Vrienden van Daisje

Vrienden van Daisje

Hey dames ik ben 23 jaar woon al n paar jaar samen met mm vriend. 1 juli hebben wij de pil aan de kant gezet en we zijn nu sinds 1december bezig voor een kleine wie weet wat ik allemaal zal ontdekken en meemaken op weg vaar zwanger worden, zwanger zijn & bevallen spannend allemaal!

Hallo allemaal, Ik ben in januari 2014 gestopt met de anticonceptie direct een spannende stap. Samen tegen elkaar gezegd we gaan ervoor. Die start was voor ons erg belangrijk en een steun en toeverlaat voor elkaar. Afgelopen 28 mei teste ik positief 4 dagen voor mijn ongesteldheid dag. 1juni was hij helemaal stralend en is ons avontuur samen begonnen. Hopelijk komt alles goed. :)

Ik ben Katrien, 29jaar; Bevallen op 4 okt 2014 van mijn lieve schat Emma.

hallo iedereen,ik ben een fiere mama van een dochtertje morgan (niet in het engels uitgesproken maar gewoon in het nederlands:-) )die gisteren 2 jaar is geworden,en zwanger van een broertje voor haar die eind oktober geboren zal worden!het is mijn eerste keer op een forum dus aarzel niet om me toe te voegen of een praatje te voeren!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan