Clomid - Zwanger worden forum

Joo - schreef op 13-11 om 17:12
Hallo allemaal,
Vandaag ben ik bij de gynaecoloog geweest en ik mag beginnen met Clomid als ik een menstruatie heb gehad.
Ik vind het een heel spannend traject. Mijn man en ik kijken erg uit naar een lief kindje..
Wie zit er nog meer in zo'n behandeling en heeft zin om mee te praten?
Groetjes,
Joo
254 antwoorden en 3619753x bekeken
Nathalie - schreef op 19-11 om 15:28
Hallo joo
Hier 18oktober gestart met clomid 2november pregnill gehad en normaal 16ste men nod maar die blijft weg ook testen blijven negatief moet maandag 26ste naar gynicoloog als ze niet door komen maar vind raar dan ze weg blijven 
HereWeGoAgain - schreef op 19-11 om 16:40
Hi Joo, ikzelf ben momenteel voor de tweede keer zwanger met Clomid 50mg, telkens in de tweede ronde was het raak. Hopelijk is het voor jullie ook zo'n succesverhaal! Ik duim!
Lady - schreef op 28-11 om 20:19
Hallo.. 
Wij zijn gisteren bij de fertiteitsarts geweest. Heb een lichte vorm van pcos.. ik heb wel elke maand een eisprong maar het zet niet helemaal door.. heb elke maand een lange cyclus. Ze heeft gister een inwendige echo gedaan en daarop was te zien dat er een eiblaasje te zien is van 14mm. Ik zit vandaag op een cyclusdag 22.. ook ik mag bij de eerst volgende menstruatie op dag 3 beginnen met clomid.. wij zijn inmiddels bijna 3 jaar bezig.. ik heb dec vorig jaar een miskraam gehad. En we hebben een gezonde dochter van 7 jaar.
Joo - schreef op 17-12 om 14:51
Hoi Meiden,
Ik ben inmiddels al 3 keer bij de fertiliteitsarts geweest maar helaas met weinig resultaat.
Mijn baarmoederslijmvlies was wel netjes (11 mm) en ze hadden gehoopt dat er nog een eiblaasje zou komen.
Helaas moet ik nu verder met clomid 100 mg.
Ik hoop zo dat dit wel gaat aan slaan.
Mina (Gast) - schreef op 17-12 om 16:53
lieve joo,
Ik was twee maanden daarna zwanger(4 jaar bezig geweest). Hoop dat het bij jullie ook zo lekker vlot verloopt

Gr mina
Joo - schreef op 23-12 om 10:34
Ik hoop het ook!!
charldxv - schreef op 29-12 om 19:28
Mag ik me hierbij aansluiten? Mn volgende menstruatie begin ik ook met clomid... Erg spannend allemaal.. Lees heel veel succesverhalen, maar toch bang dat ik bij de andere kant zal zitten. 
Hoe zit het bij jullie met clomid ? Resultaat? Of nog een ronde proberen? 

Groetjes 
Lady - schreef op 29-12 om 22:23
Ik ben gisteren voor het eerst weer voor controle geweest.. de eerste ronde met clomid. Ik zat gisteren op een cd 11 en had al een eiblaasje van 14 mm. Baarmoederhalsslijm was 5,5 kon wel iets dikker zei de arts. Verder was ze zeee te vreden.. ik verwacht dit weekend mijn eisprong.. maandag middag mag ik weer heen om te kijken wat het eiblaasje gedaan heeft.
Vorige ronde had ik pas een eisprong op cd 27 zonder clomid.. ben allang blij dat de cyclussen korter gaan worden nu.. als het goed is heb ik deze ronde een cyclus van 28 dagen.. normaal zonder clomid 41 dagen..

Gewoon op je af laten komen en vooral rusrig blijven.. mocht de lichste kuur niet werken dan heb je nog 2 hogere kuren..
charldxv - schreef op 29-12 om 22:29
Super spannend ! Ik duim mee voor jou, Lady! Laat je wat weten? Heb dit niet veel gezegd, maar nu wil ik zo rap mogelijk mijn regels krijgen zodat ik die clomid kan starten... Ben precies gek aan het worden. Was er niet zoveel mee bezig, liet het op me af komen. Tot de afspraak met gyneacoloog.. 
fingers crossed voor jou !! 
Lady - schreef op 29-12 om 22:59
Komt allemaal goed hoor.. ik kon ook niet wachten.
Lady - schreef op 01-01 om 15:17

Gisteren weer naar het ziekenhuis geweest.. nou was het eiblaasje 20 mm stond dus op knappen.. baarmoederhalsslijm was nu 8. Alles zag er goed uit! Vrijdag middag mag ik weer heen want ze willen met zekerheid zeggen dat het eiblaasje weg is.. 
charldxv - schreef op 02-01 om 07:08
Super wel... Ik duim mee voor jou!! Laat je wat weten ? Ik verwacht elk moment mijn maandstonden, dan kan ik ook starten met Clomid... Vind het zo spannend.... 
Lady - schreef op 02-01 om 19:52
Ik hou je op de hoogte! Ik duim ook voor jou!! Spannend hoor!
charldxv - schreef op 03-01 om 23:14
Succes morgen Lady! 
Lady - schreef op 04-01 om 08:18
Dankjewel!!
Lady - schreef op 04-01 om 20:37
Ik heb een goeie eisprong gehad! Nu op het wachtbankje. Woensdag even bloedprikken. Mocht de menstruatie wel komen dan mag ik dag 3 weer beginnen met clomid
charldxv - schreef op 05-01 om 08:58
Ik duim heel hard mee !! Hoop op het beste! 
Ik heb net wat bloedverlies, maar is combinatie van helder en bruin verlies. Clomid dag 3 starten, maar is dag 3 dat het zuiver bloed is toch? Bruinverlies telt niet mee hé?  Ben zo onzeker...
Lady - schreef op 05-01 om 12:27
Je moet gewoon dag 3 beginnen.. bloed is bloed zei de arts tegen mij.  Succes!
Joo - schreef op 05-01 om 14:57
Ik ben net gestopt met het slikken van Clomid. Woensdag moet ik weer voor de eerste echo. Vind het spannend maar ben heel erg benieuwd of het al resultaat heeft. 
Ik merk wel dat nu je er zo intensief mee bezig bent je steeds meer verlangen krijgt naar een mooi wondertje! ;-)
charldxv - schreef op 05-01 om 16:21
Veel succes Joo! Hou je ons op we hoogte? Ik duim mee in elk geval!!! 
Wel het was blijkbaar maar eenmalig bij het afvegen... Voor de rest van de dag geen bloed of bruinverlies meer gehad ????
Joo - schreef op 05-01 om 20:36
Jazeker, ik hou jullie op de hoogte
Heb je Duphaston gebruikt voor een menstruatie? De arts had tegen mij verteld dat je eerste dag van je menstruatie moet tellen als je bloed heb. En dan dag 3 beginnen met clomid. (Als je een week na stop geen menstruatie heb gehad en je niet zwanger ben, alsnog beginnen met clomid)
Als je twijfelt kan je altijd contact opnemen met de poli denk ik? Succes!!
charldxv - schreef op 06-01 om 08:23
Ik word wel elke maand ongesteld, dus niets moeten gebruiken hiervoo, ben gewoon heel onregelmatig en nog geen duidelijke eisprong kunnen zien op de ovulatietesten van action. Ik trek ze in twijfel... Zie alleen een lichte streep, ze worden nooit echt donker... Zou normaal over ongeveer een week, 10 dagen ongesteld moeten worden... Nog even afwachten dus. En Joo dat gevoel heb ik ook, was er niet zo hard mee bezig als nu.. En nu ik aan de Clomid ga beginnen verlang ik er nog meer naar ! 
Ninic - schreef op 07-01 om 15:06
19 weken
Dit is mijn 3e ronde met clomid. En we zijn al 17 rondes bezig. Nogsteeds geen resultaat en t wachten word steeds lastiger.
charldxv - schreef op 07-01 om 15:10
Kan ik goed geloven... Voel met je mee! Het doet deugd (voor mij persoonlijk) om hier even te kunnen praten. Niemand uit mijn omgeving heeft hiermee te maken, die schieten allemaal raak, eerste ronde zonder iets... Doet nog zoveel pijn! 
Joo - schreef op 07-01 om 16:07
Heel herkenbaar Charldxv, Ninic hoeveel clomid gebruik je? Heb je wel een goede eicel dan? 
Ninic - schreef op 07-01 om 17:35
19 weken
Ik gebruik 50 Mg, ja ik heb wel een goede eicel
roosje - schreef op 11-01 om 14:58
Bij mij ook 50 mg! Al twee keer een eitje van 20 mm gehad, deze keer weet ik het niet heb geen follikelmeeting gehad , afwachten dus
Lady - schreef op 11-01 om 15:42
Ik gebruik ook 50mg. Heb ook een eitje gehad van 20mm de aller laatste keer in het ziekenhuis.. zit nu te wachten op mijn maandstonden. Vandaag wezen bloedprikken voor progesteron.
charldxv - schreef op 11-01 om 20:58
Toi toi toi dames !!! Hou ons op de hoogte 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan