Proberen voor het eerste kindje - Zwanger worden forum

Debbz (Gast) - schreef op 15-11 om 14:31
Conceive plus is een glijmiddel dat veilig is voor sperma.. kan je online bestellen.. heb ik wel al wat positieve commentaren over gelezen.. 
642 antwoorden en 36180371x bekeken
Meisje87 (Gast) - schreef op 20-11 om 22:07
Hee hee ik heb advies nodig 
Komende zaterdag hebben we een feestje wat verder weg en ik zou er zelf naartoe rijden. Zodat ik een goede reden heb om niet te drinken. 
Nu heeft een vriendin gezegd dat ze ons wel komt ophalen omdat ze zwanger is. Dit was niet helemaal men bedoeling natuurlijk, maar niemand weet dat wij bezig zijn voor een kindje en ik wil liever niet drinken. Heb net mijn vruchtbare periode gehad en is nog te vroeg om een test te doen. 
Wat ga ik verzinnen om niet te drinken? Mijn vriendin heeft natuurlijk ook al vele smoezen gebruikt om niet te drinken toen ze net wist dat ze zwanger was.. dus die zal snel in de gaten hebben als ik een smoes gebruik dat wij ook bezig zijn voor een kindje.
Help! 
Zonnetje - schreef op 21-11 om 17:52
Waarom een smoes? Je hebt er gewoon geen zin in? Kan toch? Zou het niet moeilijker maken 
Meisje87 (Gast) - schreef op 21-11 om 22:26
Nou, normaal ben ik wel in voor een drankje en dat weten ze ook. Drink tegenwoordig alleen met men menstruatie een wijntje en probeer daarbuiten niet teveel dingen te plannen waar alcohol bij komt kijken 
G1234 - schreef op 22-11 om 08:28
Hoi Dames,
Ik ben nieuw hier dus probeer alles nog een beetje uit te vinden. Maar ik zou graag jullie reactie willen op mijn situatie..
Woe 9 november had ik mijn ei, vrijdagnacht 18 november (9/10dpo) werd ik wakker vd pijn/kramp in mijn baarmoeder wat een uur duurde, geen bloed gehad ik denk misschien mijn innesteling? Morgen is mijn NOD en ik had gisteravond bij het plassen een grote slijmsliert doorzichtig/wit, dit heb ik normaal nooit voor mijn menstruatie. Ik heb vandaag daarom ook mijn eerste test gedaan en die was negatief.
Snap er allemaal niet veel meer van, wat denken jullie? Goede tips/ideeen? Alles is welkom  
Meisje87 (Gast) - schreef op 28-11 om 13:28
Hee G1234,
Sorry voor een late reactie, paar dagen flink ziek geweest..
Hoe gaat het inmiddels? Heb je goed nieuws gekregen?
Zo raar af en toe al die dingen die in je lijf gebeuren ! Snap er zelf af en toe ook niks meer van..
G1234 - schreef op 28-11 om 13:45
Ahh paar dagen ziek geweest dat is flink balen! Nu weer wat beter hopelijk?
Nee nog niet echt ben nu 5dagen overtijd en nog geen ongesteldheid of duidelijke test. Vanmorgen een heel licht 2e streepje alsje hem in het licht houdt dus zegt ook nog niet veel. Afwachten helaas voor mij pf
Meisje87 (Gast) - schreef op 28-11 om 17:16
Pff ja irritant he!
Ik zou tussen morgen en vrijdag men menstruatie moeten krijgen (hopelijk niet) en vind het ook verschrikkelijk dat afwachten altijd ! Je denkt vanalles te voelen maar soms houd je lichaam je zo voor de gek!
Hopen dat dat 2e streepje nog duidelijker word dan!
boortje1991 - schreef op 28-11 om 22:19

Hallo allemaal...

Moet even van me af schrijven, en hoop op reacties... voor de zwangeren onder ons; herkennen jullie deze symptomen voor NOD? 

- menstruatie achtige buikpijn, al vanaf ovulatie (18 -11)
- gevoelige borsten, ook al sinds ovu
- blauwe aderen op borsten (heb het altijd wel iets maar het lijkt erger te worden)
- afgelopen 3 dagen heb ik een paar keer per dag een felle steek rechtsonderin mijn buik... echt even een 'auwwww' steek van een paar seconden
- gekke dromen 

Ik hoor het graag...
Marie - schreef op 29-11 om 13:27
Voor wat betreft de smoesjes: je kunt zeggen dat je dag erna vroeg op moet voor (sport/ markt/ whatever?) en dat je graag fit wilt zijn. Je kunt ook zeggen dat je naar nog een feestje moet of dat je iemand moet ophalen en dat je dat al lang beloofd hebt... zoiets? 
Meisje87 (Gast) - schreef op 29-11 om 21:56
Hoi Marie,
Niet dat het uitmaakt hoe lang iemand bezig is en hoe oud je bent, vind ik het toch wel fijn om te horen dat er iemand in hetzelfde schuitje zit!
Ook bezig voor jullie 1e kindje?
Ik snap heel goed dat je het een aantal mensen verteld hebt. Mijn man en ik willen in het nieuwe jaar naar de huisarts gaan als het dan nog niet gelukt is en het dan ook tegen een aantal mensen vertellen omdat het anders niet vol te houden is.
Maar wel in dubio over de ouders. zij moeten inderdaad de grootste verassing krijgen maar als je moeder al lange tijd vraagt wanneer ze nou eindelijk oma word en daar over liegen / je mond houden dat het ons helaas nog niet gegund is is ook erg moeilijk!
Zal ook eens op dat forum kijken. Bedankt alvast voor je reactie en tips 
Jolanda77 (Gast) - schreef op 30-11 om 12:34
Hallo Linda, 
Ik ben nu anderhalve week 39, en ik(wij) proberen ook zwanger te worden van ons eerste kindje.
Helaas heb ik afgelopen april een miskraam gehad, maar we gaan het weer proberen. 
Heel veel s6
Marie - schreef op 30-11 om 15:04
Hi Meisje, is ook zo! Wij zijn inderdaad ook bezig voor ons eerste kindje  en kunnen niet wachten!! Mijn moeder vraagt er ongeveer elke dag naar om oma te worden, des te lastig is het ... maar wij hebben een goed excuus want we zijn nog aan het verbouwen  
Owhhh Jolanda wat vervelend te lezen  Heel veel succes!
Sochra - schreef op 30-11 om 18:39
Ik heb het tegen overgestelde mijn moeder zit constant niet erg subtiel te laten blijken dat we best nog heel lang wachten met kinderen daarom ook niks gezegd we zullen bij ons thuis ook niet snel zeggen eerst wat genieten met mensen die wel blij zullen zijn
Raisa - schreef op 30-11 om 21:31
Hi! Hier ook gestopt met de pil (sinds oktober) en in ronde 1, vermoedelijk ga ik de 2e ronde in. 
Ook (hopelijk) mijn eerste kindje 
Meisje87 (Gast) - schreef op 30-11 om 21:58
Marie veel succes met verbouwen dan! Heb de andere link ook gezien en wil daar misschien ook een keer mijn verhaal doen maar wil eerst deze week afwachten. Volgens een app zou vrijdag mijn nod zijn maar als ik het zelf bereken aan de hand van mijn eisprong zou het gisteren zijn. Vanmorgen dacht ik dat er een ongesteldheid aan zat te komen, hoofdpijn en licht roze afscheiding. Maar tot nu toe is het nog niet doorgezet. Mega spannende dagen weer nu!

Sochra dat is inderdaad ook erg vervelend. Zou je moeder als het eenmaal gelukt is niet ook ontzettend blij zijn?
Sochra - schreef op 30-11 om 22:13
Ik weet dat haar eerste reactie alles behalve positief gaat zijn heb dit bij mijn zus gezien en behalve bij de eerste is haar eerste reactie nooit positief geweest de eerste was ook een jongen mijn moeder heeft altijd jongens gewild maar  nooit gehad dat was ook de enige reden wrm ze positief was. Mijn moeder heeft ook een duidelijke voorkeur voor mijn zus dus als ze op haar zwangerschappen al lauw reageert weet ik dat ik bij mij niet te veel moet verwachten. Gelukkig heb ik een schoonmoeder die wel blij gaat zijn ook mijn groot vader kijkt uit naar een eventuel 4de achter kleinkind dus ik hoop dat ik hem dat nog mag gunnen 
Meisje87 (Gast) - schreef op 01-12 om 14:17
Ooh Sochra wat vervelend 
Dan is het fijn om het inderdaad te delen met de mensen die wel positief zullen reageren!
De hele tijd twijfel ik of mijn menstruatie door gaat zetten. Al 2 dagen lijkt het er op en dan toch weer niet. Vreselijk irritant 
Selena (Gast) - schreef op 01-12 om 16:34
Ja wij proberen ook nog steeds, zelf ben ik 20 en we zitten ik de 5e ronde. Heb 5 dagen geleden mijn eisprong gehad.. spannend !
Mellanie1801 - schreef op 04-12 om 19:57
Hoihoi

Wij zijn bijna 3 jaar bezig voor de eerste, vandaag 6 dagen overtijd dus een hoop spanning aan deze kant eergisteren getest helaas negatief wat zoude jullie doen en wanneer weer te testen?

Groetjes mellanie
Anoniem (Gast) - schreef op 05-12 om 12:52
Hoi dames! 
Mijn man en ik gaan ook voor de eerste. We zijn al een paar maanden aan 't proberen, maar tot nu toe nog niks. Hopelijk is het deze ronde wel raak. Mijn zus en schoonzus zijn allebei zwanger, zou graag met hen meedoen! Leuk als de neefjes/ nichtjes een beetje van dezelfde leeftijd zijn. Een kindje zou echt zo welkom zijn!! 
Ellis - schreef op 05-12 om 19:57
Veel succes dames! 
Mona (Gast) - schreef op 05-12 om 19:59
Ik ben nog best jong, 24 en zit al in ronde 7.. Ik vind dat vreemd ivm me leeftijd
Mellanie1801 - schreef op 06-12 om 05:01
Hoi Mona ik ben 26 en 3 jaar bezig leeftijd zegt niet heel erg veel het kan ook aan je lichaam liggen een keer na de ha kan nooit kwaad misschien maken ze wel een echo van je baarmoeder dan weet je het 100% zeker of er wel iets is of niets is.
Sam - schreef op 07-12 om 00:09
Hallo allemaal,,
het volgende berichtje heb ik ook bij Jonge moeders neergezet.


ik zat al een tijdje te twijfelen over het meeschrijven op een forum, maar ik merk dat ik er toch wel echt behoefte aan heb,, het contact met mensen die ´in hetzelfde schuitje zitten´.
Ik ben 23 jaar, en mijn vriend en ik hebben bijna een half jaar geleden besloten om voor een kindje te gaan.
Inmiddels zitten we in ronde 5, en zit er nog weinig regelmaat in, waardoor ik me best eens zorgen maak, en soms het vertrouwen even kwijtraak!
Toch ben ik ook wel heel blij dat we ervoor gaan, en misschien over een jaar een gezinnetje zijn.
Ik ben benieuwd hoe het bij jullie gaat. Hebben jullie het aan vrienden/familie verteld, of is het ook een soort groot geheim ´iets´?(;
Ik hoop dat we elkaar zo een beetje kunnen helpen met alles wat erbij komt kijken!

Liefs 
Lona27 - schreef op 07-12 om 07:39
Hoi Sam! Welkom!
Ik heb 2 weken terug een mk gehad. al onze vrienden en familie weten nu dus dat we bezig zijn hihi. Daarvoor had ik het enkel tegen een paar vriendinnen gezegd. Al wisten onze ouders wel dat de wens er was.
Nu weet iedereen het dus.. Worden er ook geen vragen meer gesteld. 
Heb je je cyclus een beetje in beeld? Gebruik je ovulatie testen? 
Sam - schreef op 16-12 om 00:17
Hey Lona!
Jeetje, sterkte! Hm, dan ben je meteen ´uit de kast´ inderdaad hihi. Is ook wel weer makkelijker misschien als iedereen het weet.
Mijn cyclus leek regelmatiger te worden, maar vorige keer toch weer een uitschieter (45 dagen). Ik heb cycli gehad tussen de 34 en 45 dagen sinds ik gestopt ben.
We hebben er bewust voor gekozen tot nu toe geen ovulatietesten te gebruiken, omdat we merken dat we al té gefocust zijn. Ik wilde wel graag eens gaan testen om in ieder geval te weten of ik een eisprong heb, maar dat is ook steeds een beetje uitgesteld.
Hoe lang duurde het bij jou dat je zwanger was? En wel met ovulatietesten of temperaturen oid?

Pff lastig trouwens om alle berichten bij te houden hier hihi. Dit is pas mn eerste reactie omdat het me allemaal een beetje overweldigt(;

Ik hoop voor je dat je gauw weer een wondertje mag verwachten!

Sam
Raisa - schreef op 07-12 om 08:02
Hier zijn een aantal vriendinnen op de hoogte, mijn ouders en een broer met zijn vrouw. Was niet de bedoeling maar na een MK aan haar kant, met mogelijke zwangerschap aan mijn kant wilde ik eerlijk zijn. 
Mellanie1801 - schreef op 07-12 om 12:16
Hoi dames.

Ik zit een beetje met een dubbel gevoel ik heb gister 3 testen gedaan de eerste was van de action deze gaf heel ligt een streepje aan van zwanger zijn de 2de was van clear blue digital ook deze gaf zwanger aan en de 3de was van de kruitvat 2 voor 5 Euro deze gaf niets aan. Ik wil morgen vroeg nog eens testen voor de zekerheid maar wat denken jullie is het nu wel of niet zo? Ben ondertussen 8 dagen overtijd en was vanmorgen wel misselijk maar niet overgeven wel diarree en buikkrampen weet niet of het met elkaar te maken kan hebben?

Xxxx
Mellanie1801 - schreef op 07-12 om 12:16
Hoi dames.

Ik zit een beetje met een dubbel gevoel ik heb gister 3 testen gedaan de eerste was van de action deze gaf heel ligt een streepje aan van zwanger zijn de 2de was van clear blue digital ook deze gaf zwanger aan en de 3de was van de kruitvat 2 voor 5 Euro deze gaf niets aan. Ik wil morgen vroeg nog eens testen voor de zekerheid maar wat denken jullie is het nu wel of niet zo? Ben ondertussen 8 dagen overtijd en was vanmorgen wel misselijk maar niet overgeven wel diarree en buikkrampen weet niet of het met elkaar te maken kan hebben?

Xxxx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen voor het eerste kindje' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan