Onzeker.. - Zwangerschapsforum

Lis (Gast) - schreef op 03-05 om 13:07
Hallo allemaal, 
Ik ben een beetje onzeker had vanochtend een afspraak bij gyn en die zei oh zullen we gelijk even kijken ik dacht dat ik vandaag 6 weken was maar de gyn dacht ongeveer 5en half maar is het vruchtje dan niet heel erg klein met 1.3mm? Voor deze tijd.. Maak me nu druk..
2 antwoorden en 23803615x bekeken
Shir - schreef op 03-05 om 15:58
Ik zou niet onzeker zijn hoor. Het is heel lastig opmeten en 1mm verschil kan al dagen schelen. Daarom is de termijnecho ook pas tussen de 10-12 weken. 

Die dagen trekken we bij als het vruchtje dadelijk iets groter is en het wat makkelijker is om de uiteinden op te meten.
shootingstar - schreef op 03-05 om 18:40
Ik heb even terug zitten kijken bij was het 6 mm met 6 weken en 6 dagen dus ruim een week later! Maar als de gynaecoloog niets daarover gezegd heeft zal het toch goed zijn??  En idd een meting in het begin is heel lastig met die mm als ze het puntje iets verder zetten scheelt het zo weer 2 mm 

Succes! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker.. ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan