zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Marc - schreef op 14-12 om 15:48
Goed omschreven Marie en dat klopt ook wel! Vanuit mijn ervaring; Heel eerlijk (niet om stoer te doen); ik wilde altijd wel 4 /5 keer in de week sex en als het eens minder dan twee is kan ik daar wel chago van worden. Is erg irritant soms, vooral ook voor mijn meissie! Maar toe ze de laatste twee rondes echt met die testjes ging werken, hadden we afgesproken om de dag sex en in de vruchtbare week bepaalde standjes. Dat is dus al minder opwindend. Daarmee bedoel ik, soms heb je zin in romantische massages, elkaar verwennen en dan uitgebreid sexen, nu opeens moet het altijd in een bepaald standje eindigen, moest ik nadenken dat zij liefst tegelijk klaar kwam, etc. Dan was het nog steeds sex voor mij, dus prima maar wel met een frons. En dan opeens is er die positieve test, mevrouw wilde een extra keer omdat ze nu of morgen vruchtbaar is. Prima, maar de dag erna wilde ze weer wat wellicht was het al te laat, maar extra zaadjes zijn welkom want wellicht is het eitje later.... leuk, voor vrouwen prima om drie keer in 2,5 dagen sex te hebben (met dus regeltjes...) maar dan moet je je er wel toe zetten en het voelt echt heel shit als je dan niet kunt leveren... Dus; stel normaal is 1/2x in de week prima voor de man en kan hij het afmaken hoe hij/jullie samen wil en lekker vindt , nu opeens is het 4xper week met regels... beetje over praten dus en hem vooral zeggen dat je begrijpt dat als het een keer niet goed lukt ofzo, het niet zo erg is... 
377 antwoorden en 35266478x bekeken
Marc - schreef op 14-12 om 15:50
Marie, Ohoh! Dat is echt gemeen hem te laten weten dat je zin had en jezelf verwend hebt!  Piepende bandjes naar huis?
Marie - schreef op 14-12 om 16:19
 Tja... je moet wat heh! 
Ik heb niet een vent die 4 keer per week wil, in het verleden als ik geen initiatief toonde dan kon hij prima een maand zonder of soms zelfs langer...  dat heeft behoorlijk wat frustraties bij mij opgeleverd, maar hij heeft nu eenmaal een andere behoefte dan ik. Als ik mezelf zo nu en dan  eens verwen, kan ik even stoom afblazen en ben ik minder gefrustreerd. Inmiddels heb ik hem wat losser gekregen, maar ook dat heeft zo zn tijd nodig (gehad).. 
Maar piepende bandjes naar huis zou bij hem denk ik nooit gaan gebeuren... 
D. - schreef op 14-12 om 18:59
Bedankt voor jullie lieve berichtjes,  echt super lief! Voel me nog steeds erg schuldig naar hem toe maar begrijp hem volkomen. Afgelopen weekend hebben we zo'n heerlijk weekend gehad samen. Mijn vriend heeft verschillende diensten dus dagen / weekenden samen is voor ons niet vanzelfsprekend. We zijn het hele weekend samen weg geweest en sorry dat ik het zeg maar gewoon heerlijke seks gehad.  Niks moest alles kon en gewoon heerlijk van elkaar genieten. Wat misschien ook de reden was dat ik vanochtend knapte is dat een bekende van mij gisteravond moeder is geworden en ik vanochtend de foto's zag. Alles en iedereen wordt zwanger en ook met de eerste maand enzo en dat maakt mij onzeker! Ik wil eigenlijk alles los laten en gewoon van elkaar genieten zoals van het weekend. Echte seks hebben dat is het lekkerste en leukste. Mijn vriend heeft inderdaad minder libido of naja iig minder dan ik. En als ik zin heb kan hij nog wel eens zeggen ik heb geen zin maar ik maak altijd zin voor hem. Als ik zie dat hij opgewonden is wind mij dat ook op en dat is het verschil ook tussen ons. 
Marc - schreef op 14-12 om 20:38
Tuurlijk lost dit zich wel op. Maar weet dat als man wil je stoer zijn en als je dan sex "moet" hebben terwijl je op dat moment geen zin hebt of die druk vervelend is, dan kan het ook wel eens niet lukken zeg maar. En dan kun je als stel nog zo goed met elkaar kunnen praten, dat wil je als man voorkomen! Het voelt dan als falen... ook al weet je dat het voor kan komen! Dat is dan een voordeel van vrouw zijn; sex kan altijd wel met wat hulp indien nodig, haha!  Maar zonder dolle, praat met hem dat de sex iets anders zal zijn maar dat je van hem houdt en je dat avontuur ook amen aan gaat! Vraag of hij wil weten wanneer de sex belangrijk is en wanneer niet. Soms is niet weten voor iemand beter. En spreek af dat je bijvoorbeeld om de drie dagen sex hebt, sex is ook in een soort ritme (letterlijk en figuurlijk) komen waarbij je tijd maakt voor elkaar! Komt goed hoor!!
Anoniem - schreef op 14-12 om 21:01
Jaa inderdaad goed over praten em miss wat afspraken maken.  Het moet juist iets leuks zijn. En miss voelt het nu voor hem als verplicht, maar vooraf weten dat je die dag sex moet hebben kan je juist ook positief draaien en extra spannend maken. Sex is nu eenmaal nodig voor baby's en als je regelmatig sext , zoals marc zegt, en je slaat een keer over omdat je echt geen zin hebt is dat echt niet erg..
Anoniem - schreef op 14-12 om 21:03
Marie ook lastig dan iemand met minder libido.. dan mag ik wel in mn handen knijpen.. 
Marc - schreef op 14-12 om 21:26
Nou Marlies, voor ze stopte met ee pil werd mijn vrouw wel af en toe gek van mij hoor! Nu ze gestopt is een tijd, gaan we redelijk gelijk op. Maar nu is ze zwanger.... hmmm....

Maar over het onderwerp, de laatste twee maanden deden mijn meissie en ik het echt samen als onze missie! We hebben er onwijs om moeten lachen! Samen testjes kijken, plannen hoe en wanneer we gingen sexen, tijden de sex grappen maken (bijvoorbeeld net doe of ik klaar kwam terwijl ze bovenop zat en dat wilde ze niet ) te grappig! Samen doen en lachen is het belangrijkst, ook bij ons lukte het een keer niet in die twee rondes.  We hadden het de dag voor de knaltest gedaan, toen natuurlijk de dag zelf en daarna had me rouw gelezen dat de dag erna ook wel kon werken, al was de kans klein. En klein was ie  lukte wel, maar niet van harte! En ook daar hebben we om gelachen, gewoon omdat het "onze" missie was!
D. - schreef op 14-12 om 21:37
Nou het is nog nooit voorgekomen dat hij hem niet omhoog kreeg. Maar de druk die hij voelt voel ik ook wel. We hebben altijd veel gepraat en nu ook. Ik heb ook gevraagd of hij er wel klaar voor is of dat we nog even moeten wachten. Ik mag hem wel vertellen wanneer ongeveer mijn vruchtbare dagen zijn maar ik denk dat ik hem zelf meer initiatief laat nemen. Zo zie je maar Marc dat iedereen het anders doet en voelt in het hele proces. We hebben afgelopen weekend erg gelachen ook tijdens maar dat was gewoon spontaan zeg maar. Ik ga proberen wat rustiger aan te doen en hoop dat hij iets meer doet.. we hebben ook afgesproken dat de druk er af gaat en we gewoon lekker doen waar we zin in hebben en waar we ons goed bij voelen.. 
Anoniem - schreef op 14-12 om 21:53
Komt goed d.. zoals ik zeg daar gaan jullie samen gewoon je weg in vinden en het iets leuks van maken! En ook 2017 wordt jullie jaar.. 
Marie - schreef op 15-12 om 13:47
Heeel lastig Marlies... Ik moet er soms hard voor werken  moet zeggen dat het steeds meer veranderd, maar het blijft gewoon frustrerend als je een kindje wilt maar de man komt niet klaar of heeft geen zin. Heb ook regelmatig te horen gekregen dat 'ie gevoelig was' terwijl we het pas 2 keer om de dag hebben gedaan. Heb m'n vriend daarom maar aangekondigd dat hij miv 2017 tenminste 2-3 keer per week een orgasme moet krijgen en hoe dat maakt me niet uit maar wil wel dat hij eraan went  Dus vaker handkarren & ook orale verwennerij.. helemaaaaaal geen problemen mee, alleen nu hij nog
Anoniem - schreef op 15-12 om 16:48
Hey dat zou voor een man toch als muziek in de oren moeten klinken! Hatsee gaan met die banaan..
Ik ben niet geschikt voor zoveel moeite te moeten doen hoor ik heb zelf een behoorlijk hoog libido.. ik zou hem verkrachten hahaha nee alle gekheid op een stokje! Mannetje van je moet gewoon even knopje om! Mooi om op te proosten met oud en nieuw! Op een regelmatig sex en orgasme jaar! Haha
Marc - schreef op 15-12 om 18:33
Marie, wat een top vrouw., wil je die van mij bellen over je 2017 voornemen van meer pijpen?!

Serieus; het is goed om hem te laten weten wat je verwacht en wat nodig is. En ook sex went qua frequentie. Gewoon echt inplannen en werk van maken! Handkar is wel heel jammer voor hem, hahaha! Of bedien jij de kar?
D. - schreef op 16-12 om 20:20
Hebben jullie verstand van ovulatietesten? 
Anoniem - schreef op 17-12 om 11:18
Dat lijkt me een eisprong!
D. - schreef op 17-12 om 18:35
Ja hè? Nou afwachten maar weer. . Rond oud en nieuw zou ik ongesteld moeten worden
Anoniem - schreef op 17-12 om 19:09
Ja een duidelijke vette streep. Spannend ik zit op de 26ste met mn nod. Heb mezelf voorgenomen lekker te genieten met de kerstdagen en niet te testen dat komt wel als het nodig is. Geen zin om ermee bezig te zijn met kerst.. (haha zegt Ze stoer)
Marc - schreef op 18-12 om 06:39
D en Marlies, hopelijk spectaculair het jaar uit voor jullie!!! 
Anoniem - schreef op 18-12 om 12:45
Ja zou wat zijn! Wie weet....
D. - schreef op 18-12 om 13:51
Is je nod ook rond oud en nieuw marlies? 
Anoniem - schreef op 18-12 om 17:39
26 december ... ietsje eerder
Anoniem - schreef op 19-12 om 09:12
Marie hoe is het met jou?
Nog hard aan het klussen.. lekker weekend gehad? Al aan je boek toegekomen?
Marie - schreef op 19-12 om 09:18
Helaas... hier gisteren - net toen vriendlief na een weekendjeweg thuiskwam - ongesteld geworden.. Voor 2016 is het defintief afgelopen. Ondanks dat ik me sterk heb gehouden en er niet op had gerekend was het toch even slikken. Voor 2016 verwachtte we toch dat ik zwanger zou raken, toch confronterend als het nu echt over is 
We gaan voor 2017 maar soms zakt de moed je in de schoenen, gisteren even flink zitten janken. M'n vriend baalde ook, maar hij is optimistisch over het komende jaar. Mijn nieuwe NOD is rond de 17/18e januari, dus m'n ei is rond de 3e/4e. Zou toch super zijn als we meteen 2017 beginnen met een zwangerschap en in september een kindje kunnen verwachten!
Nou Marlies .. ik duim voor je!!! 
Marie - schreef op 19-12 om 09:20
Haha, tegelijk aan t typen geweest. Heb van het weekend, eindelijk m'n kerstboom gezet, had er helemaal geen zin in maar gisteren toch maar gedaan. Verder heb ik helemaal niets gedaan, ik kan er de energie niet voor opbrengen... zal wel aan de hormonen liggen, aangezien ik gisteren ongesteld ben geworden
D. - schreef op 19-12 om 10:04
Ah marie wat balen!  ik snap je heeeel goed! Je kan je niet altijd sterk houden meid en soms moet je gewoon even een potje janken! Je bent een (leuke) vrouw van vlees en bloed met een hoop gevoelens. Het is altijd shit om weer ongesteld te worden! Ik hoop echt oprecht heel veel goeds voor jou en je vriend in 2017! Rustig aan doen en geniet lekker van elkaar
Anoniem - schreef op 19-12 om 15:02
Marie wat naar... ik voel met je mee en had je het zo gegund. Je kan nog zo vol goede moed zitten, je kan niet altijd positief zijn. Fijn dat jullie er samen even over hebben kunnen balen.. hopelijk start jullie jaar gewoon super.. het moet! Je positiviteit wordt echt beloond dat weet ik zeker.. geniet lekker van elkaar met de feestdagen en zet alles heel even uit je hoofd, nieuw jaar nieuwe kansen.. knuffel
Marie - schreef op 20-12 om 09:03
Ach... en dan kijk ik weer het nieuws.. 
- Aleppo 
- Berlijn...
Met Parijs nog vers in het geheugen, Zaventem... Dan vraag ik me soms wel eens af.. moet ik in deze wereld wel een kind willen opvoeden? Als je toch ziet wat er allemaal gebeurd... 
Ongelofelijk! Denk dat we blij mogen zijn dat we (nog) veilig zijn, gezond.. en de mensen om ons heen waar we van houden. Ben er helemaal stil van.. heb 3 directe collega's in Berlijn, eentje is veilig maar 2 heb ik nog niet gehoord. Is toch akelig dichtbij dit allemaal  
Anoniem - schreef op 20-12 om 09:53
Ja het is zo.. het is verschrikkelijk.. helaas is er altijd ellende in de wereld, en helaas altijd geweest. Ik vind het erg en sta er dagelijks bij stil maar probeer nog wel keihard te genieten van elke dag.. dat wordt een extra kaarsje branden met kerst en hopen dat mensen toch eens na gaan denken.. 
Marie - schreef op 22-12 om 11:34
Hallo lieve mensen, hier aan het aftellen tot ik vrij ben. Vanavond lekker een etentje & borrel met het werk en dan morgen vrij en de dag beginnen met massage & reiki  weet nooit waar het goed voor is!
Gisteren heb ik mezelf een 'mama-kapsel' laten aanmeten. Had lang haar, tot halverwege mn rug.. nu een lange bob net boven m'n schouders.. We gaan 2017 eens anders beginnen   Heb het idee dat als ik de juiste energie uitstraal dat ik ook de energie terugkrijg... ja ja... ik ben het spiri-pad maar ingeslagen, beter dan de medische als je het mij vraagt.
Woensdag pas weer werken, heerlijk!! Kijk echt uit naar de feestdagen. Gisteren was mn menstruatie na 2,5 dag voorbij.. vandaag toch nog weer wat druppel 'oud slijm'. Merk wel dat ik steeds meer last krijg van m'n hormonen rondom m'n ms > ben veeeel humeuriger & ik krijg echt puisten alsof ik m'n tweede jeugd beleef en dat terwijl ik daar nooit echt last meer van heb gehad vanaf mn 16e.  Misschien heeft mn lichaam gewoon wat langer nodig gehad om te 'ontpillen'? Mag wel na bijna 3 jaar
Kijk nu alweer uit naar het vrijen vanavond / morgen !! Yay!! 
Anoniem - schreef op 22-12 om 13:34
Joehoeeeee je bent me net voor en wilde ook beginnen met lieve mensen hahaha briljant!
Wat heerlijk en wat klinkt het super ! Ik ben ook van lang naar lange bob gegaan paar maanden geleden bevalt me primaaa! 
Aftellen geblazen en dan heerlijk genieten van de feestdagen, vrije dagen en elkaar natuurlijk!  Ik heb er ook erg veel zin in merk sinds onze verhuizing afgelopen zomer dat ik nu pas echt mn plekje heb gevonden. Voel me goed , zin in de dagen! Ik heb het ook mega last van alle symptomen en sinds kort 2 dagen voor mn menstruatie in een moord stemming, niet te doen. Dat belooft wat met kerst haha! Nee grapje.. ik bijt wel even op mn tong.. raar is dat he die hormonen.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan