Zwanger en uitgerekend half oktober! - Zwangerschapsforum

mamiangela - schreef op 20-02 om 13:02
heey jaimy 

ja hoop ook dat het goed blijf lopen ...
ja ben al helemaal verliefd op de stokke kinderwagen
ik heb nu 2 meiden ...grote meiden al de oudste is 8 en de jongste 6 

groetjes angela
125 antwoorden en 45386846x bekeken
mamiangela - schreef op 20-02 om 20:15
Hoi jaimy

Zeker tof ...ben dol gelukikig met me dametjes
Maak me nit uit als het maar gezond is


mamiangela - schreef op 20-02 om 20:19
Oh tablet slaat op hol
Maar dat maak me niet uit als het maar gezond is
Misschien hoop ik stiekum op een manneke nu
Brenda (Gast) - schreef op 21-02 om 12:26
Dag dames

@jaimy ik heb mij door de verloskundige laten vertellen dat het hebben van buikpijn komt omdat je lichaam aan het veranderen is je baarmoeder is aan het groeien en je ingewanden maken plaats voor je baarmoeder. Tip maak je geen zorgen ik loop per dag ongeveer een half uurtje en dat help mij wel pijn is minder. (ook voor de zekerheid kan je jou urine laten testen kan soms ook een blaasontsteking zijn. Niet te hopen natuurlijk)

@am. Het is inderdaad heel snel bij ons gegaan wij hadden het beiden niet verwacht. En ja ik vindt die kwaaltjes ook niet erg het is alleen maar spannend.

Gisteren mocht ik mijn kleine voor het eerst zien. jullie begrijpen wel dat het heel spannend was. Ik had mij al voorbereid op een vaginale echo omdat een normale echo meestal nog niet lukt bij 7weken zwangerschap.

Eindelijk was het moment daar. De dokter heeft mij verteld dat hij eerst een normale echo zou proberen te maken. En wie zagen wij gelijk mijn kleine mensje ik was zo blij je kon hem/haar gelijk zien en het mooiste vond ik het kloppen hartje ik ben zo trots op mijn kleine.

Dit was zo een mooie ervaring en jullie gaan dit ook allemaal meemaken wat leuk.

Nou dames geniet van je zwangerschap.

Groetjes brenda
JaimyLiebrecht - schreef op 21-02 om 13:30
Dag Brenda,

Oke dan ben ik al meer gerustgesteld ja ik heb vooral savonds en snachts last aan buik maar ik dacht wel dat het normaal is omda je lichaam verandert e door zwangerschap. Ik heb ook savonds als ik me wil wassen en beha uitdoe ook zeer aan borsten en tepels soms echt neig. Mijn vriend lacht dan hehe .
Ik mag 8 maart gaan voor mijn eerste echo! Zo spannend we zitten echt vol spanning! Ben zo benieuwd kzou dan 9 weken zijn.
En wanneer vertel jij het aan iedereen en hoe?

Groetjes Jaimy
Mobo - schreef op 21-02 om 13:33
Hoi,

Nou ik heb zonet ook een afspraak gemaakt met een verloskundige. Wij kunnen 15 maart terecht. Omdat ik nergens last van heb is het nog niet echt tastbaar. (los van beetje pijnlijke borsten en plopgevoel in mijn buik). Ik ben nog helemaal niet bezig met het kijken van babykleding. We wachten eerst de echo af. Wil iedereen bij 20 weken echo weten wat het geslacht is? En is iedereen al aan het nadenken over namen? Mijn vriend en ik vinden wel dezelfde meisjesnaam mooi en vonden dat al voor we elkaar leerden kennen. Maar sinds de positieve test nog niet gehad over namen.

Grtjs
AM - schreef op 23-02 om 21:06
Hoi!

Wij hebben al een paar mooie Namen die we gaan gebruiken..Dat hadden we al een half jaartje terug ofzo samen besproken (ik let altijd wel op namen)hih..maar alles is nog mogelijk hih!
Bij ons wordt het nog een discussie of we willen weten wat het wordt(ik wel,mn man niet)
@Brenda wat gaaf..je kindje te zien en super dat alles goed was!
Met de Rest ook alles ok?
JaimyLiebrecht - schreef op 24-02 om 10:10
Dag meiden,

Alles goed met jullie zwangerschap?
Ik had gisterenavond neige krampen en moest dan altijd naar het toilet en dan opeens diarree pff. Heb afgezien.
Heeft nog iemand dit?

Groetjes
AM - schreef op 25-02 om 12:22
Hallo!

Ja ik ben ook al dagen aan de dunne,maar het is normaal dat je darmen van slag zijn.
Hier gaat het overigens niet goed allemaal bloedverlies Hier bah..hoop zo van niet maar vrees het ergste ik mag morgen naar de verloskundige..
Gelukkig is mn man heel lief die helpt me steeds rn steunt mij.
Kelly - schreef op 26-02 om 15:18
He AM heb je veel last van bloedverlies? Ik heb het namelijk de eerste 12 weken gehad en het kan er best bij horen hoor. Misschien stelt dat je een beetje gerust. Je schrikt er ontzettend van maar als het niet zoveel bloed is en je hebt geen krampen dan hoeft het niks te betekenen. Ik hoop heel erg voor je dat het goed gaat!
AM - schreef op 26-02 om 16:49
Hoi Molly,

Bedankt voor je reactie..ik zag inderdaad dat je ook zoiets hebt gehad en wou je nog een berichtje sturen maar eerst ff de vk afwachten.Ik heb wel veel bloedverlies en helderrood,maar geen pijn.En sochtends meer dan overdag en het kon een miskraam zijn, maar ik heb niet alle Symptomen Dus ook mogelijk wat anders zijn. Ja ik heb nu pijn,dat zijn mn darmen van stress en onzekerheid.
Ik heb een verwijzing naar de gynaecoloog gekregen,gelukkig.
Mag er donderdagochtend heen.Hopelijk dan meer zekerheid! Pffff..wat voelt dit rot! Het kindje is zooo welkom!
Gelukkig was dat van jou verder oké,geeft mij ook weer wat moed!
Rosamber - schreef op 25-02 om 13:06
Hallo,
Ik mag me ook bij jullie aansluiten. Ondanks 2 kindjes is het forum voor mij iets nieuws.
Ondank dat ik aan de pil ben had ik al een week dat ik me anders voelde. Ik heb gisteren een test gedaan en deze had een licht 2e streepje en vanmorgen weer. Met een nieuwe relatie van net een half jaar was dit wel even schrikken helemaal omdat ik gewoon aan de pil ben... maar we gaan er zeker voor..
Vandaar dat ik het ook wel fyn vind om met anderen op een forum te kletsen, omdat de reacties vanuit de omgeving vast niet direct even positief zullen zijn. Wat begrijpelijk is...
Rosamber - schreef op 25-02 om 13:44
Hallo
Sinds gisteren weet ik dat ik me ook mag aansluiten, heb morgen pas mn NOD maar heb gister en vandaag een positieve test gehad.... Na 2 kids toch de eerste keer op een forum en dat heeft mede met de situatie te maken. Heb sinds 6 maanden een nieuwe relatie en ben nu terwijl ik aan de pil was zwanger geworden. Reacties uit omgeving zullen niet allemaal direct even positief zijn, wat logisch is. Maar ondanks dat het zo snel is, gaan we er voor en zijn we ook blij mee. Dat is toch fijn om even met vrouwen te delen die ook zwanger zijn.

Groetjes
Mobo - schreef op 26-02 om 13:05
Hoi Rosamber,

Welkom en gefeliciteerd! Ik heb ook een minder leuke reactie ontvangen van een vriendinnetje. Ze wil ook graag een gezinnetje maar is nog vrijgezel en moest heel hard huilen toen ik haar het nieuws vertelde.

Groetjes
Mobo - schreef op 26-02 om 13:07
Hoi AM,

Wat ontzettend schrikken. Hopelijk blijkt vandaag bij de verloskundige dat er niets aan de hand is. Ik duim voor jullie!

Grtjs
AM - schreef op 26-02 om 16:53
Hoi Mobo,

Thanx!ik heb even gereageerd op molly, zie hieronder.

Welkom en GEFELICITEERD Rosamber!Er zijn altijd mensen die het heel goed weten,maar als jullie er heel gelukkig mee zijn daar gaat het om toch?
Groetjes
JaimyLiebrecht - schreef op 27-02 om 21:09
Hallo iedereen,

Ik heb slecht nieuws. Ben ons kindje kwijt!
Twee weken geleden heb ik ontzettend pijn gekregen in mijn buik. Zondag kon ik het niet houden van de zeer ben naar spoed moeten gaan en daar zeiden ze dat ik een ontsteking op urine had. Maandag heb ik dan medicatie genomen voor de ontsteking maar de pijn ging niet over. Mijn dokter is maandag bij mij thuis geweest en die zei als ik nog pijn kreeg of die pijn ging niet weg moest ik echo laten. Ik kon het die avond terug niet houden van de pijn dus ik terug naar de kliniek daar hebben ze een echo gedaan maar de dokter kon niet direct zeggen wat er was, hij kon het moeilijk zien. Moest dinsdag terugkomen voor een vaginale echo. Ik dinsdag naar kliniek voor de vaginale echo wat bleek: een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. We waren er kapot van! We waren zo blij dat we zwanger waren en een kindje hadden in de buik en nu wed dat ons afgepakt! Ik werd die dinsdag nog geopereerd en ben ook 1 eileider kwijt omdat hij zo opgezwollen was!
We vinden het allebei kei erg, maar moeten ons er overzetten en volgende keer nog eens proberen hè. 
Ik wens al de andere toekomstige mama's al het geluk toe en dat alles goed mag lopen in jullie zwangerschap. 

Groetjes

J.
Mobo - schreef op 28-02 om 10:38
Hoi Jaimy,

Wat erg voor jullie. Ik kan me goed voorstellen dat jullie nu even een rouwproces doorgaan. Hopelijk is jouw lijf snel weer stabiel en klaar voor een kindje. Sterkte voor nu.

Grtjs
JaimyLiebrecht - schreef op 28-02 om 11:25
" Hoi Jaimy,

Wat erg voor jullie. Ik kan me goed voorstellen dat jullie nu even een rouwproces doorgaan. Hopelijk is jouw lijf snel weer stabiel en klaar voor een kindje. Sterkte voor nu.

Hoi moby, ja we moeten het een plaats geven en dan snel opnieuw proberen zeker. We willen echt dolgraag een kindje xx
Grtjs "
Mobo
AM - schreef op 28-02 om 10:41
Hoi Jaimy!!

Wat verschrikkelijk!!!En heftig om zo een paar dagen in de onzekerheid te zitten.
Ik heb ook een paar dagen in de onzekerheid gezeten ivm veel bloedverlies we hebben vanmorgen te horen gekregen aan de hand de vaginale echo dat ik een miskraam heb gehad.Dan stort je wereld in..sinds gisteravond had ik plotseling ook geen bloeding meer.Mn baarmoeder is al schoon. Dat is wel bizar allemaal. Het kindje was zo welkom. We moeten nu eerst alles laten bezinken,heb de afgelopen dagen ook veel gehuild.
Ik hoop dat jij ook snel weer zwanger mag raken Met een goede afloop!!!Rustig aan!!

Voor de Rest van alle (aanstaande) Mama's een hele voorspoedige zwangerschap gewenst!!!
Liefs
JaimyLiebrecht - schreef op 28-02 om 11:26
" Hoi Jaimy!!

Wat verschrikkelijk!!!En heftig om zo een paar dagen in de onzekerheid te zitten.
Ik heb ook een paar dagen in de onzekerheid gezeten ivm veel bloedverlies we hebben vanmorgen te horen gekregen aan de hand de vaginale echo dat ik een miskraam heb gehad.Dan stort je wereld in..sinds gisteravond had ik plotseling ook geen bloeding meer.Mn baarmoeder is al schoon. Dat is wel bizar allemaal. Het kindje was zo welkom. We moeten nu eerst alles laten bezinken,heb de afgelopen dagen ook veel gehuild.
Ik hoop dat jij ook snel weer zwanger mag raken Met een goede afloop!!!Rustig aan!!

Voor de Rest van alle (aanstaande) Mama's een hele voorspoedige zwangerschap gewenst!!!
Liefs
"
AM


Dag AM,
Wat verschrikkelijk om je verhaal te lezen, we zitten zowat in hetzelfde scheutje he. Maja we moeten blijven proberen en we zullen wel een kindje hebben ze.
Veel succes meid.

Groetjes x
Rosamber (Gast) - schreef op 28-02 om 11:28
Hoi Jaimy en AM

Wat verschrikkelijk... ik hoop voor jullie dat het straks allemaal goed komt. Een nieuwe positieve test en een mooi zwangerschap... Voor nu heel veel sterkte met het verwerken... al hoewel ik me afvraag of je zoiets echt kunt verwerken...

Groetjes
JaimyLiebrecht - schreef op 28-02 om 11:47
Hoi Rosamber,

Bedankt voor je berichtje,
We moeten het eens plaats geven en nu nog veel rusten en recupereren van operatie. En nadien er terug voor gaan. We willen en zullen een prachtkindje hebben!

Liefs Jaimy
Mobo - schreef op 28-02 om 15:14
Hoi AM,

Wat vreselijk dat je dit ook moet meemaken. Wat een pech allemaal. Ik denk aan jullie en hoop ook voor jullie dat jouw lichaam de klap snel weer teboven is en klaar is voor jullie kindje.

Grtjs
AM - schreef op 28-02 om 17:02
Hoi Mobo en Rosamber,

Ja, dat hoop ik ook,ben Nu nog wel duizelig!Het vreemde is,is dat er op echo al te zien was dat er een eicel klaar stond..zo gaat het lichaam dus om met zulke situaties!Nu emotioneel nog
Bedankt en ik hou jullie in de gaten ben benieuwd hoe het Met jullie gaat!
Liefs
mamiangela - schreef op 28-02 om 17:13
Hoi allemaal wat vreselijk zeg zeker dat ik ook nu in onzekerheid zit had gister avond helder rood bloed verlies .vandaag van me werk met veel krampen naar huis gegaan .lig nu op bed met een kruik ,bloede is gestop maar de kramp is ondragelijk morgen kan ik naar de vk dus is nu afwachten en hopen .jullie ook sterkte met het verwerken van julliw verlies groetjes
AM - schreef op 28-02 om 19:46
Dankje!Wat vreselijk!Had je veel bloedverlies?
Dan schrik je echt en het maakt je zo onzeker!
Rustig aan en hoop dat er verder dat alles ok is Met de kleine!
Groetjes
brenda (Gast) - schreef op 01-03 om 14:45
Dag dames,

Ik heb een paar dagen niet gereageerd omdat ik las had van bloedverlies en ik de tijd voor mijzelf nam om rustig te blijven en goed voor mijzelf en kind te zorgen. Ik heb inmiddels echo's gemaakt om te kijken om alles goed ging met mijn kindje en gelukkig is dat wel zo. Deze week nog een echo gemaakt en mijn kindje maakt het goed en is mooi gegroeid. Ik haal ook heel veel kracht uit mijn gebeden.

Ik vindt het heel erg om te lezen jaimy en am. Jullie waren toch mijn meiden waarmee ik sprak. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze tijd ik weet dat het niet makkelijk zal zijn. Op een dag worden jullie mama geloof daar maar in. Ik stuur heel veel liefde en kracht jullie kant op.

@Mamiangela ik hoop dat alles goed is met de kleine.

liefs brenda
JaimyLiebrecht - schreef op 01-03 om 15:46
Dag Brenda,
Tof om te horen dat alles goed met jouw en het kindje gaat. Houden zo he. En rustig aandoen he.
Bedankt voor uw steun.

Groetjes Jaimy
Mobo - schreef op 01-03 om 16:16
Hoi Brenda,
Wat fijn om te lezen dat het met jouw kindje goed gaat. Hoeveel weken ben je nu?

Grtjs

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en uitgerekend half oktober!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan