NOD Juni - Zwanger worden forum

J27 - schreef op 19-06 om 13:52
Gefeliciteerd Mina wat een goed nieuws dat je zwanger bent.
1409 antwoorden en 33115920x bekeken
Pien - schreef op 19-06 om 13:54
Ik denk dat het door het warme weer komt maar ik was net heel misselijk en heb ook al de hele dag een rare smaak in mijn mond, begin toch wat te hopen nu..
Raisa - schreef op 19-06 om 14:26
Gefeliciteerd Mina!
En @Pien blijft toch elke keer weer spannend hè Meis!
Ik voel niks, wel mogelijk temp dip rond innesteling maar betwijfel die enigzins dus we gaan t zien volgende week Haha
Zit op DPO 9 en ga niet testen voor week over tijd  
Lady92 - schreef op 19-06 om 14:49
Gefeliciteerd Mina!! Geniet er van!
Hier eigenlijk geen symptomen meer, behalve dat er geen symptomen zijn. Cryptisch hè haha. Zit nu 3 dagen voor NOD en normaal heb ik als ik ongesteld moet worden nu al 1 of 2 dagen erg gevoelige borsten. Nu helemaal niet..
Morgen gaan we weer testen met een vroege test. Eerste maand dus ik ben nog een beetje overenthousiast denk ik
^-^ - schreef op 19-06 om 15:54
Na 3 maanden nu weer de eerste maand zonder tarwekiemolie. Ik wist niet hoe mijn cyclus ging verlopen dus had me nog niet aangemeld. Bij deze wil ik dan ook graag op de lijst:

Puk, 25 jaar, 1e kindje, ronde 13 (6e na miskraam) NOD 30 juni
Urbie - schreef op 19-06 om 16:14
Ohhh spannend allemaal!! Gefeliciteerd Mina!! Ik heb een soort supervaag schaduwlijntje op een test, die ik niet meetel. Maar ook niet ongesteld. 
Over afscheiding gesproken.. ik had van de week hetzelfde als rosiewolkie, heel dun. Precies verdunde lotion inderdaad! 
Maar nu..  ik heb ineens een soort klodders. Sorry! Ik heb hier echt geen beter woord voor. Het is een klodderige-snot-achtige toestand. Kan er geen draden van trekken (dat is 'vruchtbaar' slijm, toch?), want dan knalt het weer terug in het kloddertje. Dit heb ik echt nog nooit gehad.
 Toch een raar iets, dat vrouwenlichaam... 
Urbie - schreef op 19-06 om 16:16
En Haha, herkenbaar @Lady! Hier ook de eerste ronde. Maar op hele vage schaduwstreepjes had ik me dan weer niet voorbereid.. pff
JaniceEve - schreef op 19-06 om 16:35
Hey Pien wat spannend 
Pien - schreef op 19-06 om 16:46
Ja Raisa, helemaal na zoveel maanden dan denk je bij alles "zal het? " 
Ik heb last van ongesteldheidsgevoel, blijft aanhouden, beetje vreemd. Ik ga ook niet testen, pas na nod.
Wacht rustig af.
rosewolkie - schreef op 19-06 om 16:49
Urbie geen vraag te gek hier hoor Hihi
Maar lopen je strepen wel mooi op dan?
Ja als ik ongie wordt dan wordt het juist dik en lijmachtig heel stug. Mijn temp us gedaald en dat is een teken dat Mn ongie komt, helaas dus, ik schuif door 
Mina ik had vorige cyclus 2 dagen bruinverlies, heeft toch doorgezet in helderrood, mislukte innesteling denk ik
Raissa , Een week na nod testen? Verschilt je cyclus zo erg?of meer de industrie niet rijker maken voor onnodige testjes
Ik probeer het ook maar lukt niet echt Pff
Succes dames ik wacht mijn mens af
Urbie - schreef op 19-06 om 16:58
Jammer rosiewolkie, een maand doorschuiven. Maar ook met lagere temp zou t kunnen toch? Voor t geval het nog niet duidelijk was: ik heb er nog weinig verstand van, Haha. Vage streepje was gisteren, ga eind van de week pas weer testen! Misschien dat de klodders zich inderdaad gewoon transformeren in een menstruatie  
Samenmama - schreef op 19-06 om 17:04
Pff wat duurt het wachten lang! Ik heb cyclussen van 100+ dagen gehad en dat was verschrikkelijk, elke dag tevergeefs die verrekte ovulatietests... En nu heb ik een ovulatie gehad, maar voelt de tijd die sindsdien verstreken is (5 dagen. 5 DAGEN PAS!) al 3x zo lang als die 100 dagen die ik eerst moest wachten 
Pien - schreef op 19-06 om 17:09
Oh wat frustrerend Samenmama, en wat een lange cyclus. Ja de 14 dagen na je ei is altijd lang!! Ik hoop voor je dat het raak is
Raisa - schreef op 19-06 om 18:50
@puk mag ik vragen waarom je gestopt bent met de tarwekiem olie?
Ik ben er na 3 maanden ook mee gestopt. Leek niet te helpen dus wil weer zonder proberen. 
Wij hebben aanstaande vrijdag een afspraak bij de huisarts om te bespreken hoe verder mbt zwangerschap. 
We zitten nog niet aan het jaar maar ivm eerdere chlamydia willen we eigenlijk bekijken of we eerder onderzocht kunnen worden. 
^-^ - schreef op 19-06 om 19:49
Raisa eigenlijk om hetzelfde dan jij  Ik had alleen een onregelmatige cyclus na mijn miskraam en door de tarwekiemolie werd hij precies op de dag regelmatig! Heel fijn dus, maar na 3 maand nog geen resultaat dus ik ga weer lekker puur natuur verder  Dan maar iets onregelmatiger, volg puur mijn gevoel.

Wat goed dat jullie de stap nu echt gaan zetten, wou je al een tijdje toch? Mijn vriend is afgelopen weekend geknapt.. Grote kerel, weinig woorden en kropt alles op. Blijkbaar doet het hem echt ontzettend veel dat het ons nu na een jaar nog niet is gelukt, en de vroege miskraam helpt daar ook niet bij. 'Vaderdag' eiste hierdoor zijn tol.. Hij heeft het er 'eindelijk' allemaal uitgegooid nadat ik het door kreeg. Hij is doodsbang dat het door hem komt, zijn tante is onvruchtbaar en hij is enigs kind omdat zijn ouders niet meer dan 1 kindje konden krijgen.. Hij gaat dus ook bij de eerst volgende menstruatie zijn sperma laten onderzoeken.. Hij vind het echt dood eng.. Probeer hem gerust te stellen en begrip te tonen, meer kan ik niet doen denk ik ?
Raisa - schreef op 19-06 om 20:04
Heftig puk! Begrijpelijk dat alles er dan opeens uit komt. Mijn man is er rustig onder, hij is een soort "koos emotieloos" wat gevoelens betreft. 
Hij benoemd wel eens dingen maar verder weinig. Hij gaf nu wel zelf aan dat hij richting huisarts wilde om te bekijken hoe en wat. Dus dat is wel fijn. 
^-^ - schreef op 19-06 om 21:06
Dat is zeker fijn Raisa, je moet er immers samen achter staan om verdere stappen te ondernemen.

Mijn vriend is ook koos emotieloos. Maar door de nodige alcohol kwam het hoge woord er eindelijk uit.. Had het ook echt totaal niet verwacht van hem! De dag erna dan ook uitgebreid erover gepraat. Soms gaat er meer in die koppies om dan wij denken.. Maar hebben beiden het gevoel dat het echt wel goed komt! Daar geloof ik oprecht in! Heel veel succes vrijdag, laat maar even weten hoe het ging.
Raisa - schreef op 19-06 om 22:18
Fijn Puk dat het gesprek dan toch geweest is! En zeker waar, in hun koppies gaat ook genoeg om. 
Ja ik laat even van me horen  
Hoop op in ieder geval een sperma onderzoek en als dat goed is verder kijken. 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-06 om 23:36
Volgens ff ben ik morgen 1 dag overtijd 
Geen bloed houd moed toch? Wel licht ongiegevoel. Hoge temp vanavond 37.3. ....
^-^ - schreef op 20-06 om 07:35
Raisa sperma onderzoek zal vast en zeker wel mogen, hoop het in ieder geval mee voor jullie!

Op 2 en 3 dpo last van mijn onderrug en krampen in mijn bovenbenen en kuit.
Gister avond op 3dpo heel licht roze verlies. ( gister geen seks gehad dus dat kan het niet zijn )
Kan het nog komen van mijn eisprong afgelopen vrijdag? Geen ervaring met ovulatiebloedingen, wellicht iemand hier?
Pien - schreef op 20-06 om 08:18
3dpo een innesteling zou kunnen maar is wel erg snel, maar wie weet  ik geef de hoop op voor deze maand, voelt echt alsof ik bijna ongesteld ga worden. Volgende maand beter  
Raisa - schreef op 20-06 om 08:27
@puk zou een vroege innesteling kunnen zijn maar kan inderdaad ook misschien nog wel van je eisprong komen. Temperatuur je?  Zo ja, kan je die mogelijke innesteling zien? Dan zou er een temp dip kunnen zijn namelijk. 
@pien balen zeg dat het zo voelt! Ik voel ook totaal niks dus denk dat ik weer een ronde met je mee ga doen maar dit weet ik pas rond het weekend
skybles - schreef op 20-06 om 08:35
Vraagje,
Hoe temperaturen jullie? Heb het nooit gedaan omdat het volgens mij altijd op hetzelfde tijdstip gedaan moet worden. 
Doordeweeks gaat om 5.30 uur mijn wekker. Ik slaap wat langer als ik vrij ben. 

Ben wel erg nieuwsgierig omdat jullie er zoveel info uit kijken te halen!
J&S - schreef op 20-06 om 08:56
Hey Urbie, wanneer is je NOD en wanneer heb je getest? 
Meestal zijn die klodders wel een goed teken. Maar het vrouwenlichaam blijft inderdaad iets raar. Je kan dus nergens op vertrouwen! Maar ik duim met je mee!
Lady92 - schreef op 20-06 om 09:21
Hier de hoop ook een beetje verloren. 2 dagen voor NOD negatief. In geen verre of wegen een streepje te bekennen, zelfs niet met de meeste wil van de wereld haha. Het kan nog, maar de kans wordt steeds kleiner..
karenxxx - schreef op 20-06 om 10:19
Hier de moed ook ver zoek op moment mn man laat ook niet snel emoties zien ... ik ook niet al heb ik wel gevoel da ik sinds Dees week emotioneler ben 
Bladira - schreef op 20-06 om 10:23
Dag dames, ik heb me even op de achtergrond gehouden. De teleurstellingeteleurstellingen weegden even wat door. Ondertussen afspraak gehad bij gyneacoloog. Binnenkort krijgen ik en mijn vriend uitgebreide bloedtesten en wordt zijn sperma gecontroleerd. Als mijn ms deze maand terug door komt krijg ik een hysteroscopie en nadien worden alle resultaten besproken. Blij dat we meer duidelijkheid zullen krijgen maar hopelijk is het toch allemaal niet nodig hoor. Deze keer eisprong in verlofperiode dus uitgebreid er van genoten. Ook minder stress, beter slapen enzo dus nu zouden kansen optimaal moeten zijn, denk ik?

@ puk, hier ook nu 4 dpo. Lopen we terug gelijk precies :-) ik voel wel absoluut niets speciaals. Ik duim voor je dat het idd een innestelingsbloeding was hoor!!
NL93 - schreef op 20-06 om 10:31
@ skybells, ik werk onregelmatig waardoor het temperaturen voor mij ook een uitdaging is. Bij mijn vroege diensten moet ik er ook om 5.30 uur uit. Heb standaard een zacht wekkertje staan rond die tijd en de dagen dat ik een andere dienst heb ooit vrij ben draai ik me daarna weer lekker om. Je moet er helaas wel wat voor over hebben maar lijk deze maand wel redelijk constante waardes te zien 
Betty (Gast) - schreef op 20-06 om 11:07
Oh Bladira ik hoop dat het lukt voor de medische molen aan. Lekker ontspannen kan goed helpen heb ik zelf ook gemerkt. Mijn cyclus en lijf zijn 2 jaar geleden eind vd vakantie na een pittig jaar pas tot rust gekomen.
Knap hoor Nl93 om eerst wakker te worden en dan weer verder te slapen. Maar het geeft vast een mooi inzicht in je cyclus en wie weet ook eerder inzicht in een evt zwangerschap en dat is ook fijn. 
Hier 5dgn dpo en zoals te verwachten nog niks te bespeuren. Ik kon het niet laten om wel vast een keer een ovutestje te doen, dan heb ik vergelijkingsmateriaal met een paar dagen of hij al oploopt, ernstig he.. gedult hebben ho maar. Een jaar was genoeg  
Urbie - schreef op 20-06 om 11:51
Hee J&S, geen idee wanneer mijn nod is, aangezien dit de eerste maand is zonder spiraal (4 jaar niet ongesteld geweest).. dus qua testen lastig. Zit nu op cyclusdag 30! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan