zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 03-01 om 15:11
Even de fohn erop zetten marie haha nee grapje hoor! Het is wel heel fijn dat je weet dat je in je vruchtbare periode zit! Het er even lekker van nemen vanavond!

D je mag naar de huisarts maar hoeft niet.. je kan ook zelf een verloskundige zoeken die je aanspreekt en bellen.. wat je zelf fijn vindt.
Ik ben medisch vanwege de aangeboren afwijking van mn dochter dus moet rechtstreeks ziekenhuis.

Misschien helemaal debiel, maar ik vind sex hebben dus nu een beetje eng.. omdat ik bang ben dat het misgaat straks ofzo.. echt tw dom.. maar snappen jullie dit?
377 antwoorden en 35267458x bekeken
Marie - schreef op 03-01 om 15:31
Hahahahah Marlies ik zie mezelf al met m'n benen wijd de fohn gebruiken  hahahaahahah!
Ik ga het er zeker van nemen vanavond, ik heb gezegd dat ik vroeg thuis ben van m'n werk hihi! Ben niet te houden joh! Wil me ook aansluiten bij jou en D. 
En ik heb natuurlijk geen ervaring met zwanger zijn, maar kan me voorstellen dat je in begin voorzichtig bent ondanks dat je wel vertrouwen kunt hebben inde bescherming van je baarmoeder. Ik geloof wel in het prille begin dat je er alles aan doet om te voorkomen dat het misgaat.. als je daardoor minder wilt vrijen is dat toch logisch. Doe wat vooral goed voelt... alleen zal ML er niet zo blij mee zijn als je 9 maanden niets meer wilt doen denk ik  hihi! 
Anoniem - schreef op 03-01 om 18:56
Hahaha jaaaaa leuke ideeeen heb ik he! Hahaha
Ja dat snap ik! Zou wel super leuk zijn , pak je kans grijp hem! Haha
Ja het is ook echt heel suf maar gewoon beetje bangig ofzo. Nee dat zeker niet dan loopt straks mn douche putje over hahaha! 
Marc - schreef op 03-01 om 23:33
Hahaha, het doucheputje! Zielig voor hem!!

Marie, dat hele natte heeft mijn vriendin ook altijd en inderdaad is het voor een man super lekker maar dan moet je wel ook veel zin hebben. Als hij minder zin heeft, is het lastiger om hem hard te houden omdat er simpelweg minder weerstand is. Voor de beeldvorming van D (van harte trouwens meid!!); is een beetje hetzelfde als bij pijpen. Als jij alleen maar heel zachtjes met je tong doet, houdt hij het langer vol dan als je er echt op zuigt. Te nat is dus langzaam met je tong en iets minder nat is eraan zuigen als dat een goed vergelijk is!  Zo ervaar ik het in ieder geval.

Marie de oplossing kan zijn dat jij goed je spieren aanspant en hem zo "melkt"? Of misschien eerst even naar toilet om wat te deppen voor de sex? Hopelijk gelukt vanavond!
Marc - schreef op 04-01 om 10:44
Hahaha, klinkt goed Marie! Als man kan ik je wel zeggen dat het super helpt als je die spieren niet alleen na de sex aanspant! Voelt veel strakker dus als hij minder zin heeft, moet hij meer voelen! En is het juist niet onhandig om het na de sex te doen? Druk je het er dan niet juist uit?

En waarom het glijmiddel gebruiken als je al makkelijk nat wordt? Maak je het toch nog lastiger voor hem?
Anoniem - schreef op 04-01 om 11:18
Jaaa dat is natuurlijk zo!! 
Hahahaha klinkt als vette humor! Dat zijn de beste momenten ! Ik weet ook precies welk moment er bij ons raak was en dat was ook met vette lol!
Marc - schreef op 04-01 om 14:25
Haha, jullie genieten er goed van! Goed van manlief dat hij vier keer achter elkaar kan toch? Misschien moet je wat variëren met aanspannen en niet? In het begin gewoon niet en als je wilt dat hij klaarkomt dan juist wel toch? Wel erg grappig dat je er zo mee bezig bent, is je kerel dat ook? 
Wat ik bedoelde met aanspannen van de spieren na de sex is meer dat ik dan denk dat je juist de zaadjes eruit perst, maar als je dubbel gevouwen ligt zal dat wel niet zo zijn! Een aantal orgasmes nog daarna?!? Goed bezig! Wordt het dan niet te gevoelig allemaal? Mijn meisje is na een orgasme tijdens het voorspel en tijdens de sex er wel klaar mee. Voor ons was dat ook de beste manier; tegelijk klaarkomen! Lukt dat?
Marie - schreef op 04-01 om 15:32
Haa Marc, jaaa we nemen het ervan! Van de 4 keer was er wel een keertje zonder happy ending maar we genieten in ieder geval  Hij is er net zo mee bezig als ik, anders was het nooit 4 keer gebeurd hem kennende. 
Ja, ik heb altijd wel hersteltijd nodig na een orgasme, maar liefst kom ik een paar keer klaar... m'n opwinding wordt juist alleen maar meer na een orgasme namelijk. Tja.. soms wordt het wel gevoelig, maar dan wacht ik gewoon eventjes. Inderdaad een orgasme bij voorspel is het beste voor mij, maar meteen ook een manier om heel nat te worden - dus dat is bij ons tricky... tegenlijk lukt mij niet... dan span ik te erg aan en knijp ik hem naar buiten
Tja, komt wat techniek bij kijken als ik mezelf zo teruglees, maar we genieten nog wel van elkaar .. alleen moet ik naderhand gewoon lekker blijven liggen en me niet verroeren. Goede soep moet trekken zegt m'n voetreflexologe  
Marc - schreef op 04-01 om 15:51
Hahaha! Hard to please, dat lees ik alweer! Jammer dat het jullie niet tegelijk lukt!! Kun je niet gewoon vlak na hem komen? Gebeurt bij ons ook altijd, als ik voel dat zij haar spieren aan gaat spannen doe ik ook even extra mijn best! 

Hoe lang blijf je zo liggen en trek je dan iets aan?
Marie - schreef op 04-01 om 16:28
Hahaha, veeleisende vrouw ja! Ik krijg geen orgasme van penetratie als je dat bedoelt .. 
Ik heb gisteren een uur met m'n billen omhoog gelegen en daarna naar boven gerend en daar weer met m'n benen omhoog voor ongeveer een uur. Ik slaap doorgaans naakt.. scheelt dat we met z'n tweetjes zijn en ik wil daarom ook altijd 's avonds vrijen zodat ik ook kan blijven liggen  
Anoniem - schreef op 04-01 om 19:21
Marie ik weet niet op een of andere manier wist ik het. Ik zei toen ook als het deze maand raak is was nu het moment.
Je hoeft trouwens maar 10 minuutjes omhoog te liggen met je benen hoor , langer heeft volgens mij geen zin.. (heb ik gelezen).. ik voel dat het goed komt!!
Marc - schreef op 04-01 om 19:30
Klopt, mijn meisje deed dat max een kwartiertje, maar deed wel een string aan anders zag het er zo gek uit!  Jij blijft gewoon naakt? En "naar boven gerend"? 

Wel balen dat je niet klaar kunt komen door penetratie, volgens mij werkt het toch het beste als je gelijk of direct na je ventje klaar komt toch?

Bijzonder dat je dat zo voelde Marlies, was dag alleen een gevoel of ook perfecte timing samen?
Marie - schreef op 05-01 om 10:37
Bijzonder hoor Marlies! Ik hoop dat het bij ons ook raak is - sinds maandag voel ik vanalles !! Heb een trekkerig gevoel in mn onderbuik aan de linkerkant en gisteravond zelfs een 'tintelend' gevoel, zo'n gevoel alsof je een zenuwtrekje hebt aan je oog maar dan in je buik - heel gek en nog niet eerder gehad. Denjk dat ik maandag of dinsdag mijn ei heb gehad maar wil voor de zekerheid vanavond nog een keertje klussen. Het zou ook zomaar al raak kunnen zijn , maar nu 'rustig' afwachten tot er symptomen komen en/of ik kan testen. NOD schat ik op 17 januari. Ben benieuwd!! 
Ja weet ik 10-20 minuutjes, maarja... ik voel het er dan uitlopen en dat vind ik ook niks  Hehe, ik voel me wel comfortabel bij naakt zijn vooral omdat het bij ons binnen heel warm is altijd (hebben een houtkachel en tis meestal rond de 26 graden binnen), en ik moest naar boven rennen omdat we meestal op verschillende plekken vrijen maar het liefst vrijen we op de bank in de woonkamer  
Ik baal niet dat ik daar geen orgasme door kan krijgen - we doen al genoeg om het allemaal te doen slagen en bovendien zijn er weinig vrouwen die door penetratie een orgasme kunnen krijgen dus is alleen maar top voor je meisje als ze dat wel kan! 
Nou... we gaan hier verder op het wachtbankje
Anoniem - schreef op 06-01 om 09:18
Zooo sorry ben ik de site deed het steeds niet via mn telefoon heeeel vervelend! Ja byzonder het was gewoon een gevoel en ik bleek het toch goed te hebben.. hoe is het nu marie? Spannend hoor je nod weer afwachten.. 
d hoe gata het met jou??
Marie - schreef op 06-01 om 11:50
Ha Marlies, hier gaat alles goed... gisteren niet meer geklust.. heb sterk het gevoel dat het al raak is en het eerste witte uitscheiding kondigde zich al aan. Vanaf woensdag al lichte kramp in m'n buik & gisteren toen kreeg ik 's middags echt een flinke opvlieger & smaakte m'n eten ineens heel zout (soep), terwijl ik dat normaal niet erg vind maar ook  niet echt proef... Gisteravond vroeg naar bed met een warmtekussen op m'n buik en vandaag werk ik thuis met een warmtekussen op m'n buik... ik heb heel sterk het gevoel dat het raak kan zijn vooral door de lichte kramp.. maarja, mijn lichaam heeft me wel vaker voor de gek gehouden.. we zullen moeten afwachten tot de 17e. 
Spannend!! Dat wachten na je ei is altijd zo moeilijk!! k heb natuurlijk alweer vanalles gegoogled  
D. - schreef op 06-01 om 13:48
Ja het afwachten tot nod is heel spannend! Ik had alleen nergens last van marie. En vraag me ook af of je zo vlot na je ei al van alles kan voelen. Ik heb een keer gehad dat ik echt dacht dat ik zwanger was omdat ik oa misselijk was maar het was toen niet raak. Deze maand had ik voor het eerst zoiets van ik ga niet testen voor nod en ik ga niet op krampjes en symptomen Letten want dat maakt me helemaal gek.
Marlies hier gaat het goed. Volgens mijn meting vandaag 5 weken. Heb alleen wat krampjes, nat ondergoed en geen honger. Ik blijf gewoon eten hoor maar mijn hongergevoel is weg. Ik heb echo aangevraagd voor de termijnecho voor 35 euro. 25 januari. Heel spannend dus. Hoe is het met jou? Ergens last van? 
Marie - schreef op 06-01 om 14:37
D. ik weet het... ik heb me eerder ook allerlei dingen in mn hoofd gehaald... we gaan het zien.. Ik heb wel al veel gelezen over dat er snel na de bevruchting al krampen kunnen zijn, maar iedereen is anders en je kunt er toch geen touw aan vast knopen  hoop gewoon dat het zover is..
Fijn dat alles goed gaat en dat je binnenkort je echo hebt! 
Anoniem - schreef op 06-01 om 15:31
Jaaaa dat wachten zoooo spannend en vervelend! Ik hoop dat je gevoel juist is marie! Dat zou natuurlijk super zijn. Helaas nog even doorbikkelen tot de 17de
Ja krampjes af en toe horen erbij d die heb ik ook soms. Verder niet echt ergens last van. Grotere borsten .. vanavond weer naar de acupunctuur.. even lekker ontspannen
Marie - schreef op 06-01 om 16:04
Ik hoop het ook Marlies... heb al lang genoeg gewacht en hoe mooi zou het zijn als we alledrie zwanger zijn! Ben er ook wel een beetje klaar mee elke keer die teleurstelling.. terwijl we zooo ons best doen.. maarja.. ik ben niet de enige natuurlijk..
Ik ga misschien ook maar es kijken voor acupunctuur.. jij bent er ten slotte ook zwanger mee geworden
Nu maar es het weekend in gaan luiden! 
D. - schreef op 06-01 om 17:21
Ja hoop ook echt dat het raak is voor je marie en dat je gevoel klopt. Maar zou het vervelend voor je vinden als je je zo vastklampt aan je 'klachtjes' en het niet raak is. Ik ken het gevoel dus weet hoe vervelend dat is. Ik ga ontzettend voor je duimen meid! Gun het je echt!
Marie - schreef op 06-01 om 18:22
Dankjewel D. Het wachten went nooit.. ook niet in ronde 14 ..  ons geduld is al zoo op de proef gesteld, maar ik wil ook niet pessimistisch zijn. Deze ronde hebben we echt goed getimed en ons best gedaan.. we zien het de 17-18e..
Anoniem - schreef op 06-01 om 20:52
Marie het wachten went ook niet dat is het naarste van het hele proces. Maar je kan het en vertrouw erin. Je hebt mega je best gedaan meer kan je niet doen! Nu moet de natuur even meewerken.. ik duim mega hard voor jullie
Marc - schreef op 07-01 om 08:20
Dat is niet eerlijk Marlies!!! Zij moest alleen maar opgevouwen liggen en hij moest haar 4x achter elkaar "volklodderen" (zo noemde hij het toch?)! Vooral hij heeft goed zijn best gedaan dan toch?
Marc - schreef op 07-01 om 09:01
Marie, hoe is de sex trouwens tijdens het wachten? Mag hij dan los?
Marie - schreef op 07-01 om 17:02
Hahahahahaha inderdaad Marc hij heeft vooral zijn best gedaan  maar voor hij me volklodderde heb ik ook nog wel wat werk gedaan  de seks tijdens het wachten... meestal moet ie bijkomen van de periode waarin het moet.. als je niet zo'n hoog libido hebt zoals hij ben ik altijd blij als we het vaker 'moeten' doen. Enige voordeel buiten de vruchtbare periode is dat we het lekker onder de douche kunnen doen en ik bovenop kan 
Marc - schreef op 08-01 om 12:12
Jij bovenop mag toch ook in de goede week? Als je maar op tijd omdraait toch? Wel lief dat jij ook werk ervoor doet!
Marie - schreef op 09-01 om 11:56
Klopt Marc, is gewoon dat ik dat maar eventjes in begin doe maar al snel naar het juiste standje wil .. ook omdat ik die gewoon heel lekker vind, dus het is niet alleen functioneel. 
Anoniem - schreef op 09-01 om 13:10
Hoe is het verder marie? En d? Hoe voel jij je?
Marie - schreef op 09-01 om 13:24
Vandaag cd 23 van de 30, ik heb flink wat witte afscheiding gehad de afgelopen 2 dagen, maar dat heb ik wel vaker na mijn eisprong.. ook heb ik gevoelige borsten, maar dat is ook al niet veel anders dan normaal... Geen duidbare aanwijzingen voor een zwangerschap maar ook niet iets wat het compleet weerlegt. Heb wel al sinds mijn eisprong lichte prikjes/ krampjes in mijn bm .. dat is iets wat ik meestal niet zo lang heb.. misschien let ik er nu ook wel meer op.. Mijn gevoel zei rond de eisprong dat het raak was, maar begin nu wel te twijfelen.. maar ik hou me rustig  het kan nog alle kanten op! 
Ja, hoe is het met D? Nog steeds alles goed met de zwangerschap?
En bij jou Marc? Je meisje nog alles goed? 
Anoniem - schreef op 09-01 om 14:32
Jaa spannend marie helaas nog even geduld hebben en hopelijk wordt dat beloond! Ik gun het je zo
Hier alles goed. Meek wel dat ik me steeds meer zwanger ga voelen. Mega raar hongerig  gevoel de hele dag en dan ineens uit het niks misselijk, moest vanmorgen ineens overgeven , feest! Haha .. erg spannend donderdag de echo

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan