Vrienden van Lynn

Vrienden van Lynn

Hoi, ik ben 36 jaar en zwanger van de derde!

"Binnen in me,diep in mij" Een deel van jou,was al bij mij maar pas toen hij ook zijn deel jou compleet makend,aan mij schonk zijnde uit liefde: kon ik je wikkelen in de warme mantel binnen in me, gewiegd wordend in de poel die jou draagt op onze hoop en verlangen. Een magische kracht niet langer door mensen erkend, zo ver en toch dichtbij, zorgd ervoor dat je groeit diep in mij. De kracht die ons ooit samenbracht Zorgt er nu voor dat jij kan worden verwacht. Ons geluk krijgt weldra een naam.

Hoi mede mama's inspee! Ik ben in verwachting van ons eerste wondertje! Het is een meid en we noemen haar tot de bevalling Pixel! Liefs kim

Kinderwens voor een derde kindje

Kleine lieve babie, we wachten op jouw komst.

Beste Sisi, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Wij hebben al 2 kanjers en zijn in verwachting van ons 3e aapje!

Mam to be! Benieuwd naar onze kleine spruit!

Ik ben 30 jaar en wij zijn in verwachting van ons eerste kindje!

Op 3 juni is onze dochter Sylvie geboren! Helemaal trots :-)

Beste Anne, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo! Vorig jaar ben ik bevallen van een super lief en eigenzinnig mannetje. Nu hebben we een 2e kinderwens en zijn sinds 1 mei gestopt met anticonceptie.

In de 4e ronde zei ons testje positiefff!!!!

Hopelijk kan ik snel roepen:"we zijn zwanger"

<3Eens waren er voetjes die schopten die schopjes maakte ons blij! Eens waren er handjes die klopten maar dat is voor altijd voorbij Eens konden we slechts van je dromen en denken aan hoe het zou zijn... Maar nu ben je bij ons gekomen zp tastbaar, zo lief en zo klein!<3 <326 Januari 2013<3 Omstreeks 21.46uur mochten wij onze Pracht van een dochter verwelkomen! Nyana is haar naam. Ze woog 2,930kg en is 49cm groot! Lieve kleine meid mama en papa houden van jou!<3

lieve mensen die mijn pagina komen bezoeken,aan zij die gekomen zijn:proficiat! aan zij die niet gekomen zijn: eeuuhhmm ook proficiat zeker! ;) nee,eerst en vooral aan de aanstaande mama's dikke proficiat met jullie wondertje,en voor de rest zijn er vragen? stel ze gerust :)

Beste Marloes, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Account verwijderd

Hallo iedereen, Ik ben Kapinga, 21 jaar en mijn vriend die 25 jaar is verwachten eind Juli 2013 ons tweede kindje We hebben al een zoontje van 2,5 en hij kijkt enorm uit naar zijn broertje of zusje! Veel succes meiden!

hallo allemaal, ik ben 7 weekjes zwanger en ik besef het zelf allemaal nog niet goed.. Ergens ben ik dolgelukkig omdat ik dit al zo lang wil, maar ik kan niet genieten omdat ik me van 's morgens tot 's avonds belabberd en misselijk voel! Hopelijk kan ik hier af en toe iets kwijt of de nodige vragen stellen :-) een leuke babbel is altijd fijn!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan