Wanneer 1e keer ongesteld na miskraam? - Zwanger worden forum

klein hartje - schreef op 22-04 om 11:15
Whaaaaa kirstnn! Proficiat!! Kom dan maar snel in het groepje van dec 2017! X en gelukkige verjaardag he!
172 antwoorden en 34376085x bekeken
kirstnn - schreef op 22-04 om 13:32
Dankjewel klein hartje!  Ja hahah wacht nog even nod af. Als alles goed is is t 31dec/1januari  xx
klein hartje - schreef op 22-04 om 13:39
Een fijnere verjaardag kon je niet wensen ! Misschien een teken van hierboven van je mamsie

Hoe reageert je ventje?
kirstnn - schreef op 22-04 om 13:55
Echt he heel typisch mama is zelf eigenlijk de 25e jarig  Hij durft nog niet echt blij te zijn, doordat t de eerste x op 8wkn overleden was en tweede x al met 4/5wkn en kwamen we op de 8wkn echo achter.. Maar ik krijg nu waarschijnlijk de eerste echo al op 7wkn. Dus hopelijk gaat t gwn goed deze keer 
Ellis - schreef op 23-04 om 10:28
Gefeliciteerd kirstnn!
kirstnn - schreef op 23-04 om 10:35
Dankjewel Ellis! Hoe gaat t met jou? 
klein hartje - schreef op 23-04 om 12:04
He ja ellis, hoe gaat het met jou? 
Ook duimpjes op vr jou, dat je snel kan bijvoegen bij ons

Kirstnn, heb je een fijne verjaardag gehad?
Ik zit vandaag op rollercoaster van emoties. Dan denk ik, jaaaaaa ik voel me zwanger. En 10 min later, zit ik weer te piekeren dat ik er hoofdpijn van krijg. Dan voel ik me helemaal niet zwanger. Oh my god, gek word ik ervan....
MamaN - schreef op 23-04 om 12:18
Helaas na een miskraam zul je nooit zorgeloos zijn  ik was eerst zenuwachtig voor de eerste echo, zou er wel iets te zien zijn? Toen de 12 weken echo, klopt het hartje nog wel? Toen de 20 weken echo, is het kindje wel gezond? 

Nu weet ik dat alles goed zou moeten zijn stress ik ineens over stilgeboortes of afwijkingen die pas zichtbaar zijn bij de geboorte..

Genoeg om jezelf gek mee te maken dus.. ik ben zelf wel gelovig dus kan het meestal we loslaten in de zin van het ligt niet in mijn handen en het is zoals het is. Alles is welkom en alles staat voor ons geschreven. Maar helaas soms ook onzekerheden dus. En om dan nog maar te zwijgen over hoeveel zorgen je maakt als het kindje er eenmaal is. Bij de zwangerschap van mijn zoontje had ik deze zorgen niet echt, alleen even voor de 20 weken echo en geboorte. 

We moeten er gewoon van proberen te genieten dames 
kirstnn - schreef op 23-04 om 12:36
Heb je helemaal gelijk in MamaN, maar t blijft zo moeilijk na een miskraam of meerdere miskramen.. Vooral wat je zegt over eerste echo, 12 weken echo etc. Durf me nu nog niet eens aan te melden bij vk, wacht eerst heel deze week nog af  en idd je word er gek van! 

Maar goed test zegt zwanger dus nu alleen maar hopen dat 3x scheepsrecht is 
Ellis - schreef op 23-04 om 13:22
Op zich gaat alles oké met mij. Ik probeer me niet te hard bezig te houden met zwanger worden maar het is moeilijk. Er is een echte babyboom aan de gang op het werk dus ik word er elke dag mee geconfronteerd (2 collega's pas bevallen en 3 zwanger). 

Het frustrerende is dat ik zot word van mijn lichaam. Ik heb een cyclus van ongeveer 52 dagen en ik krijg geen zicht in wanneer mijn eisprong is. Om de dag vrijen is geen optie voor ons dus het is altijd wat gokken. Ik ben naar de ha geweest en die zei me om gewoon af te wachten. Ik heb dan maar een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog maar daar kan ik pas eind mij terecht. 

Anyway, mijn tijd komt nog wel zeker 
kirstnn - schreef op 23-04 om 14:57
Is ook echt moeilijk, weet er alles van! En als je er dan ook nog mee geconfronteerd word op je werk, maakt het er niet makkelijker op.. 

Heb je altijd z'n lange cyclus gehad of is dat iets van de laatste tijd? Nou zeg dat de ha dat zegt is ook niet leuk, hoelang zijn jullie bezig? Hopelijk kan de gyn je wel dingen vertellen die je kunnen helpen oid.. Jou tijd komt zeker nog! 
haasje - schreef op 23-04 om 15:10
Proficiat kirstnn! Hier is het ook derde zwangerschap en hoop ook dat het deze keer wel goed mag aflopen. Maar de angst gaat echt niet weg. 
Ellis - schreef op 23-04 om 15:25
Ik ben in augustus gestopt met de pil en sindsdien is mijn cyclus zo lang. In november bleek ik dan zwanger te zijn (helemaal niet verwacht) maar in december bleek het misgelopen te zijn en heb ik een curretage gehad. 
Nu zit ik dus in ronde 5 (mk meegerekend) maar eigenlijk zijn we al 8 maanden bezig.
kirstnn - schreef op 23-04 om 15:56
Aahzo ik snap m. Wel fijn dat je gewoon na de gyn kan, want als je je ei niet kan vinden enz word t ook niet makkelijk! 
kirstnn - schreef op 23-04 om 15:58
Haasje dankjewel! Ik was er al bang voor dat die angst niet weg zou gaan aan de ene kant heel begrijpelijk maar aan de andere kant maakt het t wel moeilijk om ervan te genieten.. Maar bij jou tot nu toe gewoon goed zie ik, 17wkn alweer! Binnenkort dan de 20wkn echo toch?
Ano (Gast) - schreef op 30-09 om 17:08
Hallo,

Heb ook een miskraam gehad, maar de preciese datum weet ik niet. Toen ik woensdag naar de gynaecoloog ging kreeg ik te horen dag niet goed was en zelf al volledig weg was. Kleine drie weken bloed verlies gehad, dokter stelde me gerust dat zolang de hoeveel niet was van je maandstonden dit oke was. Nu blijf ik maar pijn hebben in men onderbuik, kan er mij iemand zeggen lf dit normaal is? Is het ook zo dat je best wacht om terug te proberen tot je terug eens je maandstonden gekregen hebt of maakt dit niets uit?
kirstnn - schreef op 30-09 om 22:16
Wat voel je, krampen? Meestal stopt de pijn als de miskraam volledig is, zou nog wat beurs aan kunnen voelen maar verder zou je geen pijn meer moeten hebben.


Je hoeft niet perse te wachten, dat zeggen ze omdat het dan makkelijker berekenen is hoe ver je bent
G.k. (Gast) - schreef op 10-02 om 21:12
Klein hartje,

Ik heb helaas nu 2 miskramen achter elkaar gehad. Mijn 1e miskraam was op 18 augustus hierbij was ik 8 weken zwanger. Mijn eerste menstruatie was pas op 13 oktober.   Mijn 2e miskraam was op 11 november hier was ik 5 weken zwanger.  Daar was mijn 1e menstruatie op 22 december .  mijn 2e menstruatie was op 14 januari. 
Afgelopen zaterdag had mijn menstruatie weer door moeten komen, maar tot heden blijft hij uit. 7 februari een test gedaan, helaas negatief.. wel dacht ik vandaag dat hij door zou komen maar ik verloor echt een paar druppels was een andere kleur was. Wie weet toch een innesteling? Wij zijn al 1,5 jaar bezig om ouders te worden maar met 2 miskramen achter elkaar word de onzekerheid steeds groter. 

Ik hoop voor je dat het gauw weer gaat lukken, en op een volbracht zwangerschap. Wel adviseer ik je om te luisteren naar wat jouw gevoel zegt. Ik heb bij mijn 2e miskraam geluisterd naar de VK. Dit omdat het toch ook wel een impact heeft op je lichaam en emoties. Je lichaam bepaald zelf namelijk wanneer het er weer klaar voor is om een volgende zwangerschap te volbrengen. 

Liefs, 
G
Leen (Gast) - schreef op 22-02 om 17:02
Dag klein hartje, 

Veel sterkte met het verlies.
Afgelopen weekend heb ik ook een miskraam gehad (op 6 weken). Opeens 's avonds zag ik de slijmprop met het vruchtzakje in mijn ondergoed. De dag erna begon het bloedverlies, de hevige krampen, precies zelfs een wee.

Gisterenavond ben ik bij de gynaecoloog geweest en zij heeft mij aangeraden om vanaf wanneer het bloeden stopt te beginnen met ovulatietesten om zo de volgende kans zeker niet onbenut te laten. Een nieuwe menstruatie afwachten is niet perse nodig... het kan jou ook misschien helpen...

Troostende groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer 1e keer ongesteld na miskraam?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan