Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?! - Zwangerschapsforum

Merel - schreef op 27-03 om 08:07
Ja van harte lieverd!!

Hoe gaat het met jou Florien?
405 antwoorden en 29779802x bekeken
Florien - schreef op 27-03 om 17:53
Het gaat goed!! Ik ben sinds deze week begonnen met foliumzuur hihi.. Mijn spiraal wordt er over vier weekjes uitgehaald en dan laat ik mijn lichaam nog een paar weekjes wennen maar het komt echt dichterbij nu!! Zo leuk om naar toe te leven En ondertussen zijn we het huis alvast een klein beetje aan het voorbereiden samen. Spanneeeeend en echt zo'n leuke tijd! Ik geniet er echt van, ook van alle tijd die ik met vriendinnen doorbreng en de uitstapjes die we maken. Heerlijk! Hoe is het bij jou dan schat? Met de borstvoeding en met de kleine?
Merel - schreef op 28-03 om 11:10
Hoi lieverd! Vet spannend voor je zeg! Wat gaan jullie dan na het verwijderen van je spiraaltje doen, condooms?

Hier gaat het goed. Kleine dame groeit snel en het is echt zo gezellig! Gun het jullie allemaal. Bv ben ik aan het afbouwen, maar helaas nog geen ongi.
Florien - schreef op 28-03 om 14:33
Dankjewel lieverd, zo leuk dat je zo met me meeleeft! Ik denk dat we condooms gaan gebruiken. Toen we dit plan hebben gemaakt, hebben we wel gezegd dat we dan nog een paar weken condooms gaan gebruiken maar de laatste tijd hebben we het daar nog niet weer zo specifiek over gehad dus ik ben benieuwd hihi. 

Wat fijn om te horen! Dat klinkt zooo leuk he, genieten zeg. Lief van je!! Voor jullie ook echt spannend, dus nu wel aan het afbouwen met borstvoeding.. Jammer dat je nog niet ongesteld bent, maar dat betekent niet dat je niet vruchtbaar bent natuurlijk, het kan maar zo... Hoop voor je dat het binnenkort raak is lieverd. Duim voor je!
SSS. - schreef op 28-03 om 14:40
Hoi meiden! Ik ben 7 weken zwanger enga dus niet meer actief met jullie mee praten. Wens jullie al het geluk!
Snowflake - schreef op 29-03 om 07:23
Fijn florien dat je al aan de foliumzuur begonnen bent. Voelt al weer een stapje dichter he! 
Florien - schreef op 29-03 om 09:49
Echt heel fijn dat je in verwachting bent. Jij ook veel geluk Sharr! 

Ja klopt Snowflake, echt leuk hihi! Hoe is het nu met jou??
Lies34 - schreef op 29-03 om 14:10
Proficiat Shar. Geniet ervan!
En Florien, aftellen maar...
Merel - schreef op 29-03 om 14:42
Leuk hé Florien! Ik denk dat als je man opeens weer met die condooms aan de slag moet, hij er vanzelf genoeg van heeft, hihi! Begon bij ons ook zo; eerst heel braaf, toen “heel even zonder” tot de 4/5 keer we het helemaal zonder deden alleen voor het zingen de kerk uit. Gaat vast bij jullie ook zo, die dingen zijn echt niet chill!
Snowflake (Gast) - schreef op 29-03 om 16:02
Niet alle mannen zijn daar zo chill in hoor  mijn verloofde doet al 11 maanden braaf elke keer een condoom om. Heeeeeel dik tegen zijn goesting maar we wilden echt nog wachten tot juni 
Voor de rest alles goed met mij hoor! Trouw komt er eindelijk bijna aan 
Nola - schreef op 29-03 om 18:46
Hai allemaal !

Nou 3 maart werd ik voor het eerst echt ongesteld na de pil, en sinds vandaag weer ongesteld geworden! Spannend dit allemaal al zeg!
Merel - schreef op 30-03 om 07:27
Knap van hem snowflake! Ben ik dan de enige met zo’n kerel?!
Florien - schreef op 30-03 om 17:14
Ik vind condooms ook zó niet chill, rotdingen! Dus ik heb een beetje het voorgevoel dat het bij ons ook zo zal gaan hoor Merel  maar ik weet het niet zeker natuurlijk. Idd knap dat jullie dat volhouden snowflake, maar jullie hebben ook een duidelijk doel voor ogen natuurlijk. Leuk dat jullie bijna gaan trouwen!! 

Gisteren is mijn schoonzus bevallen van een meisje, zo leuk! Alleen ben ik wel echt een beetje geschrokken omdat ze een ontzettend zware bevalling heeft gehad. Ze heeft zóveel pijn gehad, niet te doen. Drie dagen flinke voorweeen in haar rug. Ik ben er echt wel even van geschrokken eerlijk gezegd, pfoe... En ik ben al zo bang voor die bevalling. Het was niet echt uitnodigend om eerlijk te zijn :/
Merel - schreef op 30-03 om 18:21
Hihi Florien! De ene bevalling is de ander niet en ach; drie dagen pijn en ellende voor een kleintje is het echt waard!
Snowflake - schreef op 30-03 om 18:57
Heel begrijpelijk florien! Ik had net hetzelfde bij de zwangerschap van mijn vriendin die bevallen is in januari  9 maanden afgezien met overgeven tot aan de bzvalling, voorweeën en dan nog overtijd gegaan ! 
Florien - schreef op 30-03 om 19:27
Dat is ook weer zo Merel, maar het is wel echt heftig natuurlijk.. Maarja ik moet het toch meemaken om een kindje te kunnen krijgen :$ 

Ja dat zijn best wel griezelige verhalen he Snowflake!! Bah.. Maar geloof wel dat wat Merel zegt waar is, dat het het waard is. Maakt het niet minder spannend hihi
Cloee - schreef op 30-03 om 19:58
Hooiii

Wat leuk allemaal jullie verhalen in ben in december gestopt met de pil ik word 3 april 27 jaar mijn man is 25 jaar dus deze maand word het onze 4e ronde ..
Afgelopen maand dacht ik echt dat het raak was 9 dagen voor mijn NOD hevige steken in mijn onder buik vooral als ik iets op tilde of te veel deed en misselijk helaas na 2 dagen over tijd te zijn toch ongesteld geworden..
Vanaf zondag gaan we het proberen met ovulatie testen en hopen dat het deze maand raak zal zijn 
Merel - schreef op 31-03 om 06:09
Hoi Cloee, wat leuk dat je mee kletst en spannend een nieuwe zoektocht naar je ei!! Hoop dat je hem snel vindt. Houd je nog andere dingen bij om je ei te vinden? Afscheiding, stand van je bmm en temp bijvoorbeeld?

Florien; mijn bevalling verliep natuurlijk niet pijnloos en het is vermoeiend, maar ik kijk er zeker niet tegenop het nog eens mee te mogen maken. Ze kunnen tegenwoordig je goede pijnstilling geven en ik geloof niet zo in dat je het allemaal vanuit een soort oerkracht moet doen en dan geen pijnstilling zou mogen nemen. Maar daarin maak je vooraf een keuze in een bevallingsplan. Het is gewoon moeilijk te zeggen; je hoort net zoveel verhalen van zwaar en pijnlijk als van bijzonder en mooi (zoals van mij). 

Stap 1 is zaadjes verzamelen voor je eitje en stap 2 duimen dat daar een zaadje tussen zit die het eitje leuk vindt! Als stap 3 (dat ze je buik gezellig vinden om te wonen) goed gaat, volgt de rest vanzelf, hihi!

Op deze site heeft “eieren zoeken” dit weekend een heel andere betekenis, hihi!
Florien - schreef op 31-03 om 09:49
Dankjewel Merel, je reactie is echt geruststellend! Je hebt helemaal gelijk, het gaat ook vaak genoeg erg goed en er is inderdaad ook genoeg pijnstilling. Blij dat je er ook zo naar kijkt, want ik vind namelijk ook niet dat je daar ‘geen gebruik van mag maken’ omdat het allemaal maar natuurlijk moet zijn etc. Wauw ik kijk er nu ineens weer een stuk luchtiger naar. Thanks!!! 

Hihihi jaa lekker eitjes zoeken dit weekend 
Cloee - schreef op 31-03 om 13:09
Hooii Merel,

Nee de afgelopen maanden ging ik op mijn gevoel af meestal afscheiding en dat soort dingen en zo'n app maar wil het nu bij gaan houden met ovulatie testen en ben benieuwd of het aardig klopt met de app

Eerst hadden we seks gewoon wanneer we zin hadden maar wil nu echt vanaf morgen om de dag doen en met hoge piek 2 dagen achter elkaar het vervelende is alleen dat mijn man continu diensten heeft en hem soms 2 dagen niet ziet dus hoop dat mijn piek is als hij gewoon thuis is haha 
Merel - schreef op 01-04 om 06:14
Gelukkig lieve Florien! We doen het allemaal en het gaat eigenlijk altijd goed natuurlijk! Vriendin van mij heeft in Afrika in de gezondheidszorg vrijwilligers werk gedaan, daar is het echt wel even primitiever, hihi! En ook die moeders doen het!

Cloee, interessant dus jij weet wel vrij goed hoe je afscheiding in de cyclus veranderd? Maak je daar notities van zodat je nog eens kan vergelijken? Ik wil het ook meer bij gaan houden, maar wacht nog op mijn ongi...
Cloee - schreef op 01-04 om 18:02
Nee dat heb ik eigenlijk niet bijgehouden het is wel veel meer afscheiding dan normaal gesproken en ook doorzichtig ofzo haha sinds gisteren begonnen met ovulatie testen ik zie een heel licht streepje dus afwachten wanneer het donkerder word
Merel - schreef op 03-04 om 01:15
Spannend lieverd! Houd ons op de hoogte hé!
Cloee - schreef op 03-04 om 12:22
Testen van de afgelopen dagen die van vanochtend is toch al wat donkerder he?
Cloee - schreef op 03-04 om 12:23
wendela19 - schreef op 03-04 om 13:41
Goedemiddag allemaal!

Ik zou hier graag mee willen kletsen
Ik ben Wendy, 30 jaar, mijn vriend is 38. Heb een zoontje van 2, mijn partner een zoontje van 10. Super leuk gezin maar we willen graag nog een kindje van ons samen.
Gisteren is mijn menstruatie begonnen na de eerste serieuze ronde. Ik ga nu dus ronde 2 in en vind het allemaal erg spannend. Merk ook dat ik er veel mee bezig ben dus vind het fijn af en toe hier te kunnen kletsen over wat er 24/7 door mijn hoofd spookt

Heb nog niet alles teruggelezen maar ga daar in de loop van de dag zeker even voor zitten
wendela19 - schreef op 03-04 om 13:47
Cloee, testen lopen inderdaad op! Hoeveel CD zit je nu?
Cloee - schreef op 03-04 om 15:57
Hoi wendela19
Ik zit nu op dag 10
Nola - schreef op 04-04 om 16:18
Nola - schreef op 04-04 om 16:18
HAi iedereen!

Omdat mijn cyclus af en toe nog een beetje raar verloopt wou ik gaan kijken of ik met ovulatie testen iets wijzer kan worden.. zojuist voor het eerst getest.. zien jullie ook heel licht streepje ? Of zien jullie niks? Volgensmij zie ik hem lichtjes !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan