NOD JANUARI - Zwanger worden forum

Dame - schreef op 08-01 om 11:43
Linda, jammer dat je ms is doorgebroken. Maar wel goed dat je voor zekerheid gaat!

Jip, misschien test je over een aantal dagen wel positief. Zolang je ms niet komt zou ik gewoon nog even afwachten en 5 dagen later weer testen.

Dj88, dat koortsgevoel dat ik het heel warm heb en inene heel moe heb ik met vlagen nu ik zwanger ben.

Liefs Dame
772 antwoorden en 43835025x bekeken
DJ88 - schreef op 08-01 om 11:48
@Dame misschien is het een vroegvoorteken haha we wachten maar rustig af. Voel je je verder goed?

Liefs
chantie5 - schreef op 08-01 om 12:08
Hoi allemaal,
Ik wil graag meepraten op jullie forum.
Ik ben net gestopt met de pil we gaan voor ons eerste kindje dus allemaal erg spannend hoe het allemaal mag gaan lopen hopelijk.
Mijn vriend is 28 (mei) en ik 24 (dec).
Hopelijk kunnen jullie mij tips geven en kunnen we elkaar steunen.
Veel liefs Chantie 
Marianne - schreef op 08-01 om 12:38
Beste Chantie5, leuk, welkom! Je lichaam moet waarschijnlijk eerst nog ontpillen, meestal gaan daar een maand of 6 overheen. Komende tijd tellen hoeveel dagen er zitten tussen elke eerste dag ongesteld zijn, hopelijk zit er een regelmaat in. Meestal heb je je ei 14 dgen voor je ongesteld wordt. Dat is dan opk de periode (ervoor) om te klussen!
Chantie5 (Gast) - schreef op 08-01 om 13:05
Hoi Marianne,
Bedankt voor je tips.
Ga ik zeker doen word nu za. of zo ongesteld dus dan kan het tellen beginnen.
Blijf ondertussen lekker lezen en jullie op de hoogte houden.
Michellie - schreef op 08-01 om 13:09
Hee Chantie5, 
Welkom!!  Wat leuk zeg! 
Kom maar gezellig mee kletsen! Ik ben benieuwd of je een regelmatige cyclus hebt. Owja, als je precies wilt weten wanneer je ei komt, kun je ovulatietesten proberen! (Die van de action zijn goedkoop en werken prima) Zo kun je je kans op zwangerschap vergroten
chantie5 - schreef op 08-01 om 13:41
Bedankt voor de tip Michellie!
Toevallig moest ik nog naar de action dus nu helemaal een goede reden om er heen te gaan.
Nu al fijn dat ik mezelf heb aangemeld hier.
Voelt ook goed om met iedereen te kunnen praten thuis is dat soms lastig omdat ik nog thuis woon(weer ivm nieuwbouw woning) krijgen deze maand de sleutel dus nog even volhouden.
Heb ik mijn privacy ook meer terug gaat allemaal wat makkelijker.
Michellie - schreef op 08-01 om 14:04
Ooh wat leuk dat je een nieuw huisje krijgt chantie5! Ga je samenwonen met je vriend?
Wel fijn als je de sleutel hebt idd! Dan heb je weer lekker privacy!
Ik hoop voor je dat je snel zwanger mag worden meid!  Succes bij de action straks, ik denk dat ik ook nog ff naar de action ga voor nieuwe testen
chantie5 - schreef op 08-01 om 14:13
Ja we hebben al eerder samen gewoond huurappartement.
Maar wilde graag echt een huis voor ons zelf waar je mee vooruit kunt in de toekomst.
Dus daar zijn we nu bijna zo ver mee dus de rest mag ook gaan komen nu.
Jij ook meid!! Liefs Chantal
Dame - schreef op 08-01 om 19:19
DJ88, misschien wel, ik hoop het voor je.
Met mij gaat het wel goed. Ik voel me bijna niet zwanger. Ik heb het met vlagen heel warm en inene super vermoeid en mag vlagen soms wat last van maagzuur en de allereerste dag dat ik positief testen had ik onwijs last van rommelige darmen maar dat was gelukkig maat 1 dag.
Dus ik mag heel blij wezen. Tot nu toe nog niet misselijk en ook geen zere borsten. (Even afkloppen).
Bedankt voor het vragen!. Ik lees met je mee en hoop binnenkort te lezen dat je ook een positieve test ik niet handen hebt.

Liefs Dame
Dame - schreef op 08-01 om 19:21
Me telefoon heeft weer een hele eigen wil. De laatste zin moet natuurlijk zijn; ik lees met je mee en hoop dat je binnenkort een positieve test in handen hebt!!.
Lexje - schreef op 08-01 om 19:42
welkom nieuwe meiden, gezellig dat jullie je melden. Succes deze ronde en als er vragen zijn, gewoon in de groep gooien, daar zijn we hier voor  
@ Dame, fijn dat je niet zo veel klachten hebt, dan kan je tenminste een beejte je ding blijven doen. Heb je al de vk gebeld voor een intake en echo?
@ Jake, duurt deze ronde bij jou ook 3x zo lang als anders of heb ik dat alleen...
Daisje - schreef op 08-01 om 20:26
@ Lexje. Bedankt voor de info over temperaturen. Ik wilde het nog even googlen maar vroeg me idd af of mijn gedachte gek waren of je dit vaginaal kon meten haha. Ja voor kids is een oortermometer veel gebruiksvriendelijker.

Ik wilde ook nog naar de action, misschien toch ook maar ovutesten halen. Fijn om te horen dat ik niet de enige ben die er zo over denkt!

@ Linda, jammer zeg! Op naar de volgende ronde. Hebben we al een februari NOD?

@ Michellie, ik lees ook iedere avond mee maar probeer ook weer niet teveel ermee bezig te zijn. Probeer nu ook wel wat vaker te reageren. Ik kan me voorstellen dat je toch langs gaat bij de gyn om het zeker te weten. Succes!

@ jolanda, wat vervelend, laten we hopen dat het nu net zo snel gaat als de eerste x!

@ chanti, welkom! Oh klussen bij je ouders hihi, lijkt me niks! Nog even geduld hebben dus als je deze maand de sleutel krijgt!

Nods van dit weekend komen steeds dichterbij. ...spannend dames! We wachten af!

Groetjes Daisje

Lexje - schreef op 08-01 om 20:36
@ action, heb daar ook mijn ovu testen gehaald, was de eerste ronde dat ik het gebruikte dus even wennen. Werken prima, maar kreeg al meteen de eerste test een licht streepje, moest dus echt een week testen voor ik mijn ei te pakken had. Dan is het echt een knaltest  Succes!
x-Jolanda - schreef op 08-01 om 20:56
Klopt, maar er is altijd een licht streepje aanwezig. Maar werken prima heb ze ook!
Linda33 - schreef op 08-01 om 21:57
Er is nog geen februari nod, maar daar zal het nu best eenzaam zijn dus ik blijf nog even hier hangen…

Ik las net iets van vaginaal tempen.. hou er rekening me dat er altijd een verschil is van 0,1 tot 0,3 graden als je vaginaal meet tegenover rectaal… dus als, moet je het of altijd rectaal of altijd vaginaal doen…

vandaag tarwekiemolie gehaald, vitamine C, zink en omega 3… we gaan ons volstoppen met vitaminen en eens kijken wat dat brengt… volgende maand ben ik zwanger verdorie nog aan toe! hahahahaha
Marianne - schreef op 09-01 om 23:58
Gezellig dat je hier nog even blijft linda!
Daisje - schreef op 08-01 om 22:11
Oké bedankt voor de tip! Even over die ovulatietesten. Ik hoor dat action goedkoop is, 5 voor 2.50 ofzo? Zijn dit dipsticks of midstream of cassettes? ben er niet bekend mee hoor maar haal mijn zwangerschapstesten ook van 123zwangerschapstest.nl vandaan en daar heb je ook voordelige ovutesten.
Lexje - schreef op 09-01 om 07:47
@action, is midstream en zijn idd 5 voor 2,50! Bij mij zit de action op de hoek dus vind het wel makkelijk, enige nadeel is altijd dat je dan bekende kan tegenkomen  
Over dat streepje, niet iedereen krijgt een streepje bij de action test en daarom wilde ik even aangeven dat het dus echt een donkere streep moet zijn. Ik vond dat namelijk wel even verwarrend toen ik er mee begon. Ik dacht steeds dan is hij morgen vast donker, maar dat was dus niet zo... pas toen hij echt donker was dacht ik van oooowww zo moet ie er uit zien  Was trouwens op de dag van mijn ei als ik kijk naar mn temperatuur, maar gelukkig ervoor goed geklust  Nu dus dat ellelange wachten.... Succes iedereen!
@Linda, gezellig dat je nog even blijft kletsen. Dat is altijd het nadeel als je zo vroeg in de maand zit met je nod... dan is er niemand, op het eind is iedereen weer weg natuurlijk... beste zo ergens in het midden dan maar
Marianne - schreef op 09-01 om 13:34
Goed dat je het zegt Lexje over die streep. Heb nu 2 dagen lichte streep gehad en dag 3 geen streep, maar eigenlijk zeg jij dus gewoon door blijven testen tot de streep ervanaf knalt?
Jake - schreef op 09-01 om 10:32
Ik word langzaamaan gek van het wachten. Op het werk is hetniet zo heel druk, dus tijd genoeg om na te denken.
Tot gisteren (8dpo) vrij veel witverlies, vandaag is dit minder maar heb ik dan weer lichtjes menstruatieachtige pijn. 18/01 testen, maar dat lijkt nog zo lang. Al kan het natuurlijk wel zijn dat mijn ms gewoon doorbreekt de 15 e .

Herkent nog iemand dit?
Michellie - schreef op 09-01 om 10:37
Ik herken het witverlies en de krampjes van mijn vorige zwangerschap Jake! Volgens mij hebben meerdere dames op dit forum dezelfde symptomen gehad en bleken zij daarna ook zwanger! Ik heb goede hoop voor je Jake!
Ik duim in ieder geval mee
MissM - schreef op 09-01 om 10:39
Heey dames

Ik heb een vraagje:

Ik zit nu op dag 9 post ovulatie en ik heb vanmorgen wat bloedverlies gehad, wat zou het zijn...... ongesteldheid of innesteling? Het was bruin/donkerrood bloed zonder stukjes of sliertjes (ieeegg sorry!!)

En dan nog een vraagje, stel dat het innesteling is, hoe snel houd het dan op met bloeden??? 

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Michellie - schreef op 09-01 om 10:44
Jenny33 - schreef op 09-01 om 12:24
Hallo Ladies!
Nou MissM het ziet er wel goed uit ook zoals ik het lees. Ik zal voor je duimen.

Ik heb zelf nooit tijdens inestelling een bloeding gehad., Bij laatste zwangerschap kreeg ik pas in week 7 last van (oud) bloedverlies. Schrok natuurlijk behoorlijk. Toen pas van ha doorgekregen en later ook gelezen dat het inderdaad ook later tijdens de zwangerschap mogelijk is. 

Wens je iig veel succes

@ Jake; bij iedereen is volgens mij witverlies verschillend. Ik had zowel voor ms en ook toen bleek dat ik zwanger was, er last van. Alleen kan ik me niet herinneren zo vroeg al ms pijn te hebben gehad. Bij mij begon de pijn altijd een dag of 2 voor ms. 
Maar ook voor jou ga ik duimen. 

Mijn ms is inmiddels voorbij; dus nu breekt bij mij de klusdagen aan. Ben benieuwd of het gaat lukken voor ik bij de gyn terecht kan!
As - schreef op 09-01 om 14:11
Hoi allemaal,

Ik kom gezellig meepraten  Spannend allemaal voor iedereen, wij zijn sinds oktober bezig. Vandaag mijn NOD maar nog geen teken van mijn regels...... wel een week na eisprong 3 dagen steekjes net boven schaamstreek gehad, verder nu alleen wat witverlies al een paar dagen. Ook al een dikke week mega veel honger, continu het gevoel dat ik moet en wil eten...... hoop dat het goede tekens zijn
Voel nu heel licht ongi krampjes, maar veel lichter dan normaal, hoop dat het weg blijft.
Succes allemaal!
fay (Gast) - schreef op 09-01 om 14:22
hoi as dat je veel wilt eten hat ik ook bij de zwangerschap van mijn eerste dochtertje
ik bleef maar honger houden en eten zo kwam ik er ook vroeg achter dat ik zwanger was
As - schreef op 09-01 om 14:26
" hoi as dat je veel wilt eten hat ik ook bij de zwangerschap van mijn eerste dochtertje
ik bleef maar honger houden en eten zo kwam ik er ook vroeg achter dat ik zwanger was "
fay

Hoi Fay,

Ja het is  niet normaal, ochtend gewoon bak yoghurt met fruit, dan smiddags brood, dan na paar uur weer een bord pasta, chips tussendoor, avondeten en later weer trek
fay (Gast) - schreef op 09-01 om 14:56
hoi as ik hat dit precies zo
en na dat ik hat gegeten kreeg ik al weer heel snel honger ik weet natuurlijk niet of je zwanger bent maar ik herken het wel van toen ik zwanger was van mijn dochtertje
daardoor kwam ik er al vroeg dus achter dat ik zwanger was dat verklaarde mijn extreme honger aanvallen ik hoop het voor je meid
groetjes fay
fay (Gast) - schreef op 09-01 om 14:58
ik hat het ongeveer 4 dagen of 5 voor dat ik positief testen
warneer kan jij testen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD JANUARI ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan