Kinder Service Hotels Kidsclub Liendert

Kinder Service Hotels Kidsclub Liendert
is de opvang van kinderen tussen 07.00 uur en aanvang van de school en tussen het uitgaan van de school en 19.00 uur. De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers naar school gebracht en direct van school gehaald en meegenomen naar de KSH vestiging.

De kinderen hebben de mogelijkheid om ’s avonds bij ons een warme maaltijd te gebruiken. Hiervoor kunt u een maaltijdkaart aanschaffen. Deze kinderen eten gezamenlijk rond 17.00 uur. De groepsruimtes zijn ingericht naar leeftijd en met speelgoed dat afgestemd is op verschillende leeftijdscategorieën. Er staan computers met gefilterde internetaansluitingen, spelletjes, constructiemateriaal, puzzels, boekjes enzovoort. Er is een aparte ruimte voor kleuters. In de Kidsclubs is er een zeer divers aanbod van activiteiten in daarop toegespitste ruimtes. Zo zijn er o.a. een kinderkook café, een handenarbeidlokaal, een dans-, sport- en theaterruimte, een meidenclub, een jongensclub, louncheruimte, een kinderbibliotheek, een huiswerkruimte, een ruim opgezette recreatieruimte en een buitenruimte.

In de diverse ruimtes worden activiteiten aangeboden door gediplomeerde pedagogisch medewerkers en vakkrachten. De openingsdagen en -tijden van de BSO worden afgestemd op het programma van de scholen. Op de jaarlijks vooraf gemelde schoolsluitingsdagen en gedurende de schoolvakanties is de BSO geopend van 07.00 uur tot 19.00 uur. Deze opvang is, evenals de voorschoolse opvang, inbegrepen in de opgenomen prijsstelling. Wanneer de kinderen de gehele dag worden opgevangen wordt er tussen de middag ook een broodmaaltijd genuttigd. Afhankelijk van de kinderopvangvorm die is overeengekomen is er de mogelijkheid te ontbijten.

Adresgegevens Contact
Liendertseweg 112/3
3815 BJ Amersfoort
Telefoon: 033-4793280
Website: http://www.kinderservicehotels.nl
Nederland

Stuur een email naar Kinder Service Hotels Kidsclub Liendert
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Kinder Service Hotels Kidsclub Liendert? Laat dan een review achter!


Locatie



 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan