18 en graag zwanger zijn - Babyforum

madre18 (Gast) - schreef op 01-11 om 18:44
hoi iedereen, 
 ik ben 18 jaar en wil zo graag moeder worden. Ik en mijn verloofde zijn ook van plan om samen te gaan wonnen en we willen graag een kindje... het enige probleem is dat ik nog niet eens het secundair heb afgemaakt. Hij zou dan alle kosten betalen tot ik ben afgestuurd.... Ik wil het zo graag..... ik heb al heel jong zo een moederinstinct.
wat denken jullie dat ik zou doen ? ik zit zo vast help me 
3 antwoorden en 30823179x bekeken
---- - schreef op 01-11 om 19:17
Hee meid! 
Zo'n keus maak je uiteindelijk helemaal zelf maar uit eigen ervaring zou ik zeggen doe het niet. Toen ik 18 was woude mijn vriend en ik ook zo graag een kindje!! Zooo graag, maar ik zat ook met school en uiteindelijk de keus genomen om pas een kind te krijgen als ik ben afgestudeerd, en daar ben ik dan, 6 jaar later en zwanger! Denk dat als ik een kind had gehad tijdens mijn opleiding dat ik het niet gered had, er zijn natuurlijk talloze tienermoeders die heel gelukkig zijn met hun kindje, maar als je nog wil studeren zou ik je adviseren het niet te doen.. keus is natuurlijk echt aan jou maar uit eigen ervaring ben ik blij dat ik het destijds toch niet gedaan had! Hoop dat ik je niet teveel aan het twijfelen heb gebracht en als je het alsnog doet wens ik je echt t allerbeste en veel succes want het zal pittig zijn! 
Anoniem (Gast) - schreef op 04-11 om 10:04
Ik zou ook zeggen wacht tot je wat ouder bent en je samen alles een beetje opgebouwd hebt. Het id zwaar om naast een kind ook nog te studeren en je kind moet ook wel een goede basis hebben thuis. 
Dat lijkt misschien stom dat mensen dat nu tegen je zeggen. Maar als je wat ouder bent zal je ook begrijpen dat je nog heel veel ontwikkeling zelf meemaakt bij het volwassen worden. 
Druifje24 - schreef op 09-10 om 00:27
Ik zou zeggen doe wat jou gelukkig maakt als jullie samen er klaar voor zijn en er achterstaan moeten jullie het gewoon doen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '18 en graag zwanger zijn' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan