NOD JANUARI - Zwanger worden forum

Jenny33 - schreef op 03-01 om 12:54
Ooh oke Sarah... Ik hoop dat het lukt

Heb geen ervaring met teunisbloem- tarwekiemolie. Zat wel te denken om tarwekiem te gaan gebruiken. Want denkt dat het weer niet is gelukt deze maand
772 antwoorden en 43834696x bekeken
Sarah - schreef op 03-01 om 13:00
Dat is minder Jenny dat je dat denkt, maar geef het nog niet op je nod is er nog niet. Hoop voor je dat die ook niet doorkomt
Mar83 - schreef op 03-01 om 15:17
o haha zie net dat ik de laatste pagina nog niet gelezen had!

@ Sarah: balen dat het niet gelukt is deze maand. Hier geen ervaring met tarwekiemolie.
Heb wel vaak gelezen dat teunisbloemolie idd helpt bij het verkorten van je cyclus, ik heb zelf een regelmatige cyclus van rond de 28 dagen en heb het nog niet nodig gehad.
Deze maand wil ik wel eens die tarwekiemolie proberen, deze schijnt ook nog eens goed voor de productie van spermacellen te zijn. Wie weet is het ook nog smakelijk als basis voor een salade dressing  

@ DJ88: Jeetje ronde 18..hoop voor je dat het snel eens raak mag zijn zeg! Ik vindt zelf ronde 10 al zolang duren! Ben je al eens op controle geweest bij de gyn oid??
DJ88 - schreef op 03-01 om 15:41
Ik vind het
DJ88 - schreef op 03-01 om 15:44
Ik vind het ook echt lang duren en word er soms echt wanhopig van maar probeer ook wel positief te blijven. Heb inmiddels 2x een miskraam gehad met 5 en 8 weken. De laatste keer in oktober doorverwezen naar de gynecoloog maar die zei keihard alles ziet er goed uit en je lichaam heeft bewezen zwanger te kunnen zijn. Dus daar moeten we het maar meedoen.

Liefs
Marianne - schreef op 03-01 om 21:34
Andere gyn, is dat wat DJ88?
Jenny33 - schreef op 03-01 om 16:20
Het is dat ik er zelf om moet lachen maar in feite is het te triest voor woorden. 


Stuur net een berichtje dat cyclus sinds gebruik van etos pillen regelmatig is geworden (28 dgn), arriveert de eerste duivelssporen. Vandaag dus 25 dgn 

Gaat lekker zo. Op naar volgende ronde blehhhh
Michellie - schreef op 03-01 om 16:44
Ooh Jenny33 wat vervelend zeg!! Heb je wel eens dat teunisbloemolie geprobeerd? Misschien dat de volgende ronde gewoon weer regelmatig is dan?!
Jenny33 - schreef op 03-01 om 16:48
@ Michellie

Ga ik doen denk ik. Tis niet leuk meer zo. Denk dat er iets niet goed gaat want kreeg nu voor de 3e x een week na eisprong koorts zonder ziek te zijn. 

Hoop dat ik snel bij gyn terecht kan. 
Michellie - schreef op 03-01 om 18:33
Owjee meid! Dat klinkt niet goed hoor! Heb je al gebeld naar de gyn?
Maaike - schreef op 03-01 om 20:44
Hallo Dames,

Ik kom even meekijken/meepraten.
Ben sinds November gestopt met de pil en we zijn eind December begonnen met proberen om zwanger te raken. Mijn NOD is 11 Januari.
Ik ga er helemaal niet vanuit dat het meteen raak is maar het zou natuurlijk toch leuk zijn!
Ik word deze maand 26 en het wordt ons eerste kindje.
Ik voel me er wel een beetje zenuwachtig door en heb denk ik daardoor hoofdpijn en andere klachten (misselijk en een enorme druk op mijn keel alsof er een band omheen zit). Heeft iemand van jullie dat ook gehad?

Voor iedereen heel veel succes!
Marianne - schreef op 03-01 om 21:33
Beste Maaike, welkom! Ik had wel meer hoofdpijn na het stoppen met de pil en was af en toe misselijk, maar geen druk op mijn keel. Het kan even duren voor je 'ontpilt' bent, vaak rond half jaar. Je cyclus moet zich zelf gaan vormen. Bij mij was eerste keer 29 dagen en daarna 33 dagen. Nu ga ik ook weer uit van 33 dagen, maar dat moet zich nog uitwijzen.  Het is natuurlijk reuze spannend dat jullie de keuze hebben gemaakt te stoppen met de pil, maar probeer wel iets relaxter te worden, hoor! Komende maanden continue hoofdpijn enzo hebben lijkt me niet zo prettig voor je!
Suzan - schreef op 03-01 om 21:23
Welkom Maaike, ik heb je in het lijstje gezet op de eerste pagina.

DJ88, je staat ook op het lijstje van de eerste pagina.
Michellie - schreef op 03-01 om 21:45
@Maaike: Wat leuk dat jullie ervoor gaan! Ik hoop voor je dat het snel raak is!
Wat betreft die klachten, ik was de eerste twee maanden vaak misselijk en had een beetje last van een paar zwangerschapskwaaltjes! Ik had dus behoorlijk last van ontpillen.
Ik zou je lekker relaxed opstellen. Als je zenuwachtig bent veroorzaakt dit stress en dit heeft weer invloed op het zwanger worden! 
Bij mij hielp het als ik dacht: ik moet eerst maar eens een half jaartje ontpillen, daarna zal ik pas zwanger worden. 
Als je dat denkt ben je er ook minder gespannen mee bezig  
Heel veel succes meid! 


Ik heb inmiddels naar de huisarts gebeld. Heb een afspraak gemaakt voor aanstaande woensdag. Nadat het bloeden van mijn miskraam 2 dagen gestopt was, had ik ineens weer een beetje last van bruinverlies. Toch even naar de dokter... Ik hoop stiekem dat alles eruit is... En dat mijn lichaam het zelf op orde brengt. We zullen zien!
Marianne - schreef op 03-01 om 21:56
Goed dat je toch even naar de dokter gaat michellie!
DJ88 - schreef op 03-01 om 21:57
Thanks Suzan
DJ88 - schreef op 03-01 om 21:59
@marianne ik wacht deze maand nog even af en anders ga ik inderdaad weer naar huisarts voor een nieuwe doorverwijzing naar een andere gynecoloog

Liefs
Maaike - schreef op 03-01 om 22:01
Bedankt voor de reacties, ik ga mijn best doen om "relaxt" te blijven!
Sarah - schreef op 03-01 om 22:43
@Mar83, Ja wat hormonen wel niet met je gemoedstoestand kunnen doen.  Ben sowieso al een enorme emo-kip maar inderdaad zo aantal dagen voor de menstruatie is het een ramp!  Kan dan om van alles janken, sterker nog ook om niks haha. Had deze ronde het ook wat erger dan de vorige ronde dus snap bij jou omdat je het nu ook veel erger hebt dat je vraagtekens erbij gaat hebben. Wel Jammer van de negatieve test  maar zie in het lijstje staan dat je nod. pas de 10de is..... dus kan nog alle kanten opgaan he.  Tarwekiemolie is inderdaad ook goed voor de zwemmers van onze mannen, ook selenium&zink ....haha heb zoiets baat het niet dan schaad het niet dus ook mijn vriend is aan de extra vitamines.

@ DJ88, wat een rotte opmerking van die gyn zeg! Goed dat je om een doorverwijzing voor een andere gaat vragen.... hopelijk is deze ronde gelukt en heb je die niet meer nodig.

@ Jenny33, wat balen dat je ms. door aan het komen is   over de teunisbloemolie zeggen ze inderdaad dat het je cyclussen kan verkortten. Hier zijn capsules voor te krijgen,  net als voor tarwekiemolie. Ik haal ze altijd bij de kruidvat maar zullen ze bij elke drogist wel hebben.  Is inderdaad niet goed dat je al drie maanden koorts hebt, goed dat je het even na laat kijken.

@ Maaike welkom op het forum. Ik vond het ook heel spannend toen ik ging stoppen met de pil. Echt veel succes!  Zoals je van andere hebt gelezen kan je lichaam nogal heftig reageren op het ontpillen. Ook ik hoor hierbij, had na een week of twee gestopt te zijn echt ontzettende hoofdpijn!! Paracetamols hielpen hier ook niet meer tegen. Maar elke lichaam reageert er anders op dus maar eerst afwachten wat het bij jou doet.

@Michellie sterkte bij de dokter woensdag! Hopelijk is het niks ergs.


Zo nu ga ik lekker mijn bed in.  Moet zeggen dat ik mij nu ook weer iets beter voel. Even vanmorgen flink gehuild en dat luchtte goed op. Vanmiddag/vanavond heb ik een fijn dienstje gewerkt, kon mijn gedachten dan even mooi verzetten op wat anders. 
Ms. is alleen nog niet doorgezet, meestal was dat nu wel het geval geweest maar heb enkel  heeeel licht bruin bij het afvegen na een toilet beurt. (lekkere details) We zullen morgen zien, het zou dan vast wel doorgekomen zijn. Ik begin dan ook met de teunisbloemolie, benieuwd wat dit gaat doen
Jenny33 - schreef op 04-01 om 00:02
@ Michellie

Had al verwijzing van de ha en gebeld met zkh. Maar tegenwoordig moet verwijzing gemaild of gefaxt worden naar de afdeling. Na ontvangst zal ik per brief een afspraak krijgen.
Vanmiddag verwijzing ingescand en gemaild. Aangezien men mij altijd vergeet, zal ik maandag gaan bellen met de vraag of mail al binnen is en hoelang het duurt voor ik terecht kan. 


Hoop dat je lichaam inderdaad zelf herstel. Kan je weer direct beginnen zodra je er klaar voor ben. Hou je taai
Missy - schreef op 05-01 om 10:46
Hallo Meiden,

Ik ben 29 jaar en heb al een lieve kleine meid van 2 jaar .

We hebben op 1 december besloten om voor een 2e kindje te gaan

Het is echt een hele spannende periode maak het nu allemaal anders mee, Dan bij de 1e zwangerschap ik ben toen door het spiraaltje heen zwanger geworden. Omdat mijn menstruatie toen weg bleef ben ik een test gaan doen want verder had ik nergens last van! En die gaf toen aan zwanger  Ik was al 7 weken zwanger! Ondanks dat ik toen door het spiraaltje heen zwanger ben geworden waren we er ontzettend blij mee en was de kleine meid heel erg welkom..    Nu willen we heel graag een zusje of een broertje erbij

We zitten nu in ronde 2 en hoop natuurlijk snel zwanger te zijn.

Heb als het goed is vandaag mijn eisprong. (Heb een regelmatige cyclus van 28 dagen) De afgelopen dagen hebben mijn vriend en ik het gezellig gemaakt samen  Nu afwachten..

Had al een paar berichtjes geplaatst hier maar eigenlijk nog niet echt mijn verhaaltje gedaan, Nu weten jullie ook een beetje mijn verhaal!

Ik wens jullie allemaal heel veel succes en dat we allemaal maar snel zwanger mogen worden .
Michellie - schreef op 05-01 om 11:09
Leuk Missy! Gezellig dat je mee komt kletsen!
Ik hoop voor je dat het snel raak is
jip26 - schreef op 05-01 om 11:13
@missy

Welkom hier :-)
en het is idd zo'n spannende tijd, kan me voorstellen dat je vorige zwangerschap nogal onverwacht was, dan is het nu zeker wel raar om er zo bewust voor te gaan?

Hopen dat we in januari net zoveel zwangeren hebben als in december, en eerlijk gezegd denk ik echt dat ik zwanger ben, vooral door mijn misselijkheid s'ochtends en s'avonds! (Hoef niet over te geven ofzo maar het zit me wel heel hoog)

succes allemaal!
Linda33 - schreef op 05-01 om 14:48
Jip en Jenny, wanneer gaan jullie testen?? Mijn nod ligt ergens tussen de 7e en de 10e.. ik weet het niet precies, want eerst was mijn cyclus altijd 30 dgen en de laatste 2 x was het 33 dagen dus ik hou even de langste aan en ga dan uit van de 10e.. ben bij vlagen misselijk, maar heb ook lichte krampen om de zoveel tijd, dus ik heb het idee dat het van de aankomende ongesteldheid is.. wordt ik deze maand weer gewoon ongesteld dan gaan we naar de gyn. ik heb ondertussen zoveel dingen gelezen hier op de site dt ik niet eerst een jaar wil proberen om erachter te moeten komen dat het nooit had kunnen lukken zonder hulp… we wachten af, volgende week weet ik meer denk ik altijd maar…

de rest succes met wachten en klussen en op naar 8 zwangeren, we moeten het december topic toch verslaan! hahahaha
Linda33 - schreef op 05-01 om 14:53
euh… ben ik de enige of zien jullie het lijstje op de 1e pagina ook niet meer?? ik heb het er nog een keer tussengezet… sorry als het er dan dubbel staat… Wel erg overzichtelijk gedaan suzan!
jip26 - schreef op 05-01 om 14:57
@linda33 en @missy

nou bij mij is het ook een beetje gissen deze keer qua nod, want heb al jaren een keurige cyclus van 28 dagen en vorige maand ineens een cyclus van 23 dagen, heel appart, maar heb ook al ergens gelezen dat het door het slikken van foliumzuur verkort kan worden, dus als ik uit ga van 23 dagen is morgen of dinsdag mijn nod, als ik van mijn keurige 28 dagen uitga is het dus volgende week maandag... heb wel besloten dat als ik deze week mijn nod niet heb gehad dat ik dan vrijdag of zaterdag een testje ga doen, ook omdat ik me op de 1 of andere manier zwanger voel, heel appart! En heb nu al 3 dagen een soort van ongesteldheids krampen en veel afscheiding!

Iemand bekent daarmee?

succes allemaal meiden, en linda wanneer ben jij van plan te testen dan?
Linda33 - schreef op 05-01 om 15:19
krampen en afscheiding heb ik ook en (misschien klinkt dit raar) maar normaal ruik je je afscheiding niet, maar nu ruik ik m dus wel.. begrijp mij niet verkeerd! Ik ruik niet aan het papier ofzo als ik naar het toilet ben geweest, maar ik ruik het gewoon… het ruikt zoetig, heel apart, niet vies… dus dat vindt ik wel gek.. normaal heb ik richting mijn ms juist minder afscheiding en richting mijn ei en rondom mijn ei meer.. maar ik ga nergens op hopen, ik wacht zo wie zo tot de 10e en wil de 11e op z'n vroegst gaan testen als ik dan nog geen spoor van ms heb.. 

we wachten af.. ik blijf nog altijd geloven dat als ik zwanger ben ik niks voel tot aan mijn nod of daarna, geen steken niet misselijk, maar vooral geen krampen.. pas als ik rondom mijn nod geen krampen heb ga ik er wat meer in geloven.. nu heb ik die krampen wel en dus verwacht ik gewoon mijn ms over een paar dagen… zo niet.. tja, dan heb ik ongelijk hahahahaha
jip26 - schreef op 05-01 om 17:25
Ja spannend he linda, die geur van de afscheiding herken ik wel, alleen bij mij ruikt het juist sterk (he wat een vieze praat he, sorry)
we moeten het maar rustig afwachten en hopen en duimen dat er weer een heleboel zwangere dames bij komen in januari..

en ook al moeten we afwachten ik heb toch nog 1 vraagje, ik heb vandaag zo'n giga spierpijn in mijn bovenbenen en billen, en heb niks apparts gedaan.. heel raar! Ik lees wel is wat op internet maar de ervaringen van jullie vind ik veel eerlijker en betrouwbaarder..

Linda33 - schreef op 05-01 om 18:32
Hmmm had ik maar niks gezegd.... Zojuist de 1e bruine afscheiding gehad... Dus.. T komt eraan, zoals verwacht.. Morgen bellen met de gyn voor een afspraak, ben eens benieuwd wat komende maand dan aan uitslagen (vreugde of verdriet) gaat brengen...
Dame - schreef op 05-01 om 18:52
Jip26, ik heb goede hoop voor jou!. Ik had bijna geen symptomen maar op 1 of andere manier wist ik van binnen dat ik zwanger was. Ik wou er niet teveel aan toegeven omdat ik toch bang was voor teleurstelling maar van binnen weet je het als het zo ver is.....
althans dat had ik wel....

Liefs Dame

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD JANUARI ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan