Kan je ziek worden van een vroege miskraam - Zwangerschapsforum

Juli (Gast) - schreef op 06-09 om 19:21
Hallo!
Een vraagje voor de dames die helaas een miskraam hebben gehad. Ik ben niet heel lang geleden bevallen, ben daarna gelijk aan de pil gegaan (een lichtere dan eerst, verder niet ziek geweest en ook niet vergeten). Begin vorige week voelde ik mij niet lekker, en was ook erg moe, ik een test gedaan en die was positief. Best een shock aangezien ik aan de pil ben en niet lang geleden ben bevallen. 2 dagen na de positieve test begon ik te bloeden, gewoon als de normale ongesteldheid, met hier en daar een krampje. Ik weer getest die die was toen ook een heel stuk lichter. Dus miskraam. Alleen nu sinds 3 dagen doen mijn borsten pijn/zijn voller, ben soms ineens onwijs misselijk, en voel me gewoon gek. Kan dat nog van de miskraam zijn, liggen mijn hormonen gewoon overhoop, is dat nog ontzwangeren van mijn vorige zwangerschap ? Iemand enig idee ?
Liefs !
2 antwoorden en 22404272x bekeken
stéfanie - schreef op 07-09 om 22:33
Ik werd ook ziek van mijn miskraam, misselijk (zelfs overgeven), spierpijn en warmteopflakkeringen.. dus dat kan inderdaad. 

Veel beterschap gewenst alvast. 
Nog proficiat met de geboorte van je kindje.
 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan je ziek worden van een vroege miskraam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan