag bloed; HCG van 11. Dus hij tekende terwijl mijn hcg echt laag was. Dit werd uiteindelijk een vroege miskraam.

Ik hooooop heel hard voor jou dat hij positief blijft. Ik volg je al een tijdje maar hebbnooit gereageerd. Ik duim voor je! En volg zeker verder hoe het afloopt 
Nijntje - schreef op 17-05 om 19:58
@DD klopt ze reageren vanaf 10hcg maar sommige vinden het fijn om nog voor nod te weten dat ze zwanger zijn ook al is de kans dan nog groot dat het misgaat dan weten ze in ieder geval wel dat er een bevruchting heeft plaatsgevonden dus dat ze wel zwanger kunnen worden Ik persoonlijk wil dat liever niet weten want vind het te pijnlijk
AngelRinoa87 - schreef op 17-05 om 19:59
Hier nog een dame die je topic gisteren helemaal gelezen heeft en ik wil je ook al het goede wensen! Laat dit voor jou en je gezin goed gaan zodat je nog een wondertje in je armen kan houden. 

Nijntje - schreef op 17-05 om 20:00
@carla misschien een pijnlijke vraag maar hoe lang zijn jullie in totaal al bezig voor dit wondertje? Jou verhaal geeft me zoveel enorm veel doorzettingsvermogen
carla79 - schreef op 18-05 om 08:37
@dd gefeliciteerd met je zwangerschap hoe ver ben je ? 
Geniet ervan! 
Had je de normale clearblue gebruikt of de gevoelige clearblue want de normale digitaal meet vanaf 50 en de extra gevoelige vanaf 10 dus dat zou het wel kunnen verklaren dat je alsnog positief testen met 11 hcg. En wat leuk dat je mij volgt op de achtergrond. En lief dat je ook je ervaring deel met mij over je testen 

@angelrinoa87
Bedankt voor je lieve reactie. 

@babynr3
Ik ben nu 4 jaar weer bezig voor het brusje en dit is ivg nr 9 na milan. Fijn dat je door mijn verhaal doorzettingskracht krijgt uk hoop ook dat ik andere dames die ook op de achtergrond mee lezen weet te inspireren om door te gaan want het kan echt. Ook al ziet het er vaak somber uit en wil je het opgeven. Gewoon doorzetten. 
Liefs carla 
 
carla79 - schreef op 18-05 om 08:39
Vanmorgen ook weer getest 
Werd im 4 uur wakker en moest nodig plassen dus heb dat plasje gebruikt en heb ook mijn 2de plasje gebruikt om 7 uur dus 2 testen gedaan vanmorgen. Die waren wel allebei hetzelfde weinig verschil.
Maar ook weinig verschil met die van gisteren dus ben niet echt wijzer geworden van mijn testen vandaag dus we gaan wachten tot morgen en vrijdag is dan de big day.
Gou jullie weer op de hoogte 
Hier de foto van de testen 
Nijntje - schreef op 18-05 om 08:56
@carla je houdt ons en jezelf wel weer lang in spanning zeg Ik zit nu in ronde 42 december ook alweer 4 jaar
Liva. (Gast) - schreef op 18-05 om 09:13
Zo spannend!! Ik duim
Ik zie ook weinig verschil. Heb je deze ronde nog later in de wachtweken pregnyl gespoten dan de vorige rondes? 
Als je test vrijdag positief is, is het dan zeker van een zwangerschap? 
Hoe gaat het met je Carla? Kan je nog wat afleiding vinden deze dagen? 
Ik kijk uit naar je volgende update
DD - schreef op 18-05 om 09:50
Ik ben nu 6 weken en 2 dagen. Had gisteren een echo en we hebben het hartje kunnen zien   Ik hoop voor jou op hetzelfde binnen enkele weken.
Ik had de gewone clearblue, niet de gevoelige. 
Ik vind de test laatste test iets donkerder dan deze van vroeg in de ochtend. En veel loopt hij allesinds niet af, ik duim en zit in spanning met jou. 
Zoals Liva vraagt. Als hij vrijdag positief is ben je dan zeker van een zwangerschap? 
carla79 - schreef op 18-05 om 10:09
@babynr3 
Ja het is weer spannend maar ik doe dat niet bewust lol zou het ook graag anders zien en wat meer duidelijkheid hebben. 
Ronde 42 ookal pfff dan weet je net als ik hoe het is natuurlijk killing he. Heb je een tp gehad ook?
@liva nee heb deze ronde juist eerder ipv later pregnyl gespoten ipv dag 3,6 en 9 na tp heb ik de pregnyl op dag 0,3 en 6 gespoten.
Had 7 mei tp dus op 7 mei geprikt op 10 mei en de laatste op 13 mei.
En als je de halveertijd bereken zou ik vrijdag op 44 hcg zitten. En normaal als je dan een digitale clearblue gebruikt die pas positief kan worden met 50 hcg dan zit je meestal wel met een zeker antwoord als die negatief is of positief maar nu lees ik van DD dat de cleurblue bij haar zelfs positief aangaf met een hcg van 11 dus dat laat me nu wel enorm twijfelen aan de acuraatheid van deze testen die ik best hoog in de vaandel had staan. Dus om antwoord te geven op je vraag en op de vraag van DD als deze vrijdag positief is is er dan een zekere zwangerschap normaal zou ik daarop ja antwoorden maar na het verhaal van DD te hebben gehoord ben ik nu niet meer zo zeker. 
@DD gisteren heb je dus het hartje gehoord van je spruit wat zal dat een mooi moment geweest zijn kan het me nog goed herinneren hoe het was dat ik milan zijn hartje voor het eerst hoorde wat een gevoel dat is gewoon niet te omschrijven. Wat heerlijk meis kan je lekker genieten van je zwangerschap want de eerste mijlpaal heb je behaald. 
Morgen ga ik weer opnieuw testje doen. Maar als hij morgen lichter is dan vandaag dan heb ik denk ik wel al mijn antwoord. Dus het worden nog 2 spannende dagen.
Hou jullie op de hoogte. 
Liefs carla 
Nijntje - schreef op 18-05 om 11:44
Nee hier geen medisch traject
carla79 - schreef op 18-05 om 12:16
Heb even nieuwe foto gemaakt van de test van gistermorgen en van vanmorgen nu deze wat meer opgedroogd is maar zie niet echt verschil. Jullie? Liefs carla 
DD - schreef op 18-05 om 15:40
Sorry meid. Die testen stonden bij mij ook echt hoog als in betrouwbaar. Ik wou je positieve idee er niet van afnemen maar wou het toch wel zeggen.. 
de test lijk in mijn ogen zeker niet af te lopen meid!
We hebben het nog niet gehoord maar wel gezien hihi.. 
Nijntje - schreef op 18-05 om 15:42
@carla ik zie ook geen afloop meid
carla79 - schreef op 18-05 om 18:05
@DD
Ben toch even op onderzoek uit gegaan wat betreft de clearblue en ze zijn idd gevoeliger dan vroeger de normalen digitale meet vanaf 25 5hcg en je heb nu een ultra gevoelige die meet vanaf 10 hcg dus dat zou dan betekenen dat ik een dag of 2 langer moet wachten met deze testen.
Dus ben blij dat je mij hierop heb gewezen anders was ik vrijdag misschien blij met een dooie mus als deze positief aanzou geven want na mij berekening zou ik vrijdag op 44 hcg zitten genoeg om dus een positieve test te krijgen dus ga morgen nog een doosje action testen erbij halen o. Daarmee verder te testen en dan wachten tot zaterdag of zondag om de cleurblue te gebruiken.
En ik zie ook niet een afloop op deze test dus ik hoop dat de action testen donkerder gaan worden de komende dagen. Dat zou in elk geval een goed teken zijn. De action testen meten vanaf 20 hcg.
Dus het is dan nog even wat langer afwachten.
@babynr3 
Nee zie ook niet een afloop op deze test dus ben benieuwd hoe de test morgen gaat uitpakken. 
Morgen nieuwe update
Liefs carla 
DD - schreef op 18-05 om 18:43
Ja precies daarom wou ik het toch even vertellen want je bent dan blij want als deze al zegt dat je zwanger bent dan tjaa denk je dat het zo is. En voor je het weet dan toch slecht nieuws. Is niet echt leuk ????
Ik ben benieuwd naar jou testje morgen 
carla79 - schreef op 19-05 om 07:59
Goedemorgen 
Vandaag ben ik echt down.
Testen worden met de dag lichter zo als die van vanmorgen ook denk dat het weer game over is heb er geen hoop meer op. 
Ze hadden allang opmoeten lopen en dat doen ze dus duidelijk niet zit nu op dpo 15 dan maak je al eigen hcg aan en aan mijn testen te zien ben ik echt de pregnyl er uit aan het testen en denk ik niet dat er eigen hcg erbij zit  zal nog even de foto's plaatsen 
Liefs carla 
carla79 - schreef op 19-05 om 08:00
DD - schreef op 19-05 om 08:03
Goeiemorgen Carla,
Ik weet niet of het aan de kwaliteit van de foto ligt maar ik zie wel niet veel verschil met de laatste dagen.. dus in mijn ogen loopt hij nog niet echt op maar volgens mij kan dat gewoon. Mijn testen knalden zelf nog niet op NOD. Maar ze lopen ook niet af vind ik.. niet om je valse hoop te geven natuurlijk. 
Slopend he dat wachten 
Wanneer mag je voor bloedafname? Of doen ze dat niet standaard? Ik moest altijd op dag .. voor bloedafname.. 
DD - schreef op 19-05 om 08:05
DD - schreef op 19-05 om 08:07
Sorry staat gedraaid maar kreeg het niet anders. De laatste action was dag van NOD de testen ervoor lijken aardig op de jouwe vind ik.. ik wil je natuurlijk geen valse hoop geven meid! 
Dikke knuffel! 
carla79 - schreef op 19-05 om 08:42
@DD
Was dit met of zonder medicatie je testen?
Nijntje - schreef op 19-05 om 08:42
@carla had de pregnyl er niet al uit moeten zijn dus dat dit eigen hcg is?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pregnyl en vroegtesten ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan