Niet ongesteld - zwangerschapstest negatief. - Zwanger worden forum

Mamavan2 (Gast) - schreef op 14-07 om 08:36
Hallo Bianca,

Ik heb mij uitgeschreven bij Brabbels vandaar dat je niets meer hoort van mij. Wij zijn nu met een clubje dames die dezelfde periode uitgerekend zijn op facebook.
Zat net te kijken op brabbels en zag dat hier weer geschreven was en natuurlijk direct bijgelezen over jou  
Jammer dat je nog steeds niet meer weet. Nog een paar dagen geduld en dan weet je weer meer toch? Wanneer ga je weer een testje wagen?

Hier gaat alles nog steeds goed. Intussen bijna 23 weken zwanger. We kunnen niet wachten tot het eindelijk november is. Afgelopen November ben ik natuurlijk al bevallen van een dochtertje met 21 weken zoals ik je al had verteld dus bij elkaar ben ik nu meer als een jaar zwanger en dat breekt me lichaam best wel op.... Maar we hebben het geluk dat het weer wou en dat ik weer een wondertje in de buik mag hem. Deze is echt heel actief in de buik. Echt genieten!  Voor de rest zal ik het er niet teveel over hebben tegenover jou want jij hebt er nog druk voor bezig en dan zijn dit soort dingen nooit zo heel leuk om te horen denk ik dan
Ik zal de komende dagen even weer kijken of je al weer wat hebt bijgeschreven en zal dan zeer zeker reageren


Liefs Mamavan2
254 antwoorden en 45801823x bekeken
bianca1986 - schreef op 14-07 om 12:11
hallo mamavan2,

ten eerste wat leuk dat je weer een keer wat terug stuurt,  erg leuk om weer wat van je te horen     leuk om te lezen dat het goed verder met je gaat, en dat je wondertje lekker veel actief is.... en ja meid logisch dat je lichaam veel energie van je vraagt, het is ook niet niks allemaal en zeker niet niks wat je allemaal al heb mee gemaakt...  gelukkig dat nu je kleine wonder het zo goed doet  en dat maakt alles weer positief, bepaalde dingen zal je natuurlijk nooit vergeten, maar dit soort dingen maken dan een hoop weer goed..

ik kan je hier melden dat op dit moment een test niet meer nodig is, ben vanmorgen ongesteld geworden en heb is even goed zitten huilen,  ow ow ow wat kan ik hier toch slecht tegen elke maand weer die kle** duivels die doorbreken, ik word er niet goed van..

wanneer krijg ik dan is die positieve test ? ?
nou ja op na de volgende ronde is zo makkelijk te zeggen, ik kan hier echt dagen mee zitten dat het weer niet gelukt is, en trouwens ik snap er toch niks van want ze zeggen dat als je ongesteld gaat worden dat je temperatuur na beneden gaat, en dat je dan dezelfde temp heb als bij je eisprong, nou weet niet wie dat heeft uitgevonden maar hier klopt het niet, bij me eisprong had ik 36'9 / 37'0               en nu de hele week al hoog, en gister zelfs nog 37'4 oplopend zelf 38 gehad... dus kloppen doet het niet...

mamavan2 ik wens jouw heel veel geluk  en ben blij voor jouw, hoop snel weer van je te horen..

xxx en liefs bianca
Sophia - schreef op 14-07 om 20:34
Hoi Bianca. Balen van de ongi. Ik heb het ook gisteren geworden.  Op naar de volgende ronde maar...Maar eerst genieten van de vakantie!
Veel succes voor je deze maand! 

Groetjes,
Sophia
bianca1986 - schreef op 14-07 om 20:38
Dank je wel, ow balen zeg pff, het zit ons niet mee..

Bedankt voor je berichie in ieder geval... 

Heel veel plezier op vakantie, ik spreek je daarna wel weer.. 

Fijne vakantie en tot dan
Groetjes Bianca liefs
Esther (Gast) - schreef op 17-07 om 20:41
Hallo dames!
Ik ben vrij nieuw hier maar wil graag meepraten.
Ben nu 3 dagen over tijd en had vanmorgen nog ee negatieve test.. kan dit alsnog positief worden? Zit er nog verschil in zwangerschapstesten? Heb nu eigen merk van DA geprobeerd. ..
bianca1986 - schreef op 17-07 om 20:50
Hoi Esther, 

Leuk dat je mee wilt praten, erg gezellig  
Zal me gelijk even voorstellen ik ben Bianca 27 jaar en ga nu ronde acht in..

In ieder geval even antwoord op jouw vraag: je test kan zeker nog positief worden, je kan nog wel een te kleine hoeveelheid hcg hormoon in je lichaam hebben, elke 1.5 dag gaat het hcg omhoog... 

Spannend zeg, en ik hoor altijd erg positieve dingen over de testen van de kruidvat die twee voor vijf euro... 
Die met die paarse dop zijn ook goed van de kruidvat.. Die heb je ook in hun eigen merk twee voor 9,95 als ik het goed heb..

Hoop dat je snel een positieve test in handen heb  

Liefs Bianca
Esther (Gast) - schreef op 17-07 om 21:08
Hai Bianca,
Bedankt voor je leuke reactie!

Voor mij is het wel een geruststelling (ook al is dat misschien raar) dat ik niet de enige ben die niet meteen zwanger is. Vind het wel allemaal heel spannend hoor, maar dat geldt voor jou natuurlijk ook!

Ga jij ook voor de eerste?
bianca1986 - schreef op 17-07 om 21:21
hey esther,

geen dank, leuk dat je gelijk even terug stuurt
ik ga inderdaad ook voor de eerste, alleen wil het niet helemaal zoals ik had gehoopt hihi, maar ja geduld word beloond zeggen we dan maar  het is zeker spannend allemaal

ook jouw eerste? en ben je allang bezig, en inderdaad ik snap dat het een geruststelling is dat er ook andere zijn die niet gelijk 1,2,3 zwanger zijn  jammer maar er zijn er meer als dat wij denken.. ik hoop dat het gauw raak mag zijn voor iedereen waar het tot nu toe nog niet bij gelukt is..

veel liefs bianca
Esther (Gast) - schreef op 17-07 om 21:27
Hai Bianca,

Ja, voor mij ook de eerste dus dat maakt het extra spannend! Oktober 2012 gestopt met de pil. Om me heen raakt iedereen in een zucht zwanger dus ik begon al bang te worden. .. maar ik blijf positief en geduldig!

Als ik vrijdag nog niet ongesteld ben, doe ik nog een test...

Wens jou ook veel succes! ;-)
bianca1986 - schreef op 17-07 om 21:44
ow dat is inderdaad zeker spannend
en ik zal dit vertellen ik ben al langer als drie jaar gestopt met de pil, dit op advies van de internist, dus gelukkig kan het al geen ontpillen meer zijn.. die fase zijn we voorbij ik ben ongeveer vanaf 31 dec 2012 bezig en inderdaad zo denk ik ook vaak hoor, iedereen die ik zie is maar zwanger en dan begint het lood me in me schoenen te zakken pff geduld geduld geduld zeggen we dan maar  ik ben in ieder geval vorige maand gestart met de ovu testen in de hoop dat dat me kan gaan helpen, en slik sinds afgelopen maandag van die foliumzuurpilletjes het heet mama+baby... daar zitten vitamine's in en foliumzuur.. kijken wat dit gaat doen hihihi zo benieuwd na de nieuwe ronde, nu even wachten want ben op dit moment ongi, nog een dag schat ik zo, en dan op na de nieuwe klus-ronde's

inderdaad vrijdag weer even een testje, wat spannend zeg nou ik ga duimen voor je  ik hoop het zo dat je vrijdag een positieve test in je handen heb..  wat zou dat toch leuk zijn he heel heel heel veel succes meis.. en we houden contact is dat goed?

wil toch wel graag de uitkomst weten hihi

liefs bianca
IDF - schreef op 19-07 om 14:14
vandaag NOD  test gedaan. negatief ... denk ik wand was een heeel heeel vaag lijntje  echt een tuur streepje dus ik denk dat ik nog even paar dagen wacht voor ik er weer een doe. als ik al nie ongi ben dan. zo moeilijk he dat wachten. ben er zo nie goed in ben al 7 maanden bezig en de wens voor een kindje is zooo groot en neemd elke maand toe. heb zo'n zin in zo'n lieve kleine schat om voor te zorgen. en ook de zwangerschap daar heb ik ook zin in hahah oke de bevalling niet maar goed als dat het offer is wat gebracht moet dan doe ik het graag haha ow ow wat kan de drang toch sterk zijn he dames?
bianca1986 - schreef op 19-07 om 18:29
Hey idf, 

Dat wordt inderdaad nog even afwachten, maar als je zwanger bent dan zal het hcg snel toenemen, gelukkig hihihi, dus van de week heb jij gewoon een positieve test in je handen, en laten we ervan uitgaan dat het tuur streepje zoals je zegt van de week omslaat in een dikke roze streep hihihi uh ( streepjes ) 

Ik snap precies wat je bedoeld  elke maand word het verlangen groter, en denk je bij jezelf goh wanneer gaat bij mij de vlag uit ? En wat is de teleurstelling dan groot als je gewoon ongesteld word, ( ik moet er elke keer weer om huilen )  en denk ik sjonge hoelang nog, ik ga ronde acht in, ik ben op dit moment ongi dus voor mij breken bijna de nieuwe klus rondes weer aan hihihi, spannend   Ik heb gezegd tegen de andere meiden dat augustus onze maand gaat worden ... En daar ga ik ook vanuit..

Ik kan niet wachten om zwanger te zijn..   
Owwww ik wil het zo graag, maar me lichaam laat me elke maand nog steeds in de steek..

Succes meis 

Veel liefs Bianca 

Ik duim voor je
kelly (Gast) - schreef op 24-08 om 15:21
Hoi beste mensen.
Ik ben 1jaar gestopt met de pil en probeerde zwanger te worden het lukte maar niet.
Ik ben 23 juni 23 juli ongesteld geweest en ben nu 1 dag overtijd daarvoor had ik ook een normale cyclus. Kunnen jullie me helpen.. dankje wel
bianca1986 - schreef op 24-08 om 16:11
Hey Kelly,  

Welkom 

Ik heb eigenlijk een advies voor je, heel snel naar de kruidvat racen de testen halen 2 voor vijf euro deze zijn erg gevoelig , en dan een test uitvoeren.. 
Dan weet je gelijk of je zwanger bent of niet 

Ow ja Kelly het kan ook zijn dat deze maand je cyclus ietsjes langer is, dat betekend ook dat je eisprong misschien iets later is geweest, als dat zo is dan komt je menstruatie ook later.. Maar als ik jouw hoor met een regelmatige cyclus dan is de grootste kans nu een zwangerschap..
Hoop het voor je  


Liefs Bianca  good luck
Angela (Gast) - schreef op 26-08 om 08:42
Hallo meiden,

Ik had ook altijd een erg regelmatige cyclus, kon de klok er gelijk op zetten.
Mijn man en ik zijn nu zo'n 7 maanden bezig en tot nu toe helemaal niks, het gekke is dat ik vandaag 5 dagen overtijd ben maar testen geven negatief pfffzo frustrerend, ben al eerder 1,5 week overtijd geweest en alsnog ongi geworden dus ga er maar vanuit dat dit weer het geval is.... We hebben trouwens al een zoontje van 2, bij hem werd ik ongepland zwanger dus dacht dat dit ook wel snel tot een zwangerschap zou lijden pffff gek word ik van het wachten... Fijn dat er dit soort forums zijn, dan weet je dat je niet de enige bent! Liefs angela
Tamtam (Tamara) - schreef op 29-08 om 12:31
Hoi Angela,
Zit in hetzelfde schuitje als jou. Nu bijna 5 dagen overtijd. Op dag 1 negatief getest, en op dag 4 weer negatief. Heb niet echt het gevoel dat ik zwanger bent, verder nergens last van oid, maar vind het wel apart, zat afgelopen 4 maanden altijd op 29 dagen en laatste maand op 28 dagen, en nu op 33...... snap er niks van.  Maar goed, we wachten braaf nog een paar dagen af, en dan weer testen.

Jij al meer nieuws?
bianca1986 - schreef op 30-08 om 00:41
Hey tamtam, 

Je heb dus zoiezo een onregelmatige cyclus.. 
Dus kan het niet zo zijn dat je je eisprong later heb gehad.. 
Dan zou je dus ook gewoon later ongesteld worden  en dat zou dan een hoop duidelijk maken

Ik heb het ook gehad, dacht me eisprong gemist te hebben maar die kwam dus ongeveer vijf dagen later, en dan dus ook later me ongi pff, dat zijn echt onzekere periodes dus weet wat jullie voelen.. Heel veel succes met testen misschien was je hcg nog iets te laag en kwam het er nog niet uit, proberen met ochtendurine dat is het aller beste en wie weet krijg je nu een duidelijke test die er zo uit springt, en anders zou ik echt even contact opnemen met je huisarts .. 

Liefs Bianca 
Succes met alles
bianca1986 - schreef op 30-08 om 00:36
Hoi Angela, 

Wat jammer zeg, poeh wou dat die klere evil: Toch is wegbleven bij ons allemaal, voor een maandje of negen hihi... Nou ja dan maar op na de nieuwe maand, die is voor mij al begonnen was de 20 ste al ongesteld .. Dus nu er alweer vanaf en op na de nieuwe klus rondes, en hoop dat de nieuwe maand veel positief nieuws mag brengen.. 

@ voor jullie allemaal meiden heel veel succes deze nieuwe ronde.. 
Hoop dat jullie allemaal gauw twee dikke roze strepen mogen krijgen.. 

Good luck en ik duim voor jullie allemaal 
Lies Bianca
Tamtam (Tamara) - schreef op 30-08 om 10:40
Bedankt voor het meedenken Bianca! Was van plan het idd nog even 3 dagen aan te zien, en dan de huisarts eens te bellen.

Balen Angela! Raar kan het dan gaan he? Inderdaad maar weer door naar de volgende ronde.....
Bij mij nog niet echt ongi.... maar heb sterk het gevoel dat het vandaag doorkomt.  Ben sws altijd maar heel kort, stelt niks voor.
Gaan dan ook weer voor de volgende ronde. En ga dan ook ovu testen een x proberen


 En mbt die vriendin, lastig! Tuurlijk gun je het haar, maar voor jou/ons is het wel frustrerend. Sommige mensen gaan er ook vanuit dat het allemaal maar heel makkelijk gaat, en beseffen zich niet dat dat bij een ander wel niet zo kan zijn, dat frustreert mij wel eens. Verder ben ik er nog niet zo heeeeeeeel erg mee bezig, en kan ik dat soort dingen wel redelijk loslaten

Suc6 dames!
bianca1986 - schreef op 31-08 om 14:18
hey angela,

ik snap je helemaal hoor met wat je verteld ..
is het jaloers ? ik denk van niet ik denk dat je gewoon teleurgesteld bent waarom het bij een ander wel lukt en waar bij jezelf niet..
ben je nu een slecht mens? nou nee hoor totaal niet, want jouw onze gevoelens zijn gewoon volkomen terecht, als wij zoiets hadden van ow leuk en verder maakt het me niet uit dan zou er ook iets niet goed zitten  dus beter dat je zo reageerd toch..

ik snap dat het moeilijk is om deze gedachtes los te laten en helemaal inderdaad omdat we er gewoon 24/7 mee bezig zijn  maar meis niet getreurd hoor onze tijd komt ook, en zoals ze zeggen geduld wordt beloond en daar wacht ik op ,...

veel liefs bianca

ik wens jullie allemaal veel sterkte ermee, en heel veel succes met alles
en ik duim voor ons dat het maar heel snel raak mag zijn
Angela (Gast) - schreef op 31-08 om 22:56
Hoi meiden, echt fijn hoor dit forum, kun je toch even praten met iemand die in hetzelfde schuitje zit
Hopelijk kunnen we over een tijdje lekker kletsen over allerlei nare zwangerschapskwaaltjes hihi...
Wij gaan volgende week lekker een weekje weg, even rust in de tent en wie weet wat er van komt
Hoe gaat het met jullie? Ben je nog niet ongesteld geworden tam tam? 

Fijn weekend nog xxx
Tamtam (Tamara) - schreef op 01-09 om 12:52
Hey dames, 
Precies..... zo is het ook, we gaan ervan uit dat onze tijd nog wel komt, we moeten alleen ff wat meer geduld hebben.

Met mij gaat het verder goed! Ben idd ongesteld geworden. Uiteindelijk wel blij om, weet je iig waar je aan toe bent, en daar is ook wat voor te zeggen.

Nogmaals suc6! Komende maand
En geniet van je weekje weg!

Groetjes!
jurk (Gast) - schreef op 25-09 om 17:03
Ik meld me hier ook maar eens na het lezen van jullie verhalen. Ik wil al vrij lang een kindje en sinds 2 maanden bezig zeg maar. Niet zo lang dus. Al vijf jaar geleden gestopt met de pil en eerst ruim half jaar geen ms. Daarna vrij lange cycli die steeds korter worden. Afgelopen half jaar ongeveer 29-31 dagen, dus dat stemde me hoopvol. Normaal vloei ik licht een dag of 4 voor dat ik echt ongi wordt. Deze maand dus niet. Vond het erg vreemd maar heb me zelf gedwongen te wachten tot 31 dagen. Helaas test vanochtend negatief. Weet niet wat ik er van moet denken aangezien het er niet op lijkt dat ik ongi ga worden. Maak mezelf ook van alles wijs dus dat herken ik wel van jullie. Geduld hebben maar en wachten op ms
Sophia - schreef op 25-09 om 19:51
Hoi jurk,

Het kan zijn dat deze cyclus wat langer is. Wacht nog en paar dagen, dan kan je nog een test doen. Hoe voel je je?
Je moet soms veel geduld hebben bij het zwanger worden! Je moet op je eisprong, op je nod en natuurlijk op de geborte van het kindje wachten. Dat laatste is het meest prettig! Ik wens je dat het snel gaat lukken om zwanger te raken. Als je meer duidelijkheid wilt, kun je met de ovulatie tests beginnen werken. Dan weet je wanneer je je nod kunt verwachten en testen. Maar je bent nog niet zo lang bezig, misschien toch even een paar maanden spontaan proberen om de dag te klussen.

Veel succes!
Sophia
Angela (Gast) - schreef op 25-09 om 23:30
Hoi meiden,

Sorry heb al een tijdje niks meer geschreven, wilde het even laten rusten en er niet zo mee bezig zijn! Ons weekje vakantie heeft veel goeds gedaan, ik heb net een test gedaan en hij was positief!! Ben zoooo blij????
Er is dus hoop voor iedereen die al wat langer bezig is, dit was ronde 8.... Lieve meiden allemaal heeeell veel succes!

Liefs Angela xxx
jurk (Gast) - schreef op 26-09 om 08:35
Angela, van harte gefeliciteerd! Geniet van je wondertje.

Ik voel me eigenlijk niet anders dan anders. Had vorige week een paar dagen last van mijn buik (vrij hoog dus meer maag/darmen) maar dat is sinds maandag over. Verder niks bijzonders dus ik ga er vanuit dat ik vast nog wel ongi ga worden een dezer dagen en dat ik nu dus in ene een langere cyclus heb. Voor ovu testen vind ik het inderdaad nog wel vroeg zeker aangezien het afgelopen half jaar best aardig ging. Dus ik ga extra geduld kweken.
Tamtam (Tamara) - schreef op 26-09 om 17:05
Heeeey Angela, super zeg. Gefeliciteerd!!!! 

Geniet ervan. Idd..... soms duurt het wat langer, er is zeker hoop! Leuk man!

Groetjes!
Sophia - schreef op 28-09 om 22:46
Jurk, heb je al nieuws?
jurk (Gast) - schreef op 30-09 om 10:13
Dag sophia, inderdaad nieuws. De eerste tekenen van ongi zijn er. Zal vandaag wel echt komen. Het zat er natuurlijk wel aan te komen. Maar aangezien ik de afgelopen 8 maanden een cyclus had van tussen de 27-31 dagen (het wisselt dus aardig) en dit keer niet, ga je toch denken dat het misschien raak zou kunnen zijn. We gaan dus weer een nieuwe ronde in. Hopelijk nu gewoon 28
dagen. En niet zo hard van stapel lopen als het wat langer duurt.

Hoe is het met de rest?
moederworden - schreef op 01-10 om 00:49
Hallo allemaal!

Ik ben nu 9 dagen over tijd, maar de test zegt negatief. Heb ik te vroeg getest? 

Liefs

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Niet ongesteld - zwangerschapstest negatief. ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan