Week voor en week na NOD roze afscheiding - Zwanger worden forum

Loes (Gast) - schreef op 15-01 om 10:47
Hallo allemaal!
7 maanden gestopt met de nuva ring, waarvan de eerste 2 maanden een cyclus van 30 dagen. De opvolgende 6 maanden een regelmatige (lange) cyclus van 36/37 dagen.
Een week voor mijn menstruatie had ik wat roze afscheiding met afvegen. Nu 8 dagen overtijd.. Geen positieve zwangerschapstest en weer wit/roze afscheiding. Mijn urine ruikt ook erg sterk. Verder is het wat rommelig in me buik, maar ik heb verder nergens last van. 
Ik ben nieuwsgierig of er meerdere vrouwen zijn die hier last van hebben gehad? Wij zijn pas sinds afgelopen maand echt bezig met zwanger worden, dus het zou natuurlijk wel erg bijzonder zijn als het in één keer raak is. Als dit aanhoud blijft houden geef ik de doktor even een belletje. De zwangerschapstest is negatief, maar ik ben nog steeds niet ongesteld. Lichaam nog ontregeld van het ontpillen na 7 maanden?? 
5 antwoorden en 34422246x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 15-01 om 16:24
Geen blaasontsteking? Omdat je aangeeft dat je urine ook sterk ruikt. Je kunt namelijk ook zonder pijnklachten een blaasontsteking hebben. 
Anoniem (Gast) - schreef op 15-01 om 17:44
Nee, geen blaasontsteking. Een blaasontsteking zou ook geen invloed moeten hebben op de menstruatie... 
Anoniem (Gast) - schreef op 15-01 om 17:53
Het ging er ook niet om dat het invloed had. Je kunt naast overtijd door een onregelmatige of verlate  cyclus ook een blaasontsteking hebben. 
Vlinder87 - schreef op 15-01 om 19:32
Ontpillen kan 9 maanden tot een jaar duren.  Hoop voor je dat je gewoon al zwanger bent
Anoniem (Gast) - schreef op 15-01 om 21:37
Ja, ik weet dat het "ontpillen" tot een jaar kan duren. Verbaasd mij alleen dat het na 6 maanden regelmaat ineens ontregeld kan zijn. Het enige wat ik kan doen is afwachten, maar ik ben benieuwd of er meerdere vrouwen last hebben gehad van dezelfde symptomen :- $

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Week voor en week na NOD roze afscheiding ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan