Xoé Draaiende Ring, Titanium

Brabbels vergeleek de pijzen van Xoé Draaiende Ring, Titanium en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

MamaKado

Waar te koop ?

Winkel Prijs
mamakado.nl € 365.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Xoé Draaiende Ring, Titanium

De Xoé Ringen zijn werkelijk schitterende ringen, ze kunnen om elkaar heen draaien door een kleinere BinnenRing en een iets grotere BuitenRing. De ringen kunnen daardoor aan vier kanten gegraveerd worden (beide binnen en buitenkanten van de ringen). Maak zo je eigen ring! Deze ringen zijn beide gemaakt van Titanium, een ijzersterke metaalsoort (wordt zelfs in de SpaceShuttle gebruikt, hoe cool is dat?). De binnenste ring is 6mm, de buitenste ring is 4mm breed. Maar je kunt ook kiezen voor de 8mm dikke ringen binnenring, en een 6mm dikke buitenring, de prijs is voor Titanium hetzelfde. We hebben deze ringen echter ook in allerlei combinaties (titanium, goud, RVS, of een combinatie daarvan). Leuk om de buitenkant niet te graveren, maar een boodschap op de binnenste ring te zetten. Of zet er hele teksten op! De namen van je kinderen, je trouwgeloftes, een spreuk, een levensmotto, namen van je ouders en dierbaren, verzin jij het zelf maar. Wil je sommige delen niet gegraveerd? Zet daar dan 'nvt' neer, dan laten we dat ongegraveerd. Je kunt geen velden leeglaten, let daar dus even op. Om te bestellen geef je de ringmaat door, en natuurlijk wat er gegraveerd moet worden, en dan ook nog in welk lettertype het gegraveerd moet worden. Heb je heel speciale wensen, en vind je dat je die niet kwijtkan op de website? Bel of mail ons dan voor mogelijkheden en vragen. Grotere ringen zijn ook mogelijk, maar soms is daarvoor een extra toeslag.

Type:
Merk: MamaKado

 

Prijsverloop van de 'Xoé Draaiende Ring, Titanium'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Xoé Draaiende Ring, Titanium onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Xoé Draaiende Ring, Titanium

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Xoé Draaiende Ring, Titanium

 

Vertel wat jij van Xoé Draaiende Ring, Titanium vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium Xoé Draaiende Ring, 14K Goud en Titanium
Xoé Draaiende Ring, RVS Xoé Draaiende Ring, RVS
Xoé Draaiende Ring, Titanium Xoé Draaiende Ring, Titanium
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan