Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium

Brabbels vergeleek de pijzen van Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

MamaKado

Waar te koop ?

Winkel Prijs
mamakado.nl € 510.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium

Tijdloze ring, van 14K geel goud en Titanium, gegraveerd met wat jij maar wilt! De twee ringen zijn in elkaar te schuiven, en te dragen natuurlijk. De gouden ring valt over de Titanium ring, en beide ringen zijn aan zowel de buitenkant als de binnenkant te graveren. Een geheime gravering? Doe die dan aan de buitenkant van de binnenring! De Titanium ring is 6mm breed, en de gouden ring is 4.25mm breed. We hebben een aantal gegevens van je nodig voor de bestelling. Natuurlijk de maat van je ring (zie laatste plaatje), en wat er op alle vier de zijdes van de ringen moet worden gegraveerd, en met welk lettertype je dat wilt. Wil je een ring leeglaten, vul dan 'nvt' in, dan laten wij hem leeg. De ringen zijn ook in grotere maten te verkrijgen, maar daarvoor moet je even contact opnemen. De prijs voor een grotere ringen is iets hoger, omdat er natuurlijk ook meer goud en titanium in verwerkt zit. De ringen zijn ook in een bredere uitgave te krijgen (8mm titanium ring en 6mm gouden ring), neem ook daarvoor even contact met ons op. Ook combinaties met wit goud, geel goud en roze goud zijn verkrijgbaar. We kunnen deze ringen niet meer ruilen nadat ze gegraveerd zijn, en Titanium ringen kunnen niet vergroot of verkleind worden. Wees dus zeker van je bestelling, en controleer na je bestelling ook goed of alles klopt in de bevestiging die je van ons krijgt per email.

Type:
Merk: MamaKado

 

Prijsverloop van de 'Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium

 

Vertel wat jij van Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium
Xoé Draaiende Ring, RVS Xoé Draaiende Ring, RVS
Xoé Draaiende Ring, Titanium Xoé Draaiende Ring, Titanium
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan