Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?! - Zwangerschapsforum

Merel - schreef op 04-05 om 11:14
Ja zal echt nog met je spiraal te maken hebben!
405 antwoorden en 29768162x bekeken
FiFi - schreef op 24-10 om 16:45
Hey dames!

Hoe zit het hier? Al veel positieve testen? 

Ik heb aan het begin van het gesprek even meegebabbeld, maar was toen nog aan de pil. Sinds deze maand gestopt en ga ik er ook volledig voor!

Groetjes,
FiFi xx 
Florien - schreef op 24-10 om 20:20
Hoi FiFi! Wat leuk om hier eens weer wat te kletsen. Ik ben inmiddels in verwachting geweest maar helaas heb ik op 2 juli een miskraam gehad.. Het was verschrikkelijk! Inmiddels gaat het steeds weer een beetje beter en beginnen we vanaf volgende week weer met proberen, heel erg spannend allemaal. 

Zooo leuk en spannend voor je dat jullie er nu helemaal voor gaan! Echt bijzonder om samen deze beslissing te maken he. Waar ben je momenteel in je cyclus? Kan me voorstellen dat dat nu nog een beetje lastig in te schatten is allemaal, in verband met ontpillen?
FiFi - schreef op 24-10 om 20:42
Hey Florien!
Wat jammer voor jou ... hopelijk volgende keer beter, ik duim alvast !
Ik ben momenteel op dag 18 van mijn eerste cyclus na de pil en moest ik een cyclus van 28 dagen hebben zou afgelopen weekend mijn eisprong moeten geweest zijn. Helaas bleven, en blijven nog steeds de ovulatietesten negatief ...
Ik veronderstel dat ik dus deze maand niet moet hopen om al raak te zijn... ik ben gewoon zo een ongeduldig iemand dus dat maakt het zo lastig !
Merel - schreef op 24-10 om 22:04
Hoi Fifi, spannend meis! Voor Florien ook natuurlijk!

Welke tijden doe jij je ovu test Fifi? Voel jij je ei aankomen? Na de pil kun je best een aantal rondes echt onregelmatig zijn, dus kun je er ook voor kiezen dit even aan te zien en pas als je stabiel bent te gaan testen?
FiFi - schreef op 24-10 om 22:40
Hey Merel, 
Ik weet dat ik beter enkele maanden wacht op een regelmatige cyclus, maar ik kijk al een jaar uit om er aan te beginnen, en ben nu eenmaal ongeduldig ... misschien moet ik inderdaad toch nog even wachten met de ovu testen ...
Merel - schreef op 24-10 om 23:00
Is ook super spannend toch? Maar je kunt er voor kiezen de eerste rondes de natuur haar gang te laten gaan en zo zicht op je cyclus te krijgen. 
FiFi - schreef op 25-10 om 06:42
Merel, ik ga daar inderdaad mijn best voor doen om het de eerste maanden een beetje op zijn beloop te laten . Gisteren heb ik een goed gesprek gehad met mijn vriend over het feit dat ik echt wel al obsessief bezig ben met dat zwanger worden. Dat gesprek heeft ook wel geholpen. 
Conclusie: Ongeduldig of niet, ik kan alleen maar wachten tot het zover is . En ondertussen nog wat genieten van onze tijd met 2 (3 als je de hond meerekent )
Vrijen gebeurt hier minstens 3 keer in de week, dus als ik dan toch een vruchtbare periode zou hebben ook al vind ik deze niet met de testen (ik heb in een ander topic gelezen dat sommige testen niet gevoelig genoeg zijn, terwijl je ei er wel is) dan is er nog kans dat er bevruchting zal plaatvinden
FiFi xx 
Merel - schreef op 25-10 om 20:26
Ha lieve Fifi, ja die kans is er zeker! En houd jij je afscheiding in de gaten? Kan je ook goed helpen met ontdekken van je ei!
kim - schreef op 12-12 om 15:49
Heee dames.
Ik ben weer terug. Heb maanden het laten rusten. Maar nog niet zwanger helaas. Zijn al een tijdje bezig.
Mag ik weer mee kletsen?
Groetjes kim

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan