Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?! - Zwangerschapsforum

Merel - schreef op 26-01 om 15:56
Ja die pil; bah zeg! Enige voordeel was dat je kon timen wanneer je ongesteld wordt. Maar ik heb ook minder last van stemmingen, sneller zin in sex en ook gemakkelijker opgewonden!
405 antwoorden en 29777139x bekeken
Florien - schreef op 26-01 om 16:37
Ja klopt, dat timen is ideaal. Maar met de mirena word ik amper ongesteld, heeel soms een beetje bloed maar het gaat niet verder dan een inlegkruisje dus dat vind ik wel heel fijn. 

Wat fijn zeg dat je je zoveel beter voelt! Heb je sinds de bevalling niets meer gebruikt qua anticonceptie? Ik denk dat het ook veel gezonder is, zonder al die hormonen. Trouwens, nog een hele andere vraag: hoe ervaar je het huishouden met baby? Ik ben dus echt geen 'goede huisvrouw' en heb zonder baby al moeite om alles bij te houden :$ Wel hebben we twee konijnen in huis die ook veel rommel maken, dat helpt niet echt mee. Maar ben benieuwd hoe jij dat ervaart, voor en na baby! 
Snowflake - schreef op 26-01 om 16:42
Haha florien hier net hetzelfde. Mijn huis ziet er soms nogal uit! Mij. Moeder heeft altijd de nodige commentaar als ze op bezoek is 
Ik denk ook niet dat dat zal beteren met een baby..
Merel - schreef op 26-01 om 17:07
Hihi! Wij doen veel samen in het huishouden en dat gaat dan wel goed eigenlijk! Moet ook wel bekennen dat we een paar uur een werkster hebben!  Maar de uren na werk zijn wel druk met voeden van onze kleine dame, wassen, in bed, zelf eten maken en eten, dat weer opruimen. Het is niet vaak dat ik 20.00 uur op de bank zit!

Mijn bevalling ging eigenlijk heel goed, gelukkig geen knip gehad ofzo. Dus eigenlijk zijn wij na een week of drie al voorzichtig weer gaan sexen. De vk vertelde toen dat ik het beste een spiraaltje kon nemen en uiteindelijk hebben we besloten dat niet te doen en met condooms te beginnen. Maar ik weet niet hoe jullie die vinden, maar wij vinden het niets! Ik vind het echt anders voelen en het ruikt altijd zo rubberig en voor mijn man maakte het alles wat minder gevoelig waardoor de sex opeens nog lange duurde, hihi! Sorry voor de details, maar omdat wij toch graag nog een kleintje willen en het goed ging, zijn we gewoon gestopt met die condooms. En nu wachten op mijn ongi!
Florien - schreef op 26-01 om 17:26
Haha Snow, mijn moeder is dus ook ultranetjes dus ben altijd bang dat ze er wat van vindt hier.. Ben opzich best netjes maar schoonmaken is zeker niet mijn grootste hobby. 

@Merel ik vind het alleen maar leuk dat je zo open bent! Heb het gevoel dat ik al eerder met je heb gekletst op een ander forum, kan dat kloppen? Ik kan het me niet goed meer herinneren, kun je nog iets over jezelf vertellen? Je bent dus getrouwd.. hoe lang? Wat doe je verder? Hoe oud ben je hihi, vertel vertel (hoezo nieuwsgierig). Blij om te horen dat je bevalling zo goed is verlopen zeg! En ik snap je he-le-maal wat betreft condooms. Rare dingen zijn het, en ik vind het dus ook een enorme mood-killer. Zit je er net lekker in, moet je zo'n ding pakken en omdoen.. meh. Nou net zo handig toch zo!! Ik ben van plan om een lady-comp of daysy te gaan gebruiken na mijn zwangerschap. Kennen jullie dat? 
charldxv - schreef op 26-01 om 17:41
Het vervelende is dat ik nog niet ongesteld geweest ben, nog nooit wou ik dit. Haha! 
De ongesteldheid na de pil is geen natuurlijke ongesteldheid dus kan ik in principe niet meetellen he? Dus nog even afwachten! 
@Angelajj: bedankt voor de uitleg! Zal dus nog even moeten wachten aangezien ik geen idee heb wanneer mijn eisprong is. 

Bloem have fun dit weekend  
Florien - schreef op 26-01 om 17:53
Oh helemaal vergeten te reageren op het schoonmaakgedeelte.. Wat fijn dat jullie een werkster hebben! Dat kan je vast wel goed gebruiken nu jullie avonden zo druk zijn. Klinkt wel veel werk zeg! Maar wel fijn om dat samen te doen 's avonds denk ik? 

Awh hoop ook dat je snel ongesteld wordt charldxv! Denk inderdaad dat je die eerste ongesteldheid niet mee kan tellen, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Gek he, normaal wil je nooit ongesteld worden maar nu wil je niets liever..
charldxv - schreef op 26-01 om 18:11
Ja, loop er zelf heel lastig door... Echt vervelend! Ben bang dat dat op zich al 3 maand ofzo gaat duren... en ik wil het zo graag. Ben zo verstrooid. Stond vandaag op mijn werk en moest niet werken, opgestaan om 5u voor niks. 

@merel: condooms vinden wij ook niks. Het maakt alles minder gevoelig, zelf ik voel dit al, dus een man zeker dan zeker ? Het is veel minder intiem he.. Niet leuk. 
Snowflake - schreef op 26-01 om 18:19
Ik heb de ladycomp lorien. Echt heel content van!
Hier ook absoluut geen fan van condooms en m'n verloofde nog minder. Hij voelt er echt niks door waardoor de vrijpartijtjes wel eens heel lang kunnen duren  niet altijd handig als we niet zoveel tijd hebben..
charldxv - schreef op 26-01 om 18:36
Dat ken ik niet, @snowflake!! Benieuwd ! 
Snowflake - schreef op 26-01 om 18:48
Meet elke ochtend je temperatuur en analyseert het. Het geeft een groen lampje als je niet vruchtbaar bent en rood als je wel vruchtbaar bent. Ik kgebruik het nu dus als anticonceptie maar je kan het dus ook perfect omgekeerd gebruiken. Als je het upgrade naar de duurste versie zegt het ding je zelfs wanneer je seks moet hebben om zwanger te worden en ook nog eens wanneer je seks moet hebben om de kansen  op een jongen of een meisje te vergroten. En uiteindelijk heeft het ook aan dat je zwanger bent als dat zo zou zijn ( als je zwanger bent daalt je temperatuur namelijk niet en kan de machine met 99% zekerheid zeggen dat dit komt door een zwangerschap).
Echt een superhandig ding dus!
Mar wel prijzig 
charldxv - schreef op 26-01 om 19:04
Na jouw uitleg even opgezocht. Inderdaad wel prijzig! Maar lijkt me wel heel handig, had er geen idee van dat dit bestond! 
Florien - schreef op 26-01 om 19:09
Och naar om te horen dat je er zo van slag over bent..  Ik kwam laatst iets tegen, ik weet niet of het werkt maar wellicht heb je er iets aan meid: http://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/efamol-pmp-60023197?gclid=CMPE9qr2q9YCFQfjGwodrQwNXQ 

Natuurlijke supplementen die bijdragen aan een regelmatige menstruatie. 

En wat super om te horen dat de ladycomp zo goed bevalt bij jou! Het is inderdaad erg prijzig, daarom wil ik misschien de Daysy. Die is iets goedkoper. Is het ook zo dat je het op een vast tijdstip moet meten? Want bij de Daysy is het iedere ochtend als je wakker wordt maar voordat je opstaat, maakt niet uit op welke tijd maar je moet minimaal 5 uur hebben geslapen. 
charldxv - schreef op 26-01 om 19:20
Dankje voor de tip. Ik wacht nog even af, als het te lang weg blijft (is nog maar een week nu, moet wat geduld hebben ook), ga ik zeker deze beginnen gebruiken! 
Bloem - schreef op 26-01 om 19:28
Ja dit weekend gaan we ervoor haha
Ja met de temperatuur methode zie je wanneer je je eisprong hebt maar dan ben je al te laat geloof ik maar als je dat paar maanden doet weet je hoe en wat.
Vandaag ook evaluatie test gehaald bij de action iemand ervaring mee ?
Bij ons weet nog niemand dat we hier mee bezig zijn alleen wel dst we het graag willen inde toekomdt.
Bloem - schreef op 26-01 om 19:30
Owja ik heb een half jaar een hormoonstaafje gehad.... was echt verschrikkelijk bleef maar bloeden en toen aan de pil gegaan maar al mijn zin in sex verdween daarom half jaar geleden gestopt met de pil en condooms gaan gebruiken.

Maar mijn cyclus was gelijk normaal.
Merel - schreef op 26-01 om 19:42
@Florien; ik weet het niet! Ik ben 29 en we zijn nu zes jaar getrouwd. Hebben dus een half jaar geleden een kleine meid gekregen, dat is goed verlopen. Verder werk ik en mijn man dus ook. Al vind ik “vriend” wel leuker klinken! Nu zijn we bezig voor de tweede! En jij?
@Snowflake; bij jou duurde het dus ook langer met condooms? Klinkt altijd zo stoer maar voor mij hoeft sex echt niet altijd super lang te duren, als we zin hebben wil je ook samen genieten en het liefst heel intens. Dus kwaliteit waar het met condooms meer op kwantiteit (als in lang sex) begon te lijken!
Snowflake - schreef op 26-01 om 20:11
@ lorien ik moet min 4u geslapen hebben en ik heb een tijdsframe van 3u voor tot 3u na de vorige meting. Dus als ik vandaag om 7u kan ik morgenvroeg tussen 4u en 10u meten 
@ merel inderdaad! Ik vind het een pak minder spannend nu. Zo samen naar dat hoogtepunt gaan mis ik wel. Ik merk echt dat hij moeite moet doen om zelf klaar te komen en dat maakt het meer geforceerd vind ik. Gelukkig doen wij het dus altijd maar een halve cyclus met condoom 
Florien - schreef op 26-01 om 20:28
Wat leuk Merel!! En wat zijn jullie al lang getrouwd, mooi zeg. Hoeveel werk je als ik vragen mag? Ben wel benieuwd hoe dat is om te combineren. 

Ik ben 22 jaar en studeer nog. Ben zes jaar samen met mijn vriend en we zijn afgelopen jaar een geregistreerd partnerschap aangegaan samen! In april gaat mijn spiraal eruit en daar tel ik nu al naar af haha. 
Merel - schreef op 26-01 om 20:54
@Snow, dat is inderdaad wel een verschil! Smokkelen jullie niet dan nu? Wij gingen eerst na de bevalling braaf beginnen met condooms. Toen was het een beetje voorspel en heel even “passen” zonder condoom tot uiteindelijk “nu moet je echt stoppen en een condoom omdoen, anders zijn we te laat”. En toen dachten we; ach... als het raak is zijn we super gelukkig!
@Florien, ik werk nu 3,5 dagen per week. Eerste weken waren naar, ik wilde het liefst stoppen en bij ons meisje zijn. Zo fijn samen en bijzonder, wilde ik niet missen! Maar nu is er ritme en kan ik ook wel genieten op werk en natuurlijk uitkijken naar het moment dat ik haar (en mijn lieve vriend) weer zie!  Wat studeer jij? En jullie zijn ook er vroeg bij! Highschool sweetharts?
charldxv - schreef op 26-01 om 21:10
Blijf jullie verhalen leuk vinden 
Florien - schreef op 26-01 om 21:55
Haha boefjes! Kan me voorstellen dat je dan niet meer zo strikt bent met het condoom, vooral omdat het minder leuk is.
Pfoe ja heftig om dan weer bij huis en je meisje weg te gaan in het begin. Gelukkig ben je nu weer een beetje gewend en kan je ook wel van je werk genieten. Ik vind het knap!! Bikkeltje. Heerlijk thuiskomen lijkt me dat trouwens met zo'n gezinnetje. 

Ja vroeg he! Ik zat nog op de middelbare school toen ik hem ontmoette. Ik was 16 jaar maar hij studeerde toen al omdat hij 5 jaar ouder is dan ik. We hebben elkaar in de kroeg ontmoet! Ik studeer trouwens Toegepaste Psychologie. 

Lief charldxv 

Bloem - schreef op 26-01 om 23:12
@charldxv
Ow en heb je ze al gebruikt die testen ?? Laat me weten wat jij ervan vind.
Inderdaad spot goedkoop.

Inderdaad leuk aldie verhalen hier ! 
Ik werk parttime 6 dagen een halve dag. En mijn vriend fulltime.
Ik zocht er eigenlijk nog iets bij maar nu we bezig zijn om zwanger te raken blijf ik gewoon op deze manier werken.
Merel - schreef op 27-01 om 00:22
Zeker leuk allemaal zeg!! Zullen die mannen hier nu nooit over praten? Zwanger worden bedoel ik? Ik merk best dat die van mij dat ook spannend vindt en er op zijn manier mee bezig is; vragen wanneer hij netjes moet vrijen en of ik al iets voel wat op ongesteldheid kan duiden... en hij baalt ook dat ik nog geen ei heb! Best lief! Maar verder hebben mannen het makkelijk toch? Hebben een vrouw thuis die opeens super veel wil sexen en kunnen dus volop genieten, hiii! Of ervaren jullie dat anders?
Bloem - schreef op 27-01 om 00:46
Haha ja klopt.
Ja mijn vriend is gewoon heel nuchter maar maakt er wel opmerkingen en grapjes over.
Wel heel leuk maar soms word ik er een beetje gek van dat ik nergens anders aan kan denken hoor....
Merel - schreef op 27-01 om 05:14
Dat hebben we allemaal wel denk ik, hihi! Kleintje krijgt nu een borst; daar doe je het allemaal voor en is alle moeite en frustraties vooraf vet waard 
Snowflake - schreef op 27-01 om 08:34
Mijn vriendin in gisteren bevallen. Zo mooi! Ik loop sinsdien met een dikke smile en ben zo geëmotioneerd 
Ik vraag mij dan af hoeveel liefde ik niet voor m'n eigen kindje ga voelen 
Merel - schreef op 27-01 om 08:47
Heel veel lieverd! Hopelijk merk je dat snel, van harte!!
Snowflake - schreef op 27-01 om 09:00
Ik kan echt niet wachten!  
Ik heb ook net wel mijn MS dus dat zit er ook voor iets tussen waarschijnlijk dat ik extra emotioneel ben
Merel - schreef op 27-01 om 09:02
Ja dat heb ik dan ook altijd, maar baby’s en vrouwen geven altijd emotie heb ik ervaren hoor! En dat mag natuurlijk ook! Hoe lang was jij ook alweer bezig? Afgelopen ronde om de dag sex gehad of gewoon wanneer je zin had?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan