Miskraam? - Babyforum

Nb (Gast) - schreef op 19-03 om 23:03
Ik slik de pil sinds 6 weken en heb dus regelmatig seks zonder condoom met mn vriend. IK ben 16 jaar en dit is de eerste dag van mn ongesteldheid, ik was aan t opruimen en liep en ineens viel dit uit mn broekje... is dit een miskraam en zoja hoeveel weken?
6 antwoorden en 28869396x bekeken
Jootje - schreef op 20-03 om 08:34
Hoi hoi.  Denk dat 6 weken erg kort is om al voor 100 procent te vertrouwen op de pil.
Ik kan geen foto zien. Hoe zwaar is je menstruatie?
Groetjes
Anoniem (Gast) - schreef op 23-04 om 22:30
Sowieso is de pil niet 100% betrouwbaar en dus is het niet echt verstandig als je zoveel sex hebt (op je 16e?) Dat zonder condooms te doen.
Falca - schreef op 24-04 om 00:39
Probeer je foto anders als profielfoto toe te voegen misschien kunnen we het dan zien.
Daarnaast zou ik op jouw leeftijd wel voor condooms kiezen zelfs met de pil. Ookal hou je waarschijnlijk heel veel van elkaar op jouw leeftijd wordt er gemiddeld genomen nog wel een snel van partner gewisseld en je weet nooit wat die meeneemt in de relatie wat SOA's betreft.
Rosa (Gast) - schreef op 24-04 om 10:20
Even off topic: ik vind het wat streng om nou te oordelen dat een 16-jarige aan de pil mét vaste vriend niet zonder condoom zou kunnen vrijen. Kom op zeg. Of je nou veel of weinig sekst. Bij goed gebruik is de pil heel betrouwbaar en het gaat er altijd nog steeds om (of je nou jong of ouder bent) dat je je partner kunt vertrouwen wat andere seksuele contacten betreft. Dat heeft niks met leeftijd te maken. 
Falca - schreef op 24-04 om 10:55
Rosa begrijp me niet verkeerd, ik oordeel er niet over. Ik geef alleen aan wat ik op die leeftijd zelf zou doen. Ik heb zelf in mijn omgeving meiden van 16 gekend die of wat opgelopen hadden doordat zijzelf of de ander was vreemdgegaan. Of voor de relatie al wat onder de leden hadden zonder dat ze het wisten. Meestal kun je er gelukkig wel aan doen maar fijn is anders.
Nu moet ik ook zeggen dat dat nogal wat feestbeesten waren en met veel alcohol op maak je soms niet zulke slimme keuzes. 
MamaN - schreef op 24-04 om 13:28
Ik ben het eens met Rosa.. wat Falca beschrijft is niet leeftijdsgebonden en zo kunnen ouderen zich ook nog gedragen. Dus erg off topic.

On topic misschien kan je een foto plaatsen NB dan kunnen we meekijken. Maar ik denk het eerlijk gezegd niet als je de pil gewoon goed slikt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan