NOD Juni - Zwanger worden forum

Babbel - schreef op 23-06 om 16:05
Jaaa, ik zie positieve testjes! Ik duim voor plakkertjes
1409 antwoorden en 33093733x bekeken
babbel86 - schreef op 23-06 om 16:07
Gefeliciteeerd raisa!!! 
Louisa - schreef op 23-06 om 16:10
Puk, raisa en Janice ik zie bij jullie alle 3 lichte streepjes. Spannend hoor! 
Ik schuif zelf door naar juli. Cyclus is gelukkig wel al 4 maanden erg stabiel maar merk dat ik wel echt een baal momentje heb. Ga nu ronde 11 in en begin steeds meer te twijfelen aan mijn eigen lichaam. Ook omdat mijn tante onvruchtbaar is. Maar goed, even balen en op naar een nieuwe ronde. 
Natuurlijk blijf ik nog met jullie mee lezen. Succes dames ????
Louisa - schreef op 23-06 om 16:11
Die vraagtekens moet een smiley zijn  
JaniceEve - schreef op 23-06 om 16:14
Gefeliciteerd babbel86!!
En wat jammer Louisa Suc7 in de volgende ronde meid!!
Pien - schreef op 23-06 om 16:18
Hoi Louisa, wij lopen bijn gelijk. Ik ga ronde 10 in. Hopelijk hebben we volgende maand beiden meer geluk!
babbel86 - schreef op 23-06 om 16:21
Ja jij ziet m ook?? Ga toch morgenochtend nog maar een testje doen denk k  k hoop t zooo
Raisa - schreef op 23-06 om 16:30
Babbel86 ik lijk ook iets te zien! Spannend!
Wensje2 - schreef op 23-06 om 16:40
Raisa gefeliciteerd! 
Babbel86 ook licht positief toch? Gefeliciteerd
sharon88 - schreef op 23-06 om 16:51
Proficiat meiden!! Mijn laatste bericht kwam niet door. Louisa super vervelend dat ie een baalmomentje hebt! Ik snap dat je na enige tijd gaat twijfelen aan je lijf. Misschien toch even langs de dokter om dingen uit te sluiten. Misschien is het de twijfel wel wat je stress geeft, waardoor het niet lukt. Hou vol!
Betty (Gast) - schreef op 23-06 om 17:19
Wat een hevige aanval vosje.. in die hitte ook. Ik heb ook 2 dagen met hoofdpijn gelopen, maar was met een paracetamol al weg en gelukkig niet doorgezet. Ik gebruik op het wachtenbankje liever geen zwaardere medicatie.
Janice en raisa jullie maken het spannend met die vage tuurstreepjes! Mijn duimen draaien voor jullie! 
Ik zit nu op dag 8dpo, maar en woensdag mn nod. Ik heb een dag korter tussen ei en Nod. 
Ik kan nog niet echt kwaaltjes ontdekken.. had de hoop ook niet zo hoog, maar ik kom net bij mn hoogzwangere zus weg en hoe gaaf zou het zijn als we nog even samen zwanger zijn, dus toch weer wat spanning en hoop, zou het dan toch? In theorie kan het wel. Pff nog 5 hele lange dagen.... 
Betty (Gast) - schreef op 23-06 om 17:28
Oeps mijn telefoon liep een beetje achter.. de tuurstreepjes worden hier en daar dus toch duidelijker. Super gefeliciteerd! 
Ik had juist korte cyclussen na het stoppen met de pil. 21 dagen en maar 10 dagen na mn ei. Na 9mnd zwanger geraakt. 1x 35 dgn en de volgende keer was het raak. 
En wie bepaalt nou of er iets gebeurt? Jij of je HA?  
Raisa - schreef op 23-06 om 17:33
Hier juist vandaag bij de huisarts geweest en duidelijk onze wensen doorgegeven. Mijn man potje mee voor sperma onderzoek. Maar als deze testen gaan oplopen en ik blijk zwanger dan hoeft dit natuurlijk niet onderzocht te worden. En indien ik nu alsnog menstruatie krijg, wellicht ook niet want zie wel iets op die streep natuurlijk. Dus wellicht dan vroege miskraam maar dan kan het dus wel...
^-^ - schreef op 23-06 om 17:44
Raisa die is mooi duidelijk! Proficiat! 

Babbel bij jou zie ik ook een duidelijke streep!
Wat is dat toch vandaag. Allemaal streepjes. En hier achter in het land wel 6 ooievaars haha
Urbie - schreef op 23-06 om 18:24
WAUW!! Puk, Raise en Janice! Volgens mij is het bij jullie gewoon raak! *doet een dansje* Gefeliciteerd! 
Urbie - schreef op 23-06 om 18:26
EN Babbel! Gefeliciteerd!
Pien - schreef op 23-06 om 18:30
Vanmorgen klein beetje roze maar niks meer daarna, en dat heb ik nog nooit gehad.. ook niks te bekennen van menstruatie klachten, normaal word ik echt ziek met hevige krampen onwijze pijn.. nu nog niks. Ergens heb ik nog een klein beetje hoop. We gaan nu uit eten heerlijk even genieten en mocht het wegblijven dan test ik morgen ochtend. 
JaniceEve - schreef op 23-06 om 19:26
Thanks dames....maar geloof het pas echt als de HA het bevestigd heeft Hihihi !! Lijkt wel of ik droom 
Raisa - schreef op 23-06 om 19:30
Zit hier ook in een... wat als... stel dat... fase 
Wil morgen of zondag een Clear Blue doen en dan eventueel stappen gaan nemen als er "zwanger" staat. 
Ik moet bijvoorbeeld direct mijn waardes laten checken ivm mijn medische achtergrond. En dan of gynaecoloog of verloskundige? Als ik het goed zeg. 
Maar daar ga ik me wat later in verdiepen 
Tori - schreef op 23-06 om 19:41
Spannend hoor meiden.. Ik zie ook positieve testen 
Urbie - schreef op 23-06 om 19:44
Ohh Pien wat spannend!! Ben benieuwd morgenochtend 
VosjeDenise - schreef op 23-06 om 19:44
Allereerst! 
Puk,Babbel, Janice en Raisa; GEFELICITEERD!
Ik snap dat jullie onzeker zijn maar probeer ervan te genieten! 

Spannend nog voor de rest zeg! 


Gisterenmiddag, om en nabij vier uur. Ik klim uit mijn zwembadje en ga naar de wc. Bloed... Eh HUH? Ik tel op mijn handen... Woensdag, donderdag,vrijdag, zaterdag,zondag,maandag, dinsdag, woensdag,donderdag... 9. Ehh okeej. Dat is gek. Nu had ik, door de hitte, een beetje kapotte huid daarzo, door het zweten en lopen dus ik dacht; hmmm misschien te lomp gedaan. Beter doe ik voorzichtig. 
Later ga ik weer naar de wc. Weer bloed. Naja, wat is dat dan?! Heel vies, maargoed, ik ruik. Nee, dit is menstruatie bloed. Dat is toch niet normaal zo vroeg al?! 

Uiteindelijk stopte het. Een heeeeele late innesteling durfde ik niet te hopen aangezien ik ook al krampen kreeg. Daarnaast ben ik persoonlijk ook van mening dat je ook niet té lang moet hopen en niet voor elke steekje,krampje of drupje een andere verklaring dan 'menstruatie'moet gaan zoeken want daar word niemand gelukkig van.
Vanmorgen. Weer iets of wat. Nee joh, pffft. Voor de zekerheid een maandverband ingedaan. Mijn god wat haat ik die dingen, zeker als het zo warm is. Dat geplak aan mijn kont. 
Ik ga bij mijn klant naar de wc en ja hoor. De dijken zijn losgebroken. Mijn god. Wat gek. 10 dagen na de IUI. Dat is erg vroeg! 

De kliniek gebeld en ze zei ook al; goh dat is wel wat vroeg. 
No shit sherlock.

Ze wist me aan de telefoon wel te vertellen dat ik/we nu ICSI gingen doen.
Fijn dat wij dat ook weten, want daar wist ik niks van. De arts had wel tussen neus en lippen iets gezegd over ICSI omdat ik aangaf dat ik er allemaal ondertussen stapelgek van word. Maar niet met de intentie om te stoppen met de IUI's. 
Die punctie vind ik dus FAAAAAAKING eng. Dus ik wil eigenlijk nog dat dus nog helemaal niet. We zouden eerst 6 tot 9 keer IUI doen, en dan IVF/ICSI. En daar was ik me dus mentaal op aan het voorbereiden, ipv 3 keer IUI en dan gelijk hoppatee. Moet ik er natuurlijk wel bij zeggen dat de IUI's ook niet helemaal goed gaan, medicijnen werken nog niet 100% want ik heb elke keer maar 1 eitje. Maar ik dacht dat dat normaal was en dat het nooit in 1 (of 3   ) keer goed gaat.
Anyhow dat gaan we maandag dus bespreken. En meteen dan ook een uitgangsecho maken om te kijken of ik weer zo cyste-kreng heb. Dat heb ik nogal eens vaker... Zoals jullie weten.
En wat voel me vreselijk. Ik was er nog niet op voorbereid. Wel op het feit dat het waarschijnlijk niet zo lukken (goh wat pessimistisch van mij) maar dat ik daar nu al achter zou komen. Daar heb ik het moeilijk mee. Ik dacht, ik zing het weekeinde nog uit, lekker veel afleiding ook dit weekeinde, dus dat is fijn, en dan zo rond dinsdag/woensdag zal ik wel ongesteld worden.

Mooi niet.... Ik schuif dus door naar de Juli groep, als die er een is..... Op naar ronde 75
Louisa - schreef op 23-06 om 19:58
Dankjewel voor de lieve berichtjes allemaal! Ik probeer ook echt positief te blijven. Deze maand heb ik alles ook echt los gelaten. Maar nu de MS toch is doorgebroken voelt het toch even balen. Maar kop op en door naar ronde 11. 
@pien: we lopen inderdaad gelijk op. Hoe gaat het met jou? 
Fijn om te lezen dat er aan het eind van de maand nog veel positieve testen zijn. Ben echt oprecht blij voor jullie allemaal.
MarisJ88 - schreef op 23-06 om 20:01
Gefeliciteerd meiden met (licht) positieve test!
En wat is dat een ontzettende tegenvaller Vosje. Als de menstruatie te vroeg komt lijkt het wel alsof het alleen maar meer tegenvalt. Heel veel sterkte met het vervolgplan. Ik blijf voor je duimen.
sunshine1987 - schreef op 23-06 om 20:05
Zo weer terug van vakantie. Tussendoor af en toe beetje mee gelezen maar de 2e plek geen weinog Internet dus weinig Kijk mogelijkheden. Wat zijn jullie actief geweest meeste bijgelezen denk ik?? Haha. maar zoveel dus op iedereen reageren lukt niet hoor sorry haha
Joepie wat leuk weer wat zwangeren. De 2e helft juni gaat toch wat beter dan de 1e helft volgens mij.
Vosjedenise wat enorm balen!
Hier toh wel wat in spanning nu. Schreef begin van week al dat drupje bloed had maar de hele week af en toe iets. Eerst wat rood toen rozig en toen donker en toen weer iets rood. Maar steeds zooo minimaal en ook lang niet elke keer. Gisteren zelfs hele dag niks. Mar vandaag wel weer heel minimaal. Dus dacht eerst shit menstruatie op vakanie al hoopte natuurlijk op innesteling. Maar nu hele week zo.minimaal blijft aanhouden vraag me steeds meer af of nog wel innesteling kan zijn. Of dat menstrustie toch gaat komen. Nog maar even afwachten vrees ik..... 
^-^ - schreef op 23-06 om 22:25
VosjeDenise wat een tegenslagen. Ik hoop dat je snel je weg in de nieuwe manier hebt gevonden en dat het dit keer wel geluk brengt! 

Schrijf jij veel ? Wauw, als je nog 5 A4tjes had getypt ( over bijvoorbeeld iets heel saais ) had ik aandachtig doorgelezen!! 
Pien - schreef op 23-06 om 23:53
Jeetje echt vreemd.. geen menstruatie vandaag. Wel nog steeds zon ongesteld gevoel rechtsonder bij m'n lies.. maar ik had echt vandaag ongesteld moeten worden. Morgen ochtend als het niet door is gebroken dan toch maar testen.. ik merk verder niks dus verwacht nog steeds dat de menstruatie wel komt. 
JaniceEve - schreef op 24-06 om 00:17
Spannend Pien 
VosjeDenise - schreef op 24-06 om 00:20
Dankjewel voor jullie sterkte wensen. Heb het er best moeilijk mee allemaal. 

Spannend pien en sunshine. Ik duim voor jullie.

Puk; als je het tegen mij had over dat schrijven. Mwa i'm trying. Haha.
Ik blog ook maar weinig lezers.  Of iig reacties
Rosa (Gast) - schreef op 24-06 om 03:18
Pien, wat spannend! Alle anderen met streepjes: ik zie ze ook! Heel spannend! 
Meiden, ik lees her en der wel eens met jullie mee! wij zijn bezig met ons eerste kindje, ik ben 31, dit is ronde 4 na een ma (na ronde 6), ik begin zo te balen, omdat ik bang ben dat na curretage er iets "kapot" is, aan de andere kant ben ik blij dat het ergens wel "kan". Mijn cyclussen worden steeds onregelmatiger (tussen de 25 en de 29 dagen en dat is niet onregelmatig maar normaal heb ik mij laten vertellen door de gynaecoloog), waardoor ik ook wel onzeker word en mijn ei slechter te timen is..  deze maand zit is mijn nod tussen morgen en dinsdag. 
Toen ik zwanger was, had ik de dag voor NOD ook gewoon krampen alsof ik ongesteld werd, dus als je die hebt zegt dat niks. Ik voelde me ook totaal niet anders, al had ik achteraf wel het idee dat ik veel meer dingen rook of half over m'n nek ging als ik langs een restaurant liep aaar etenslucht buiten hing. 
Succes allemaal, ik gun het ons allemaa zo erg! Xx 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan