Ruzie - Zwangerschapsforum

Tobie (Gast) - schreef op 01-07 om 10:30
Wat te doen als je man ineens met 40.3 dagen zwangerschap zegt. Ik ben zo klaar met dat gezeur van jou over je kwaaltjes. Jij wilde dit kind, ik niet... 
Dit is ons 3e kindje en ik draai het hele huishouden alleen. Heb nooit geen hulp van hem gevraagd. Hij gaat nooit mee naar afspraken oid. Ik ga er snachts uit voor de andere 2. Vanmorgen werd ik wakker met oorpijn en keelpijn. En het werd me te veel. Door de warmte te weinig geslapen,  en ik zit er volledig doorheen. En vanuit het niets zegt hij dat opeens. 
Ik ben zo boos, verdrietig en verward. Hormonen? Of terecht.. heb ik echt zo veel gezeurd? Ik blijf maar denken. Kind niet gewenst? Kan elk moment bevallen en hij Vind mij een aansteller.. hoe kan ik überhaupt bevallen met hem naast mijn bed nu zonder te laten merken dat ik het zwaar vind.  En dan nieuwe baby op mijn buik, en weten dat hij het eigenlijk niet wilde hebben.. 
Weet niet wat ik moet zeggen of doen.. kwam zo onverwacht.. 
Ben echt in alle staten.. scheiden,  hem weigeren bij bevalling? Of maar naast me neer leggen en hem negeren? 
Wat moet ik doen? Hormonen nemen overhand in beslissing.. 
3 antwoorden en 22964123x bekeken
lm - schreef op 01-07 om 11:13
Hoi Tobie, als mijn man dat had gezegd had ik hem toch wel zeker een sneer gegeven! Hij was er toch zeker zelf bij toen hij hem erin stopte en je zwanger maakte! Dus dat maakt het ook zijn keuze. 
En dat je daarnaast nog alles alleen doet is echt te gek! Jullie hebben samen een gezin en daar moeten jullie samen voor zorgen. Hij kan echt niet verwachten dat je dat allemaal in je eentje doet én zwanger bent. Een beetje hulp en bezorgdheid is zeker op zijn plaats als man zijnde. 
Hoe reageert hij als je er wat van zegt of tegen hem in gaat? 
Anoniem (Gast) - schreef op 01-07 om 11:47
Ik vind dat jij heel kalm blijft. Heb je al met hem gepraat? 

Uit jou verhaal blijkt niet dat hij erg betrokken en liefdevol is. Doe waar jij je goed bij voelt. 

Als mijn man dat gezegd zou he ben en het zou menen kon hij direct zijn biezen pakken. Maar ik heb makkelijk praten. Het is belangrijk om erachter te komen of hij het meent. En van daaruit te handelen. 

Wat zit jij in een lastiger situatie. Heel veel sterkte en kracht voor jou. 

Dikke knuffel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ruzie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan