Man verminderd vruchtbaar - Zwanger worden forum

Lizzy - schreef op 11-10 om 15:40
Spannend allemaal! Tos07 ik hoop dat je snel verder kunt en bloempje ik duim voor een positief resultaat gelijk de 1e keer!
Hier gisteren een afspraak met maatschappelijk werk gehad on alles even op een rijtje te zetten. We komen in aanmerking voor icsi, maar ik vind het nog wel lastig om de knoop door te hakken. Ik zie erg op tegen de behandeling, met name de punctie maar ook wel het spuiten. Maar uitstellen heeft waarschijnlijk ook weinig zin.
132 antwoorden en 31779159x bekeken
Tos07 - schreef op 11-10 om 19:17
Bij jullie dus ook spannend nu... 
Ik heb inmiddels de afspraak binnen. Volgende week dinsdag kunnen we al terecht! Super snel dus. Tot die tijd spannend.... 

Iemand een idee wat ik van de eerste intake kan verwachten?
Bloempje - schreef op 12-10 om 08:36
Lizzy lastig je wilt graag verder en de keuze is soms maar klein maar de ongemakken die er bij komen voor je lichaam he! Hoop voor je dat je rust vind bij je beslissing. Succes met beslissen.
Wow tos07 dat is al super snel zeg, wat fijn! 
Een eerste intake, wij moesten beide een hele vragen lijst al een week van te voren opsturen na het zkh. Stonden veel vragen in en hier kwam de arts op sommige dingen op terug tijdens intake. En wij werden beide gewogen en gemeten de 1e keer. Ik moest nog maals een keer bloedprikken en daar kregen we de uitslag van. En van het zaadonderzoek wat de huisarts al had ingezet en waardoor wij zijn doorgestuurd kregen we betere uitleg. En ik kreeg een inwendige echo. En ja je verhaal doen met hoelang je bezig ben etc. Zo ging het bij ons het 1e gesprek wellicht gaat het in ander zkh anders.
Tos07 - schreef op 13-10 om 10:53
Lizzy hoe gaat het met je? Al een beetje rust kunnen vinden voor jezelf? 

Bloempje het gaat inderdaad ineens heel snel. Samen met me partner wel besloten alles ook in gang te zetten mochten we voor de keus gezet worden. Hoe is het verder met jou? Hou je de wachtweken nog vol? 
J27 - schreef op 13-10 om 11:52
Goedemorgen, gisteren zwaar teleurgesteld omdat de ms weer doorgebroken is. We hebben veel geprobeerd zelfs met alternatief. Niks mocht ons helpen wij zijn al vanaf maart 2016 bezig. Er hebben al testen plaats gevonden de inwendige echo bij mij was goed en bij mijn man was dr zaad eerst slecht na alternatief geneeswijze heel wat verbeterd maar nu een half jaar verder en nog niks. Vanmiddag word ik door de huisarts gebeld voor de doorverwijzing. Super spannend en vandaag echt me dip dag. Gauw mezelf weer herpakken en vind het heel spannend wat er nu gaat komen allemaal. Wij hadden zo de hoop dit traject niet in te hoeven.
Tos07 - schreef op 15-10 om 18:20
J27 zo'n dag dip hebben we allemaal wel eens.. en die mag er ook echt wel zijn! 
Ik begrijp je gevoel... wij hebben gelijk gekozen voor een doorverwijzing en mogen as dinsdag voor de intake komen. Ik merk hoe dichterbij de datum komt hoe moeilijker ik het heb.. ben er weer zo mee bezig.. pff
Bloempje - schreef op 16-10 om 14:03
Die dip hebben we allemaal hoor... en dat geeft niks. Het is ook heftig proces, zeker fijn dat het er is.
De ene dag zal het beter gaan als de andere dag. Ook als je met proces bezig ben.
Ik heb het zelf ook. Vandaag is mijn nod dag. Al een week lang ongi krampen na de iui. Merk dat ik momenteel er ook erg mee bezig ben. En had gisteren echt een dip dag.
Spannend tos07, weet wat je voel. Hopelijk word je er net zo warm ontvangen als dat wij hadden.
J27 - schreef op 16-10 om 18:38
Tos07 wij mogen ook al dinsdag te recht. Echt snel wel fijn als de beslissing er is dat we mogen. Nu wel gek want do bruine afscheiding en dat is altijd begin van mijn menstruatie.  Maar nu nog alleen maar bruine afscheiding. Snap er niks van.
Bloempje begrijpelijk. Het is zeker spannend hopelijk een mooie test straks. En dat jullie droom uitkomt.
Bloempje - schreef op 16-10 om 20:47
J27 wow dat is snel. Maar inderdaad heel erg fijn als je snel terecht kunt. 
Je lichaam kan je zo voor de gek houden he.
Hopelijk komt voor ons allemaal snel een droom uit. Al dat wachten en onzekerheid is voor ons allemaal vervelend.
Tos07 (Gast) - schreef op 17-10 om 09:21
Vandaag is dan eindelijk de dag.... en wat heb ik gisteravond in mijn handen.... een positieve test!!!!! Ik kan het niet geloven..... 
Bloempje - schreef op 17-10 om 09:43
Tos07,  wat super fijn. Zo zie je maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Voorzichtig gefeliciteerd. Gun het je zo. 
Wat zul jij een heerlijk fijn gevoel hebben.
Tos07 (Gast) - schreef op 17-10 om 11:13
Wat lief bloempje.. Ik zelf ben nog erg voorzichtig... als ik tel zit ik nu op 4wk +3. Vanmiddag gaan we wel naar ZH. Ben helemaal van slag.. Geen idee wat ik verder nu moet doen. toch ook erg angstig dat het fout kan gaan. 
Bloempje - schreef op 17-10 om 12:11
Snap ik helemaal tos07. T is nog zo pril en kan alle kanten op gaan.
Goed van jullie om wel na het zkh te gaan. Hopelijk gaat het goed en hoef je het zkh traject niet in , dat gun ik niemand.
Duim voor je ... laat je weten wat ze in het zkh hebben gezegd? 
Heel veel succes vanmiddag he!
Tos07 - schreef op 17-10 om 14:52
Nou stonden met 10 minuten weer buiten. Gelijk verteld dat we zwanger waren. Gyneacoloog heeft er nog wel een berekening op los gelaten en kwam eigenlijk tot de conclusie dat we zowiezo nog een half jaar zonder behandeling verder hadden moeten gaan. Kansen zijn te groot om natuurlijk zwanger te worden. En dat blijkt ook wel. Hopelijk blijft het allemaal zitten. 
Tos07 - schreef op 17-10 om 20:58
Lizzy, bijzonder blijft het zeker. Nu bijna 5 weken zwanger. Zo gek.. was zo gefocust op de afspraak in het zh dat ik met deze situatir totaal geen rekening heb gehouden. Nu dan ook veel vragen.. ik denk dat ik morgen de huisarts maar even bel. Zo onwerkelijk.. en durf er ook nog niet teveel op te hopen.. angst dat het misgaat is zo groot.. lastig allemaal. 

Ik hoop zo dat hst voor jullie ook snel mag gebeuren! Het is jullie zo gegund! 
Bloempje - schreef op 18-10 om 01:08
Tos07, ik snap je gevoel en hoop echt voor je dat blijft zitten. Maar begrijp je angst ook erg goed.
Lizzy, ik snap ook jou gevoel ergens in je achterhoofd denk je er over na hoe het zou zijn en dat het volgend jaar zomaar zo zou kunnen.
Ik ben nog steeds niet ongesteld. Vandaag mag ik teste met ochtendurine. Zit zo in twijfel of ik wel wel of niet moet doen. Heb nog steeds ongesteldheidskrampen. Ben zo bang dat test negatief is en dat ik morgen alsnog ongesteld word.
Bloempje - schreef op 18-10 om 08:40
Ik heb yoch zo net getest... test is negatief. Dus laat de ongesteldheid maar komen. Kunnen we weer op na de volgende ronde.
J27 - schreef op 20-10 om 06:40
Bloempje hopelijk is je ongesteldheid nu doorgebroken. Z'n domper elke maand weer.
Hier gaan we van de ene emotie naar de andere. Vorige week do besloten om naar het ziekenhuis te gaan voor hulp omdat ik dacht dat me menstruatie doorbrak. Dinsdag kregen we te horen dat we zwanger waren en sinds gister avond veel bloed verlies. Vooral met afvegen. Helder rood en echt veel. Nu wachten tot ik kan bellen ben zo bang dat het mis is.
Anoniem (Gast) - schreef op 23-10 om 09:20
J27 wat verschrikkelijk! Dat is dan inderdaad echt een rollercoaster! Hoe is het afgelopen? 
J27 - schreef op 23-10 om 11:51
Anoniem. Ik moest afwachten. Hele dag nog veel verloren zaterdag al minder. Een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Dus een miskraam gehad. Nu nog last van me buik en bruin verlies. 31 okt controle of alles schoon is. Heeft iemand wel eens een miskraam meegemaakt? Wanneer komt je cyclus weer opgang?
Tos07 (Gast) - schreef op 23-10 om 12:59
Ik was het J27, wat ontzettend klote nieuws! Ik kan je helaas niets vertellen over een miskraam. Maar er zijn ongetwijfeld mensen die dat wel kunnen hier!! Hele dikke knuf
J27 - schreef op 23-10 om 13:06
Tos07 dank je wel. We zijn erg emotioneel geweest we waren zo blij. Hoop dat iemand mij kan helpen. Het was zo fantastisch om te weten dat zelf met minder kwaliteit zaad het ons gelukt was na ander half jaar. Hopelijk is het nu sneller weer raak en mag het blijven zitten. Jullie ook allemaal succes. Het was fantastisch om een positieve zwangerschaptest te zien nu hopelijk ooit nog echt dat wondertje te mogen voldragen en mogen late  opgroeien.
Bloempje - schreef op 23-10 om 17:13
J27 ik heb vorig jaar ook een miskraam gehad. Bij mij kwam cyclus weer redelijk snel op gang 
Wat zul jij je verschrikkelijk naar voelen.  Toen wisten we nog niet dat mijn man verminderd zaad had en ook verminderd van kwaliteit is. Achteraf een wonder geweest dat ik zwanger ben geweest. 
Ik ben ondertussen ook ongesteld geworden. Eerste iui is mislukt. Heb echt even mindere dagen gehad. Maar heb nu zo iets kom op we gaan er weer voor. Al is het niet elke keer makkelijk.
J27 - schreef op 23-10 om 18:41
Bloempje, dat van jullie was ook een wonder. Wat naar dat het dan als nog mis gaat. Hopelijk is het voor jullie gauw raak met iui. Lijkt me nog spannender die weken. Je weet dat er wat in je baarmoeder zit alleen niet of het ingesteld. Heel veel succes en dank je wel voor je antwoord.
Tos07 - schreef op 23-10 om 21:12
Hoop dat het snel raak mag zijn voor jullie beide.  De wachtweken voor mij zijn echt ellendig. Duurt zo ontzettend lang en ben soms zo bang! 
Bloempje - schreef op 24-10 om 20:02
J27 klopt die wachtweken na de iui duren echt heel lang en bij alles wat je voelt ga je al twijfelen of denken zou het dan toch.
Maar de miskraam was ook echt heel heftig. 
Voel je al wel weer wat beter j27? En praten helpt echt al neem je iemand in vertrouwen. Wij hebben het toen stil gehouden en alleen wij wisten het, maar dat raad ik echt niemand aan. 
Tos07 hoe voel jij je? Wanneer heb je de 1e echo. Snap dat het spannend is.
J27 - schreef op 24-10 om 21:08
Bloempje ik dacht gisteren dat het wel ging. Vandaag moest ik werken maar dat ging niet lekker had nog veel last van mijn buik. En heb het dan ook vertelt op het werk. Werd heel lief op gereageerd en ga even halve dagen werken tot de pijn weg is. Mocht helemaal thuis blijven maar dan pieker ik te veel. Vind me werk leuk en ook afleiding. Voor lichaam dan maar even halve dagen. Merk ook dat het oplucht om te vertellen. Wij hebben ook besloten om het onze ouders te vertellen.
Bloempje heb je het uiteindelijk wel verteld of nog steeds niet?!
Tos07 snap dat het spannend is. Probeer ook te genieten. Het is zo mooi om een wonder te mogen dragen. Jullie wonder. Heb vertrouwen in je lichaam. Ik hoop dat je mooie echo gaat krijgen.
Tos07 - schreef op 24-10 om 21:49
Goed naar je lichaam luisteren j27. Wat ontzettend fijn dat ze zo lief zijn op je werk
 Snap heel goed dat je daarin ook je afleiding zoekt. 

Ik voel me wel ok! Erg moe. En zere borsten. Verder nergens last van. 6 november gesprek met vk nog geen echo. Maar wil wel aangeven die dan snel te willen. Ook om beetje onzekerheid weg te nemen.
Bloempje - schreef op 25-10 om 12:35
J27, wat fijn dat ze er op je werk zoveel rekening mee houden. En ik snap ook dat afleiding zoek/wil hebben. Het is heftig om mee te maken.
Ja we hebben het uit eindeli jk wel verteld . Wel pas toen we hebben verteld dat we in het zkh liepen. Ook alleen onze ouders en broers/zussen weten dat. We hebben het toen niet verteld omdat mijn zwager en schoonzus vertelde dat ze zwanger was. En we wilde pret niet bederven voor hun. Uit eindelijk heel verkeerd geweest. En vind nu soms nog moeilijk hun zoontje word in december 1 jaar. Bij ons had het ook 1 jaar kunnen worden. 
Tos07, vertrouw op je lichaam en probeer te genieten. Maar ik snap dat het moeilijk is en dat je eerst een echo wil voor je echt kan genieten.
Bloempje - schreef op 31-10 om 10:22
Dames hoe gaat het met iedereen?
J27 voel je al beter, vandaag controle toch of alles schoon is? Hopelijk wel en heb je net als ik vorig jaar gelijk weer goede cyclus. 
Ik mag donderdag weer voor echo. En heb zo gevoel dat vrijdag eind van de middag of maandag onze 2de iui krijgen. ( ik weet niet of ze het op zaterdag doen). Blijft spannend elke keer weer. En wir war van emoties de hele maand maar daar zullen jullie vast ook last van hebben.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man verminderd vruchtbaar' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan