Gerda gerda gerda

Hoi!

Welkom op mijn profiel.
Ik ben dus Gerda. Mijn partner is Matthijs en samen hebben we een dochter van 10, een zoon van (net) 8 en er is een klein meisje op komst.

Matthijs is orthopedisch instrumentmaker, ik studeer sinds een jaar weer.
Ik ben bouwkundige (HTS gedaan) en heb jaren in de bouwwwereld gewerkt, maar moest daar een jaar geleden om gezondheidsredenen (heel verhaal, kan ik niet in het kort vertellen) mee stoppen. Nu dus een nieuwe studie: de PABO.

En ja: ook een derde zwangerschap. Heel bewust, heel gewenst. We verwachten ons dochtertje en zusje eind november/ begin december. Sinds ik een week of 9 zwanger ben, kom ik regelmatig op dit forum en wellicht lees je wel een keer een topic of antwoord van mij.

Groetjes!

Anna Vera

Anna Vera is geboren op woensdag 21 november 2012 en is een een meisje.

Over Anna Vera

 

Anna Vera

Anna Vera is geboren op maandag 3 december 2012 en is een een meisje.

Foto's van Anna Vera

Over Anna Vera

 

Laat een berichtje achter voor gerda

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan