Niet ongesteld - zwangerschapstest negatief. - Zwanger worden forum

jurk (Gast) - schreef op 01-10 om 15:25
Dag moeder worden

Het lijkt me niet dat je met 9 dagen over tijd te vroeg test. Vanaf de eerste dag dat je ongesteld zou moeten worden, kun je testen. Misschien andere redenen dat het nu zo lang duurt.
254 antwoorden en 45941549x bekeken
jurk (Gast) - schreef op 01-10 om 16:01
Ik was nog niet klaar...

Was je voorheen regelmatig? Het kan dat je cyclus nu iets langer duurt dus misschien over een dag of 2 nog een keer testen?

Wel vervelend die onzekerheid. Daar hebben er meer last van. Helaas is er weinig anders te doen dan wachten (ook niet mijn sterkste punt) of de huisarts bellen als het nog lang duurt.

moederworden - schreef op 01-10 om 17:20
Hallo Jurk!

Mijn cyclus was voorheen tussen de 28 en de 30 dagen. Ja die onzekerheid is vervelend! Mijn lichaam houd me voor de gek lijkt het wel. Bij elke steek, misselijk gevoel denk ik, zou het dan toch? Ik ga vrijdag nog een keer testen. Wie weet, maar denk het niet....
moederworden - schreef op 01-10 om 17:28
Ik ga dus net naar het toilet en ben ongesteld geworden. Dit keer een lange cyclus dus.
moeder van 1 (Gast) - schreef op 06-11 om 17:09
Hallo dames ik ben nu 11 dagen overtijd veel klachte maar alsmaar negatieve testen . Gisteren naar ha geweest en er is bloed afgenome in het ziekenhuis.
Vrijdag krijgen we de uitslag. Ben heel zenuwachtig.
Anoniem (Gast) - schreef op 07-11 om 20:11
Hoi,
Ik zit in onzekerheid. Ik ben een week overtijd ik voel dat ik moet menstrueren maar het komt niet. Ik voel me onderbuik trekken. Me borsten zijn onwijs gevoelig en opgezwollen. Ik heb gister een test gedaan maar was negatief, maar toch heb ik het gevoel dat ik zwanger ben. Wat moet ik doen ben zo angstig.

Groetjes mij
Sophia - schreef op 09-11 om 13:56
Moeder van 1, hoe was de uitslag?
Anoniem (Gast) - schreef op 01-12 om 09:27
Hallo,
Ik ben nu 8 dagen over tijd. Heb al 2 negatieve testen gehad. Zou ik nog zwanger kunnen zijn of is dit enkel mijn lichaam dat me voor de gek houd? Zijn sinds september gestopt met de pil, regels eerste maand regelmatig (28 dagen) en nu blijven ze weg..
Iemand nog deze ervaring?
Groetjes
A
Sophia - schreef op 01-12 om 13:16
A, het kan ontpillen zijn. Sommige hebben inderdaad eerst regelmatige cyclus, die maand erna langer of korter is. De enige wat je nu kunt doen is wachten en regelmatig klussen, want je weet nog niet precies wanneer je eisprong is. Ik hoop dat je lichaam het snel weer zal oppakken endat je snel zwanger raakt!

Groetjes,
Sophia
Anoniem (Gast) - schreef op 07-12 om 12:08
Sophia,
In het begin van de week serieuze buikgriep gehad, dus naar de dokter geweest. Ze zei dat ik best ook eens bloed liet trekken. Dinsdag dus bloed laten trekken, vrijdag de uitslag en mijn HCG was 25. Ze zei dat ik waarschijnlijk zwanger ben en dat ik nogmaals een urinetest moest doen. Deze heb ik vrijdag gedaan en die was positief. Volgende week nog eens bloed laten trekken en dan weten we hoe lang ik zwanger ben.
Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
A
Sophia - schreef op 07-12 om 12:55
Gefeliciteerd, A! Geniet van je zwangerschap!
Claire (Gast) - schreef op 07-12 om 15:10
Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje. Ik heb sinds 2 weken ondraaglijke pijn in mijn rug. Mijn ongesteldheid is iets meer dan 1 week tr laat. Dus ik heb een test gedaan, deze gaf helaas negatief aan.

Weet iemand wat er aan de hand is?

Groetjes Claire
Sophia - schreef op 07-12 om 21:44
Claire, het kan zijn dat je toch zwanger bent, maar er is nog weinig hcg voor de positieve test. Ik zou over aantal dagen weer testen. Succes!
Anoniem (Gast) - schreef op 09-12 om 08:40
Hallo Claire,
Je kan ook een bloedtest laten doen, die geeft altijd iets meer zekerheid.
Groetjes,
A
stephanie (Gast) - schreef op 22-12 om 15:10
Hoi dames,
Ik heb 2,5 maanden geleden een miskraam gehad..
Dinsdag as zou Mijn spiraal worden geplaatst..gister een test gedaan en die is positief..zwanger Dus..Ben er heel erg blij mee.maar ik loop met ernstige menstruatie krampen..wat ik al een week heb,vandaar dat ik dacht gewoon ongesteld te worden...ik maak mij nu wel zorgen door Mijn miskraam,buikpijn en positieve test..what should I do?dokter bellen?het is weekend..en in hun ogen niet levens bedreigend
bianca1986 - schreef op 22-12 om 15:29
Hey Stephanie, 

Zoiezo gefeliciteerd met je nieuwe zwangerschap, hoop dat alles goed blijft gaan dit keer ..

Maar ik zou toch echt even contact opnemen met de dokter, of het in hun ogen nou levensbedreigend is of niet... Je kan altijd even bellen om informatie in te winnen..

Hoelang ben je inmiddels denk je ?

Groetjes Bianca
bianca1986 - schreef op 22-12 om 15:32
En wil je niet bang maken of teleurstellen, maar weet je zeker dat het niet een positieve test geeft door de miskraam ? ... 

Ik hoor dat dit echt een aantal weken wel in je lichaam blijft zitten... 

Ik hoop voor jouw dat deze keer goed blijft gaan, en dat je gewoon zwanger bent en dat je zoiezo niet ongesteld gaat worden, ik zeg dit omdat je zegt dat je ernstige menstruatie krampen heb 

Gr. Bianca
stephanie (Gast) - schreef op 22-12 om 15:58
Hoi Bianca
Dank je wel!

Klopt,Mijn vriend zei net ook dat ik gewoon Moest bellen..ik wacht even af tot vanavond na het eten.
Ik Ben heel blij dat je deze opmerking hebt gemaakt.
Ik heb daar helemaal niet bij stil gestaan dat het door mijn miskraam kan komen. Hoop het niet..wij willen zo graag een 2e erbij,maar Dan kan ik in ieder geval rekening houden met wat als..bedankt voor je reactie.dat lucht op,ik kan er met niemand in Mijn omgeving over praten tot wij zekerheid hebben..

Groetjes stephanie
bianca1986 - schreef op 23-12 om 12:09
En weet je al wat ? 

Liefs Bianca
Channetallie (Gast) - schreef op 25-02 om 12:52
Ik heb begin van deze maand sex gehad. Heel stom zonder condoom... En heel stom ik slik de.pil niet.. nu zijn we eind van de maand en had b innhet begin soort vannlast van maagzuur.. Nu twee wekennlang lijkt het alsof ik Ongesteld word en kijk ik op tijdens het plassen en zie ik niks..

ik heb sex gehad zonder dat hij in me klaar kwam en nu voel ik.me rot. Ik heb een vriendin en ben bang dat ik tussen mijn kind of haar moet kiezen..

ik wil heel graag een kind maar niet nu.. Ik ga.morgen een zwangerschap test doen en ben heel bang bang dat ie positief is. Help.. Is het mogelijk om hetnzo vroeg weg te halen of moetnik het n houden
Anonim (Gast) - schreef op 14-04 om 20:33
Hallo, ben al 12 dagen overheen nog steeds niet ongesteld, maar wel moe misselijk en duizelig! Test gedaan negatieff ( hoe lang zou ik nog moeten wachten om nog een test te doen?


Bedankt fijne avond!!
bianca1986 - schreef op 14-04 om 23:00
Hey anoniem, 

Misschien kan je het beste toch even een afspraak maken met je huisarts, 
Die kunnen Bloedprikken en die kunnen er zo uithalen of je zwanger bent of niet,

Kan het niet zijn dat je cyclus wat langer is, en dat je eisprong wat later is geweest ? 

Succes ermee 
Gr. Bianca
Anoniem (Gast) - schreef op 16-04 om 20:46
Bedankt Bianca voor je reactie, ik ben wel gewoon op tijd toen ongesteld geweest want hou het bij voor mijn eisprong! Maar ik wacht deze week nog eventjes af daarna ga ik bellen met de huisarts. Anders blijf ik maar wachten

Fijne avond!
meisje21 (Gast) - schreef op 27-05 om 12:24
Hoooi dames,
Ik heb iets wat k kwijt wil

Ben nu 6 weken overtijd
1 maand geleden, gemeenschap gehad op de dag dat ik eisprong had, ben 2 pillen vergeten, 1 week voor me stopweek.. Heb 3 dagen klein beetje bloed verloren, maar niet veel.. En daar na flinke pijn aan me borsten/tepels, opgezette buik, 2 cup maten groter, misselijk, onderrug pijn, heb 4 testen gedaan, negatief enn 2 bloed testen negatief, volgende week echo..

Wie herkent zich hierin?

Kuss
Anoniem (Gast) - schreef op 11-06 om 19:17
Ik zit met het volgende.

Heb onregelmatige cyclus. Laatste (bijna) jaar om de 5a6 weken.
Ben 24 april voor het laatst ongesteld geweest, dus z'n 7 weken geleden.
Dacht vorige week dat ik ongesteld zou worden, maar kwam zegmaar wat bruin bloed uit en iets rood, maar heel weinig. Begint normaal altijd met buikpijn en helder rood bloed. Twas nog 1,5 dag over. Toen ging ik twijfelen. Werd ook misselijk, grotere borsten, en heb vandaag getest met kruitvat merk, maar is negatief! Wie heeft tips? Vriend en ik denken namelijk allebei dat het een positieve test zou zijn!
Anoniemxx - schreef op 11-06 om 19:29
Wie kan me helpen?
Ik heb het laatste jaar een cyclus van om de 5 a 6 weken.
Ben 24 april voor het laatst ongesteld geweest, dus nu z'n 7 weken geleden.
Dacht dat ik vorige week ongesteld zou worden, maar het begon met bruin bloed, en later iets helder rood, maar heel minimaal en was na 1,5 dag ook weer over. Begint normaal altijd met helderrood bloed en duurt bij mij 5 dagen of een week. Heb nu ook last van misselijkheid, grotere borsten, moe, en als ik onder mn navel druk voelt het ook anders, harder.... Vandaag getest maar negatief, wij denken zelf allebei dat het positief is. Wie heeft tips?
Sophia - schreef op 11-06 om 20:03
Wat je beschrijft (gevoelige borsten, gespannen onderbuik) kan door de hormon progesteron komen, die voor je ms door je lichaam wordt aangemaakt. Ik denk dat je niet zwanger bent, want anders zou je test positief zijn. 
Ik heb gehoord dat soms menstruatie heel kort kan zijn. Als het vorige week niet ms was, maar tussentijdse bloeding, betekent dat je cyclus deze keer gewoon wat langer is.
Zijn jullie al langere tijd bezig? Zo ja, kan je over je cyclus met je huisarts overleggen. Misschien bloed naar hormonen laten prikken.
Veel succes!

Groetjes,
Sophia
Anoniemxx - schreef op 11-06 om 20:15
waar kan ik mijn vraag van vanavond lezen en reacties lezen?
Sophia - schreef op 11-06 om 20:19
Ik heb je bericht op mijn profiel gelezen. 
Ik heb vorige week positief getest en mijn test was 4 dagen voor nod al positief. Ik heb ook verhalen gelezen dat test later nog positief kan worden, maar ik geloof er niet echt in. 
Als je gericht bezig wilt zijn, kun je ovulatie testen op internet bestellen en volgende maand gaan testen. Dan weet je precies wanneer je ovulatie is en wanneer je ongesteld moet worden.
Was je ervoor aan de pil?
Sophia - schreef op 12-06 om 11:08
Het kan inderdaad innestelingsbloeding zijn geweest. In dit geval zou je over een aantal dagen weer kunnen testen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Niet ongesteld - zwangerschapstest negatief. ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan