YourBalance Zwangerschapsyoga en Yoga met je Baby

Yoga geeft je ontspanning, balans & energie! De lessen helpen om je voor te bereiden op de bevalling, om het hele proces bewust te ervaren en fit te blijven voor het nieuwe avontuur van het moederschap. Je kunt les volgen vanaf 14 weken tot de bevalling.

Yoga met je baby
Na je bevalling kom je weer in balans met Yoga, met de lessen Yoga met je Baby. Een combinatie van herstellende & versterkende Postnatale Yoga voor jou, BabyYoga en Babymassage. Even tijd voor jezelf en voor je baby, waarin jullie samen kunnen zijn in een ontspannen sfeer. Doe rustgevende, versterkende en speelse oefeningen met en naast je baby.

YourBalance biedt voor moeder en kind ook individuele begeleiding tijdens de zwangerschap op het gebied van Yoga en Pilates, Yoga voor mama & baby, Kinderyoga, Tieneryoga en workshops Yoga met je Peuter en Kleuter.

Adresgegevens Contact
Nieuwe Tielseweg 145
4006bg tiel
Telefoon: 0634579773
Website: http://www.yourbalance.nl
Nederland

Stuur een email naar YourBalance Zwangerschapsyoga en Yoga met je Baby
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met YourBalance Zwangerschapsyoga en Yoga met je Baby? Laat dan een review achter!


Locatie

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan