Hoe lang kan het duren... - Zwanger worden forum

Indy (Gast) - schreef op 23-08 om 19:07
Wat leuk om wat vergelijkbare situaties te zien!
Ik ben 31 juli gestopt met de nuvaring en we proberen sindsdien zwanger te worden van onze eerste. Ik vind het zooo ontzettend spannend, maar ik probeer mijn hoofd koel te houden (lukt niet altijd) want ik heb begrepen dat het eerst even duurt voordat je cyclus op gang komt. Ik heb ook nog nooit een eisprong gevoeld. Wel merk ik veranderingen aan mijn afscheiding. De eerste dagen na mijn ongesteldheid was er niks, daarna glibberig, doorzichtige afscheiding, daarna die dikke witte afscheiding waar jij het over hebt Lola, en nu op het moment is er weinig opvallends aan. Ik ben ook wel benieuwd wat dit te betekenen heeft...
Btw, waar staat BMS voor?? hihi
89 antwoorden en 45949189x bekeken
* - schreef op 23-08 om 19:46
@Indy en Lola86,
Baby Making Seks ook bij geleerd op deze site dames..
Liefs Ju
Patricia - schreef op 23-08 om 19:48
Hallo allemaal! 
Hier een update van mij  
Ik ben op dit moment erg zenuwachtig. Ik zou vandaag (normaalgesproken savonds/snachts) ongesteld moeten worden, maar op dit moment is dat nog niet het geval. Ik had een paar dagen geleden al wat kleine symptoompjes waarvan ik dacht dat het wel eens raak zou kunnen zijn; ik kreeg op een dag ineens zere tepels, was een beetje beroerd, volgens mijn vriend was ik ook ineens wat jankerig om niks  en mijn zusje zei ineens dat ik toch wel grotere borsten had gekregen. Dus ik dacht nog YESSS!!! Maar ik lees ook veel op internet dat als je voor het eerst met de pil stopt, je mensturatie nog eerst weer op gang moet komen en je dus ook later ongesteld kan worden en dat die VSM Mamma pillen die ik slik ook nog wel eens rare dingen met je kunnen doen, waardoor je dat gevoel krijgt. Klopt dat? Ik heb echt een hekel aan die onzekerheid en het wachten of het nu wel of niet raak is. Ik wil zo ontzettend graag, dat ik nergens anders aan kan denken. Ja ik weet het, stom en dan werkt dat vast alleen maar averechts, maar ja, als ze je zeggen dat je niet aan een roze olifant moet denken, dan denk je er toch aan  haha. Nu kan ik wel een zwangersschapstest doen, maar mijn vriend wil graag dat ik daar nog mee wacht. Als ik maandag nog steeds niet ongesteld ben, gaan we er samen 1 halen en testen, wat gaan de dagen dan langzaam....en ook zo raar van mij, als ik ook maar even het gevoel heb dat ik ongesteld ben, ga ik naar de wc om te kijken, stom he! Ik ben zo'n stresskip, haha. Ik probeer nu wel meer te ontspannen en aan andere dingen te denken, maar is wel moeilijk. Ik ben ongeduldig, ik weet het  
xxx Patricia
* - schreef op 23-08 om 20:10
@Patricia,
Leuk dat je ons op de hoogte houdt ik kan alleen maar zeggen dat ik voor je duim en dat ik hoop dat jij ons straks als jullie het weten ons ook het goede nieuws kunnen vertellen..
Heel veel rust toegewenst en dat je het volhoud om niet te testen het is toch leuker om het samen met je partner te doen....SPANNEND hoor...

Liefs Ju
Mummie - schreef op 23-08 om 20:29
@ Patricia,
Wat spannend, veel succes. laat ons weten hoe het loopt.
Indy - schreef op 23-08 om 19:56
@ju Thanks!

@Patricia, tja er zit geen uit-knopje op je hersenen he?! Ik kan ook aan niets anders denken, al merk ik aan mijn lichaam nog weinig. Ik heb wel 4 dagen zere tepels gehad, maar dat was direct na mijn ongesteldheid, en ik vat het op als ontpillen, in mijn geval ontringen.
Wel heeeel spannend of je ongesteld gaat worden, ik duim met je mee in ieder geval!
* - schreef op 23-08 om 20:10
@Indy,
Graag gedaan hoor...

Liefs Ju
B - schreef op 23-08 om 20:04
Hier ook in spanning nog een week tot mijn nod...Nu voor de tweede poging. De vorige keer te vroeg getest, dus nu wacht ik wel af... Hoop dat ik dat volhou...
Mummie - schreef op 23-08 om 20:31
@ beertjenicky,van mij ook een week tot nod. Wanneer ist juist van jou?
spannend é?
lynn (Gast) - schreef op 23-08 om 20:18
Hallo patricia,
Ben nieuw hier en zit even te lezen... mijn vriend heeft ook maar 1 bal, die andere is ook nooit ingehaald! Hij heeft al kinderen uit een andere relatie en het werkt prima ha ha... hoop dat je snel zwanger bent! Succes meid!
lynn (Gast) - schreef op 23-08 om 20:19
Hallo patricia,
Ben nieuw hier en zit even te lezen... mijn vriend heeft ook maar 1 bal, die andere is ook nooit ingehaald! Hij heeft al kinderen uit een andere relatie en het werkt prima ha ha... hoop dat je snel zwanger bent! Succes meid!
Patty (Gast) - schreef op 24-08 om 16:43
Hallo allemaal,
Wat leuk om dit allemaal te lezen. Ik ben ook nieuw op deze site, dit is nu de 2 de maand dat mijn man en ik aan het proberen zijn.
Vorige maand was ik er zo obsessief mee bezig, dat het niet was gelukt. Na 4 dagen overtijd werd ik toch ongesteld. Dan baal je wel even hoor, maar we gaan vrolijk verder.
Nu is morgen mijn NOD...wel spannend weer maar wil niet te vroeg gaan testen. Heb vanaf mijn 14 de de Diana pil geslikt en altijd stip op tijd geweest met mijn menstruatie. In de maand juni ben ik gestopt met slikken en die maand 'ontpild' Maar ik lees vaak op internet dat het bij sommige langer duurt. 
Niemand weet nog dat wij ermee bezig zijn, daarom vind ik deze site zo leuk, kun je toch vragen stellen en dingen delen, zonder dat familie erna vraagt. Wil niet bij elke negatieve test de hele familie moeten inlichten.
Stiekem heb ik de angst geen kindjes te kunnen krijgen. Mijn tante (vaders kant) is onvruchtbaar, waardoor je verder gaat nadenken. Ook mijn oma vertelde lang te hebben moeten wachten op een zwangerschap, ma net toen ze hormonen wij gaan spuiten, bleek ze zwanger. Misschien slaat het nergens op,maar ergens vreet het aan me. Wat nou als....ik probeer het maar van me af te zetten. Gelukkig zijn er meer zo ongeduldig..ik wil het nu, dus dat moet ik meteen zwanger zijn, gaat natuurlijk nergens over.
Nou, mijn verhaal staat erop, ik ga jullie volgen! Liefs, Patty
Indy - schreef op 24-08 om 17:44
Hoi Patty,

Leuk, nog iemand erbij die in de beginfase zit voor de eerste keer! Opluchting he dat je het er even openlijk over kan hebben? Je zal ons waarschijnlijk wel moeten inlichten bij elke negatieve test omdat wij  ook heel schieuwnierig zijn haha, maar hopelijk heb je gewoon heeel snel een positieve! Voorlopig maar even van het goede uitgaan hoor meid! Ondanks dat ik ook heel ongeduldig ben is het toch ook wel een spannende periode waar ik gewoon ook al van de voorpret geniet, net als bij een vakantie!
Houd je ons op de hoogte aankomende dagen of je ongesteld wordt of niet en dan de test etc??
Lana (Gast) - schreef op 24-08 om 17:58
@ Patty  Bij mij komt niet vruchtbaar zijn helemaal niet voor in de familie. Ik kom juist uit een groot gezin (8 kids) en alle tantes en ooms ook. (grootste aantal 14 kids) Niet uit geloof ofzo, maar iedereen houd van kinderen. Hoop er zelf 2 te krijgen, maar ook ik ben bang om onvruchtbaar te zijn. Denk dat heel veel vrouwen die angst hebben...

@ Lola Leuk dat je ook voor de eerste gaat.. Wanneer ik ongesteld moet zijn is lastig, omdat ik 2,5 jaar niet ongesteld ben geweest door mijn spiraal. Maandag was ik voor het eerst ongesteld (paar dagen) dus dat is 20-08. Heb alleen geen idee wanneer nu dus de volgende keer zal zijn. Ik wacht even af.
Nemen jullie trouwens vitaminen? Zo ja, welke?
Patty (Gast) - schreef op 24-08 om 19:38
@Indy dat is inderdaad een opluchting en ook leuk om antwoord te krijgen. Ik hou jullie zeker op de hoogte!
@ Lana Ja ik denk dat je gelijk hebt, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend tot je, jezelf erin gaat verdiepen! Ik slik trouwens al een tijdje foliumzuur, maar je hebt ook vitamine pillen voor tijdens en na de zwangerschap, zit ook foliumzuur in.
Mummie - schreef op 24-08 om 20:06
Hallo,
Welkom nieuwe meiden.
nemen jullie ook omnobionta pronatal? Ik vergeet ze wel veel, heb nu net een nieuw doosje gekocht, het is wel duur 20euro.
Voorlopig nog geen andere kwaaltjes gekregen. Jullie?

Gr.

L.
B - schreef op 24-08 om 21:43
Gravitamon heeft ook alles wat nodig is! Wordt zelfs door verloskundigen aangeraden...@lana standaard cyclus is 28 dagen.... Op het moment dat je halverwege ergens "natter" denkt te Zijn, kan je eisprong komen. Dat is het cervyxslijm als ik het goed heb....
Meestal ben je 2 weken na je eisprong dan wer ongesteld....
Maar ja dat zijn de basis beginselen....
Ik gebruik een app op mijn ipad van woman log. Daar kun je op de kalender alles goed bij houden, zodat je elke maand vergelijkingsmateriaal hebt...

Succes!
Mummie - schreef op 25-08 om 09:50
Hallo Nicky,
Omnobionta heeft mijn gynaecoloog voorgesteld, die dat jij neemt ken ik niet.
Als je eenmaal zwanger bent is het nog een andere soort.
Wat leuk van die app, ik had er ook over gehoord, eerst even een i-phone aanschaffen dan.


veel succes,

L.
B - schreef op 25-08 om 18:10
Lola, een ipad of mss tablet kan die app ook hebben... Mss android foons ook
Shana - schreef op 27-08 om 12:03
bij ons heeft het 17 maanden geduurd en nu 10 weken zwanger
Shana - schreef op 27-08 om 12:08
bij ons heeft het 17 maanden geduurd en nu 10 weken zwanger  bij mijn zus is het nu 5 jaar en nog steeds niet zwanger  zo zie je het kan snel gaan maar het kan traag gaan ook. ik hoop dat je snel zwanger mag wezen
 shana
Indy - schreef op 28-08 om 18:00
Patty, weet jij al meer???
Mummie - schreef op 28-08 om 18:45
Hallo Shana proficiat,

Dat is wel erg lang. Zo lijkt het voor mijn nog onwaarschijnlijker dat ik na 2 maanden al zwanger zou zijn.
Wat zijn jouw kwaaltjes?

Gr,

L.
Patty (Gast) - schreef op 28-08 om 19:00
Hoi Indy,

Ik had me vergist in mijn NOD. Normaal word ik het op de laatste zaterdag maar vorige maand was ik 3 dagen overtijd. Dus ga nu uit van vandaag.
Dat staat ook op de kalender op deze site.

Inmiddels voel ik al dagen alsof ik ongesteld ga worden.
Maar tot nu toe is er nog niks te zien...ik wacht het nog even af en anders ga ik een testje doen. Twijfel alleen of ik het morgen al zal doen, of nog even tot het weekend wacht. Ongeduldig hè en hoe is het met jou?

Liefs, Patty
Patty - schreef op 29-08 om 11:53
Hoi Indy, ik bedoelde idd de ovulatie kalender. Ik weet niet of je die kan opslaan. Ik zet een rondje in mijn agenda, heb 3 maanden voor uitgeteld. Alleen klopt er niks meer van, omdat ik de vorige keer 3 dagen overtijd was. Nu ben ik wel wat in de war. Gister was mijn NOD of zou dan toch mijn cyclus veranderd zijn van 28 na 31 dagen. Ik wacht maar met testen tot het weekend.
Mijn schoonzus is nu zwanger van de derde. Bij alle 3 voelde zijn er helemaal niks van.
Sterker nog, ze was blij dat ze een echo mocht, om zeker te zijn dat het kindje er wel is.
Dus niet iedereen hangt over de wc of heeft andere pijnlijke klachten.
Mij lijkt het heerlijk om zo makkelijk door de zwangerschap heen te komen. En ik hoor verschillende verhalen, bij de een duurt het maanden, zelfs jaren voor ze zwanger zijn. De ander is net gestopt met de pil, en meteen zwanger. Hoe vaak hoor je wel niet dat meisje de pil zijn vergeten en dan ( vaak ongewenst en te jong ) zwanger zijn.  De mogelijkheid bestaat dus wel. Alleen nu nog de kunst om rustig te blijven, en niet in paniek te raken als het wat langer duurt. 

Liefs, Patty
B - schreef op 28-08 om 20:48
Ik gebruik womanlog op mijn ipad. Een kalender waar je alles goed bij kunt houden... Ook geven zij de vruchtbare dagen aan... Wel vaak een standaard gegeven...
Hier nog iemand die ws donderdag haar nod krijgt.... Adhv eisprong zou het dan kunnen zijn.
We zullen zien. Wil nog niet te vroeg testen.... Vorige keer gedaan en dag erna menstruatie....
B - schreef op 28-08 om 21:22
Je zou voor jezelf ook afkortingen kunnen gebruiken als bv nod, niet ongesteldheid dagEs eisprong.... Dan kun je je agenda gebruiken. Of een goedkope agenda aanschaffen voor puur dit...

Ik laat het weten. Heb een onderwerp 2e poging beertjenicky.... Daar zal ik op posten....
Jij ook succes
Lana (Gast) - schreef op 29-08 om 07:03
@beertjenicky bedankt voor de tip. Toevallig van de week koffie gedronken bij een van mijn beste vriendinnen. Zij vertelde inderdaad hetzelfde over dat natter worden, maar je slijm veranderd dan ook zei ze en dat kan je zelf testen met je vingers. Ik heb toch even gegoogled en doorzichtig en soepele afscheiding zou betekenen dat je op dat moment (heel erg) vruchtbaar bent.

Aangezien ik niet weet wanneer mijn eisprong is, ga ik maar uit van een 28 daagse cycles en probeer ik op mijn slijm en natheid te letten. Zowieso hadden mijn vriend en ik al standaard om de dag of om de 2 dagen gemeenschap en dat lijkt ideaal te zijn volgens vele sites, omdat als je iedere dag seks hebt je minder levende spermacellen zou hebben. Voorlopig veranderen we dus niet veel aan ons seksleven. Moet ik wel zeggen dat ik heb zitten kijken op die kalenders en ik zou tussen nu en een paar dagen mijn eisprong moeten hebben (als je een 28 daagse aanhoud).
Indy - schreef op 30-08 om 07:48
@beertjenicky, tuurlijk simpele oplossing, gelijk gedaan!

@patty, ik kan het me niet voorstellen dat je zo'n grote verandering in je lichaam totaal niet opmerkt. Maar het klopt zeker, er zijn vrouwen die nergens last van hebben, en het lijkt me inderdaad heerlijk om zo zwanger te zijn. Maar toch... ik ga gewoon nergens vanuit, en als ik nou echt niet ongesteld word, dan ga ik wel een test doen.
B - schreef op 30-08 om 07:56
Lana, dan deze dagen extra goed je slijm in de gaten houden.Ook zou je bv ovulatietesten kunnen proberen. Die laten zien wanneer je je eisprong hebt....
Ik heb er heel wat via sensitest gekocht. Stuk of  25 dipsticks dus je kunt er even mee vooruit...

Scces!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe lang kan het duren...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan