Zwanger en uitgerekend half oktober! - Zwangerschapsforum

Mobo - schreef op 13-03 om 14:43
Hey meiden,

Ik vond het net als Rosamber ook best schokkend om allemaal te lezen. Ben er nu ook de hele tijd mee bezig of het bij mij wel goed zit. Ik houd mezelf nu de hele tijd voor dat het heel goed mis kan zijn zodat het niet zo'n klap zal zijn als blijkt dat het niet goed zit. Ik heb vrijdag mijn eerste afspraak met de verloskundige en hoop dat ze dan ook meteen een eerste echo doen. Sinds afgelopen maandag vang ik urine op voor moeders-voor-moeders. Is er nog iemand die dit doet?

Grtjs
125 antwoorden en 45448620x bekeken
brenda (Gast) - schreef op 13-03 om 18:00
dag dames,

@AM.
Het is zeker heftig geweest en niet leuk natuurlijk. Die onzekerheid was moordend bijna niet meer te houden. Ja die kleine was echt heel sterk tot op het laatste moment. Ik heb mijn ontzettend rot gevoeld en heel erg machteloos. Ja ik moet het nog even vatten dat dit allemaal is gebeurd maar het komt wel goed.  Ik ben ook benieuwd wat de uitslag wordt van het onderzoek. Tot nu toe konden ze geen reden vinden waarom het mis is gegaan.
Dank je wel voor je kracht en ik krijg zeker kracht van god. Hoe gaat het nu  met jou?
Wat een mooi gedicht heb jij geschreven voor die kleine heel mooi.

@Jaimy
Ja het is allemaal verschrikkelijk ik wenste wel dat het anders was afgelopen. Het hartje mogen horen was een dubbel gevoel. Het is het geluid dat je wil horen als je zwanger ben maar ik mijn geval was het een mooi maar ook eng geluid. Mooi was om te horen dat het hartje nog klopte en eng was toen het hartje niet meer klopte.
Dank je wel dat jij met mij mee leef ik leef ook met jullie mee hoe gaat het nu met jou?
Ik kom er zeker bovenop dank je wel.
En mij worden zeker zeker super mama's.

@Rosa
Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap wat leuk ik weet nog hoe ik mijn voelde tijdens de zwangerschap en dat was ondanks alles een heel prettig gevoel geniet daarvan.

Mijn verhaal is zeker verschrikkelijk. Als ik het na lees zie ik hoe verschrikkelijk het eigenlijk is. Maar goed ik kom erboven op. Ik heb tot op het laatst alles gezien met eigen ogen hoe dat kind nog ging bewegen en ook hoe het hartje stopte met kloppen en plotseling weer begon te kloppen. Het enige wat toen in mij opging is kom op kleintje vecht en ik vecht met je mee. Dat is het enige wat ik nog tegen mijn kleintje zei.
Dank je voor je steun.

@MOBO
Gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat ons is overkomen is zeker heel en dan ook heel erg vervelend. Ik had ook niet verwacht dat het bij zoveel van ons mis zou gaan.
Als ik jou een tip mag geven is hou je er vooral niet meebezig dat het ook voor jou mis kan gaan. Het is natuurlijk verschrikkelijk voor ons maar voor jou is dat niet het geval. Geniet van je zwangerschap en blijf vooral positief denken natuurlijk zit het goed bij jou. Hou je zelf aub niet bezig dat het mis kan gaan ik geloof dat je zo juist het negatieve oproep en opwekt. Ik hield mij helemaal er niet mee bezig dat het mis kon gaan totdat ik bloed verloor. Geniet van je zwangerschap denk positief. Kijk bijvoorbeeld naar babyspullen op internet of in de winkels voor afleiding. Ik begrijp je wel hoor maar het is niet nodig om nu zo te gaan denken want je heb nog een lange weg te gaan en dan is het zonde als je niet geniet van je zwangerschap. Wat leuk je eerste afspraak bij de verloskundige ik weet nog hoe blij ik was toen ik voor het eerst naar de verloskundige mocht gaan. Heel veel plezier en veel geluk tijdens je zwangerschap.

Dames zo heb ik mijn kleine nog voor het laatst gezien het lijkt precies op die van mij alleen is deze niet de mijne



liefs brenda
JaimyLiebrecht - schreef op 13-03 om 19:46
Dag Brenda,

Amai echt verschrikkelijk. Ik heb het zelf niet mogen zien dat is wel spijtig, maar ik had het al moeilijk genoeg. Nu gaat het eigenlijk wel goed met mij. Omdat ik 2 weken afwezig was op het werk heb ik een bongo bon gekregen voor heerlijk logeren met zijn tweetjes. Dat is super lief! We gaan dat echt eens doen, een samen ontspannen. Zalig!
Komt wel goed met je meisje. 
De moed erin houden.

Liefs Jaimy
JaimyLiebrecht - schreef op 18-03 om 19:17
Hallo AM,

Ja het was hier rustig hé, ik vond het ook. Kwou ook juist iets schrijven als ik je berichtje zag.
Ik moet 29 maart bij de gyn voor de eerste keer ze. Ik heb wel van mijn dokter vitaminen gekregen, omdat ik me rap moe voelde.

Hoe gaat het met de andere meisjes?

Groetjes AM
Kate - schreef op 19-04 om 14:25
Hoi Meiden,

Zelf schreef ik in het topic sept/okt en ik heb ook een miskraam gehad met 7 weken en 1 dag. Ik las dat hier ook veel miskramen waren en ik wil jullie dan ook veel sterkte wensen.
Zelf vond ik het moeilijk om weer ongesteld te zijn en dit was ons kadootje (we hebben al 2 kids) en nu is er niets meer. Maar de vraag gaan we wel of niet voor een derde... dat is de grote vraag!

Liefs Kate
JaimyLiebrecht - schreef op 19-04 om 15:40
Hoi Kate,

Heel erg bedankt voor jouw steun! Ik heb een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad op 7 weken. Ik heb het soms ook nog moeilijk, het is nu onze vruchtbare periode en we zijn aan het klussen en hopen dat het nu goed lukt. 
Ik snap dat het voor jouw ook moeilijk is, en hoe voel je u zelf? Wil je gaan voor een derde kindje of...? Je moet denken het is ons al 2 x gelukt want jullie hebben prachtige kids! 

Liefs Jaimy x
mamiangela - schreef op 19-04 om 19:44
Hoi Kate
Wat verschrikkelijk !
Ik heb zelf een bbz gehad met 8 weken van me derde kindje vond het vreselijk
Ben er gelukkig weer helemaal over heen .
Ik zelf wil wel heel graag me derde en me man gelukkig ook
Moch van de gynaecoloog weer van bil ....moest alleen wachten op me ongie maar toen ik die kreeg was ik super blij al deed het zo'n pijn
Deze maand
JaimyLiebrecht - schreef op 19-04 om 19:49
Hoi Mamiangela,

Blij te horen dat alles goed met je gaat. Ik heb ook positief nieuws gekregen van de gyn, ik heb elke maand evenveel kans om zwanger te worden omdat er een eileider weg is bij mij, en geen eierstok. Dus we zijn al aan het klussen deze week. En hopen dat het positief mag zijn hé. 5 mei mijn NOD. Dus afwachten hé.
Hoe gaat het met jouw?

En met de andere meisjes?

Liefs Jaimy x
mamiangela - schreef op 19-04 om 19:54
Ja ook goed ! Mijn nod is 27 april !
Dus nog even afwachten .
Ja bij mijn ook nog gewoon even veel kans ben er zo blij mijn .

Am gefeliciteerd ! Geweldig nieuws !
Hoe is het met jou

Xxx Angela
JaimyLiebrecht - schreef op 19-04 om 20:09
@ Mamiangela: Dat is ook super nieuws hé meid! Ben blij voor je. En gaan jullie er ook weer 100% voor! Succes alvast!

Groetjes xx
AM - schreef op 20-04 om 11:47
Ja..we zijn superblij!Nooit gedacht natuurlijk..nu rustig aan doen!
verder zeer weinig kwaaltjes,vanmorgen een lichte vlaag van misselijkheid,mn borsten groeien weer enorm,zin in boterhamworst(luste ik anders niet) en als ik teveel doe merk ik het wel..verder heel moe..als dat zo blijft ..dan zou het heel mooi.zijn..
verder eerst maar die 6-7weken grens over..maandag bel ik de vk mag nu met 6weken een echo en dat ga ik natuurlijk ook doen..wel in het ziekenhuis..
wat fijn dat je net als Jaimy nog evenveel kans hebt. spannend volgende week nod..al wat symptomen?

fijn weekend!

liefs
mamiangela - schreef op 20-04 om 12:12
Hai am

Zeker geweldig nieuws ben zo blij voor je
En nu gewoon genieten van de kwaaltjes dat zijn nu je hou vast ...

Ja volgende week zo spannend heb nog geen kwaaltje ....
Maar denk ook niet dat het meteen raak is ...
Is pas me eerste maand dat ik weer vrouw ben hihi .....duurde wel even tot dat alles weer liep hoe het moet zijn
Maar om geen tijd te verliezen zijn we wel aan het klussen hihihi
Ik doe het rustig aan en zie wat het me brengt
De angst op herhaling is nog een beetje aanwezig
Maar denken gewoon aan de leuke dingen
Een derde wondertje is van zeer welkom

Fijn dat het zo goed gaat met je !

Groetjes angela
AM - schreef op 21-04 om 20:54
ok,heb je later nog complicaties gehad na de operatie?
ja de angst voor herhaling heb ik nog steeds maar mn kinderwens is ook.sterker geworden..voel me goed en geniet er enorm van..dat probeer ik voorop te laten staan...
Rustig aan!

fijne avond!
AM - schreef op 01-05 om 20:55
@Kate..hoe gaat het?weten jullie al wat jullie graag willen?
Kate - schreef op 06-05 om 20:15
Hoi,

Het gaat goed. Ik heb het redelijk een plekje kunnen geven. Het is alleen raar idee dat ik nu dan 17 weken zwanger had kunnen zijn. Hier en daar word je dan op de feiten gedrukt.

We zijn er nog steeds niet over uit. Lastig hoor! 
Mijn man zegt geen 100% nee of ja.  Zelf ben ik er ook niet helemaal uit. Mij lijkt het voor de laatste keer nog zo bijzonder om dat te voelen en zien groeien. 

Wij hebben natuurlijk al 2 prachtige kids (meisje en jongen) en dat helpt ook wel mee. Daarnaast twijfelen we over het leeftijdsverschil tussen de jongste 2 dat zou dan 4,5 jaar zijn, is dat niet te oud? De oudste is dat 7 jaar. 
Maar ja tik tak tikt de tijd wel verder.  

Ik heb overigens geen angst dat het me nogmaals zou gebeuren.

liefs Kate
AM - schreef op 08-05 om 20:58
Hoi Kate,

ja als je al twee supermooie. kids hebt..kijk je er ook.wat anders tegenaan denk ik en is keus wat anders..om het leeftijdsverschil zou het volgens mij niets uitmaken..dan maken ze het vaak wel weer bewuster mee..
soms helpt het inderdaad wel om een het een poosje te laten rusten en kun je opeens een heel sterk gevoel een bepaalde kant op krijgen..
misschien voelt het dan wat raar omdat je vorige zwangerschap een verrassing maar wel gewenst..
wel fijn dat het goed gaat dat is al heel veel waard!
liefs
anna - schreef op 05-06 om 22:12
He hoi,ik ben 19okt. Uitgerekend..echt leuk zon forum.we zijn erg benieuwd,een meisje of een jongen...de twintig weken echo vind ik ongelovelijk spannend

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en uitgerekend half oktober!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan