Man verminderd vruchtbaar - Zwanger worden forum

Ella (Gast) - schreef op 03-09 om 15:34
Dankjewel. Jullie allemaal heel veel sterkte en succes.
132 antwoorden en 31933927x bekeken
Biebsie - schreef op 03-09 om 15:47
Het klinkt misschien hard en bot, maar misschien is dit beter voor je. 
Ik denk dat je een betere vader voor je kinderen mag wensen. Als dit al de reactie is die hij nu laat zien. 

Sorry, maar ik denk echt dat je beter af bent, hoe rot de komende periode ook zal zijn. 
Ella (Gast) - schreef op 03-09 om 22:46
Dank jullie wel doet me goed. En is hard maar de realiteit. Beter nu dan zo een kindje...
Bloempje - schreef op 14-09 om 23:47
Tos07 wat fijn te horen dat je een heerlijke vakantie heb gehad.
Toevallig ik heb aankomemd weekend ook mijn NOD, ik voel ook nog niks. Maar verwacht er weinig van.
Wij zijn ondertussen in het zkh geweest, kwaliteit van het zaad van mij man is verminderd en nu moet die volgende week weer nieuwe test inleveren en die is dan nog specifieker. En dan mogen we die week erop terug komen, dus nog even afwachten hoe de test dan uitvalt.
Geniet nog van je vakantie en van Scheveningen he! 
Tos07 - schreef op 16-09 om 16:12
Wat vervelend weer een mindere uitslag. Ben benieuwd hoe het vervolg traject gaat! 
Hier hele mininale hele donkere afscheiding. (Sorry voor de onsmakelijke omschrijving. ????). 
Wacht het nog maar even af denk ik. Weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. 
Tos07 - schreef op 17-09 om 12:22
En nu toch doorgebroken... helaas is het in de Spaanse zon ook niet gelukt. 
Sinds ik gestopt ben met de pil is het maandelijkse feestje echt een hel geworden. Dus ik kruip een dagje me bed in.. even balen.. morgen ben ik er weer... 
Bloempje - schreef op 17-09 om 13:33
Jammer , weer een teleurstelling.  Dat blijft het dan toch weer elke maand he! 
Bij mij nog niet doorgebroken, wel erge buikkrampen, dus verwacht het wel snel nu. Ik herken het, voor mij is het ook een hel sinds ik gestopt ben met de pil. Sterkte en hopelijk weer gauw er door heen en duim voor je je voor de volgende ronde.
Lizzy (Gast) - schreef op 17-09 om 15:44
Wat vervelend voor jullie dat het nog niet gelukt is om zwanger te worden. Ik hoop voor jullie dat t snel lukt!
Hier eenzelfde soort verhaal, ook man met mindere zwemmers (lage concentratie). Inmiddels bijna 1,5 jaar bezig en in mei te horen gekregen dat t allemaal wat minder is. Inmiddels 3x getest bij verschillende specialisten waarvan 2x matig en 1x heel slecht. Deze week krijgen we de uitslag van een nieuwe test na 3 maanden meer vitamines, minder stress, geen warme baden, geen strakke boxers. Ik ben erg benieuwd en vind het ook wel erg spannend. Ik weet ook nog niet wat ik daarna zou willen, voorkeur heeft wel natuurlijk zwanger raken, maar ja wat is de kans daarop nog? Icsi zie ik een beetje tegenop.

Veel succes allen en ik lees graag hoe het bij jullie verloopt.
Bloempje - schreef op 18-09 om 16:53
Ik snap het ook helemaal ik zit ook niet te wachten op dit traject en liefst word ik ook op de natuurlijke manier zwanger. Maar hoe het er nu uitziet kans klein, wij zijn bijna 2 jaar bezig en hoelang wil je wachten om traject in te gaan. Het spookt ook door me hoofd wil ik dit wel. Maar niks doen is ook geen optie. En ja het ene moment gaat het makkelijker als ander moment. Iedereen zal dit hebben.
Wij krijgen volgende week uitslag van opnieuw zaadonderzoek en dan zullen we horen welk traject het beste is. Spannend maar toch ook goed denk ik, want ik merk niks doen is geen optie en het word er ook niet beter van in je huwelijk.
Lizzy - schreef op 18-09 om 20:41
Anoniem: ik bedoel inderdaad dat ik niet weet of ik het zelf nog bijv. Een half jaartje wil proberen of toch gelijk iui/icsi. Alleen misschien hou ik mezelf meer voor de gek door het uit te stellen omdat ik er tegenop zie dan dat ik echt nog verwacht natuurlijk zwanger te raken. Zoals Bloempje zegt, niks doen is ook niet echt een optie.
Het zal ook aan de uitslag van het zaadonderzoek liggen. Vorige keer was het net onder de grens van iui en werd icsi geadviseerd, mocht het zo slecht blijven. Wie weet nu net boven de grens van iui. Daar voel ik op dit moment meer voor omdat je dan in ieder geval niet aan de hormonen hoeft.
Spannend bloempje! Wij krijgen deze week de uitslag.
Bloempje - schreef op 20-09 om 08:55
Spannend lizzy, ik snap heel erg goed dat je meer voor iui voel. Dan voor isci. Ik zie ook erg tegenop als ik hormonen moet. Daar voel ik zelf ook minder voor. Wanneer krijg ke de uitslag? 
Bloempje - schreef op 21-09 om 14:48
Oeh anoniem dat is heftig..... dat is ook wat mij tegen houd ala het met hormonen is. Willen heel graag zwanger worden , maar weet niet of die hormonen me zo goed doen. Heb een collega gehad die dat ook had en dat was heftig. 
Bloempje - schreef op 21-09 om 16:47
Ja ik snap dat het bij iedereen anders is. Maar de bijwerkingen zijn best heftig en pittig.
En daardoor zet het me wel aan het denken.
Bloempje - schreef op 21-09 om 18:10
Ik snap het helemaal! Goed ook dat je voor jezelf kies. Is er geen optie mogelijk zonder hormonen bij jullie? 
Bloempje - schreef op 21-09 om 21:25
Dus je wist niet voor dat je de behandeling in ging dat je hormonen kreeg? 
Goed om te weten dat ze dus ook zo te werk gaan ( wij zijn ook bijna 2jr bezig). En het ligt niet aan mij. Dus daardoor zou ik verwachten dat hormonen niet nodig zou zijn. Maar als arts dat volgend week voorstelt dan ga ik dat wel navragen! 
Zeker is pauze even nodig.... het is heftig om traject in te gaan en daardoor heb je soms ook even een time out nodig 
Bloempje - schreef op 23-09 om 10:58
Ik neem het zeker mee volgende week. Want als het aan de man ligt lijkt mij niet dat een vrouw extra hormonen moet krijgen. 
Wel heftig al die hormonen. En je heb het 3 x volgehouden. Hoed om nu een pauze in te lassen. En hopelijk krijg je de rust ook weer. 
Bloempje - schreef op 23-09 om 20:53
Ja zeker doe je het voor een goed doel, maar het moet voor jezelf ook vol te houden zijn. En als ik het zo hoor heb je het echt heftig gehad de laatste maanden. Knap hoor.
Hoop dat het bij ons als het nodig is ook zonder hormonen kan. Willen graag een kindje daar doe je het voor, maar die hormonen beangstigen mij echt.
Ben ook benieuwd wat ze bij jou int zkh zeggen. We houden elkaar op de hoogten
Lizzy - schreef op 26-09 om 19:23
We hebben vorige week de uitslag gehad van mijn mans zaadonderzoek en het was weer/nog steeds niet goed. Op basis van de uitslag is het advies om met icsi te beginnen. Best wel heftig om te horen, ben er ook wel verdrietig om. Ergens is het ook wel weer fijn dat er duidelijkheid is. We laten het maar even bezinken allemaal, maar ik denk dat er weinig anders opzit als we echt graag een kindje willen. We nemen even de tijd om er over na te denken en hebben over een paar weken een gesprek met een maatschappelijk werker.
Hebben jullie mannen trouwens wel eens speciale vitamines oid geprobeerd? Je zou toch denken dat er iets moet zijn wat het kan verbeteren. Het valt me op dat er echt nog weinig wetenschappelijks bekend is over het verbeteren van zaadkwaliteit.
Hoe gaat het verder bij jullie? Anoniempje, heb je al gehoord of je ook IUI zonder hormonen kunt/mag doen?
J27 - schreef op 26-09 om 19:29
Lizzy wij hadden ook steeds slecht nieuws. Toen ben ik me in gaan lezen en heb hulp gevraagd die kan testen wat je lichaam te kort komt. Dit hebben we nu aangevuld. Dit sinds vrijdag erg benieuwd of het binnen kort raak is. Wij willen zo graag zonder hormonen dat het lukt. Mijn lichaam reageert vaal heftig op dat soort dingen.
Heel veel sterkte.
Lizzy - schreef op 26-09 om 20:29
J27, ik hoop het ook voor jullie! Hebben jullie dat gewoon bij de huisarts laten testen? Met welke stoffen vullen jullie nu aan?
Ik heb ook nog wel hoop maar na 1,5 jaar vraag je je wel echt af of het nog gaat lukken. En de arts gaf ook terecht aan dat je er goed over na moet denken maar ook niet nog jaren moet wachten, want nu hebben we nog goede kansen ivm mijn leeftijd (33).
J27 - schreef op 26-09 om 20:57
Lizzy nee, bij iemand die alternatieve geneeswijze doet. Ik ken haar persoonlijk en heb ooit last van doorbloeding gehad die niet goed was en artsen konden niks vinden bij mij. Zij heeft met supplementen het opgelost nooit meer last gehad. Nu haar ook gevraagd en het is best veel wat we nu slikken. En voor ieder is het anders. Ik hoop dat het helpt. Heel veel sterkte.
Tos07 - schreef op 29-09 om 22:40
Voor ons aankomende week uitslag van de 2e test. Daarbij een deze dagen ook de ei sprong. Pff.. spreekt elkaar zo tegen.. 
Maargoed, we maken er maar het beste van. Hoe is het met jullie? 
Bloempje - schreef op 29-09 om 23:02
Wij hebben vandaag uitslag gehad. Helaas nog slechter als vorige keer. Waardoor we gelijk in de molen terecht zijn gekomen van iui. Dit omdat mijn eisprong ook 1 deze dagen is. Maandag weer terug voor echo en dan waarschijnlijk die week al iui. Dit hebben wij stil gehouden bij onze naaste , ze willen mee leven wat lief is. Maar proces iui wil ik toch stil houden dat we volgende al gaan doen. Ben bang dat ik dan grotere teleurstelling heb als 1e keer niet lukt. Welke kans aan wezig is. Gelukkig iui zonder hormonen omdat bij mij alles goed is
Voelt dubbel en raar. Hoopte dat het spontaan zou gebeuren nog, maar volgens arts is kans nihil.GElijk voor gekozen om deze maand mee te doen.  Spanning is er genoeg en niks doen is momenteel geen optie.

Tos07 - schreef op 30-09 om 21:26
Wauw Bloempje dat is snel! En wat ontzettend spannend allemaal. Hoop zo voor je dat je snel met mooi nieuws komt. En dat je iui stil houdt snap ik. Het is al spannend genoeg allemaal! 
Hier is de eisprong gelocaliseerd. Er is geklust... we gaan het zien. Verwacht er niet veel van, zit meer in over het onderzoek van aankomende week. 
Bloempje - schreef op 01-10 om 13:41
Tos07, probeer het los te laten de uitslag. Ik snap het geheel hoor zo heb ik afgelopen week ook geleefd. Maar je maak het voor jezelf zo moeilijk. 
Het is inderdaad ook super snel ... ik sta er open voor en mijn man ook. We hadden van te voren al gesproken over, omdat eisprong dit 1 deze dagen valt en er de vorige keer al over iui was gesproken. Dus hadden er samen over gehad wat als gelijk kan. We zijn nu al bijna 2 jaar bezig en nog een maand wachten ben je weer een maand verder. Terwijl ik ook echt niet verwacht dat 1e keer raak is. Tenminste dat houd ik momenteel goed in me achterhoofd. Weet niet hoe nuchter ik daar nog over denk als de wacht weken er zijn. Maar voor ons is het nu zo natuurlijke manier is gewoon nihil kans, en dan zijn we nu een stap verder. Spannend blijft het toch. 
Succes tos07, hopelijk goed nieuws voor jullie.
Tos07 - schreef op 02-10 om 20:08
Wanneer je er al over gesproken heb is de keus snel gemaakt. Anders weer een maand verloren! 

Een collega van me zit al verder in het traject.. die vertelde vanmorgen dat ze zwanger is! Zo onwijs blij voor haar en geeft mij weer wat hoop. 

Heel veel succes deze week Bloempje. Spannend allemaal. In ieder geval de volgende stap! Ik hoop dat wij snel volgen. 
proud_mommy - schreef op 02-10 om 21:01
Bij ons was dat ook zo, hoorde dat 2% maar goed was. Inseminatie gedaan mislukte 3 rondes. Uiteindelijk gewoon natuurlijk zwanger geworden. Laat je niet gek maken
Tos07 - schreef op 05-10 om 16:31
Inmiddels weer uitslag. Opnieuw geen goede kwaliteit. Dus de doorverwijzing hebben we nu. Ik ga morgen even bellen voor een afspraak. Hopen dat we snel terecht kunnen. Gelukkig is de tegenslag nu minder dan de vorige keer. 
Tos07 - schreef op 08-10 om 16:19
Spannend Bloempje! 

Wij hebben brief gekregen. Binnen 6 weken krijgen we bericht met afspraak.. pfff.
 Lijkt allemaal een eeuwigheid te duren. Hier ook wachtweek maar bij ons ook een wonder als het lukt. Hihi. Toch hou ik maar een beetje hoop. 
Ik denk aan je Bloempje! En wonder zou natuurlijk geweldig zijn en gun ik je zo! 
Bloempje - schreef op 11-10 om 08:56
Spannend tos07. Als je eenmaal de afspraak heb staan dan ben je daar binnen en gaat het allemaal snel.... of je moet zelf willen dat het korter duurt.
Ik gun het jou ook zo! Ik duim voor je dat het deze ronde raak is.
Hoe is het verder met iedereen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man verminderd vruchtbaar' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan