Vrienden van liena

Vrienden van liena

"Binnen in me,diep in mij" Een deel van jou,was al bij mij maar pas toen hij ook zijn deel jou compleet makend,aan mij schonk zijnde uit liefde: kon ik je wikkelen in de warme mantel binnen in me, gewiegd wordend in de poel die jou draagt op onze hoop en verlangen. Een magische kracht niet langer door mensen erkend, zo ver en toch dichtbij, zorgd ervoor dat je groeit diep in mij. De kracht die ons ooit samenbracht Zorgt er nu voor dat jij kan worden verwacht. Ons geluk krijgt weldra een naam.

hallo allemaal, ik ben moeder van drie prachtige jongens. de oudste is 9, de middelste 6 en de jongste is 4 jaar. ik ben zelf 33. ik woon met mijn man en onze jongens op een boerderij. ben gastouder van de drie kinderen van mijn zus we zijn nu zwanger van ons vierde wondertje die we 17 november 2018 verwacht.

Hallo, Ik ben 29 jaar en ben 7 jaar getrouwd. Ik werd in december 2009 voor het eerst mama. Ons zoontje is nu dus 3 jaar. In september 2012 ben ik 'sterrenmama' geworden van ons dochtertje. Zij werd levenloos geboren, ook wel 'sterrenkindje' genoemd ... Ondanks het hevige verdriet en pijn voor het verlies van ons dochtertje, blijft onze kinderwens aanwezig. We willen ons leven niet laden leiden door angst, het verlangen om nog een kindje te verwelkomen in ons gezin is groter. Wij willen proberen om in 2013 zwanger te worden!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan