Enquête voor jonge moeders - Babyforum

Karen (Gast) - schreef op 30-09 om 11:38
Ik heb hem ingevuld... Hoop dat het jullie helpt! 

Veel succes met jullie studie.
12 antwoorden en 12311585x bekeken
Barbra L (Gast) - schreef op 30-09 om 11:39
Succes jongens! Hoop dat dit jullie helpt! Heeft me maar 5min gekost
Anouk (Gast) - schreef op 30-09 om 11:52
Heel veel succes jongens!!
Sabine (Gast) - schreef op 30-09 om 12:22
Ik heb hem ingevuld jongens! succes ermee
Ik (Gast) - schreef op 30-09 om 20:56
En weer een hacker blij gemaakt. 
Slim hoor om op linkjes te drukken
Mila Achterberg (Gast) - schreef op 30-09 om 21:54
Hey! Wij zijn geen hackers. Wij zijn serieuze studenten aan de HAN in Arnhem die simpelweg onderzoek doen naar de doelgroep jonge moeders. Aan de link zelf is ook te zien dat het een 'forms' link is. Dit betekend 'formulier'. Dat is simpelweg de enquête. Geen hack dus! Als u echt op de link heeft geklikt zou u ook zien dat het geen virus of iets dergelijks zou zijn, er staat namelijk gelijk een google forms enquête op uw scherm. U heeft dus geen enkele hacker blij gemaakt aangezien dit een enquête is die met google zelf is gemaakt. Fijne dag!
Ik (Gast) - schreef op 30-09 om 22:03
Bladibla. Lullen als brugman. 
Echte studenten zullen er meer werk van maken. Desnoods op de stoep voor cjg gaan zitten. 
Niet via zo'n simpel forum, waar iedereen zomaar alles kan zeggen.
Toch onbetrouwbare informatie die je krijgt
Mila Achterberg (Gast) - schreef op 01-10 om 09:21
Hoi, ik ben dan nogsteeds geen hacker? Daarnaast hebben we de informatie binnen een dag nodig dus dit was de snelste manier die we konden vinden aangezien we gewoon les hadden op school gister. Dan kan je niet opeens ergens heen om daar info te vinden. Daarnaast hebben we 1 reactie gekregen met 10.000 weergaven dus het was toch zinsloos. We gaan nu maar gewoon over op internet  Je hoeft alleen niet zo boos te doen op een aantal studenten die er het beste van proberen te maken en van hun toekomst. Groetjes!
Wantrouwend (Gast) - schreef op 30-09 om 22:28
"""Als u echt op de link heeft geklikt zou u ook zien dat het geen virus of iets dergelijks zou zijn, """
Virussen kun je ook niet zien. Dat is het idee erachter Mila
Mila Achterberg (Gast) - schreef op 01-10 om 09:23
Nou kijk daar heeft u het al, ik heb geen idee hoe virussen werken. Snap niet waarom u ook zo boos wordt op mij maar het zal. 
Anna - schreef op 01-10 om 13:40
Ik denk niet zozeer dat het boos zijn is vandaag e andere reageerder. Als je rondkijkt op brabbels zitten er heel veel fishing dingen tussen, buitenlandse mensen met links etc. Gewoon niet veilig, beheer doet hier ook niks aan verwijderen of wat dan ook. Geen idee of die van jullie betrouwbaar is of niet, maar als je op de link klikt en je ziet dat het een virus is dan is het al te laat. Sommige mensen zijn zich niet bewust van deze gevaren. Als jullie oprecht studenten zijn met goede bedoelingen is het vervelend, maar voor de reageerders eigenlijk een veilig iets dat ze er niet zomaar op klikken.
Tip: ik vond jullie omschrijving ook maar matig+brabbels is mss het juiste forum niet voor. Geen idee hoe lang de enquête was, maar gewoon een paar vragen hier stellen was een betere optie geweest, of eerder aan de opdracht beginnen zelf vul ik graag enquêtes in van bijvoorbeeld collega's op werk of medestudenten, maar dan weet ik waar het vandaan komt. Succes met jullie studie!
Jo (Gast) - schreef op 01-10 om 22:24
Anna begrijpt het. Helemaal eens

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Enquête voor jonge moeders' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan