Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60

Brabbels vergeleek de pijzen van Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60 en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Luvion

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 69.00
BabyPark € 69.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60

Luvion Exact-60 babyweegschaalPrecisie, design én kwaliteit, met de Luvion Babyweegschaal houdt je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij. Een ergonomisch design zorgt ervoor dat uw kindje met plezier op de digitale Luvion Deluxe Exact 60 weegschaal gaat liggen. Handig bij premature kindjes, bij het wegen voor en na het borstvoeden maar bovenal hartstikke leuk om het groeiproces van je baby vast te leggen!Deze schitterende digitale weegschaal van Luvion heeft een LCD scherm waarop je snel en duidelijk het gewicht van je baby afleest. De Luvion weegschaal is ook ideaal om te kijken hoeveel borstvoeding je baby heeft gekregen. Vergelijk het gewicht van je baby vóór en na het geven van borstvoeding en je weet direct hoeveel voeding je baby heeft gekregen. In het pakket wordt standaard een handig meetlint geleverd, zodat je niet alleen het gewicht maar ook de lengte van je baby kan bijhouden.De licht dalende curve naar het midden van de weegschaal toe zorgt voor een stabiele en veilige ligging van de baby. De Luvion babyweegschaal weegt tot maar liefst 5 gram nauwkeurig en is te gebruiken tot maar liefst 20 kg.- Weegt tot 20 kg met 5 gram nauwkeurig - Weergave gewicht in KG/lb - Groot en duidelijk af te lezen LCD-display 65x26mm - Lege batterijen indicatie - Schakelt bij geen gebruik na 60 seconden automatisch uit - Tarra functie: u kunt een dekentje op de schaal plaatsen en daarna de weegschaal op 0 stellen zodat het dekentje niet wordt meegewogen.Wordt geleverd in een handige meeneem doos.

Type:
Merk: Luvion

 

Prijsverloop van de 'Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60 onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60

 

Vertel wat jij van Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60 vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Bad thermometer Luvion Kamer Roze Bad thermometer Luvion Kamer Roze
Luvion Nachtlampje Bunny Luvion Nachtlampje Bunny
Luvion Bad / Kamer Thermometer Roze Luvion Bad / Kamer Thermometer Roze
Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60 Luvion Babyweegschaal luxe Exact-60
Luvion Grand Elite Extra Camera Luvion Grand Elite Extra Camera
Luvion Itzbeen Babycare Timer Roze Luvion Itzbeen Babycare Timer Roze
Luvion Walky Blauw Luvion Walky Blauw
Veiligheidsartikel Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw Veiligheidsartikel Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan