NOD Juni - Zwanger worden forum

^-^ - schreef op 21-06 om 07:11
Janice Eve heb jij toevallig ook al een test gedaan?
( kan niet alles meer terug vinden helaas )
1409 antwoorden en 33088386x bekeken
skybles - schreef op 21-06 om 07:31
Wat voor testen zijn dat op de foto? Ben wel benieuwd omdat je aangeeft dat die van de kruitvat dus nog niks aan geven. 

Hey urbie, zie het ook hoor. Een streepje (zo wazig als het is) is een streepje. 
Let wel dat het geen opdroogstreepje is. Als de foto genomen is na 5 minuten is het niet helemaal meer betrouwbaar (heb dat zelf ook een keer gehad en was zeker niet zwanger).

Ik heb echt steken onder in mijn buik. Best wel heftig eigenlijk ook en dat is wel een beetje abnormaal. Maar dat kan 2 kanten op gaan. Stiekem vanochtend een testje gedaan maar die waa volgens mij echt wit.
Urbie - schreef op 21-06 om 07:37
Inderdaad skybytes, heel wazig.. daarom ook niet meegeteld. Morgenochtend nog maar ns eentje proberen! Is een kruidvat test trouwens, 2 voor 5!
rosewolkie - schreef op 21-06 om 07:40
Vanmorgen weer wit en  meer vloeien nou snap ik er niks meer van
Geven die van de kruidvat valse strepen ? Of er was toch een innesteling aan de gang 
Ik ga toch verder kletsen in juli! Succes hier , was geen goede maand 
JaniceEve - schreef op 21-06 om 07:53
Hey Puk!
Ik had al wat testjes gedaan ja...staan bij mijn foto's  allemaal bijna licht positief...maar werd er beetje zenuwachtig van...dus morgen is mijn NOD...nog geen menstruatie achtig gevoel...dus zonder menstruatie ga ik zondag pas testen...dan is het 4 dagen erna....hoop dat hij dan in ieder geval "echt" positief is....pffff wat een spanning allemaal....soms denk ik echt dat ik gek aan het worden ben hahaha 
Raisa - schreef op 21-06 om 08:04
Spannend allemaal weer dames!
Ik ben er juist rustiger onder maar dat komt omdat ik niet meer elk pijntje of dingetje koppel aan een mogelijke zwangerschap maar ben dan ook al een paar maandjes verder en elke keer zonder succes 
Ik voel ook deze maand niks, dus verwacht gewoon mijn menstruatie 
JaniceEve - schreef op 21-06 om 08:49
Thanks Raisa,
Dat geeft weer hoop Hihihi!!
JaniceEve - schreef op 21-06 om 08:52
Thanks Raisa,

Dat geeft weer hoop Hihihihi !!
Bladira - schreef op 21-06 om 09:44
Hey puk, versta je onzekerheid hoor...maar misschien toch eerder een innesteling? Kan nu echt wel bezig zijn... en iets anders deze ronde dan vorige rondes...dus misschien wel iets heel positiefs e! Ik duim allesinds voor je! Je ms zo door krijgen enkele dagen na je eisprong lijkt me toch echt wel te vroeg.
VosjeDenise - schreef op 21-06 om 09:49
Ik ben op mijn werk dus ik lees straks even bij ..
Poeha ik heb last van menstruatie pijn. Trekt door naar mijn rug en bovenbenen.  Dat laatste heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Geen afscheiding of whatever. Nu 8 dagen na m'n iui, 9 na pregnyl. Iemand daar ervaring mee?
^-^ - schreef op 21-06 om 10:55
JaniceEve ik zie het inderdaad! Wel vreemd hoe ze op zijn gedroogd? Maar die laatste lijkt wel op de juiste plek te staan. Ben benieuwd naar je eerst volgende test.

Bladira alles kan natuurlijk. Is voor mij nieuw zo'n kleine bloeding na mn ei. Zien het vanzelf laat me er niet door gek maken !! Alleen als mn menstruatie nu al wel doorbreekt word ik wel gek haha.
sharon88 - schreef op 21-06 om 10:59
Superleuk Rosewolkie! Sorry ik had met mijn eerste berichtje niet helemaal in de gaten dat de eerste pagina niet de laatste berichten zijn. Ik heb nog nooit een test gedaan, is er een test waarvan jullie zeggen deze is betrouwbaar? ik wil 1 juli gaan testen. Voelde jullie onderbuik ook zo anders na het stoppen met de pil?  De symptomen van het ontpillen zijn toch alleen de eerste maand tot je eerste echte menstruatie? Raisa ik hoop dat ik er zo nuchter in kan komen te staan als jij. Ik vind het heel moeilijk om er niet aan te denken. Maar een ovulatietest koop ik nu ook nog niet, want het is pas ronde 1.
Spannend Urbie en JaniceEve!
Groetjes,
Sharon
^-^ - schreef op 21-06 om 11:10
Sharon was het maar waar dat die symptomen er alleen tot de eerste menstruatie zijn. Bij de 1 kan dit het geval zijn maar bij de ander kan het wel een half jaar tot een jaar duren. Bij mij heeft het ook zeker een half jaar geduurd en de symptomen werden elke maand erger. Hopelijk dat het voor jou meevalt en je snel zwanger bent! Succes!
Pien - schreef op 21-06 om 11:38
Mijn menstruatie gevoel is er nog steeds.. helaas. Ik blijf hopen dat het morgen niet doorzet maar ik heb wel het gevoel. Helaas. We blijven hopen, juli wordt alweer poging 10..
Tamara - schreef op 21-06 om 11:38
Ik ben nu 8maanden bezig en heb elke maand nog dat rare gevoel in me buik en nog wel andere kwaaltjes zoals gevoelige borsten heel moe zijn enzo maar tot nu toe nog niet zwanger dus ik zal me er niet teveel mee bezig zijn want zo is de teleurstelling alleen maar groter 
Pien - schreef op 21-06 om 11:45
Hoi Tamara, ja ik ook  toch denk ik iedere keer zal het nu dan wel raak zijn .. maar op zich ben ik niet heel erg teleurgesteld dat valt echt heel erg mee. 
sharon88 - schreef op 21-06 om 11:50
Owjeej ik merk al dat heel veel dit hebben! Ik moet zeggen het helpt wel om het er hier over te hebben. Ik vind die twee weken na mijn ovulatie echt zo lang duren! Geduld hebben en ik gaat gewoon niet samen denk ik. We willen het beide ook zo graag. 
Vanavond ga ik een abonnement nemen bij de sportschool, om lekker in mijn vel te komen. Ben nu drie maanden gestopt met roken en ik ben een kilo of 8 aangekomen helaas. Ik probeer me maar op een andere manier met mijn lijf bezig te houden. Ik wil mijn slanke figuur nog terug voor ik zwanger ben, maar heb nu het gevoel dat dat wel een tijdje kan duren. Ik ga het op deze manier proberen Tamara, om er niet mee bezig te zijn.
Zit je al aan vervolgstappen te denken Pien? Of heb je al iets van onderzoeken laten doen om jullie vruchtbaarheid te laten testen?
Groetjes Sharon
Pien - schreef op 21-06 om 12:41
Nee, nog niks gedaan. Wij wachten tot 12 maanden en dan als het nog niet is gelukt dan gaan we richting dokter. Ik heb het gevoel dat er met ons niks mis is en dat we voornamelijk de eerste maanden op de verkeerde dagen hebben geklust haha. Daarna verhuizing etc dus best wel wat stress.. dus komt vast nu goed binnen paar maanden. 
Tamara - schreef op 21-06 om 13:14
Ja het is wel moeilijk om er niet mee bezig te zijn vooral als je op het wachtbankje zit maar ga leuke dingen doen afleiding zoeken dat werkt bij mij altijd goed en ik heb me er een beetje bij neergelegd en heb zoiets het komt of het komt niet ik ga over 2maanden op vakantie dus daar leef ik nu naartoe wij hebben besloten als het in januari nog niet gelukt is dat we dan pas naar de huisarts gaan dan zijn we bijna anderhalf jaar bezig 
JaniceEve - schreef op 21-06 om 15:32
Tis stilletjes hier....
VosjeDenise - schreef op 21-06 om 15:35
Iedereen ligt verlept op de bank. 
Ik ook. Lekker een migraine erbij. Feest!
Samenmama - schreef op 21-06 om 15:36
Ik probeer hier niet zo veel te kijken om de laatste dagen wat draaglijker te maken.
Lukt tot op heden nog niet 
JaniceEve - schreef op 21-06 om 15:42
Hahaha dat heb ik nu ook...warm weer....het klussen in het tuinhuis moeten staken vanwege de hitte, dus daar gaat mijn afleiding hahaha....dus lekker lezen op het forum....maar helemaal geen nieuws nog Haha....tis toch wat...
Dat wachtbankje is maar een houten plank zeg....ik verlang naar een heerlijke zachte plofbank nu 
JaniceEve - schreef op 21-06 om 15:43
Getsie VosjeDenise,
Wat vervelend voor je....en dan ook nog met dit weer 
Betty (Gast) - schreef op 21-06 om 16:18
Het is idd geen weer om te werke zeg. Ik heb ook al hoofdpijn, maar sinds het stoppen met de pil geen migraine meer gehad. 
Het ontpillen heeft bij mij ook maanden gekost, maar ik slikte hem olk door ivm migraine. Na de 1e ook niet weer begonnen met de pil. Toch wel rommel hoor die hormonen. 
Na de ovulatie wachten is echt zwaar voor de meeste denk ik. Pff nog een hele week wachten grr
JaniceEve - schreef op 21-06 om 16:21
Zeg dat Betty....
VosjeDenise - schreef op 21-06 om 16:26
Ik heb chronische migraine. Dat houd in dat ik minimaal 3 keer per maand een aanval heb. Dusja das lastig. Lig nu al de hele middag als een dood vogeltje op de bank. Probeer wat te lezen maar m'n ogen doen zeer. 
Kan wel janken. In combinatie met de hitte (binnen 28 nu) en hormoon shit voel ik me echt vreselijk. Pffft en terwijl ik dit typ voel ik de tranen alweer branden. 
Bah. Was die kut hitte maar weg dan voelde ik me in ieder geval een pietsje beter.
Zo maar wat te eten maken voor mijn man. Ik hoef niks. Heb m'n lunch al weer uit gespuugd.
JaniceEve - schreef op 21-06 om 16:36
Hey VosjeDenise...
Gossie zeg...dat is me ook wat....alsof het wachtbankje alleen al niet genoeg ellende is, komt dit er ook nog allemaal bij 
Ik heb met je te doen zeg....dat leert mij weer minder klagen...
Wanneer is hih NOD ?
karenxxx - schreef op 21-06 om 16:38
Even klaag momentje heb zo snel honger en veel moe zondag mn nod 
Betty (Gast) - schreef op 21-06 om 17:07
Pff 3x in de maand tot kotsmisselijk aan toe zeg dat is heftig. Geen oorzaak voor te vinden zeker... ik heb het te doen met je in deze hitte. Ik pakte of speciale neusspray of een dikke zetpil pijnstiller en dan slapen. Meestal knapte ik daar wel zo van op dat het wat dragelijker was. En dan idd maar het hoognodige doen. Sterkte en een dikke virtuele knuffel! Als je het zo vaak hebt, kom je dan niet in aanmerking voor preventieve medicatie of is dat lastig in combinatie met een kinderwens?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan