Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm

Brabbels vergeleek de pijzen van Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Bibabad

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 143.33
BabyPark € 129.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm

Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cmHet BiBaBad is een geweldig alternatief voor een vast ligbad en is bestemd voor kinderen tot 7 jaar die geen bad hebben of om wat voor reden dan ook niet in het ligbad willen baden.Bovendien geeft het kinderen die te groot zijn voor een plastic kinderbadje weer de ruimte om lekker te spelen. Kinderen kunnen op deze manier toch eindeloos in bad spelen (en welk kind wil dat nu niet). Het BiBaBad is geschikt om mee te nemen op vakantie en kan ook in de tuin gebruikt worden.Met een lengte en breedte die versteld kan worden van 70 tot 90 cm, is het oppervlak van het BiBaBad te vergelijken met een normaal vast ligbad. Het enige verschil is dat het BiBaBad vierkant of rechthoekig is. Maar dat is alleen fijner om in te spelen.De badzak van het BiBaBad bestaat uit een polyester doek waarover een rubberachtige polyurethaan laag is aangebracht. Dit betekent dat het doek anti-slip, soepel, sterk en niet milieubelastend is. Ook kan het uitstekend gewassen worden in de wasmachine op 60 graden.      Zonder water weegt het BiBaBad nog geen 3 kilo. Het buizenframe is van lichtgewicht aluminium gemaakt. Aluminium is duurzaam en licht in gewicht. Zo heeft roest geen vat op uw BiBaBad en kunnen uw kinderen jarenlang genieten van hun bad. Na het gebruik kunt u het BiBaBad opklappen en plat tegen de muur of achter een deur wegzetten.In de opgeklapte toestand is het BiBaBad nog geen 10 cm dik. Ideaal als u klein behuisd bent.

Type:
Merk: Bibabad

 

Prijsverloop van de 'Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm

 

Vertel wat jij van Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm Bibabad Wit Alu Frame+Zak Wit Verstelb.70-90cm
Bibabad type 690 Wit Bibabad type 690 Wit
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan