Meteen al vruchtbaar of ontpillen - Zwanger worden forum

Wendy32 - schreef op 26-04 om 11:30
Hoi Bodine ik zij eerst ook er niet teveel mee bezig te zijn.
Maar nu we voor het echt bezig zijn ben ik eigenlijk maar met 1 ding bezig.
Natuurlijk ook wel met andere dingen maar let toch meer op al het gevoel in mijn lichaam.
Zoek veel info op internet enz. 

Leuk dat er hier meer mensen mee gaan praten!
Zo kunnen we elkaar steunen.

Hoe het nu verder met mij gaat.
Met slapen is het vervelend als ik op mijn buik lig gevoelige borsten.
Ik was vanochtend heel ligt misselijk.
En weer dat gekke ongesteldheid gevoel onderin mijn buik.
En tijdens het douchen zag ik dat er op mijn tepels nu ineens kleine bultjes zitten.
(Hoort dat ook bij ontpillen of zwangerschap? Of moet ik mij zorgen gaan maken!
113 antwoorden en 33386126x bekeken
Ysabel - schreef op 26-04 om 12:13
Wendy32, spannend heh allemaal? Ik wilde even reageren op de kleine bultjes die je hebt op je tepels. Die kreeg ik heel snel nadat ik wist dat ik zwanger was, dus wie weet! Ik ga voor je duimen. 
Shewe - schreef op 26-04 om 14:06
hoi wendy en mandy  (en de rest op het forum hihi) 

Ik ben 19 jaar en ik ben 3 maart gestopt met de pil ik werd 7 maar ongesteld (nog van de pil) 
ik heb allemaal kwaaltjes gehad, (het was vreselijk) 
tussendoor zelfs naar de dokter geweest ik werd er zo onzeker van dat mijn menstruatie uitbleef en alle testen bleven maar negatief. 
uiteindelijk werd ik dan toch afgelopen zaterdag ongesteld. heel blij. 
helaas had ik een cyclus van 47 dagen. blijkbaar was mijn lichaam ook aan het ontpillen. 
nu op naar ronde 2 vandaag mijn laatste dag van menstruatie. 
wat ik ook lastig vind is dat ik geen idee heb van mijn cyclus, ik ging en ga daarom maar uit van 28 dagen. 
ik heb nu ovulatietesten gekocht om te kijken of ik daarmee kan achterhalen wat voor cyclus ik heb, 

dan heb ik nog een vraagje ik vind het fijn om met jullie te kletsen over al onze kwaaltjes en symptomen en vragen, nu heb ik het forum gelezen maar als ik bijvoorbeeld morgen terug kom hoe kan ik dit forum dan zo snel mogelijk terug vinden is hier een trucje voor? 

groetjes Shewe
mandy22491 - schreef op 26-04 om 14:20
Hey dames, leuk om al jullie verhalen te lezen! En Wendy, spannend! Ik geloof inderdaad dat kleine bultjes op je tepel behoort tot de symptonen van een zwangerschap... ben benieuwd! Jij was ook pas sinds kort gestopt met de pil geloof ik hé? 
Wendy32 - schreef op 26-04 om 15:45
Hoi Ysabel ik had al gezocht op internet want ik maakte mij zorgen over die bultjes want dacht wat is dit nu weer. Maar zo te lezen is dit onschuldig en hebben veel mensen hier last van. Maar bedankt voor je reactie erop. Fijn om te lezen dat het heel misschien ook iets te maken kan hebben met zwangerschap. 

Hoi Shewe welkom. Geen idee hoe je dit gesprek weer terug kan vinden. Ik heb steeds rechts bovenin een belletje staan waar een getal bij staat als ik reactie heb op dit geopende forum bericht. Maar dat komt omdat ik dit bericht geopend heb. 

Hoi Mandy ja echt vind het zo spannend! Maar kan mij eigenlijk niet voorstellen dat ik bij de eerste ronde misschien al zwanger zou zijn. Maar heb wel gekke symptomen steeds de laatste tijd. Maar vind ook op internet dat al die symptomen die ik dan heb bij ontpillen ook goed bij passen. Ik ben idd nog niet heel erg lang geleden gestopt met de pil op 28 maart laatste geslikt maar toen niet mijn strip af gemaakt. 

Pffff zo spannend allemaal. Ben dan ook al 32 jaar en zo klaar voor een kindje. Dat wachten is echt killing! 

Maar had begrepen van iemand van hier dat ik op 29 april een zwangerschapstest kan proberen. Dus ben zo benieuwd! Hoop dat ik dan niet te snel al ben met testen dan. Vooral omdat ik mijn cyclus niet weet en daardoor bang ben dat ik misschien wel te vroeg al test. Maar ik had gelezen dat er testen zijn die het eerder al kunnen bepalen of je zwanger bent. Misschien die dan op 29 april proberen. 
Shewe - schreef op 26-04 om 16:05
hoi wendy, ja indd krijg nu jou bericht binnen. heb het gevonden. 
spannend he.. ik had indd ook een test gedaan toen mijn menstruatie zo lang uit bleef. je hebt van predictor volgens mij waar je 6 dagen voor je nod mee kan testen. en bij de action heb je goedkopere versie die kan 4 dagen voor de nod.
skullie - schreef op 26-04 om 20:01
Die goedkope van kruidvuit, 2 voor 5€ testen ook vroeg. Ik heb er 5 dagen voor mijn nod al licht positief mee getest.
Wendy32 - schreef op 28-04 om 12:06
Hoi meiden 

Ik ben gisteravond geschrokken want ging naar de toilet (even vies praatje) en er zat bruin bloed in mijn inlegger. En met afvegen had ik dat ook. De rest van die avond had ik steeds na plassen dat bruine bloed iets aan wc papier zitten.

Nu vanochtend toen ik naar toilet ging was mijn inlegger nog helemaal schoon. Maar met douchen toen ik mij van onder spoelde met water voel er ineens een stuk slijm naar beneden. Ik heb dit snel gepakt en naar gekeken. Was bruin slijm. 

Ben zo bang dat ik ongesteld aan het worden ben.  
Wendy32 - schreef op 28-04 om 14:49
Nou ik ben net weer naar toilet geweest en volgens mij ben ik ongesteld geworden.  
Had dit keer echt veel bruin slijm met afvegen.
Ik ben nu best wel verdrietig erom.
Want ik lees overal op internet dat als je last heb van een innestelingsbloeding dat het maar een beetje bloed is wat je dan verliest. En ik verlies echt veel bloed. Denk dat het voor mij op naar ronde twee word.
Shewe - schreef op 28-04 om 15:16
Dat is balen Wendy.. hopelijk is het snel raak.  Elke keer weer zon teleurstelling...
Princess - schreef op 28-04 om 16:33
Ah jammer voor je zeg! Maar niet te snel getreurd. Je lichaam is in elk geval wel weer op gang gekomen na stoppen met de pil dus dat is positief. Gewoon weer proberen deze maand en misschien is het dan wel snel raak. Na het stoppen met de pil mag het ook iets langer duren voor je in paniek hoeft te raken he
mandy22491 - schreef op 28-04 om 16:35
Dat is balen Wendy... maar wel fijn dat je zo snel ongesteld word gewoon, nadat je gestopt bent met de pil. Bij een hoop vrouwen zit er ook een hele lange periode tussen toch. Hopelijk ronde twee meer geluk!! Zijn jullie ook al begonnen met het slikken van foliumzuur?! 
Raisa - schreef op 28-04 om 20:27
Foliumzuur had ik sowieso al een tekort van, dus die slikte ik al. Verder wel extra vitamines 
Wendy32 - schreef op 29-04 om 19:51
Hey ik heb gister de ene keer vloei ik wel bruin bloed en de andere keer helemaal niks. Zit steeds haast niks in mijn inlegger maar wel steeds met afvegen. Echt apart die bruin achtige kleur. Verder heb ik nog steeds iets last van misselijkheid gevoel. Ik dacht eerst dat het doorzette maar heb nu dus alleen met afvegen steeds dat mijn papiertje bruin is en niet in de inlegger. Ook heb ik steeds een raar gevoel links bij mijn lies. 

Zit nu weer in twijfel is het wel ongesteldheid? 

Over de vraag van Mandy ik slik Foliumzuur al 1 maand voor ik ging stoppen met het slikken van de pil. 
Raisa - schreef op 29-04 om 20:09
@wendy32 ik wil je niet ontmoedigen maar dat had ik gister ook en is over gegaan in menstruatie 
Wendy32 - schreef op 29-04 om 23:57
Hoi Raisa misschien is het dan het begin van mijn menstruatie. Phoe afwachten maar. Ik heb in ieder geval vanaf 20:00 uur tot nu helemaal geen bruin afscheiding meer gehad. 

Mijn vriend zegt dat ik anders voor de zekerheid een testje moet halen. Als het nu weg blijft. Maar goed ik hou ik mijn achterhoofd dat het deze ronde niks word. 
Raisa - schreef op 30-04 om 06:48
Testen kan idd altijd dan weet je het zeker!
Deze ronde ook gedaan en toen bleek het bruinverlies helaas een voorbode voor mijn menstruatie. 
Ik twijfelde omdat mijn temperatuur behoorlijk hoog bleef. Helaas nu gezakt en gister dus menstruatie gestart. 
Lore89 - schreef op 30-04 om 18:24
Hi Wendy, ik heb ook al dezelfde symptomen gehad, bruine afscheiding en zo, en het bleken bij mij toch mijn maandstonden te zijn. Maar nu het van jou is gestopt was het hopelijk toch innesteling en is je test toch positief!  

Hier ook eind maart gestopt met de pil (en strip niet uitgenomen), 13 april mijn ms gehad, cyclus bleef wel precies 28 dagen, en deze 1e ronde volop aan het proberen gegaan. De week voor mijn laatste ms had ik ook wat meer last van kwaaltjes dan anders zoals gevoelige borsten, meer buikkrampen, enz, wat dus door het ontpillen bleek te zijn. Ik hou er ook rekening mee dat het waarschijnlijk de niet van de eerste ronde zal lukken, maar toch erg hoe hard ik er mee bezig ben! Hoe je zo let op alles wat je voelt en ziet en dat je dat dan als gek begint op te zoeken.

We zitten in hetzelfde schuitje dames, leuk dat we het er met elkaar kunnen over hebben. Heel blij om te horen dat ik niet de enige ben die sinds de beslissing om te stoppen met de pil amper nog met iets anders bezig te zijn.
Wendy32 - schreef op 01-05 om 01:40
Hoi meiden
Nou ik heb al die tijd geen last meer gehad van afscheiding. Dus besloten morgen ochtend een test te doen. Gewoon voor de zekerheid. Al hou ik in mijn achterhoofd dat het negatief zal zijn maar toch hoop je wat anders te zien. Maar goed ik laat het jullie weten. 

Hoi Lore ja stom hè ik zoek ook alles op internet op. Eigenlijk moet je dat niet doen je word gek gegooid met alle verhalen maar goed je wil toch weten waar je aan toe bent. Uiteindelijk is en blijft een test doen op zwangerschap de enigste oplossing maar goed is ook fijn om je verhaal hier te delen met anderen.  
Wendy32 - schreef op 01-05 om 08:26
Hoi nou heb net een test gedaan. En zoals ik al dacht hij is negatief.  Echt balen maar goed. 

Wat ik mij nu wel af vraag is dat bruine bloed wat ik verloor dan toch wel menstruatie? Heb dat maar heel kort gehad nu. En niet constand. Vanaf 29 april rond tijd 20:00 uur tot nu heb ik helemaal geen afscheiding meer gehad. Ook niet met afvegen. Of zal dat zijn omdat het mijn eerste echte menstruatie weer is nadat ik gestopt ben met de pil. 

Nou conclusie ik ga op naar ronde twee  
SS21 - schreef op 01-05 om 08:53
Wij hadden ook verwacht dat ik moest ontpillen.  ben 1 april gestopt en heb zojuist 2 testen met een Heel lichtje streepje in mijn handen.
We geloven het niet! hier testen ze niet op mijn bloed en moet ik dus afwachten nog 4 weken dan pas naar de verloskundige.  Vind het super spannend!
Wendy32 - schreef op 01-05 om 09:04
Ss21 wauw wat leuk voor je zeg! Gefeliciteerd! 
Raisa - schreef op 01-05 om 13:43
Ss21 spannend zeg!
Wendy wat balen! Of je cyclus is langer waardoor je misschien nu innesteling hebt gehad?
Charmed (Gast) - schreef op 01-05 om 15:15
Hallo allemaal,
Ik zit gezellig mee te lezen en heb toch besloten om wat te plaatsen.
14 April gestopt met de pil en ben 18 april ongesteld geworden.
Ik hou voor mijn ongesteldheid altijd 7 dagen aan, dan is het echt helemaal over incl het bruine naspul .
Tot nu toe nog geen nare dingen wat betreft het ontpillen.
Wel merk ik dat sinds eind vorige week mijn libido wat omhoog is gegaan, maar dat kan ook tussen mijn oren zitten.
Nu is het wachten tot mijn vruchtbare dagen. 
Weet dat de kans erg klein is dat het gelijk raak is maar we gaan ons best doen haha.

Volgens mij plaats ik nu wat als gast, zal straks eens een account aanmaken!
Leuk om alle verhalen en ervaringen te lezen, je weet het ook gewoon echt niet.
Bij de 1 is het gelijk raak en bij de anders duurt het nog wel een half jaar!
Happyell - schreef op 01-05 om 15:31
Mijn libido is ook enorm gestegen naar het stoppen met de pil!! Maar dat is heel positief hihi
Raisa - schreef op 01-05 om 16:45
Hier ook hoger libido! Tot groot genoegen van mijn man
Wendy32 - schreef op 01-05 om 19:37
Ik heb dat ook dat mijn libido hoger is hihi.

Hey Raisa zou dat kunnen dan? Dat een innesteling later pas komt? Ik heb nog steeds dat ik niet meer die afscheiding heb. Wanneer zou ik dan evt nog een testje er tegen aan kunnen gooien? Want vanochtend was die negatief helemaal niks te zien attans geen plus + te zien. 

Ik hou in ieder geval alles van onder goed in de gaten zullen we maar zeggen haha. Want straks was het wel een zeer korte menstruatie en loop ik mijn eisprong mis. 
mandy22491 - schreef op 01-05 om 21:22
Leuk dat je mee praat Charmed! Toch fijn om zo een groepje te hebben die dagelijks zo met hetzelfde bezig zijn hihi... Ik was op dinsdag 18april gestopt met de pil en toen vanaf zaterdag 22-4 tot en met dinsdag 25-4 last gehad van lichte bloedingen, rare krampen/steken in onderbuik e.d.... toen paar dagen over en nu weer wat buikkramp en pijnlijke borsten... zou vorige week dan me menstruatie zijn geweest of wat... vind het maar lastig allemaal hihi. Wel jammer dat jij geen positieve test had vanochtend...misschien moet ik ook maar is beginnen met ovulatietesten. Hebben jullie met vriendinnen/familie gedeeld dat jullie zijn gestopt met de pil of nog niet echt...?
SS21 - schreef op 01-05 om 21:25
Mandy wij hadden niemand vertelt dat we gestopt waren en jij? 
Raisa - schreef op 01-05 om 21:25
@wendy als je zeker bent van je eisprong dan zal t wellicht niet maar t feit dat je nog niks verder ziet komen daaronder  is iets positiefs. 
Hoever zit je nu over je NOD? Misschien over dag of 3 testen als je droog blijft. 
Zo een korte menstruatie lijkt me onmogelijk 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meteen al vruchtbaar of ontpillen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan