zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 29-12 om 18:02
Ik had wat lichte krampjes/steekjes .. niet hevige kramp of pijn.. jij wel? 
377 antwoorden en 35267187x bekeken
D. - schreef op 29-12 om 19:40
Ik heb wel echt het gevoel dat het gaat doorbreken.. 
Anoniem - schreef op 29-12 om 20:29
Ja denk dat je je lichaam zelf het beste kent.. hoop van niet voor je D.. 
D. - schreef op 30-12 om 18:31
Nog steeds bruine afscheiding.. wel een tampon in gedaan omdat ik de hele dag moest werken maar was eigenlijk niet nodig geweest. Mijn lijf 'voelt' wel ongesteld. Zal morgen dan wel rood worden.. 
Anoniem - schreef op 30-12 om 19:16
Hmm afwachten maar.. vervelend he die onduidelijkheid. En je wilt het zo graag..
D. - schreef op 30-12 om 19:44
Ja heel vervelend. Eerder brak het ook gewoon door en nu zit ik al met 2 dagen bruine afscheiding. Hoe is het met jou? Hoe reageerde je vriend/man? Wachten jullie nog met je ouders vertellen?
Marie - schreef op 30-12 om 19:47
Spannend!! Nee deed geen zeer Marlies, komt door een chronische ontsteking die ik heb denk ik .. speelt op als we veel vrijen of wat ruwer vrijen 
Vandaag een gekke dag...
Ik heb te horen gekregen dat m'n vader is overleden. Had al heel lang geen contact meer met hem, maar ik ben er via een brief achtergekomen die m'n moeder ontving van het pensioenfonds. Toevallig kwam m'n stiefvader er vandaag ook een krantenartikel van tegen.. best gek als je zelf probeert kinderen te krijgen.. ik kan me niet voorstellen hoe het is om te doen of je kinderen niet bestaan, aangezien ik ze al zoo graag wil.
Misschien stond daar de vlinder wel voor .. 
gek einde van het jaar..
Anoniem - schreef op 30-12 om 19:59
Ja snap ik d. Met mij gaat het goed! De dag door wat vlagen van misselijkheid.. mn man is net als ik erg blij maar voorzichtig blij. Mn moeder weet het maar die is ook na mn miskraam vorig jaar nog wat gereserveerd.. 
marie wat een naar nieuws, gecondoleerd.
Dat soort dingen wil je in deze tijd helemaal niet moeten zeggen tegen iemand. Eigenlijk nooit maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Ik kan me voorstellen dat dat heel raar is ja.. nee dat kan ik me ook niet voorstellen, en gelukkig kan je je dat ook niet. Wie weet stond het daarvoor al hoop ik heel erg dat het voor iets anders gaat staan. 2 vlinders toch? Dan 2 veranderingen.. 
Marie - schreef op 30-12 om 20:42
Jaa snap de voorzichtige blijdschap van je man en moeder, maar probeer er vooral ook van te genieten samen! 
Dankjewel, is inderdaad maar goed dat je het je niet voor kunt stellen. Het verbroken contact was al naar maar het compleet genegeerd worden door een familie bij dit overlijden van iemand die je heeft gemaakt is toch wel een bevestiging van wat ik voor mijn kids dus echt nooooit zou willen.. misschien heeft t daarom wel 'zo lang' geduurd voor ik echt klaar was om kinderen te willen.. 
Ja klopt, mn vriend had eerder ook een vlinder gezien.. we zullen zien! We laten ons verrassen in 2017!! We kijken er naar uit 
Anoniem - schreef op 31-12 om 07:31
Ja doen we ook hoor, genieten moet altijd.. en vertrouwen hebben.. 
nee snap ik dat zou zomaar een reden kunnen zijn dat je hebt willen wachten bewust/onbewust.. dan heb je er in ieder geval heel goed over na gedacht voor jullie het besluit hebben genomen. Het lijkt me heel naar zoiets in de familie. Heb ook heus was nare familiedingen meegemaakt maar lang niet zo heftig. Ken het wel van een vriendin, dus snap heel goed hoe het is. Ik gun jullie het heel hard. 
D hoe is het?
Ik wil jullie een mooie jaarwisseling wensen , maak er wat leuks van en op een zeer vruchtbaar 2017! Liefs
D. - schreef op 31-12 om 16:40
Hey dames net terug van werk! Eindelijk rust nu.. vanochtend weer voor de zekerheid een tampon in gedaan maar niks geen bloed. Ook geen krampen of het gevoel dat het doorbreekt nu. Heel erg gek! 
D. - schreef op 31-12 om 16:42
Ik verwacht gewoon dat het doorbreekt en mijn lichaam gewoon gek aan het doen is weer. Woensdag ben ik vrij dus als de duivels dan nog niet doorgebroken zijn waag ik mijn laatste testje .. vind testen altijd zo eng en spannend!  Wordt er dood zenuwachtig van
Anoniem - schreef op 01-01 om 10:16
Hoi allemaal de allerbeste wensen voor 2017! Op een supermooi jaar voor jullie..
D wat spannend zeg nog steeds niks. Ja testjes zijn eng je wilt niet te vroeg zijn omdat je dan weer teleurgesteld wordt. Ben erg benieuwd nog even volhouden.
Ik heb gister de digitale test gekocht en zit op 4/5 weken.. ga maandag ziekenhuis bellen voor inllannen vroege echo
D. - schreef op 01-01 om 11:11
Goedemorgen! Jullie ook de beste wensen! Op naar een liefdevol, gezond, gelukkig en vruchtbaar jaar met veel kleintjes.. 
De menstruatie zet nog steeds niet door. Wel telkens vlagen met het gevoel dat het gaat gebeuren. Ik wacht nog even af. Door die bruine afscheiding dacht ik ik wordt ongesteld en had ik de hoop van een mooi 2016 afsluiten opgegeven. Nu kan of mijn lichaam weer gek doen of het is misschien toch raak. Vanacht moest mijn vriend werken en was ik bij mijn moeder. Ik was erg emotioneel toen mijn vriend om 10 uur wegging, heel stom. Mis hem soms op zulke dagen. Toch bijzonder om samen een jaar af te sluiten. Verder had mijn moeder een paar borrels op en zei ze maal je me dit jaar oma? No pressure mam! 
D. - schreef op 02-01 om 05:47
Dames ik ben 4 tot 5 weken zwanger! Zie foto op profiel! ! Ik sta te trillen als wat!
Marie - schreef op 02-01 om 09:00
Ow D. wat een fijn nieuws om het jaar mee te beginnen!!!!!!!!!!!!!!
Gefeliciteerd meis!! En natuurlijk de allerbeste wensen voor jullie! 
Ik heb een testje gewaagd voor O&N, gewoon om zeker te kunnen zijn dat de champagne geen kwaad kon. Helaas, bij mij is deze ronde het niet geworden. Maaar ik verwacht elk moment mijn eisprong en we hebben gisteren weer lekker gevreeen. 
Ik ga nu nog even geen ovulatietests doen, hopelijk is het bij ons deze ronde raak. Dan kunnen we zeggen dat we met zn drieen alsnog zwanger zijn geworden!  
Anoniem - schreef op 02-01 om 09:34
Wauwwwww d!!! Wat super wat een nieuws! Snap ik wat geweldig zeg! We zijn ook echt even ver haha! Gefeliciteerd!
Marie dat hoop ik ook het is jullie zo erg gegund ik duim als een gek dat je binnen nu en heel snel een positieve test in je handen hebt!
Marie - schreef op 02-01 om 09:38
We hebben gisteren in ieder geval goed ons best gedaan een liefdesbaby te maken 
We gaan vol goede moed het nieuwe jaar in! Ik geloof dat wij echt wel aan de beurt komen dit jaar!! Ik ga vooral van de goede seks genieten heb ik me voorgenomen  
Anoniem - schreef op 02-01 om 11:47
Alleen dat is al iets wat zo belangrijk is! En hoe fijn is dat! Lekker van elkaar genieten en dan komt die baby vanzelf
D. - schreef op 02-01 om 13:56
Ah bedankt dames! Zo gek dit allemaal! Ik besef het niet helemaal. . Zo onwerkelijk allemaal. Het is onze eerste dus weet ook niet wat ik moet voelen. Moet wel zeggen dat ik het heel erg eng vind allemaal. Het is nog zo pril en vooral met buikpijn denk ik oohhoohh. . 
Marie 2017 wordt ook jou tijd meid! 
Anoniem - schreef op 02-01 om 14:37
Jaaa dat is het ook onwerkelijk en spannend alles! Dat moet allemaal een beetje gaan landen enzo. Buikpijn (niet heftige) hoort er allemaal een beetje bij hoor, je kan wat krampjes/steekjes voelen enzo.. zolang er geen bloedverlies bij is of heftige krampen niet te snel zorgen maken. Hoe reageerde je vriend/man??
Ik heb volgende week donderdag mn eerste echo, ook super spannend.
Marie - schreef op 02-01 om 14:37
Ahhh ja snap ik D. denk dat ik in jouw schoenen precies hetzelfde zou voelen - maar tot nu toe kan ik er niet over meepraten. Meid geniet ervan! Het is jullie gegund!
Ik vind september een fantastische maand om jarig te zijn: de meeste mensen zijn weer terug van vakantie en je kunt nog lekker buiten een feest geven. Kortom: wij gaan gewoon voor aan zwangerschap in januari .. deze dagen zou ik een eitje moeten hebben dus we gaan er voor. Wij kregen net te horen dat een goede vriend van ons vandaag papa is geworden van een gezonde dochter - ook hij heeft er 2,5 jaar over gedaan, dus er is hoop  
Anoniem - schreef op 02-01 om 16:15
Ik heb er een zeer positoef gevoel over marie dus dat komt zeker goed! Ik weet zeker dat het jullie ook snel gegund is.. ei ei ei! Gaan met die banaan.. hihi
D. - schreef op 02-01 om 17:21
Mijn vriend wilde dat ik nog een test deed. 
Marie - schreef op 02-01 om 22:40
Ik ook Marlies! M'n vriend is ook erg positief.. heb vandaag het gevoel dat m'n ei dichtbij is en vriendje wil vanavond ook nog even vrijen en morgen ..!! Bof ik even 
Anoniem - schreef op 03-01 om 09:35
ja dat is heel fijn als je allebei dat gevoel hebt. En dat is zeker even boffen hihi
Anoniem - schreef op 03-01 om 11:48
Is juist wel hoed teken van het nat! Dan zit je in je vruchtbare periode..
D. - schreef op 03-01 om 13:55
Hai marie! Ja ben bijgekomen haha alleen nog een beetje onwerkelijk allemaal maar ik denk dat dat nog wel even blijft. 
Te nat om klaar te komen? Ik dacht juist dat dat voor een man altijd lekker was? Voor vocht kan ook al genoeg zijn hè. . Hoop het voor je marie.  
D. - schreef op 03-01 om 13:56
Ben trouwens nog niks aan het regelen. Denk dat ik alleen binnenkort de huisarts moet bellen ofniet? Of de verloskundige.. 
Marie - schreef op 03-01 om 14:25
Jaaaa ik weet het Marlies en D. ik zit echt wel in m'n vruchtbare periode. Krijg ook bij vlagen en een gevoel van opwinding en kriebels in m'n buik! Vanavond gaan we er weer voor! Jaaa, omdat m'n vriend een lager libido heeft voelt het voor hem rond m'n eisprong ook echt als 'moeten'. Vaak probeer ik door voorspel wel de opwinding op te laaien bij hem, maar dan is dat vooral bij mij heel effectief... als ik dan zo nat wordt dan voelt het voor hem zooo glibberig dat hij minder gevoel krijgt.. ik herken dat wel als ik soms met mezelf speel.. dan is het zoo glibberig dat ik ook minder voel..  
Haha, snap ik D dat het nog onwerkelijk voelt! Zou wel eventjes contact opnemen met je huisarts en een VK bellen. Als je geen abnormaliteiten hebt dat hoef je de HA niet te bezoeken zover mij bekend maar als je een genetische afwijking hebt of bekend met bepaalde ziektes (in de familie) dan is het wel een aanrader. Een HA zal vaak een bloedtest afnemen, maar jij bent duidelijk zwanger dus die bevestiging hoef je niet meer te hebben  
Je zou de HA om advies kunnen vragen welke VK hij/zij aanraadt.  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan