Proberen voor het eerste kindje - Zwanger worden forum

D. (Gast) - schreef op 12-10 om 18:31
@ linda 
Het is soms lastig want als hij nachtdienst heeft gehad ben ik vaak al werken. Ook is hij vaak moe door zijn onregelmatigheid.

@vivian
Spannend voor jou en wat balen van die test! Zal voor je duimen! Ik kan niet echt zeggen hoe vaak wij het doen ivm zijn werktijden. 

Ik merk wel dat hij er niet zo vaak over wil hebben en dat hij niet houd van 'verplicht seks' hebben zeg maar. Hebben jullie het er wel veel met je partner over? En weet hij wanneer de eisprong is en wanneer jullie het moeten doen? Mijn vriend is er niet zo mee bezig..
642 antwoorden en 36181522x bekeken
Renate - schreef op 12-10 om 18:33
Had zo'n zin in patat en kroket vandaag, dus wij dat halen en maken. Ik neem 1 patatje en denk gelijk bah wat is dit vies. Kroket smaakte mij ook al niet,  maar nog wel zin in eten. Zucht waar ik last van heb vandaag mag Joost weten 
D. (Gast) - schreef op 12-10 om 18:35
@summer91 
Spannend allemaal hè. . Ik had afgelopen maand het het gevoel dat het raak was. Voelde me misselijk en buikkrampen maar helaas was het niet zo.  Je lichaam kan je soms echt voor de gek houden en misschien wil je het zo graar dat je van alles voelt. Hoop voor je dat het raak is. 

@donna
Gefeliciteerd meid! Geniet er lekker van. Hoe lang ben je bezig geweest?
Summer91 - schreef op 13-10 om 09:40
Ik zit nu op dag 24 van mijn cyclus van (normaal) 28 dagen. Vannacht meer last van gevoelige borsten en de
pijn is nu ontzettend afgenomen. Ze zijn ook veel minder gespannen. Ben toch bang dat ik gewoon ongesteld ga worden. Ik voel me echt onzettend rot..  
Renate - schreef op 13-10 om 12:59
@Summer91
Wat vervelend zeg niet leuk die gemixte gevoelens, ik hoop dat er toch nog een positief bericht komt. Succes

Ik kon niet langer wachten met testen,  morgen zou ik het moeten worden (33 dagen) . Helaas was de test negatief 
Heb getest met een vroeg test. Mijn borsten zijn nog steeds behoorlijk gevoelig en kon er gister bijna niet op liggen. Steeds ligte krampjes en mega opgezette buik en rommelige darmen en maag, vanaf eergisteren ook steeds koud wat grieperig gevoel. Denk dat ik behoorlijk in de maling word genomen door mijn lichaam 
Nahla - schreef op 13-10 om 18:13
Zo verwarrend dat de eerste zwangerschapschapssymptomen heel hard lijken op premenstruele klachten!
Vivian - schreef op 13-10 om 23:40
Lief dat zoveel van jullie geduimd hebben voor mij vandaag en ik had echt een super gekke dag! Maar het duimen heeft gewerkt!!!! Net een test gedaan en meteen een tweede streep! Helaas geen plas meer over voor de digitale test die ik achter de hand heb, ik doe hem morgen! Zo blij, ZWANGER!!! Hopelijk blijft het plakken en volgen er meer van jullie lieverds!

Donna, super super leuk!!
Roos88 - schreef op 13-10 om 23:47
Donna en Vivian wat een geweldig nieuws! Super meiden!! Hopelijk mogen er velen van ons volgen! 
Vivian - schreef op 13-10 om 23:53
Ik gun het jullie van harte! Is wel een gek idee hoor! 
Roos88 - schreef op 13-10 om 23:54
@D. Mijn man wil het er ook niet zoveel over hebben. Mannen zijn daar denk ik toch wat anders in over 't algemeen.. soms begint hij er spontaan zelf over, maar ik heb al geleerd dat t niet werkt om het er constant met 'm over te hebben.. lastig hoor.. want nu we het eenmaal graag willen kan ik aan bijna niets anders meer denken.. ook lijkt het ineens of alles en iedereen om me heen het over zwanger worden of zwanger zijn heeft.  Overigens vindt hij 't niet erg om 'verplicht' te klussen.. daar is hij altijd wel voor in, haha.. 
Roos88 - schreef op 13-10 om 23:56
Kan me voorstellen dat het wel gek en misschien onwerkelijk voelt, als je het zo graag wilt en ineens is het dan echt zo.. 
Ellis - schreef op 14-10 om 06:52
Proficiat Donna en vivian!! 


Pijnlijke tepels en gespannen borsten zouden komen door hormonale schommelingen en kan dus 3 hoofdredenen hebben. Zwangerschap, eisprong of menstruatie. Een symptoom waar r dus normaal niet veel wijzer uit wordt 

Ik ben net voor de eerste keer weer ongesteld geworden sinds ik met de pil stopte. Dus vanaf vandaag kan ik echt beginnen tellen en 'oefenen' voor ons beebje! 

D.,Mijn man is net hetzelfde dus ik praat er met hem weinig over. Hij beseft goed genoeg dat we het wel wat vaker doen om zwanger te worden maar hij wil niet echt weten wanneer het 'moet'. Ik denk dat het voor hem pas 'echt' wordt als ik zwanger blijk te zijn. 
Linda - schreef op 14-10 om 07:39
Jeeeeee viv
Zo blij voor je.Ik ben 1 of 2 dagen voor mijn nod en heb een kv test gedaan vanochtend.Ik zie heel duidelijk een tweede streepje en heb ik echt nog niet eerder gehad.Ik durf heeeel voorzichtig een beetje blij te zijn.Willen jullie mee kijken?
D. (Gast) - schreef op 14-10 om 08:11
Vivian gefeliciteerd! Wat super voor je/jullie! Heel onwerkelijk lijkt mij het ook maar lekker genieten meid!! 
Linda ik zie ook een licht tweede streepje. Ik heb er verder geen verstand van dus durf er verder niets over te zeggen, heb het namelijk zelf nog niet mee gemaakt. Hoop het voor je!
Wat gaat het ineens vlot hier met al die zwangere vrouwen haha 
D. (Gast) - schreef op 14-10 om 08:14
Roos88 en ellis, mijn vent is dus gelukkig niet de enige. Ik wil het er ook het liefst telkens over hebben omdat ik er ook telkens mee bezig ben. Ik merk alleen dat hij dat niet fijn vind dus doe ik het ook niet. Wel heb ik verteld van vruchtbare dagen etc en daar wil die verder niets over weten maar snapt wel dat we rond die dagen het best seksuele kunnen hebben en dan mag ik ook wel beginnen zeg maar
Renate - schreef op 14-10 om 08:19
Gefeliciteerd voor alle zwangeren onder ons. Lekker genieten 
Renate - schreef op 14-10 om 08:42
Grappig mijn man is er misschien wel meer dan mij mee bezig. Hij zegt ow je eisprong komt eraan of vandaag ben je 33 dagen toch? Hihihi.
DreamBaby - schreef op 14-10 om 09:36
Donna en Vivian wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!
Vivian - schreef op 14-10 om 10:01
Dank je wel lieverds! 
Linda, het lijkt alsof je een foto van mijn test hebt geüpload!! Je bent hartstikke zwanger meid! Bij mij werd het ook geen knal streep maar de cb test was super duidelijk! Spannend hè? Maar wat moeten we nu doen?

D, jou vriend wil niet dat je praat over vruchtbare dagen enzo? Hoe zorg je ervoor dat je wel op de juiste dagen en op de goede manier sex hebt dan? Je kunt er geen aandacht aan besteden, maar wel wat sturen natuurlijk! Zo deden wij rondom mijn ei de laatste rondes niet meer aan orale sex (sorry) omdat ik las dat dit niet bevordelijk is voor de bevruchting. En je wilt wel dat hij de zaadjes die in je brengt en even blijft liggen bijvoorbeeld! Moet je dus af en toe wel over kletsen toch mop?
Linda - schreef op 14-10 om 10:19
Heb net cb gedaan en ben 1-2 weken zwanger.Ben nog zo bang dat het fout gaat
Roos88 - schreef op 14-10 om 12:11
Daarom is zo'n forum ook zo fijn, kan je tenminste alles kwijt  en de mannen zullen vast wel bijdraaien als het eenmaal echt zover is.. en sommigen misschien pas als de baby geboren is.. 
Spannend Linda! Duim voor je (en ook de andere zwangeren)  dat het allemaal goed mag blijven gaan. Het is toch een wonder dat het allemaal zo gaat! 
Renate - schreef op 14-10 om 12:34
Boortje deze tabel zat bij mijn ovulatietesten. Die ik gekocht heb bij zwanger en Kids. 
Renate - schreef op 14-10 om 12:40
Sorry de foto wil niet uploaden. 
Hoeveel dagen cyclus heb jij boortje? Maar mocht je wel gaan testen met dipstick ovulatie dan zit er wel een tabel of beschrijving bij 
chertJ - schreef op 14-10 om 13:58
hoi dames,
ook hier goed nieuws!
3 dagen voor Nod al een heeeel licht positieve test, deze werd iets donkerder maar voor mij niet overtuigend. Dinsdag 1 dag voor nod een clearblue en deze gaf zwanger 1-2 weken! Woensdag was mijn eigenlijke nod en nu nog steeds geen menstruatie. Vind het nog heel eng dat die toch nog komt ofzo.

heb wel wat klachten; misselijk, hoofspijn en soms wat buikkrampen. Als alles goed mag gaan verwachten wij onze 1e kindje 21 juni!hoi
D. (Gast) - schreef op 14-10 om 14:30
Potverdikkie wat een goed nieuws voor iedereen! Chertj ook gefeliciteerd! 
Vivian, ik stuur hem ook en dat vind hij verder ook prima maar hij vind dat praten erover maar niks. Als ik eenmaal zwanger zou zijn zou het goed zijn maar dat kletsen over het zwanger worden vind hij lastig helaas.. dus ik blijf lekker sturen en hou mn mondje wel dicht. Heb je samen met je vriend/man de test gedaan of heb je het hem later verteld? Ben benieuwd hoe je dat gedaan hebt
Vivian - schreef op 14-10 om 15:08
Chertje en Linda, super leuk! Hoe voelen jullie buikjes? Ik voel wel dat er iets is maar dat hoort erbij begreep ik van mijn beste vriendinnetje! Waar hebben jullie last van en wanneer willen jullie het vertellen? Wachten tot de echo is echt lag, wij gaan onze ouders volgende week wel vertellen denk ik!
Hoi lieve D! Wij hebben het super gek gedaan, ml was in het buitenland en is nu pas onderweg terug. Ik heb de test alleen gedaan,  filmpje gemaakt van het resultaat en die naar hem gestuurd, hiji! Morgen is hij hier, zin in!
D. (Gast) - schreef op 14-10 om 15:37
Ah wat leuk!! Fijn dat hij mogen thuis is, lekker samen van genieten. Hoelang ben je bezig geweest vivian? 
chertJ - schreef op 14-10 om 16:48
@vivian: Ik heb wel wat klachten: Buikkrampjes, hoofdpijn, misselijk. Naar wc gaan vind ik doodeng, ik heb het gevoel dat ik vloei, maar tot nu niks.
onze 1e afspraak bij de verloskundige staat al gepland, op 3 november!
ik vind het heel moeilijk niks te vertellen, maar denk dat we toch wachten tot 12 weken grens of misschien na de 1e afspraak (7 weken)
Roos88 - schreef op 14-10 om 17:58
Die kwaaltjes zijn alleen maar goede tekens! Ben er jaloers op 
Wat leuk om te fantaseren over hoe je het aan familie en vrienden gaat vertellen.. lijkt me ook heel lastig om je mond te houden zo lang! Maar ook wel weer leuk om het nog even geheim te houden samen.  Laten jullie het weten hoe en wanneer jullie het hebben verteld? 
Vivian, wat zullen jullie blij zijn als je elkaar morgen weer ziet! 
D. (Gast) - schreef op 14-10 om 18:36
Leuke tijd voor jullie dames! 
Chertj snap dat je het spannend vind! Laten we gewoon van het beste uitgaan. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen voor het eerste kindje' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan