Cybex Pallas Water Colours

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Pallas Water Colours en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 259.95
BabyPark € 259.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Pallas Water Colours

Cybex PallasDoor het strakke design en uitmuntende kwaliteit komt deze autostoel volledig tot zijn recht. De Pallas is een autostoel welke te gebruiken is vanaf 9 maanden tot 11 jaar. In de beginfase (9-18 kg) dient je kind gebruikt te maken van het veiligheidsblok. Zodra je kindje 18 kg is geweest mag het veiligheidsblok verwijderd worden en kun je de Pallas gebruiken als groep 2/3 zitje.Het vernieuwde veiligheidsblok is van voor naar achteren verstelbaar en biedt meer vrijheid van beweging voor het bovenlichaam van je kind. Voor de effecten in vergelijking met de conventionele vijf-punts gordel systemen zorgt het veiligheidsblok voor een maximale veiligheid. De krachten van een aanrijding zijn verdeeld over de kussen met de impactabsorberende materialen en worden daardoor enorm verminderd. Dit systeem lijkt op een opgeblazen airbag en draagt bij aan een aanzienlijke vermindering van de krachten in het geval van een ongeluk. De gordel kan het kind niet verwonden, terwijl op hetzelfde moment zijn of haar gevoelige nek en schouders worden beschermd.Features- Vervaardigd uit schok absorberende materialen- Ligstand functie- Hoofdsteun in drie standen verstelbaar- Side Impact Protection- Rugsteun in 11 hoogte standen verstelbaar- Seat insert voor optimale hoogte verstelling- Ademende stof - Uitwasbare bekledingSpecificatiesGewicht: 9.7 kg met veiligheidsblokGewicht: 5,7 kg zonder veiligheidsblokAfmetingen (lengte x breedte x hoogte)45 x 47 x 72 cm.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Pallas Water Colours'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Pallas Water Colours onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Pallas Water Colours

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Pallas Water Colours

 

Vertel wat jij van Cybex Pallas Water Colours vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Pallas Candy Colours Cybex Pallas Candy Colours
Cybex Pallas 2 Blue Ocean Cybex Pallas 2 Blue Ocean
Cybex Solution X2 Water Colours Cybex Solution X2 Water Colours
Cybex Callisto Brown Sugar Cybex Callisto Brown Sugar
Cybex Pallas 2-Fix Classic Black-Black Cybex Pallas 2-Fix Classic Black-Black
Cybex Verzorgingstas City Light Multicolour Cybex Verzorgingstas City Light Multicolour
Cybex Topaz Chilli Pepper Cybex Topaz Chilli Pepper
Cybex Solution X2-Fix Natural Cybex Solution X2-Fix Natural
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan