zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Marie - schreef op 09-01 om 14:44
Jaaa hoop ook dat ons geduld beloond wordt.. ga nu regelmatig naar het toilet en is toch weer spannend als ik m'n slipje omlaag trek.. benieuwd of ik een innestelbloeding of veel witte uitscheiding zie.. merk dat de krampjes in m'n BM wel constant aanwezig zijn en af en toe voel ik wat trekken.. toch wel anders dan anders, of beeld ik het me in?!
Tja... zwanger zijn... fijn dat je het voelt maar dan liever niet van die kwaaltjes natuurlijk! Ahhh dat lijkt me zoooo bijzonder de echo van je kindje!! Ik ben een keer mee geweest naar een echo van een vriendin bij 16 weken, was heeel bijzonder, maar als het van jezelf is dan is het ineens ook wel heeeel werkelijk! Geniet ervan en beterschap met de misselijkheid! 
377 antwoorden en 35268171x bekeken
Anoniem - schreef op 09-01 om 16:35
Moeilijk te zeggen he je bent natuurlijk zoveel meer met ie lichaam bezig dat je juist alles voelt en merkt.. dat had ik ook.. maar wie weet wie weet.. spannend..
Ik hoop dat de echt niet te vroeg is en dat ze wat kunnen zien. Bij 16 weken is het natuurlijk echt helemaal een mensje.. byzonder dat zeker.
Jaaa komt goed dank je wel.. bloemkool ga ik denk ik niet weg krijgen vanavond haha!
D. - schreef op 09-01 om 19:18
Hé dames! Hier alles goed. Wel af en toe wat krampen en pijn in mijn buik. Ook worden mijn borsten nu gevoelig. Kan niet zo goed op mn buik liggen. Verder savonds een erg opgeblazen buik. Ook kan ik nergens anders over praten. Ik raat er gewoon het liefst de hele dag over haha. Alleen mn schoonouders en moeder weet het verder. Zo heb ik in ieder geval mensen waar ik wat kwijt kan. Ik hoop dat de krampjes een goed teken zijn marie! Spannend je echo marlies! Ik moet helaas nog 2 weken wachten.
Anoniem - schreef op 09-01 om 21:03
Hi D! Ik heb het ook hoor vooral in de avond, jij ook? En logisch je kan het wel van de daken schreeuwen dus ik snap je heel goed. Fijn dat je wat mensen kon delen hoe waren de reacties?
D. - schreef op 10-01 om 10:08
Ja eigenlijk alleen in de avond. Overdag nergens last van. Jaaa de reacties waren super! Schoonouders en moeder in tranen! Super leuk. Mijn moeder is echt super enthousiast en heeft het al over de kinderkamer en oppassen. Vet leuk! Hoe is het bij jou? Je moeder was nog een beetje terughoudend ivm je miskraam toch? Hoe voel je zoiets? 
Marie - schreef op 10-01 om 11:22
En nog kunnen eten Marlies?  ze zullen ongetwijfeld wat kunnen zien, ben benieuwd!! Ja en bij de 16e week is de geslachtsbepaling dus dat is ook wel spannend!!!
Kan me voorstellen D. dat je over niets anders kunt praten, ik denk dat ik precies hetzelfde zou hebben. Mijn moeder wil heel graag oma worden en ze weet niet eens dat we bezig zijn dus als het zover is denk ik dat zij ook over niets anders kan praten  

Hier geen bijzonderheden, kreeg gisteravond wel onwijs last van mijn borsten maar ook dat heb ik wel vaker een week voor mijn NOD. Witverlies gaat bij vlagen... de ene keer veel de andere keer niets, maar ook dat is gebruikelijk... Ik houd mijn onderbuik wel warm en ben gisteren lekker in bad gaan liggen met kaarsjes aan en een 'spiri' muziekje aan (https://youtu.be/RtPobuXghMM)  baad het niet... schaad het niet. Draag ook nog steeds een carneool armbandje (een edelsteen die vruchtbaarheid moet ondersteunen). Vandaag ga ik ook nog eens mijn nieuwe supplementen ophalen (Davitamon Mama compleet plus visolie) en ik ga granaatappelsap halen - schijnbaar helpt dat bij de innesteling... Tja, ik hoop dat deze natuurlijke en spiri dingetjes helpen zodat ik geen medici nodig zal hebben...  



Marie - schreef op 10-01 om 15:51
okee.. ik zal mezelf wel weer wat aanpraten ofzo?! 
15.00u krijg ik pijn in m'n linkerzij en vanaf 15.40u krijg ik echt flinke kramp in mijn BM aan de linkerkant... k voel het duidelijk en het is niet ingebeeld. Zou het een innestelling zijn? 2/3 januari is mijn eisprong geweest denk ik  
Anoniem - schreef op 10-01 om 16:32
Hi marie! Het warmhouden van je baarmoeder doe je goed! Je zou eigenlijk een moksa stick moeten hebben al hoop ik dat je hem niet meer nodig gaat hebben! Ik heb ook een moment iets gevoeld en dat heb ik toen als notitie in mn app gezet, dus wie weet.. het zou zomaar kunnen.. ik duim zo hard voor je!! Wanneer ook alweer je nod?
Eten gaat vandaag weer goed! Had vanmorgen wel even mega last van een moodswing , schrok er zelf van haha! Maar ik heb vandaag de hele dag honger.. haha
D wat leuk! En fijn dat iedereen zo blij is! En grappig dat jij ook alleen de avonden last van je buik hebt dan zal het wel horen.
Met de miskraam ging het eigenlijk heel raar. Ik had een positieve test, maar heel licht. Volgende dag weer gedaan zelfde.. we gingen toen dat weekend weg, en hadden afgesproken dat we een digitale zouden kopen zodat je weet hoeveel weken enzo. Dat deden we en ineens was de test negatief.. en mn borsten waren minder gespannen.. was heel raar wij internet zoeken en toen las ik dat het een begin van miskraam kon zijn. Inmiddels weer thuis ging ik naar de toilet en toen begon ik te bloeden en krampen en alles verliep eigenlijk volgens het boekje..
D. - schreef op 10-01 om 18:31
Ooh jeetje wat heftig meid! Voel je je nu anders dan toen? 
D. - schreef op 10-01 om 18:52
Misschien een rate vraag maar hoe is jou afscheiding? Ik heb nog steeds natte witte afscheiding.. 
Anoniem - schreef op 10-01 om 19:17
Ik voel me zeker anders dan toen! Merk wel dat ik als ik krampjes heb enzo me sneller zorgen maak. Maar ja je kan er weinig aan doen als het misgaat.. dat heb je helaas niet in de hand.. ja heb hetzelfde ook wit.. 
Marie - schreef op 10-01 om 19:48
Hee Marlies, jaa had ook gekeken naar moksa maar ik zou niet weten welke ik moet pakken en hoe ik ze zou moeten gebruiken. Leg gewoon smiddags op t werk mn sjaal op mn buik/ schoot en s avonds als ik naar bed ga dan doe ik een warme kersenpitten zak tegen mn buik.. hopelijk is het genoeg geweest en als er een volgende ronde komt zal ik zéker acupunctuur gaan doen met verzoek om moksa. Net tegen m'n lief verteld dat ik een kramp heb gehad en dat ik echt geloof dat het raak is maar hij is even nuchter als altijd en wacht het liever af. Wel vroeg ie wanneer ik kan testen.. ik ga alleen geen early test doen ook al heb ik die liggen- tenzij ik heeel duidelijke symptomen krijg maar dan zou ik in theorie ook genoeg hcg aanmaken.. anders test ik de 18e of de 19e. Heb m'n NOD de 17e.. spannend!!!!
Anoniem - schreef op 10-01 om 21:16
Ja even deze ronde afwachten! Anders zeker verdiepen in moksa en acupunctuur! Moksa is makkelijk zelf te doen thuis. Al hoop ik dat je gevoel goed zit natuurlijk. Hoe lastig ook ik zou even wachten met testen tenzij je natuurlijk echt meer symptomen krijgt maar anders is te vroeg testen zo'n domper weer
Marie - schreef op 10-01 om 23:04
Ja komt goed Marlies, m'n vriend houdt me met beide voetjes op de grond met zn heerlijke nuchterheid  we wachten het af tot volgende week.. vooral ook rustig 
Marc - schreef op 11-01 om 00:23
Marie, lief dat je het vraagt! Hier gaat het lekker, ze voelt zich goed en volgende week eerste echo! Geen idee hoe ze dat dan doen; gel op de buik of inwendig begrijp ik? De eerste heb ik wel eens gezien op tv, de tweede niet... ben je daar als man ook bij?

D; die afscheiding heeft mijn meisje ook! Haha, dat weet ik natuurlijk wel!!  Ze heeft dat ook altijd net na de eisprong maar nu dus ook als ze zwanger is, super handig voor je man!
Marie - schreef op 11-01 om 08:50
Fijn dat het allemaal goed gaat met je meisje Marc. Spannend lijkt me dat die eerste echo als je echt je kindje kunt zien - hoewel je vast alleen een vlekje op een ruisscherm zult zien  
Geen idee hoe dat gaat, ben nooit zwanger geweest, maar misschien kunnen er meer dames wat zeggen op de 'uitgerekend' groep? 
Hier is na de steken van gisteren weinig aan de hand.. geen (nauwelijks) uitscheiding, gisteravond wel gevoelige borsten, maar niets anders dan normaal... Ik ga mezelf maar niet al te blij maken, maar heb nog wel goede hoop! 
Anoniem - schreef op 11-01 om 13:59
Jaaa ik zie het morgen wel! Zo'n vroege echo heb ik zelf ook nog nooit gehad..
Ja laat het maar even op z'n beloop marie.. ik hoop zo dat je gevoel goed is!! Lastige week dit altijd he!
Marie - schreef op 11-01 om 14:11
Nou Marlies, ik hoop dat je morgen wat te zien krijgt  
Jaaa doe ik ook, hoewel het lastig is! Vandaag erg druk bezig met m'n werk en toch ondanks de afleiding ben ik er stiekem mee bezig.. Zo at ik net m'n kiwi en die rook heel vreemd en smaakte voor geen meter, zo maar es een andere kiwi proberen  en ik heb koppijn  Stiekem ga ik dan toch weer met m'n gedachten naar 'zou het een symptoom zijn? wat betekent het?' en voor ik het weet google ik weer naar zwangerschapssymptomen  
Dat is natuurlijk het lastige als vrouw... je wordt er continue mee geconfronteert zelfs als je met wat anders bezig bent. Echt teringdruk hier op het werk, maar toch vind ik dan weer ergens de mogelijkheid om even naar hier te surfen of even te googlen... zucht... Was loslaten maar wat makkelijker.. Ik ga maar weer aan het werk  
Fijne dag! 
Anoniem - schreef op 11-01 om 16:23
Ja je wilt het heel graag loslaten maar dat is het allermoeilijkste wat er is. Je bent steeds met je lichaam bezig. Hopelijk nog wat afleiding voor je en snel duidelijkheid! Rustig aan liefs
Marc - schreef op 11-01 om 17:27
Wel spannend Marie! Hebben alle acrobatische toeren misschien toch effect gehad!
Marie - schreef op 11-01 om 19:43
Al moet ik er voor op mn kop staan Marc    Ik wil een baby!!! Hahahahahaha! Als dit 'm niet wordt dan toch maar de handstand gaan doen na de wip hihi!
Marc - schreef op 11-01 om 23:27
Of tijdens!!!
Marie - schreef op 12-01 om 09:52
hahahahah stel je voor!
Anoniem - schreef op 12-01 om 19:49
Joehoeee! Vandaag echo gehad! Alles zag er goed uit (voor zover ik iets kon zien haha) zagen een hartje kloppen dus heel blij!!
Hoe gaat het met iedereen?
Marie - schreef op 12-01 om 21:05
Ooh wat fijn Marlies!!! Hier weer een dag voorbij, kotsmisselijk en hoofdpijn. Ben zelfs eerder van werk naar huis gegaan.. sommigen vroeger al 'moet je ons iets vertellen?' ... oooh hoop het zoo!! Koude rillingen, hoofdpijn, misselijk.. m'n lichaam zou me wel heeel erg voor de gek houden als het niet zover is maarja jeweetooitnooit  tot ik ga testen hou ik de mogelijkheden open.. ik lig al op bed net als gisteren vroeg slapen.. hopelijk morgen wat fitter. Werk in ieder geval lekker vanuit huis, zo kan ik n beetje uitzieken. S avonds met vriendinnen naar de bios!!
D. - schreef op 12-01 om 21:51
Aaaahh marlies wat super! Heb je een foto!? Ik ben super benieuwd hoe zoiets kleins eruit ziet! Echo en het hartje horen lijkt me zo bijzonder! 
Marie war vervelend dat je ziekjes bent. Hopelijk voor een goed doel! Veel plezier met je vriendinnen! Ik ga zaterdag lekker uiteten met een paar meiden. Moet alleen even kijken hoe is dat voor me ga houden. Heb in ieder geval al gezegd dat ik wel rij.
Marc - schreef op 12-01 om 22:02
Super leuk Marlies! En Marie, wanneer ga je testen dan? Klinkt wel goed! Mijn meisje had wat menstruatie gevoel 1 dag (maar gebeurde niets), was een beetje flauw en veel afscheiding zegt ze! Spannend!!!
Marie - schreef op 13-01 om 08:23
Das een goede vraag Marc, wanneer ik ga testen... liefst test ik na NOD... maar dan zou ik dinsdag of liever nog woensdag testen en das ook zoiets... heb je getest en dan moet je gelijk naar je werk... woensdag heb ik ook nog een etentje na m'n werk dus ben ik helemaal laat thuis.. Dus misschien doe ik zondag wel een test, heb nog 1 early test liggen, kunnen we even samen bijkomen van het nieuws als het ECHT zo is... ik ben zelf niet zo van het te vroeg test eigenlijk maar ik voel me sinds vanochtend eigenlijk wel zwanger  nog steeds hoofdpijn, moe, raar gevoel in mn onderbuik... ik denk echt dat het raak is... maarja het is lastig oordelen als je nog nooit zwanger bent geweest natuurlijk - er zit zo'n stemmetje in m'n hoofd dat zegt..." <- backspace .. zeg nou niet hardop dat je jezelf zwanger voelt... straks is het niet zoo..." maar ik kan er niets aan doen... het voelt echt zo.. 
Marc - schreef op 13-01 om 08:53
Zou natuurlijk wel super goed nieuws zijn! Heb je dan ook veel afscheiding nu?
Marie - schreef op 13-01 om 08:58
Valt mee.. heb wel de normale afscheiding, maar dat hoeft ook niet per se een symtoom te zijn ... we zullen helaas gewoon moeten afwachten. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan