zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

D. - schreef op 08-12 om 21:39
Nee 6 maanden is inderdaad niet zo lang maar het is wel frustrerend . had niet verwacht dat ik er zoveel mee bezig zou zijn. het is een grote stap dat je samen besluit om voor een kindje te gaan maar het hele proces vind ik ook best heavy . .
377 antwoorden en 35254834x bekeken
Anoniem - schreef op 09-12 om 07:40
Logisch toch D. Als je besluit samen voor zoiets te gaan dan wil je het graag, en dan zou het het fijnst zijn als het meteen lukt. Frustratie is logisch alleen denk ik wel dat het je helpt positief te blijven! Komt echt goed.. vertrouw daarop en in jezelf..
Marieee! Hoe is het?! Mannetje komt thuis vandaag toch? Slaapkamer af?
Marie - schreef op 09-12 om 12:16
Hee meiden & Marc
Terug van weggeweest! Ik ben erg druk geweest met de slaapkamer, maar kan nu eindelijk zeggen dattie af is! Net de laatste hand gelegd aan een 'projectje' en nu is het een echt liefdesnestje! Ik ben vandaag thuis aan het werk dus ga ook zo weer verder met werken en dan hoop ik dat als ik klaar ben met mn werk dat ik nog even het huisje kan poetsen en nog kan douchen. Heb een rotnacht gehad (ons alarm is 2 keer afgegaan) en ben echt gebroken... waar ik toch al super vermoeid was, ben ik nu echt op. Hopelijk kunnen we het vanavond allemaal vergeten en lekker van elkaar genieten  Vanavond verwacht hij 19u thuis te zijn .. kijk er enorm naar uit!
Dit soort dingen doen we even vergeten waar we mee bezig zijn en zet m'n zinnen vooral op ons, samen en gewoon lekker genieten. 
D. ik heb precies zo'n moment gehad als jij toen we een tijdje bezig waren, maar hou vooral moed zou ik zeggen! Ik heb er nog steeds de volste vertrouwen in en mijn vriend ook. Ook ik heb allerlei plannetjes over hoe en wanneer. Ben benieuwd, we gaan in 2017 ons best doen. Nu gewoon tot het einde van het jaar lekker genieten hoe en wanneer het ons uitkomt
Marc - schreef op 09-12 om 15:52
Mijn vriendin had dat de laatste paar weken ook hoor, toen merkte ik wel dat ze gefrustreerd raakte en meer teleurgesteld toen het niet lukte!

Veel plezier vanavond Marie, wat heb je met je slaapkamer gedaan?
D. - schreef op 09-12 om 23:02
Ja moet ook positief zijn en het zal vast goed komen maar had niet verwacht dat ik het als heftig zou beschouwen. ik geniet nog steeds van mijn vriend en alles wat we samen delen alleen ben gewoon veel bezig met het zwanger raken. het is nu nog rustig omdat ik pas ongesteld ben geweest maar maandag zit ik op dag 10 en wil ik eigenlijk proberen om om en om te klussen tot ongeveer dag 20. ook ga ik voor de 2e keer ovulatietesten gebruiken. ik weet/voel mijn ei niet.
Anoniem - schreef op 10-12 om 08:16
Misschien moet je de testen even achterwege laten d? Dan ben je er alleen nog maar meer mee bezig. Als je om de dag sex hebt in je vruchtbare weken zit je altijd wel een keer goed! 
Marie geniet van elkaar dit weekend! Fijn dat hij er weer is en samen genieten van jullie nieuwe slaapkamer! Zonder alarm hoop ik wel haha
Iedereen al een kerstboom?
Ga er vandaag een halen zo gezellig
D. - schreef op 10-12 om 08:30
Hai marlies ja dat merkte ik vorige maand ook al.. maar dacht dat het misschien beter is als op ook op mijn ei ga klussen . . 
Marc - schreef op 10-12 om 08:42
Wij hadden de laatste twee maanden wel die testjes en als  heteen dikke streep was deden we het drie dagen achter elkaar!  Ik mis die testen wel nu,  Maar D, gewoon doen waar jij je lekker bij voelt en lol maken niet zien als moeten maar mogen, hielp bij ons!
Marie - schreef op 12-12 om 08:43
Hoihoi!
Hoe was jullie weekend? Mijne was top! Heerlijk genoten van het feit dat vriendjelief thuiswas. Hij vond het slaapkamer geweldig! Die was helemaal kaal (met weggescheurd behang) en heb ik helemaal gestyled en aangekleed. Hij vond het net vtwonen zei die  
Kerstboom ga ik denk ik volgend weekend was zetten. Vriendje is dan toch weer weg  Dus heb ik mooi het rijk alleen om daar aan te gaan klussen. Zo blijf ik lekker bezig!
Ik ga maar weer eens aan het werk! Fijne dag allemaal!
Marc - schreef op 12-12 om 13:53
Leuk Marie, goed dat hij het kon waarderen! Wij hadden ook een mooi weekend, oudeRs verteld en die waren blij!! 
Anoniem - schreef op 12-12 om 14:34
Hiiii!
Jeej wat lekker! En dat is na al dat werk wel Zo fijn dat ie het mooi vond!
Hier een ziekenboeg weekend met iedereen, hardnekkig virusje hoor duurt al 2 weken. Wel kerstboom neergezet is die kleine meid helemaal gek van! Die werd zondag wakker om 6 uur en riep als eerste Boom! 
Aankomend weekend weer manlief weg? Voor hoe lang nu? Ik zit nu in mn vruchtbare periode.. zal het voor mij of man eigenlijk uitmaken dat je ziek bent? Qua vruchtbaarheid of iets..
Marc - schreef op 12-12 om 14:36
Hij Marlies, volgens mij voor jou niet. Maar als je man koorts had kan dat nadelig effect hebben op de kwaliteit van sperma.... wel zin in sex dan? Dat is meestal meer het probleem denk ik!
Marie - schreef op 12-12 om 15:38
Oh wat leuk Marc! Hoe hebben jullie het verteld? Nog iets speciaals gedaan? Wij hebben al helemaal bedacht hoe we dat zouden doen  Nu kunnen we er alleen nog even van dromen, maar er komt een dag....!
Ja hij was echt mega-blij met de styling van de kamer, maar had ook onwijs veel planten gekocht en daar is hij dol op! Echte vent met groene vingers en een groen pak  
Ja hij gaat dit keer op weekend met 'de mannen' naar Lissabon.. tja.. en ik blijf maar weer thuis achter het fornuis  Hij is als het goed is zondagmiddag weer terug geloof ik. Dus tja... lekker rustig weekendje voor mezelf. Kan ik lekker uitpuffen van het klussen in huis en lekker netflixen. 
Niet zo mooi dat je ziek bent, wat ik soms merk is dat mijn baarmoederslijmvlies veranderd als ik ziek ben (vooral als ik koorts heb). Het wordt dikker en witter > vijandiger dus voor zaad. Maar kan verschillen per persoon natuurlijk.. Heb het idee dat het afweersysteem dan op scherp staat en alles wat lichaamsvreemd is buiten de deur wil houden... maar dat is mijn interpretatie maar, ik ben geen arts...  
Beterschap!
Marc - schreef op 12-12 om 19:19
Hoi Marie! Wij hadden ze een slabbetje gegeven met een leuk tekstje, ze waren natuurlijk super blij! Hoe weet je dat je baarmoederslijmvlies dikker en witter wordt? Je bedoelt waarschijnlijk je afscheiding? ???? Zal inderdaad vast niet helpen! Ik ben gelukkig niet vaak koortsig maar dan zit ik niet zo te wachten op sex!
Marc - schreef op 12-12 om 19:34
Oh.... dat is anders Marlies, volgens mij doet dat niets negatiefs voor de vruchtbaarheid! Alleen niet niesen als hij net klaargekomen is, ben je alles weer kwijt!
Anoniem - schreef op 13-12 om 09:08
Hahaha briljant???????? 
Anoniem - schreef op 13-12 om 09:09
De vraagtekens waren lachpoppetjes
Marie - schreef op 13-12 om 10:46
Hoihoi! 

Vandaag zit ik op cd 26 van gemiddeld 32, NOD is rond de 20e. Omdat mijn verwachte eisprong was in de periode dat mijn vriend op oefening was heb ik het niet bijgehouden en geen tests gedaan. Ik wilde het voor 2016 loslaten  Toen vriendlief thuiskwam vroeg ie gelijk waar ik ergens zat en of ik mn eisprong al had gehad, maar dat boeide me niet, want ik wilde eigenlijk gewoon lekker vrijen zonder stil te staan bij standjes etc. Hebben natuurlijk wel voor de zekerheid het kwakje er zo lang mogelijk in laten zitten
We zullen zien, maar rekenen nergens op. Deze ronde hebben we ook niet geteld, we gaan in de ronde van januari voor ronde nummer 14 alweer - geloof ik... ben de tel ook een beetje kwijt, maar heb er vertrouwen in dat we erg dichtbij zitten! Ik ga wel vanaf cd1 van de volgende ronde temperaturen en m'n eisprong meten met ovulatietests, ook omdat dit aangeraden is door de huisarts. Lastig als je het los wilt laten, maar ach...
Ik denk dat ik nu wel lekker de tijd ga krijgen om m'n boek eindelijk verder te lezen, eens zien wat ik er nog van opsteek. 

En hoe hangt de vlag er bij jullie bij?  
Anoniem - schreef op 13-12 om 12:36
Hoi hoi! Het blijft altijd spannend!
Ben benieuwd.
Ja het temperaturen doe ik ook nog steeds, vind het niet heel erg storend tot dat je je nod gaat naderen.. dan wel.
Jaaa lekker je boek gaan lezen.
Zit in ronde 15, gaan bijna gelijk op dus ik vind dan ook dat we gelijk opgaan met raak schieten ????
Marie - schreef op 13-12 om 12:59
Heeeel spannend! Wanneer is je NOD? Denk je dat het raak  is deze ronde of wacht je nog op je eisprong?
Hmm ronde 15, dan moet het gewoon in januari gaan gebeuren  Het jaar goed gaan beginnen stel ik voor!
Anoniem - schreef op 13-12 om 19:54
Ik heb werkelijk geen idee! Ik heb hem nog niet gevoeld maar merk wel dat ik in mn vruchtbare dagen zit. Meestal is het zo als je je eisprong voelt dat je al te laat bent heb ik gelezen.. jaaa tijd vliegt , maar ik ga ook voor het nieuwe jaar goed starten!! Mn nod is de 26ste.. we zitten dicht bij elkaar spannend!
Anoniem - schreef op 13-12 om 21:19
Libido, vochtigheidsgraad, Slijm etc dat soort leukigheden
Marc - schreef op 13-12 om 21:40
Libido omhoog, vochtgraad ook en slijm plakkerig? Zo was het bij mijn meissie!
Anoniem - schreef op 14-12 om 08:36
Toch wel beetje apart dit met een man anders dan mn eigen man te bespreken haha wat brengt jou eigenlijk op een forum met voornamelijk vrouwen en vrouwenpraat? ...Nieuwsgierig 
Marc - schreef op 14-12 om 12:59
Hahaha, ja vond ik ook wel!
Ik ging zoeken op zwanger en bloedverlies (had mijn meisje vorig weekend), kwam hier en stond dat het voor ouders/aankomende ouders was bedoeld. Maar dat blijkt wat overdreven! Maar is meer een gezamenlijk account nu hoor!
Marie - schreef op 14-12 om 13:18
Ik merk meestal weinig verschil met m'n andere dagen rondom m'n eisprong... ik heb  een redelijk hoog libido, het enige is dat ik geen witte vloed heb gedurende die dagen - en das al een hele opluchting! !  
D. - schreef op 14-12 om 14:10
Oooohh men ik heb ruzie gehad vanochtend! Aankomende dagen heb ik mijn vruchtbare dagen en dat had ik hem van de week verteld. Vanochtend hadden we de ochtend samen dus ik dacht dan kunnen we vandaag een 'start' maken. Hij had alleen niet zon zin. Ik ben gewoon kwaad geworden. Vind het zo erg. Ik wil graag zoveel mogelijk doen op de vruchtbare dagen en hij ervaart het als een 'moeten'. Het voelt voor hem meer als een verplichting en moeten presteren. Hij had het idee dat zwanger raken gewoon vanzelf zou gaan zeg maar en niet op vaste dagen. Ik heb zo zitten huilen vanochtend. Gelukkig wel goed ge praat maar ben er nog steeds een beetje ondersteboven van.. 
Anoniem - schreef op 14-12 om 14:54
Snap ik! Wel handig he deze sites!
Je vindt er alles op..
Marc - schreef op 14-12 om 15:14
Hoi D. En dan is het wel handig dat er ook een verloren man is op het forum!  Ik herken dat "moeten" gevoel wel, maar heb gelukkig meestal wel zin. Alleen als je dat normaal niet zo erg hebt, is hij misschien bang dat het niet lukt? En natuurlijk; sex als je alle twee zin hebt is super, maar als 1 van 2 zin hebt dat is het voor de ander misschien zich er even toe zetten?
Marie - schreef op 14-12 om 15:29
Ach lieve D. ... dat is heel normaal! Het is een emotioneel proces voor jullie beiden. Voor een man is dat net zo spannend als voor een vrouw, alleen gaat een man er heel anders mee om. Sommige mannen staan te springen om elke dag te mogen, anderen (zoals mijn vriend) doet het liever zo min mogelijk. Er komt een moment dat ook hij de urgentie begint te voelen en aan zichzelf begint te twijfelen.. mijn vriend heeft dat ook gehad. Hij heeft recent te horen gekregen dat zijn zaad erg goed is en neemt nu veel vaker initiatief. Het doet ook wat met het zelfvertrouwen natuurlijk.
Daar waar eerder plezier aan seks werd beleefd, moet het nu op een specifiek moment en liefst ook nog op een specifieke manier... dat kan druk bij de man veroorzaken. Als een man al een laag libido heeft is dat extra lastig (niet dat ik zeg dat jouw vriend dat heeft hoor D. ) .. Ik denk dat hij gewoon wat meer tijd dan jij nodig hebt, en natuurlijk mag je teleurgesteld zijn.. tenslotte heb jij maar 1 eitje per maand, daar waar hij elke moment van de dag miljoenen zaadjes ter beschikking heeft. 
Zelf heb ik ook ruzie gemaakt met m'n vriend.. heb hem gezegd dat de baby er niet uit zichzelf in komt vliegen, en dat ik twijfelde of hij wel echt vader wilde worden.. maar weet je... dat is het niet, hij wil het net zo graag als jij.. hij gaat er gewoonweg anders mee om.. en ja, helaas moeten wij vrouwen daar ook mee dealen  Wat ik weet met mijn ervaring nu, is dat het vooral geen kwestie is van niet willen.. maar soms kunnen ze het echt niet. Mijn vriend heeft het zelf ooit geprobeerd onder mijn druk en halverwege zijn we maar gestopt omdat hij gewoonweg niet kon klaarkomen. Natuurlijk ben je dan als vrouw teleurgesteld, maar weet je... die mannen zijn dat net zo erg als wij... alleen valt het kwartje bij hen als de 'gemiste ronde tastbaarder is door een menstruatie die is opgekomen'.. 
Het enige wat je kunt doen, is zonder er al te veel woorden over vuil te maken af tasten waar hij zichzelf het prettigst bij voelt. Praten is goed, maar sommige processen zijn onbewust .. bijvoorbeeld heeft het bij mijn vriend gewerkt dat ik totaal geeeen initiatief meer nam daar waar ik altijd als een tijgerin op hem sprong. Wat ik wel deed in de afgelopen tijd, is hem informeren dat ik opgewonden ben geweest en mezelf verwend had... hij voelt dan ook wel noodzaak om buiten het praktische doel van seks, ook jou aan het genieten te maken.. Kortom, tijd... en geduld... het is moeilijk, I've been there, maar weet ook dat een man zijn eigen proces heeft en dat hij misschien nog meer moet wennen aan het idee dan jij  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan