Pregnyl en vroegtesten - Zwanger worden forum

carla79 - schreef op 15-06 om 16:32
@ elvira de streepjes zijn zo licht krijg ze niet op de foto 
Maar heb net me man op een test laten plassen en ook daar zie we een streep op komen dus denk idd dat het de voorgedrukte streepjes zijn die we zien. Kan je wel een foto laten zijn van die van gisteren daar is hij wat duidelijker op maar die tel niet echt meer mee want die is ook opgedroogd dus dat schiet ook niet op dan denk dat het nuks is wat we zien aangezien bij die van mijn man ook een tuurstreep komt ik ga denk ik morgen even naar het kruidvat kv 2 voor 5 euro halen en daar mee verder testen want die action testen hebben het nu echt afgedaan bij mij rot dingen.
Liefs carla 
447 antwoorden en 15479524x bekeken
carla79 - schreef op 15-06 om 16:55
Test van gisteren 
carla79 - schreef op 15-06 om 17:11
Iets beter op de foto gekregen 
Elvira - schreef op 15-06 om 18:49
@carla79 ik zie een streepje en dat zonder te turen hoeveel dpo ben je nu?
carla79 - schreef op 15-06 om 20:59
@elvira 
Ik zit nu op 9 dpo dus ik verwacht wel dat de test op gaat lopen en beter zichtbaar gaat worden morgen 10dpo morgen ochtend weer testen heb nog 7 testen liggen dus zal die wel op gaan maken want loop nu wel naar mijn testdatum toe  is over 4 dagen dus moet nu echt donkerder gaan worden. Dus hoop morgen op een wat donkerder test.
Word vervolgd 
Liefs carla 
Elvira - schreef op 16-06 om 08:40
@carla79 en???
Liva. - schreef op 16-06 om 08:55
Ik ben ook heel benieuwd
carla79 - schreef op 16-06 om 09:56
Test is zo goed als bestier denk niet dat er nog hoop is zit vandaag op 10dpo 7 dagen na tp of ben ik gewoon te vroeg zag net op de papieren van het ziekenhuis dat ik maandag pas mag testen over 5 dagen dus zou het dan toch nog kunnen? Misschien andere testen gebruiken die gevoeliger zijn wat denken jullie 
Liefs  carla




Anoniem (Gast) - schreef op 16-06 om 12:03
Ach lieverd gun jezelf wat rust en stop even met testen. Ik snap dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wil. Dat geeft dit je alleen niet. 

Dikke knuffel voor jou
carla79 - schreef op 16-06 om 14:29
@anoniem
Je hebt ook volkomen gelijk hoor.
Geeft mij ook geen rust maar wil het gewoon weten maar voel me ook niet zwanger ofzo.
Maar dat had ik ook niet met mijn zoontje.
Maar het is gewoon moeilijk om die drang te weerstaan.
Ik word letterlijk elke dag rond 5 uur gewoon wakker met die drang.
Me man zeg het ook tegen me laat het even los maar op de 1 of ander manier lukt het niet.
Als ik heel de dag bezig ben dan kan ik het wel even vergeten maar zodra de kleine naar bed is en ik zit op de bank dan begin het gelazer al.
Maar goed heb bij kruidvat testen gehaald en ga proberen een paar dagen te wachten maar kan niks beloven.
Liefs carla 
Elvira - schreef op 16-06 om 17:10
@elvira ik vind het echt heel erg voor je want je wacht al zo lang
carla79 - schreef op 16-06 om 18:35
@elvira 
Het is een lang slepend proces en je word er echt niet vrolijker er van.
Vooral niet al het voor de zoveelste x mislukt is want heb niet alleen met deze mee 14 ivf behandlingen gehad gaat meet om de tp's die ik gehad heb en dat zijn er veel meer dan 14 om precies te zijn met mijn zoontje mee en deze meegeteld zit ik aan de 27ste tp en dat zijn veel teleurstellingen om te verwerken dus niet zo gek dat ik zo geobsedeerd erdoor raak en het testen.
Weet ook dat als het nu wel gelukt zou zijn dat het plaatje eindelijk compleet is. Ook al heb ik milan het verlangen naar nig een kindje is net zo groot en aanwezig en niet alleen voor mij maar ook voor mijn man en milan zou het echt geweldig vinden als er een kleintje bij zou komen.
Dus doe het ook niet alleen voor mezelf doe het ook voor mijn 2 mannen natuurlijk.
Dus hoop dat er toch nog een wondertje op mij zit te wachten waarmee we nog is een x gezegend mogen worden.
Liefs carla 
carla79 - schreef op 16-06 om 19:14
En hem zo goed mogelijk op de foto geprobeerd te krijgen en ik hoop dat het na het uploaden er nog iets van te zien is maar dit is het tuurtreepje waar ik het elke x over heb zien jullie hem ook/nog. En dat heb ik nu een paar dagen op elke test die ik doe is dit nu een echte tuurstreep of is dit het voorgedrukte streep waar ik naar loopbte turen ? 
Liefs carla 
Elvira - schreef op 16-06 om 19:32
@carla79 ik zie het echt niet sorry maar na het uploaden gaat de kwaliteit vaak achteruit dus ik geloof je echt wel hoorik vind het zo knap van je hoe je het volhoudt het zou je dan ook extra gegunt zijn
Anoniem (Gast) - schreef op 16-06 om 19:48
Ik denk wel wat te zien. Dan nog is het helaas veel te vroeg. Ik heb nog nooit voorgedrukte lijntjes of vals positieve testen gehad. Ook ik heb er honderden gedaan. 

Ik snap je volledig. Toch moet jij jezelf echt een beetje bij elkaar rapen. Probeer het 1 dag. 1 dag niet testen. 

carla79 - schreef op 16-06 om 20:46
@anoniem 
Ja als je goed kijk kan je nog wel iets zien in het echt zie je hem beter natuurlijk.
En ik moet ook zeker proberen om een dag over te slaan en overmorgen te testen me man zeg het ook hoor je bent niet de enige.
En hij zegt ook je bent te vroeg met testen wacht gewoon even af.
Wordt alleen maar onzekerder door die rot streepjes.
Is het wel is het niet 
En ook ik heb echt honderden testen versleten en heb wel is  indrooglijntjes gehad maar die herken ik wel en weet ook dat dat kan gebeuren nadat ze opgedroogd zijn maar dit zijn streepjes die ik direct zie nadat ik de test gedaan heb en dan lees je over voorgedrukte streepjes maar dat heb ik zelf nooit aan de hand gehad en hoe slecht zou dat zijn als al die streepjes die ik zie na een minuut allemaal voorgedrukte streepjes zouden zijn hoeveel vrouwen testen dan vals positief zou niet mogen lijkt me want een zwangerschapstest moet aan bepaalden eisen voldoen voordat ze verkocht mogen worden dus ik wacht wel in spanning af.
En hou jullie op de hoogte 
Liefs carla 
carla79 - schreef op 16-06 om 20:49
@elvira 
Soms weet ik het ook niet meer hoe ik het vol moet houden en lig ik ook wel zo nu en dan mezelf in slaap te huilen.
Het is ook wel echt een ingrijpend iets een ivf en dan helemaal als je er al zoveel gehad heb maar ik kijk dan naar milan en dan vind ik wel weer de moed om toch verder te gaan want daar doe ik het voor.
Als ik morgen door kan slapen sla ik misschien wel een dagje met testen we gaan morgen ook een dagje weg zal mij ook zeker wel goed doen maar hoop dat ik morgen niet weer om 5/6 uur wakker word met testdrang.
Maar ik hou je op de hoogte.
Liefs carla
carla79 - schreef op 17-06 om 08:25
Dames 
Ik kon mezelf toch niet bedwingen dus vanmorgen weer getest maar helaas omo witte testen zit nu 8 dagen na tp dus denk dat ik deze ook kan afschrijven 
Liva. - schreef op 17-06 om 09:05
O nee he Ik had je die positieve test zo gegund. Nu zit je nog langer in onzekerheid. Het is echt ongelofelijk wat je allemaal hebt moet doorstaan met al die ivf behandelingen en terugplaatsingen. Al die jaren en zo veel teleurstellingen. Ik heb echt bewondering voor je doorzettingsvermogen. Zo ontzettend fijn dat het je al een keer is gelukt om een wondertje te krijgen en je strijd is nog niet gestreden. Ik gun je zo een tweede kindje. Ik hoop dat de tweede streep deze ronde nog te voorschijn komt en hou ons anders weer op de hoogte tijdens je 2 volgende ivf behandelingen. Veel liefs voor jou
Ps. wil je mij ook de link sturen in een pb? Ik lees graag je verhaal
Elvira - schreef op 17-06 om 10:44
@carla79 ik vind dit echt heel erg voor je
Mamavan2meiden - schreef op 17-06 om 11:12
Sorry heb even een paar dagen niet gelezen.
Wat ontzetten rot, k.t ,kl.ote. even op zijn hollands gezegd!
Begrijp ik dat je eigenlijk maandag pas mag testen?  Dan blijf ik hoop voor je houden en zal heeeeeeel hard me duimen gaan draaien voor je. Ik snap heel goed je oer gevoel dat je nog een kindje wilt ook al heb je er al 1. Ik hoop het ontzettend, je hebt het nu al zooo lang volgehouden. Hele dikke knuffel
carla79 - schreef op 17-06 om 11:23
@elvira bedankt voor jouw medeleven 

@mamavan2meiden 
Is niet erg hoor je moet ook niet elke dag op het forum zitten netvals ik ben een halve gekkie geworden in de tussentijd dus ja dan zit je hele dagen het internet af te struinen.
Ik zit nu op dag 8 na tp en 11dpo had nu echt wel een lijntje verwacht ipv die tuurtsreepje wat uiteindelijk gewoon de voorgedrukte streepjes waren.
Blijkbaar ben ik een goeie tuurster.
Maar ben wel van mening dat je die streepjes niet zo zou moeten zien en een dag erna zijn ze helemaal zichtbaar en nog met een rozige kleur ook vind dat echt jiet kunnen.
Heb nog wel een paar testen liggen dus zal wel nog even door testen aangezien maandag mijn officiële testdatum is maar heb al geen hoop meer erop na zoveel behandlingen weet ik wel beter ik had nu echtbwel al iets duidelijker moeten zien ook al zou het een heel.licht streepje zijn geweest wat normaal zou zijn rond deze tijd.
Probeer nu wat hoop te halen uit het feit dat ik nog wel 2 behandlingen heb maar het is maar de vraag of ik nog eitjes heb want bij me eitjesvoorraad begin de bodem te voorschijn te komen.
Was nu al moeilijk om eitjes te rijpen heb ook echter medicatie ervoor gehad en had uiteindelijk 3 eitjes dus het is maar de vraag wat er nog in de pot zit.
Maar ik hou jullie nog op de hoogte natuurlijk de komende dagen en als ik met mijn andere  behandlinen begin.
Ik heb tot morgen nog medicatie wat mijn menstruatie nu ook tegen hou dus hoop eigenlijk dat als ik echt geen streepje meer krijg dat ik dit weekend mijn menstruatie krijg en weer verder kan met de volgende behandling zal dan volgende maand zijn natuurlijk want je moet een maand pauze altijd hebben.
Dus je horen me nog sowieso de komende tijd.
Liefs carla 
GEMMA - schreef op 17-06 om 16:04
Hey meiden lees hier af en toe nog mee want nu druk vorige week donderdag binnen in ziekenhuis voor cerclage nu moet ik twee weken rust maar met een kleine man van 1jaar half is het moeilijk. Nu ben ik thuis tot de bevalling en ernaa hebben we besloten dat ik thuis blijft met de kids. Ik gun het zo voor jullie dat jullie snel zwanger zijn. 
Elvira - schreef op 17-06 om 17:54
@gemma wat betekent dat  cerclage als ik vragen mag?
carla79 - schreef op 18-06 om 09:05
Dames 
Mijn testen waren wederom weer negatief zowel de action early als de kruidvat test ik ga stoppen met testen vandaag is de laatste dag van mijn medicatie en ga mijn menstratie afwachten die denk ik om de hoek sta want heb erge lage rugpijn altijd met mijn opkomende menstratie dus ik doe alleen maandag nog een test zodat ik die kan doorbellen naar het ziekenhuis als ik nog niet ongesteld ben geworden want de duphastron houd dat ook tegen namelijk. Als ik wel ongi ben dit weekend dan hoef ik ook maandag niet meer te testen.
Wil jullie alle bedanken voor het medeleven en ik ben snel weer terug met mijn nieuwe behandling ga vragen of ik gelijk door mag daarmee als ik ongesteld ben geworden. Want ik ben niet de jongste meer en eitjes voorraad is ook niet veel meer dus goeie kans dat ik niet hoef te wachten.
Ladys nogmaals bedankt voor de afgelopen dagen. 
Dikke kus en knuffel 
Liefs carla 
Mamavan2meiden - schreef op 18-06 om 09:46
Had het zo gehoopt voor je Carla! Ik blijf duimen draaien dat het dan volgende maand raak mag zijn. Sterkte maar ook heel veel geluk gewenst voor aankomende maand
GEMMA - schreef op 18-06 om 09:51
cerclage is een kleine touw dat ze inbrengen voor baarmoeder toe te houden en halen deze op 37 weken uit want ik beval altijd te vroeg
nu heb ik dat en utrogestan
Elvira - schreef op 20-06 om 16:04
@carla79 ik vind het echt verschrikkelijk voor je dat je al zo lang bezig bent ik gun het je enorm
carla79 - schreef op 03-08 om 20:16
Hallo dames 
Ik ben er weer!
we hebben vorige week woensdag punctie nummer 15 gehad. 
Er waren 4 mooie eitjes waarvan 3 bevrucht zijn en de 2 mooiste hebben ze afgelopen zaterdag terug geplaatst.
dus we zitten weer in de wachtweken en ik gebruik alleen duphastron 3 x per dag. 
Dus ben benieuwd hoe deze ivf gaat eindigen.
ik zit morgen op 5 dagen na tp (dag van tp mee gerekend) en 7 dagen na ovitrelle. 
En ik ga morgen waarschijnlijk beginnen met testen.
 ovitrelle eruit testen als die er nog is en kijken wat de testen dan gaan doen de komende dagen.
Duimen draaien hier weer.
Hoe is het met de rest van de dames hier 
Liefs carla 
Nijntje - schreef op 03-08 om 22:01
@carla79 Ik duim weer met je mee ik gun het je toch een beetje extra (ik ben wondertje3 / Elvira)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pregnyl en vroegtesten ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan