Bibabad type 690 Wit

Brabbels vergeleek de pijzen van Bibabad type 690 Wit en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Bibabad

Waar te koop ?

Winkel Prijs
geboortewinkel.nl € 139.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Bibabad type 690 Wit

Het Bibabad is een alternatief voor een vast ligbad en is bestemd voor kinderen tot 7 jaar die geen bad hebben of om wat voor reden dan ook niet in een vast ligbad willen. Het Bibabad is geschikt om mee te nemen met vakantie en kan in de tuin worden gebruikt. Het badje is verstelbaar en heeft een buitenmaat van maximaal ca. 90 x 90 cm. Het frame kan verkleind worden tot minimaal 70 x 70 cm. (ook bv. tot 70 x 90 cm.) en de poten zijn individueel verstel-baar. Hierdoor kan het frame aange-past worden aan de doucheruimte. Zelfs in kwartronde douches. Na gebruik kun je het bad opklappen en plat tegen de muur of achter een deur wegzetten. Opgeklapt is het bad nog geen 10 cm. dik. Het frame is blauw en de badzak heeft een bubbel-dessin. De badzak bestaat uit een polyester gronddoek met een polyethuraan coating, is antislip en wasbaar op 60 graden. De afvoer van de badzak zit in de hoek en wordt geplaatst op uw eigen afvoer. Zit de afvoer niet in de hoek dan kan er een badzak geleverd worden zonder afvoer en kun je de afvoer zelf op elke gewenste plaats aanbrengen. Neem hiervoor contact met ons op.



Type:
Merk: Bibabad

 

Prijsverloop van de 'Bibabad type 690 Wit'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Bibabad type 690 Wit onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Bibabad type 690 Wit

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Bibabad type 690 Wit

 

Vertel wat jij van Bibabad type 690 Wit vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Bibabad type 690 Wit Bibabad type 690 Wit
Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan