zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

D. - schreef op 26-01 om 08:42
Ja super fijn! Nee over 3 weken heb ik weer een echo. Dat zou de termijnecho zijn. Bij ons kan je een echo eerder laten maken maar dat kost je 35 Euro. Dat heb ik dus gewoon gedaan omdat ik graag wilde horen dat alles er goed uitziet. Super opgelucht en heel bijzonder om het te zien.
377 antwoorden en 35267138x bekeken
Marie - schreef op 26-01 om 09:06
Alles goed gegaan Marlies? Hopelijk wel! En hoe is het met de misselijkheid? Helpen de medicijnen?
Wat ontzettend bijzonder D. ! Hier is het een rare tijd... heb last van een kort lontje en ik heb uiteindelijk 7!! dagen bloed gehad en nu alweer 2 dagen heel veel witverlies... weet niet wat er aan de hand is met m'n lichaam. Heb besloten dat ik over een paar dagen begin met ovulatietests en dat ik het dan maar weer afwacht en vooral naar m'n lichaam ga luisteren. 
D. - schreef op 26-01 om 10:42
Wat gek marie? Na hoeveel dagen na je ongesteldheid heb je deze bloeding gehad? Je lichaam lijkt een beetje van slag te zijn.. 
Anoniem - schreef op 26-01 om 13:10
Wauw wat fijn d! Heerlijk gevoel!
Jeetje marie inderdaad je lichaam is aan t spoken wat vervelend.. hopelijk even de eisprong vinden! En alles weer normaal graag
Alles is goed gegaan we zijn weer thuis. Meisje is een bikkel. Nu op naar herstel genezen en revalideren
Misselijkheid ellende nog zelfde. Medicijnen helpen kleine beetjes maar blijf ze wel nemen. 
Marc - schreef op 26-01 om 19:23
Marie, heb je niet direct je ei?

Marlies, super nieuws!
Marie - schreef op 27-01 om 10:21
D., ik heb niet meer na mijn menstruatie nog gebloed, maar daar waar k normaalgesproken 2-3 dagen menstruatie heb, heb ik het nu 7 dagen gehad waarvan 3 dagen heel heftig met 'klontjes', na die 7 dagen menstruatie heb ik nu al 3 dagen veel witverlies.. heb sterk het vermoeden dat het een vroeg miskraam is vooral omdat ik heel erg duidelijke symtomen had en dit ineens is gestopt 4 dagen voor NOD. 
Denk het niet Marc, als ik m'n ei heb dan is m'n uitscheiding heeeeel anders. Nu lijkt het echt verre van vruchtbaar... verwacht dat deze cyclus ook langer gaat duren, maar we gaan het meemaken! 
Anoniem - schreef op 27-01 om 11:49
Klinkt inderdaad meer als een vroege miskraam. Klote want dan kan je cyclus inderdaad een stuk langer duren dat het weer normaal loopt.. hopelijk wel snel een ei! 
Anoniem - schreef op 30-01 om 16:20
Hoe is het met iedereen?
Marc - schreef op 31-01 om 06:34
Hier alles goed! Meissie krijgt al echt een buikje, haha! En bij jou?
Anoniem - schreef op 31-01 om 12:03
Zelfde nog lig voor dood haha!
Wat leuk hoeveel weekjes is ze nu?
Marie - schreef op 01-02 om 14:50
Hi Allemaal,
Hier een hele gekke hectische periode... afgelopen week, in 1 week tijd: een 'waarschijnlijk miskraam', bevestiging van notaris dat ik gedeeltelijk ben onterft door m'n overleden vader, aankondiging reorganisatie, vertrek van een geliefde collega. Echt, hoe bizar kan een week zijn... ben - ondanks m'n verwachtte ei -  afgelopen weekend helemaal naar de klote gegaan en zondag de hele dag een dikke kater gehad.. was er echt helemaal klaar mee met alles..  
Ben nu aan het solliciteren want m'n baan is niet safe, ondanks een onbepaalde tijd contract. Gelukkig al meteen positieve reacties gekregen dus ik hoop snel iets anders te vinden... maarja,.. dan is zwanger worden weer wel spannend als je geen vast contract hebt... Heb gezegd tegen m'n vriend dat ik me daardoor niet tegen laat houden, maar m'n libido was even gedaald naar het 0-punt. Toch gisteren weer geklust, we gaan zien wat het brengt.. Ben even niet met m'n ei bezig, maar denk dat ie nog moet komen.. tot nu toe alleen nog maar witverlies gehad, wordt de afgelopen dagen wel wat minder... dus..... afwachten maar...! 
Even weer bovenop deze gekke week komen hoor .. kost wat energie deze keer. 
Anoniem - schreef op 01-02 om 19:41
Jeetje marie wat een hoop narigheid in een week zeg! Gatverdamme! Snap dat je daar wel even klaar mee bent ook.. meer dan een reden om even naar de klote te gaan. Je zin komt wel weer terug en je hebt gelijk! Je laat je lekker niet tegenhouden! Wat rot van je baan zeg. Werk je een beetje in een sector waar makkelijk werk te vinden is? Ik duim voor je dat alles snel weer een beetje relaxt is!
Hier wordt t steeds belabberder , de avonden zijn echt klote en ben ik alleen maar aan het overgeven. Moest vandaag naar een belangrijk gesprek voor pgb aanvraag van mn dochter. Jezus wat een drama was dat op mn tanden liep ik. Voel me erg alleen en onbegrepen veel mensen met stomme tips en opmerkingen als joh moet je even doorheen blabla. Vediepen zich geeneens in wat ik heb. Ja bedankt ik weet het zelf ook wel!! Erg gefrustreerd kwaad sjagerijnig moe en geen seconde bezig kunnen zijn met hoe blij ik was dat ik eindelijk zwanger ben!! Ik kan niet eens blij zijn ben alleen maar bezig met hoe lang houd ik mn slokje water binnen. Zo ik ben totaal geen zeikerd en altijd positief maar even naar een nulpunt dit moment.. denk dat we elkaar hand kunnen geven marie! 
Liefs
D, hoe is het met jou?
Marie - schreef op 02-02 om 11:54
Hee Marlies, inderdaad... we kunnen elkaar inderdaad een hand geven. 
Ik maak me niet zo druk om mijn baan, het is even rot maar heb naar alle waarschijnlijkheid wel snel iets nieuws gevonden. Heb veel vertrouwen in mezelf en wat ik kan dus dat gaat wel goedkomen  Moet alleen weer helemaal opnieuw beginnen met opbouwen en dat is jammer. Maar ik zie dit ook wel weer als een kans om mezelf te ontwikkelen. Ondanks alle gezeik van de afgelopen weken denk ik dat ik er wel weer beter uitkom, dat heb ik altijd nog gedaan met tegenslag. Werk is bovendien niet het allerbelangrijkste in het leven.. dat is je thuis en hoe gelukkig je bent met je leven. Ik kan nog altijd oprecht zeggen dat ik gelukkig ben met mijn leven, ook al gaat het niet altijd zoals ik wil. Het allerbelangrijkste wat voor mij op dit moment speelt is zwanger raken, het loslaten kan ik niet, maar ik kan er gelukkig nog wel altijd losjes mee omgaan (los van de wachtbank). 
Wat ontzettend vervelend dat je nu nog steeds zo misselijk bent, heb erover gelezen dat dit ook echt een syndroom is wat lang aan kan houden gedurende de zwangerschap. Wat zegt de VK/Gyn/arts ervan? Tja... goedbedoelde adviezen... dat gebeurt overal, zelfs hier op het forum. Mijn enige advies is: doe wat goed voelt voor je. Je hebt accupuntuur gehad om zwanger te raken, misschien helpt dat ook tegen zwangerschapsklachten? Of heb je nog acupunctuur? Weet dat mijn voetreflexoloog ook reflexmassage geeft  tegen zwangerschapsklachten.. wie weet meis.. vooral doen wat bij je past. Garantie dat het goedkomt heb je niet, en een nare zwangerschap is gewoon klote, maar hoe clichee dan ook ... als je straks die kleine in je armen hebt vergeet je alles (dat hoor ik tenminste altijd  hihi). Zet 'm op Marlies! 
Ja D. hoe is het met jou? 
Amber (Gast) - schreef op 02-02 om 17:28
Hey meiden,
Ik zal me even voorstellen; ik ben amber, 31 jaar en zit in ronde 20 .
We hebben onszelf laten onderzoeken in t zkh, maar alles is goed; zaad van bovengemiddelde kwaliteit, hormoonspiegel goed, goede rijping van de eitjes, goed baarmoederslijm, samenlevingsstructuur was goed, eileiders door laten spuiten om te kijken of ze goed open zijn, ook dat was goed. 
Morgen is mijn nod en kon het weer niet laten, net n testje gedaan en die was negatief. 
Ik heb een zoon van 10 jaar uit een vorige relatie, toen was ik onverwachts maar heel gewenst en door de pil heen zwanger (had erge buikgriep gehad waardoor de pil blijkbaar niet goed was opgenomen).
Nu met mijn man lukt het maar niet terwijl alles in ons leven klaar is voor een baby. Zou je erop kunnen staan een behandeling te krijgen met ivf ook al ben je gewoon 'gezond'?
Ik wil er niet steeds mee bezig zijn, maar ben het wel. We willen het zo ontzettend graag en ik vind het ook erg voor mijn man, hij is echt een kindervriend en ook zo lief voor mijn zoontje. Als ik er allemaal over nadenk moet ik echt huilen, maar dat komt misschien ook omdat ik ongesteld moet worden.. voel me echt n soort van alleen omdat iedereen om me heen zwanger is of net n baby heeft en tegelijkertijd moet ik van mezelf niet zeuren omdat ik eigenlijk een heel fijn leven heb. 
T'is allemaal wat zeg..
Anoniem - schreef op 02-02 om 19:07
Marie! We worden er alleen maar sterker van, haha! En heel goed dat je voor je doel gaat! Dat is belangrijk en wat jullie willen! Rest is bijzaak. De huisarts zegt volhouden zolang ik het zelf kan anders moet ik naar het ziekenhuis en dat wil/ kan ik niet.. heb natuurlijk die kleine meid.. de avond is aangebroken dus ik hou het beetje kort.. de avonden zijn het verrotst.. bakje op de bank gezellig .. je bent een sterke topper!! En doet t super en gun je zo snel mooi nieuws
Amber! Welkom fijn dat je meepraat en even je hart lucht. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat een zwangerschap snel komt. Ik ben ook pas zwanger geraakt na ronde 16. Heeft het je niet een beetje rust gegeven dat de onderzoeken ok zijn? Je al eens verdiept in acupunctuur? Heeft mij super geholpen.(marie ik kan niet eens een ritje in de auto dus dat wordt niks met acupunctuur) ivf zomaar starten, ik denk dat het best kan alleen gok ik dat je dan niks vergoed gaat krijgen maar alles zelf moet gaan bekostigen..
Marie - schreef op 03-02 om 12:00
Hoi Amber, welkom! Ik word zondag ook 31 en de rondes... ach ik ben maar weer bij 1 begonnen in januari, dat klinkt wat positiever  maar onze wens is er al zo'n 1,5 jaar om een kindje te mogen verwelkomen. Zelf heb ik nog geen onderzoeken gehad, omdat de huisarts dit niet nodig acht vooralsnog. Mijn vriend heeft ook goed zaad, alleen is zijn libido niet zo hoog maar hij brengt 'de moeite' wel telkens op rond mijn eisprong wat vaker met me te vrijen. 
Vwb ivf en vergoedingen zou ik vooral even inlichten gaan doen bij de zorgverzekering, dat kan nog wel es verschillen per zorgverzekering denk ik. Een huisarts kan hier vaak ook veel in betekenen mbt doorverwijzing. Een vriend van ons had ook geen aantoonbare reden voor 'onvruchtbaarheid' maar is in Belgie in een kliniek geholpen en uiteindelijk hebben ze een mooie baby sinds een paar weekjes. Maar weet niet hoe het zat met de vergoeding. 
Wij hebben gisteren (vannacht) geklust, heb gisteren de hele dag het gevoel gehad alsof ik in mn broek had geplast, was continue erg vochtig en m'n uitscheiding was helder dus hoop m'n vruchtbare dagen te hebben. 
Jammer Marlies dat zelfs een ritje momenteel te veel is, je zit eigenlijk gewoon opgesloten in je lichaam  Ik ga toch maar eens bellen voor acupunctuur, door alle ellende heb ik het niet meer ingepland maar wil dat wel echt gaan doen. 
D. - schreef op 04-02 om 09:42
Ah marie ik snap dat je even geen zin hebt hoor! Van mezelf herken ik dat ook wel hoor. Je bent zo gefocust op het 'maken van een kindje' terwijl andere dingen, ook hele belangrijke dingen in het leven gewoon doorgaan. Denk ook aan jezelf meid! 
Marlies wat heftig dat je zo ziek bent!! Ik ken de goedbedoelde praatjes wel van anderen. Ik ben bijvoorbeeld erg moe (mag niet heel erg klagen) maar gister werd gewoon tegen mij gezegd 'ja daar moet je je vooral aan toegeven, gewoon doorgaan'. Wtf!? Na een dag werken en koken ben ik moeskapot! Lijkt verdomme of ik een marathon gelopen heb en om 8 uur lig ik plat. Wat moet ik dan!? De vk zegt dat ik moet luisteren naar mijn lichaam dus dat doe ik dan ook.. 
Ik ben de laatste tijd een beetje afwezig geweest. Ik zat ook bij een forum van uitgerekend in september waar een aantal meiden een miskraam hebben gehad. Echt super super vervelend en erg voor hen maar dit maakte mij niet heel vrolijk dus ik heb brabbels even op een laag pitje gezet. Ik ben nu 9.5 week. Afgelopen week ben ik me pas 'slecht' gaan voelen. Voorheen alleen erg trek en super moe. Donderdagmorgen zou ik gewoon van mn stokje gaan. Heb de buitendeuren open gezet voor frisse lucht en ben op de bank gaan zitten. Verder merk ik nu dat ik niet zo goed tegen geuren kan en niet overal zin in heb qua eten en drinken. Wat ik normaal erg graag nam heb ik nu helemaal niet meer. 23 februari hebben we onze termijnecho. Ben super benieuwd! Heb jij nog een echo gehad?  
Anoniem - schreef op 04-02 om 11:47
Joehoe marie al een acupuncturist gebeld? Ben benieuwd
D geeft toch niet soms heb je er even geen zin in! Ik ben nu ook wat tammer dan normaal ook niet heel gezellig.. vervelend hoe je je voelt.. ik snap je 
En wel toegeven aan je moeheid! Moe is moe! Ik zit dinsdag voor mn termijnecho en afspraak vk. Dan laat ik meteen mn urine even testen of ik niet aan het uitdrogen ben.. 
Anoniem - schreef op 11-02 om 18:59
Dames wat is het stilletjes hier.. gaat alles wel goed met iedereen? 
Marc - schreef op 12-02 om 07:59
Met mij wel!  Hoe is het met jou meid?
Marie - schreef op 12-02 om 12:31
Halloooo  
Hier alles oke, zit op het wachtbankje.. weinig te melden. Heb me weinig beziggehouden met symptomen omdat we maar 1 keer hebben geklust rond eisprong  vriendlief kom het blijkbaar niet opbrengen om het vaker te doen ondanks mijn pogingen hem tot meer te verleiden. Soms gruwelijk frustrerend maar ik doe m'n best.
Op cyclusdag 22 beetje bloed verloren, nu vooral vanaf dat moment menstruatie krampen (zo nu en dan) en veel witverlies. Ik probeer vooral nergens op te hopen en ben natuurlijk ook vooral bezig met m'n werk ivm reorganisatie.. 
acupunctuur even niet, maar heb morgen voetreflex.. even alles op een rijtje zetten mezelf herpakken en door. Ik verwacht weinig van deze ronde, dus focus me niet op evt symptomen.
Hou jullie op de hoogte volgende week of er menstruatie is.. vandaag cd27. 
Fijne zondag!
Anoniem - schreef op 12-02 om 13:39
Marc sorry je valt onder "dames" haha
Hier helaas nog hetzelfde lig nog steeds voor dode aap op de bank hopende dat het beter zal gaan!
Hi marie wat frustrerend dat je man weinig behoeftes heeft. Kan je niet stiekem wat in zn drankje gooien? Haha klein grapje hoor! Maar snap dat dat heel vervelend is helemaal als je zelf die behoeftes wel hebt en het ook nodig hebt! Wat kindjes komen niet vanzelf. 1 keer kan genoeg Zijn dus ik hoop het heel erg voor je!! Laat maar weten dikke knuf
Marc - schreef op 12-02 om 22:55
Balen Marie, maar inderdaad er kan ook een kindje komen van 1x sex! Zal voor je duimen meid!
Marie - schreef op 13-02 om 23:02
Vanavond voetreflex gehad, we wachten rustig af. Voel me relaxed en we gaan zien wat komen gaat!
Anoniem - schreef op 14-02 om 19:31
Sowieso fijn marie! Een voetreflex en jij wat ontspanning. Helaas weer afwachten.. 
D. - schreef op 15-02 om 08:53
Fijn dat je je goed voelt marie! Ik heb vanavond weer een echo, de officiële termijnecho. Ben super benieuwd! Voel me verder gelukkig goed. Hoe voel jij je nu marlies? 
Anoniem - schreef op 15-02 om 15:15
Spannend d!! Ben benieuwd hoe laat moet je? Gelukkig voel je je goed!  Ik lig nog steeds op de bank, al denk ik mn piek wel te hebben gehad dus ik hoop dat het steeds beter gaat worden!
Marc - schreef op 15-02 om 15:23
Balen dat het zo erg is Marlies! En veel plezier D!
D. - schreef op 16-02 om 11:17
Oh jongens ik heb zo'n super echo gehad! Het kindje zien springen en bewegen. Armen en benen gingen heen en weer. Echt super om te zien!
D. - schreef op 16-02 om 11:20
Zie profielfoto

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan