Linne en Fiep? - Zwangerschapsforum

Noor en Wessel (Gast) - schreef op 01-06 om 11:15
Hi! Wij zijn benieuwd wat jullie van de combinatie 'Linne en Fiep' vinden. Wij hebben een dochter genaamd Linne en denken aan Fiep voor no2. En wat vinden jullie sowieso van Fiep als naam? We horen het graag! 
Noor en Wessel
7 antwoorden en 13932210x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 01-06 om 18:16
Heel erg leuk
Lou (Gast) - schreef op 01-06 om 19:32
Erg leuk, zowel de naam als de combinatie. Bij kort-kort en Hollands kan jut & jul snel ontstaan, maar dat is zeker niet het geval. Goede combi en toffe naam. 
Anouk (Gast) - schreef op 01-06 om 20:18
De namen zijn niet mijn smaak, maar dat hoeft natuurlijk ook niet.
Ik denk dat ze prima bij elkaar passen.
Anoniem (Gast) - schreef op 01-06 om 21:43
Helemaal niet mijn smaak.. Linne wel erg mooi! Ik zou eerder in die categorie kiezen voor Fien, Fieke
Noor en Wessel (Gast) - schreef op 02-06 om 09:39
Bedankt voor alle reacties tot dusver! Heel fijn! We zien dat het een naam is met liefhebbers en mensen die het helemaal niks vinden. xNiet erg natuurlijk, maar we hopen stiekem een dat een meerderheid het wel leuk vindt. We vinden het in ieder geval erg fijn dat jullie de combinatie mooi vinden. Anoniem, ook bedankt voor je opties Fien/Fieke. Fien zou inderdaad kunnen, alleen jammer dat 'ie zo vaak voorkomt (toch?). Bij Linne en Fieke vinden we de uh-klank wat vaak terugkomen. We denken er nog even over na! 
Noor en Wessel
Maranne - schreef op 02-06 om 10:22
Ik vind het prachtige namen! Helemaal mijn smaak. Ik vind ze ook erg mooi samen klinken. Noor, Wessel, Linne en Fieke vind ik ook erg goed samengaan. Ik ben zelf toch een beetje allergisch voor bijvoorbeeld 'Bas, Linda, Dylano en Dalyshia' haha. Ben erg benieuwd waar jullie uiteindelijk voor kiezen. Fijne zwangerschap gewenst! 
Orchidea - schreef op 02-06 om 10:37
Leuk bij elkaar! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Linne en Fiep?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan